فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 چهار خبر خوب درنا از دانشبنیانها
🔹از خودکفایی در ساخت «نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین» تا تولید «میکروداروی پلیمری» برای درمان قارچ ناخن در بیماران دیابتی
🔸و خبرهای بیشتر در بسته این هفته
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ساعت بهوقت بزرگترین رویداد بینالمللی برنامهسازی دانشجویی غرب آسیا
🔹مسابقهٔ بینالمللی برنامهسازی دانشجویی منطقهای غرب آسیا امروز و فردا به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت ستاد اقتصاد دانشبنیان دیجیتال و بخش خصوصی برگزار میشود.
🔸در این مسابقه دانشجویان از ۷۰ دانشگاه کشور از سراسر ایران با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
🔹تیم برتر این مسابقه به چهل و هشتمین مسابقه جهانی برنامهسازی دانشجویی که مهرماه سال جاری در کشور قزاقستان برگزار میشود راه خواهد یافت.
🆔 @pr_isti
🔺 #کانکت_فروم چه بود و چه کرد؟
🔹اولین رویداد #Connect_Forum با حضور ۶۰ شرکتکننده از میان متخصصان برنامه Connect و نخبگان دانشگاهی همزمان با نمایشگاه ایرانهلث و در محل در خانه نوآوری و فناوری ایران (iHiT) برگزار شد.
🔸این نشست با هدف آشنایی متخصصان با صنایع فعال در حوزه پزشکی، تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و سایر حوزههای وابسته، شبکهسازی میان متخصصان و صاحبان صنایع و همچنین بسترسازی برای استفاده از توانمندی متخصصان در راستای رفع نیازها و چالشهای فناورانه موجود در این حوزه برگزار شد.
🆔 @pr_isti
🔺 مسابقه بینالمللی برنامهسازی دانشجویی منطقهای غرب آسیا برگزار شد
🔹مسابقه بینالمللی برنامهسازی دانشجویی منطقه ای غرب آسیا روزهای ۱۰ و ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال و بخش خصوصی در حال برگزاری است.
🔸این مسابقات در چارچوب چهل و هشتمین دوره مسابقات بینالمللی برنامهسازی دانشجویی (ICPC) و با هدف ارتقای توانمندیهای فنی، تقویت مهارتهای حل مسئله، حل مسائل دنیای واقعی، ایجاد و تقویت مهارتهای تیمی، جذب استعدادهای جوان و ترویج مهندسی و علوم رایانه و ... برگزار میشود.
🔹دیروز دانشجویان از ۷۰ دانشگاه کشور برای شرکت در این مسابقات پذیرش شدند و همه روز را به تست، آزمایش و کسب آمادگی برای مسابقه امروز سپری کردند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 در بزرگترین مسابقه بینالمللی برنامهسازی دانشجویی منطقه غرب آسیا چه میگذرد؟
🔹اینجا شریف است
🔸با حضور بیش از ۲۵۰ شرکتکننده
🔹از ۵۰ دانشگاه سراسر کشور
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 از نمای پانوراما ببینید
🔹معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در هفتهای که گذشت
🔸از راهاندازی شش آزمایشگاه ساخت سریع در شش استان تا راهاندازی «مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار»
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 خیز دانشجویان ایرانی برای مسابقه جهانی برنامهسازی قزاقستان
🔹دیروز دانشجویان بیش از ۵۰ دانشگاه کشور برای شرکت در این مسابقات پذیرش شدند و همه روز را به تست، آزمایش و کسب آمادگی برای مسابقه امروز سپری کردند.
🆔 @pr_isti
🔺 هشتمین رویداد «کاشتن برای آینده» برگزار شد
🔹هشتمین رویداد «کاشتن برای آینده» با محوریت «هوشمندسازی؛ چالشها و فرصتها» برگزار شد.
🔸کاشتن برای آینده، رویدادی گفتمان محور است که با هدف آشنایی دانشجویان، فناوران و پژوهشگران با فناوریهای نوین و راهبردی و در راستای تأثیرگذاری آنها بر آینده، زندگی مردم و جایگاهشان در داخل کشور برگزار میشود.
🔹این رویداد که در قالب سخنرانیها و گفتگوهای هدفمند اجرا میشود، به دنبال ترویج فناوریهای نوظهور در میان علاقهمندان و مخاطبین دانشگاهی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 قانون جهش تولید دانشبنیان، حاصل نگاه تحولگرای شهید رئیسی به اقتصاد دانشبنیان است
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات معاونت علمی در هشتمین رویداد «کاشتن برای آینده»:
🔹قانون جهش تولید دانشبنیان حاصل نگاه تحولگرای دولت آیتالله رئیسی به اقتصاد دانشبنیان بود.
🔸رئیسجمهور شهید، ارائه لایحه جهش تولید دانش بنیان به مجلس، تصویب این قانون و اجرایی شدن آن را شخصا پیگیری کرد، چرا که این موضوع را بر خود فرض میدانست.
