eitaa logo
پویش صدای بیداری و کاغذ سرخ
101 دنبال‌کننده
3 عکس
0 ویدیو
0 فایل
کانال اختصاصی پویش های رقابتی پادکست «صدای بیداری» نقاشی،پوستر وعکس«کاغذ سرخ»
مشاهده در ایتا
دانلود
چگونه پادکست بسازیم؟  شاید هدف‌تان کسب درآمد باشد و شاید هم اثرگذاری، آن را نمی‌دانم اما چیزی که من می‌دانم، این است که چطور پادکست بسازیم و این دقیقا چیزی است که در ادامه مقاله به شما آموزش می‌دهم. 1_ موضوع را انتخاب کنید اولین قدمی که باید بردارید، انتخاب موضوعی اصلی و سپس موضوعات فرعی است. این یعنی اول از همه باید مشخص کنید که قرار است موضوع کل پادکست شما چه چیزی باشد؟ مثلا تصور کنید من موضوع تاریخ ایران را انتخاب می‌کنم. بعد از آن باید موضوعات فرعی را انتخاب کنم. اینکه قرار است در این پادکست و در هر اپیزود در مورد چه چیزی صحبت کنم؟ مثلا به سلطنت رسیدن کورش کبیر یا تاریخ جنگ‌های ستارخان و کلا تاریخ مشروطه؟ 2_ منابع را پیدا کنید یکی از مهم‌ترین بخش‌های فرآیند ساخت و انتشار پادکست، انتخاب منابع است. در واقع منابعی که شما انتخاب می‌کنید، باید 2 ویژگی داشته باشند: اول از همه اینکه منبع مورد نظر از استفاده شما از مطالبش راضی باشد. که البته خب در ایران خیلی به این موضوع و حقوق ناشر اهمیت داده نمی‌شود. دوم اعتبار منبع. شما باید مطمئن شوید منبع یا منابعی که از آنها استفاده می‌کنید، گفته‌های معتبر و علمی دارند. در غیر این‌صورت و استفاده از منابع نامعتبر ممکن است مورد انتقاد شدید مخاطبان قرار بگیرید. اما علاوه بر 2 موضوع بالا، باید به یک چیز دیگر هم دقت کنید: اصولا در پادکست‌ها، مخاطبان به شنیدن صحبت‌های خشک علاقه‌ای نداشته و ترجیح می‌دهند همه موضوعات را به زبان‌ساده و حتی داستانی بشنوند. بنابراین یا منبعی پیدا کنید که موضوع مورد نظر را به‌زبان ساده و داستانی توضیح بدهد یا خودتان با ایجاد تغییرات در جزئیات، این دو خاصیت را به مطالب بدهید.
3_ استراتژی جذب مخاطب بچینید  خب، در مرحله سوم باید، باید برنامه‌ای برای جذب مخاطب داشته باشید. قدم‌های ابتدایی، می‌تواند چیزی مثل انتخاب نام مناسبی باشد که در نتایج جستجو در اپ‌های پادگیر شما را نمایش بدهد. مثلا استفاده از کلمات کلیدی اصلی کسب و کارتان در نام کانال پادکست. اما علاوه بر این، باید برنامه‌های حرفه‌ای‌تری هم داشته باشید. به عنوان نمونه خیلی از پادکست‌های پرمخاطب، از طریق اینستاگرام اقدام به برندسازی و جذب مخاطب برای پادکست‌شان می‌کنند. یا پادکست بسیار معروف چنل بی، یک وب سایت طراحی کرده و به کمک آن علاوه بر برندسازی، مخاطبان زیادی را جذب کرده و به سمت پادکستش می‌فرستد. اگر شما هم به فکر ساخت سایت هستید، می‌توانید از سایت ساز پرتال کمک بگیرید و سپس با راهکارهایی مثل سئو و بازاریابی اینترنتی، مخاطبان را به آن جذب کنید. به جز این راهکارها، بخشی از استراتژی شما قطعا تبلیغ کردن است. تبلیغ در اینستاگرام، تبلیغ در گوگل، تبلیغ در خود اپلیکیشن‌ها و کانال‌های پادکست و... . 4_ منتشر کنید! خب، دیگر باید به‌مرور فعالیت‌تان را شروع کنید. الان شما موضوع دارید، منبع دارید و بعد از ضبط کردن صوت و ویرایش آن با برنامه‌های مخصوص، محتوا هم دارید. در این قدم باید به‌سراغ یکی از سرورهای مخصوص انتشار پادکست بروید. بعضی از این سرورها رایگان هستند و بعضی دیگر پولی. اگر نیاز به یک سرور رایگان دارید که برای ما ایرانی هم‌ها کارایی داشته باشد، وارد سایت anchor شوید.
آشنایی با پوستر و ویژگی های یک پوستر خوب👇
پوستر گونه ای از هنرهای گرافیک است. در تعریفی ساده، پوستر یک اثر چاپ و تکثیر شده است که برای هدفی مشخص طراحی شده و به منظور اطلاع رسانی به قشر گسترده ای از مخاطبین جامعه ارائه می شود.
در گذشته ای نه چندان دور تعریف پوستر به این صورت بود: پوسترها صفحات کاغذی در ابعاد تقریبا بزرگ هستند که بر روی آن ها نوشته‌ها، طرح‌ها، نقاشی‌ها و نظیر آن چاپ شده است. پوسترها به منظور نصب شدن بر روی دیوارها و یا دیگر سطوح عمودی تعبیه شده‌اند.
