🔺 دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک: تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی، ماندگارترین یادگار رئیسی در حوزه هوش مصنوعی است
🔹مینائی: تشکیل مرکز ملی هوش مصنوعی در بازه زمانی کوتاه بعد از تشکیل ستاد هوش مصنوعی، نشانه اولویت بخشی و اهتمام جدی شهید آیت الله رئیسی به جایگاه هوش مصنوعی است.
🔸تصمیمات انقلابی که با مدیریت جهادی شهید رئیسی در حوزه هوش مصنوعی گرفته شد ناشی از شناخت و اعتقاد عمیق وی به اهمیت راهبردی هوش مصنوعی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 آخرین مأموریت شهید جمهور به معاون علمی خود
معاون علمی رئیسجمهور:
🔹رئیسجمهور شهید ۲۴ ساعت قبل از پرواز و در جلسه شورای عالی فضای مجازی به من برای تشکیل کارگروهی ویژه و تدوین راهکارهای لازم جهت تقویت سرمایه انسانی در حوزه فضای مجازی از جنس نخبگان ماموریت دادند که در صفحه مجازیشون هم عنوان کرده بودند.
🆔 @pr_isti
🔺 دستیار معاون علمی رئیسجمهور در امر مردمی سازی: شرکتهای دانشبنیان از مصادیق تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم» هستند
🔹زیست بوم علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان که کارکرد اصلی آنها پشتیابی از جهش تولید مردمی است از مصادیق تحقق شعار سال هستند و هر قدر از این شرکتها حمایت کنیم به تحقق شعار سال نزدیک شدهایم.
🔸منظور از شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» رقم زدن یک نهضت مردمی در حوزه تولید و اقتصاد است؛ از این رو، همه مردم باید نسبت خود را با جهش تولید مشخص کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 همافزایی ظرفیتهای کشور در مسیر توسعه اقتصاد دانشبنیان کشاورزی و امنیت غذا
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در آیین انعقاد موافقتنامه همکاری راهاندازی «مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار» بر توسعه همکاری با دستگاههای دارای ظرفیت برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در حوزههای راهبردی توسعه بازار محصولات دانشبنیان تاکید کرد.
🔸دهقانی: همراستا با توسعه فناوریهای رو به آینده که از اولویتهای جدی معاونت علمی است، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان، بازارسازی و توسعه اقتصاد دانشبنیان را در حوزههای مختلفی در دستور کار قرار داده که غذا و کشاورزی از مهمترین این حوزهها به شمار میروند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 «مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار» راهاندازی میشود
🔹راهاندازی «مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار» با امضای توافقنامهای توسط معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور و رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی رسماً کلید خورد.
🔸این اقدام که در سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» اجرایی میشود، فضای کار اختصاصی و اشتراکی فعالان عرصه تولید اقلام راهبردی اولویتدار صنایع غذایی و محصولات فراسودمند و بستر لازم برای پاسخگویی به اولویتها و نظام مسائل حوزه امنیت غذایی را به طور جدی فراهم خواهد کرد.
🔹مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار با بهسازی فضایی به مساحت بیش از ۲۰ هزار مترمربع در نزدیکترین محل به دانشگاههای برتر تهران طی دو سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تدوین الگوی توسعه گردشگری مبتنی بر ارزش مصرف غذای محلی
🔹محققان حوزه برنامهریزی روستایی با حمایت بنیاد ملی علم ایران در حال تدوین الگوی توسعه گردشگری مبتنی بر ارزش مصرف غذای محلی با رویکرد پایدارسازی جوامع محلی هستند.
فرهاد جوان، محقق طرح:
🔸در این تحقیق به موضوع ارزشهای مصرفی غذاهای محلی که چه میزان در نگرش گردشگران نسبت به غذاهای محلی تأثیر دارد، پرداخته میشود که نقش ارزشهای مصرفی غذاهای محلی در پایدارسازی جوامع محلی در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی به چه میزان است.
🔹در ادامه نیز به طراحی الگوی توسعه گردشگری گیلان در راستای پایدارسازی جوامع محلی با تمرکز بر ارزش مصرفی غذاهای محلی میپردازیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
📸 #گزارش_تصویری
🔺امضای توافقنامه همکاری با بنیاد مستضعفان به منظور راهاندازی «مرکز همآفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار»🔻
📌 مشاهده گزارش تصویری
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 چهار خبر خوب درنا از دانشبنیانها
🔹از خودکفایی در ساخت «نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین» تا تولید «میکروداروی پلیمری» برای درمان قارچ ناخن در بیماران دیابتی
🔸و خبرهای بیشتر در بسته این هفته
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ساعت بهوقت بزرگترین رویداد بینالمللی برنامهسازی دانشجویی غرب آسیا
🔹مسابقهٔ بینالمللی برنامهسازی دانشجویی منطقهای غرب آسیا امروز و فردا به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت ستاد اقتصاد دانشبنیان دیجیتال و بخش خصوصی برگزار میشود.
🔸در این مسابقه دانشجویان از ۷۰ دانشگاه کشور از سراسر ایران با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
🔹تیم برتر این مسابقه به چهل و هشتمین مسابقه جهانی برنامهسازی دانشجویی که مهرماه سال جاری در کشور قزاقستان برگزار میشود راه خواهد یافت.
🆔 @pr_isti
🔺 #کانکت_فروم چه بود و چه کرد؟
🔹اولین رویداد #Connect_Forum با حضور ۶۰ شرکتکننده از میان متخصصان برنامه Connect و نخبگان دانشگاهی همزمان با نمایشگاه ایرانهلث و در محل در خانه نوآوری و فناوری ایران (iHiT) برگزار شد.
🔸این نشست با هدف آشنایی متخصصان با صنایع فعال در حوزه پزشکی، تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و سایر حوزههای وابسته، شبکهسازی میان متخصصان و صاحبان صنایع و همچنین بسترسازی برای استفاده از توانمندی متخصصان در راستای رفع نیازها و چالشهای فناورانه موجود در این حوزه برگزار شد.
🆔 @pr_isti
🔺 مسابقه بینالمللی برنامهسازی دانشجویی منطقهای غرب آسیا برگزار شد
🔹مسابقه بینالمللی برنامهسازی دانشجویی منطقه ای غرب آسیا روزهای ۱۰ و ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال و بخش خصوصی در حال برگزاری است.
🔸این مسابقات در چارچوب چهل و هشتمین دوره مسابقات بینالمللی برنامهسازی دانشجویی (ICPC) و با هدف ارتقای توانمندیهای فنی، تقویت مهارتهای حل مسئله، حل مسائل دنیای واقعی، ایجاد و تقویت مهارتهای تیمی، جذب استعدادهای جوان و ترویج مهندسی و علوم رایانه و ... برگزار میشود.
🔹دیروز دانشجویان از ۷۰ دانشگاه کشور برای شرکت در این مسابقات پذیرش شدند و همه روز را به تست، آزمایش و کسب آمادگی برای مسابقه امروز سپری کردند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 در بزرگترین مسابقه بینالمللی برنامهسازی دانشجویی منطقه غرب آسیا چه میگذرد؟
🔹اینجا شریف است
🔸با حضور بیش از ۲۵۰ شرکتکننده
🔹از ۵۰ دانشگاه سراسر کشور
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 از نمای پانوراما ببینید
🔹معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در هفتهای که گذشت
🔸از راهاندازی شش آزمایشگاه ساخت سریع در شش استان تا راهاندازی «مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار»
🆔 @pr_isti