ورود پوستر های دیجیتال، استفاده از کامپیوترها، تبلت ها و گوشی های تلفن همراه برای دیدن و انتشار پوستر ها، و انتشار وسیع آنها در شبکه های مجازی، در تعریف قدیمی مخصوصا از جهت محل نصب تغییراتی به وجود آورد. طراحی پوستر با ایده پردازی طراح آغاز می شود و تا تصاویر، فرم ها، نوشته ها، رنگ ها و خط ها در آن ادامه می یابد
ویژگی های یک پوستر خوب  - طراحی آن با یافتن یک ایده ی خوب شروع شود. - توانایی جلب مخاطب برای پیگیری و خواندن آن را داشته باشد. - بتواند مخاطب را در برابر خود متوقف کند.  - علاوه بر دید بصری، تفکر مفهومی را در مخاطب خود منتقل کند. - مخاطب خود را به خوبی بشناسد. - خوانا بودن نوشته ها و آمیزش مناسب نوشته ها با تصاویر. - کادربندی مناسب. - دارای ترکیب بندی خوب. - در پوستر دو عامل بصری فرم و رنگ از اهمیت زیادی برخوردارند و باید با مهارت بسیار از آن ها در پوستر استفاده شود. - دارای میدان دید زاویه ای مناسب. - خلاقیت در آن به کار رفته باشد. انواع پوسترها: پوسترها از نظر موضوع به سه گروه تقسیم می شوند: پوسترهای تجاری پوستر های فرهنگی  پوسترهای تجاری روش های ارتباطی پوستر ارتباط تصویری بدون کمک گرفتن از نوشته ها: در این روش پوسترها شامل تصاویر پایدار و ثابت مانند نقاشی ها، علائم راهنمایی رانندگی و ... هستند. ارتباط از طریق نوشتار: در این گونه پوستر ها معمولا پیام اصلی با کلمات درشت و توضیحات فرعی با کلمات کوچکتر نشان داده می شوند. پوسترهایی که در آن ها خط و تصویر هر دو با هم به طور هماهنگ به کار برده شدند.
ویژگی های یک عکس خوب👇
یک عکس خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ بسیاری از عکاسان با این سوال دست و پنجه نرم می کنند. یک سوژه خوب یک عکس خوب نمی سازد. دوربین گران قیمت هم نمی تواند یک عکس خوب بسازد.. عکاسان خوب هستند که عکس های خوبی می سازند. اما چه چیزی یک عکاس خوب را می سازد؟ یک عکاس خوب کسی است که کیفیت یک عکس خوب را درک کند و بتواند آن را در عکس هایش پیاده کند. این ویژگی ها محور این مقاله است. «یک عکس خوب، عکسی است که حقیقتی را بیان می‌کند، قلب را لمس می‌کند و بیننده را به خاطر دیدن آن، متحول می‌کند. در یک کلام مؤثر است.» مهم نیست که موضوع شما چقدر جالب است. مهم نیست که دوربین شما چقدر جدید و گران است. اینها به تنهایی عکس‌هایی نمی‌سازند که حقیقت را منتقل کنند، احساسات را ترویج کنند و مردم را تغییر دهند. چه رسد به جلب توجه بیننده. کیفیت یک عکس خوب فراتر از یک سوژه و دوربین خوب است. عکس‌های مؤثر باید دارای ویژگی‌های خاصی باشند تا واکنش مردم را برانگیزند. انتخاب سوژه شما بارزترین عامل در ایجاد یک عکس خوب است.
ویژگی های یک عکس خوب عبارتند از: نوردهی ترکیب بندی زمان سنجی ارتباط نورپردازی فوکوس مناسب اینها شش ویژگی یک عکس خوب است. اگر این ویژگی ها وجود نداشته باشد، تصویر حاوی عناصر یک عکس خوب نیست. بیننده را مجذوب خود نخواهد کرد. گرفتن تصویری که هر یک از این شش ویژگی را در خود جای دهد دشوار است. این نیاز به تمرین و مهارت های انباشته دارد.
نوردهی:  میزان نور داخل عکس را نوردهی می گویند که یکی از مهم ترین ویژگی های یک عکس خوب است. در دوربین های دیجیتال، سنسور نور را از طریق لنز دریافت می کند تا عکس بگیرد. اما نوردهی صحیح براحتی وجود ندارد. نوردهی نیز مانند عکاسی یک امر درونی است. نوردهی کم به صورت عمدی در عکس ممکن است تا حدی جزئیات عکس را کاهش دهد، اما همچنان حس خوبی به عکس می دهد. افزایش روشنایی عکس نیز به انتقال احساس سبکی عکس به بیننده کمک می کند. آنچه مسلم است این است که باید از این مقادیر بسیار با احتیاط استفاده کنید، اما محدوده نوردهی که یک عکس خوب ایجاد می کند، گسترده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. ترکیب بندی:  ترکیب بندی هنر انتخاب چیزی است که باید (یا نباید) در یک عکس باشد. تصمیم گیری در مورد اینکه کدام قسمت از صحنه نمایش داده شود و روی کدام عناصر تمرکز شود، را ترکیب بندی می گویند. یک ترکیب بندی خوب با سوژه یا فوکوس اصلی عکس شروع می شود. گاهی اوقات نحوه قرار گرفتن سوژه در عکس مهمتر از این است که سوژه چیست. قرار دادن سوژه در وسط کادر، تقارن و الگوی عکس را نشان می دهد و چرخاندن دوربین به گونه ای که سوژه در یک طرف کادر قرار گیرد، توجه بیننده را به کل عکس جلب می کند. همچنین مهم است که اشیاء اضافی را در عکس وارد نکنید. گاهی وجود اشیاء اضافی در عکس باعث جلب توجه کاذب می شود و به جای سوژه اصلی توجه بیننده را جلب می کند. گاهی اوقات تغییر زاویه یا مکان دوربین یا زوم کردن روی سوژه می تواند به حذف عناصر منحرف کننده از سوژه کمک کند و توجه بیشتری را به سوژه جلب کند.