🔹نیمی از رویداد های کاشتن برای آینده در حوزه ستاد توسعه فناوریهای اتصال پذیری و ارتباطات برگزار شده که یکی از هشت ستاد ذیل مرکز توسعه فناوری های راهبردی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تیم دانشگاه صنعتی شریف به چهل و هشتمین مسابقه جهانی برنامهسازی دانشجویی راه یافت
🔹مسابقات بینالمللی برنامهنویسی دانشجویی ICPC در منطقهی غرب آسیا با حضور ۸۰ تیم از بهترین برنامهنویسان دانشجوی دانشگاههای مختلف کشور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
🔸در این دوره از مسابقات، چهار تیم Ballmer Peak و Teamsaah و Multiply and Surrender و Conqueror از دانشگاه صنعتی شریف موفق شدند جایگاههای اول تا چهارم مسابقه را به خود اختصاص دهند.
🔹بدین ترتیب تیم Ballmer Peak از دانشگاه صنعتی شریف به عنوان سهمیه مسابقات منطقهای جواز حضور در چهل و هشتمین مسابقه جهانی برنامهسازی دانشجویی که شهریور ماه امسال در قزاقستان برگزار میشود را دریافت کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 حمایت از ایدهها و استارتاپهای شناختی در قالب رویداد «کاگنوپل»
اولین رویداد ملی علوم و فناوری های شناختی «کاگنوپل» با حضور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی، فعالان این حوزه و پژوهشگران در اصفهان برگزار شد.
مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی:
🔹حمایتهای ستاد در قالب فراخوانهای پژوهشی و شکلگیری هستههای پژوهشی و فناور است.
🔸با حمایتهای این ستاد در حال حاضر ۲۲ هسته پژوهشی برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی و فناورانه در کشور تشکیل شده است.
🔹براساس اولویت نیازهای کشور آماده هستیم تا از گسترش هستههای پژوهشی بیشتر حمایت کنیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 علم و پژوهش در کلام مقام معظم رهبری؛ انقلاب اسلامی، موتور پیشران کشور در عرصه علم و فناوری بود/ سنگ بنای یک انقلاب علمی در کشور گذاشته شده است
🔹انقلاب کبیر اسلامی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت و قدم به دهه پنجم حیات خود نهاد که اگرچه دشمنان مستکبرش، گمانهای باطلی در سر داشتند اما دوستانش در سراسر جهان، امیدوارانه آن را در گذر از چالشها و به دست آوردن پیشرفتهای خیرهکننده، همواره سربلند دیدهاند.
🔸در چنین نقطه عطفی، رهبر حکیم انقلاب اسلامی با صدور «بیانیه گام دوم انقلاب» و برای ادامه این راه روشن به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه گذشته پرداخته و توصیههایی اساسی بهمنظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرمودند.
🔹رهبر انقلاب: ایران پیش از انقلاب، در تولید علم و فنّاوری صفر بود، در صنعت بهجز مونتاژ و در علم بهجز ترجمه هنری نداشت.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 ایجاد بسترهای لازم برای توسعه پایدار فناوریهای حوزه امنیت غذایی با ایجاد مرکز همآفرینی
صدری مهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در ساماندهی و توسعه زیرساختهای فناوری و نوآور:
🔹توافقنامه ایجاد «مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار» با توجه به اهمیت بالای توانمندی و توسعه ظرفیتهای ایده تا بازار حوزه غذا به امضا رسیده است و بسترهای لازم برای توسعه پایدار فناوریها و توسعه محصولات و خدمات این حوزه را فراهم میکند.
🔸این مرکز همآفرینی که با هدف تامین نیازهای نوآورانه و تولید و تامین سرمایه در حوزه امنیت غذایی زیستی راهاندازی میشود، ماحصل همکاری خوب بین معاونت علمی و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تاکید رئیسجمهور شهید بر ارتقای بهرهوری با توسعه فناوری و نوآوری
رئیس مرکز مدیریت طرح های کلان و پیشران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری:
🔹توسعه علم و فناوری و افزایش بهرهوری دو موضوع محوری مورد توجه رئیس جمهور شهید بود.
🔸یکی از مهم ترین یادگارهای دکتر رئیسی برای زیست بوم علم و فناوری، قانون جهش تولید دانش بنیان است.
🔹آیت الله رئیسی، عنایت ویژه ای هم به موضوع بهرهوری داشت و بر این باور بود که با فعالیت شرکتهای دانش بنیان، بهرهوری در کشور ارتقا مییابد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 اهتمام معاونت علمی به توسعه آزادکاری با توجه به تغییرات سریع فناوری
🔹نخستین همایش ملی آزادکاری (فریلنسری) با رویکرد توسعه اقتصاد دیجیتال و مشاغل آینده با حضور پرشور فعالان، اساتید و دانشجویان علاقمند به این حوزه نوین در سالن همایشهای بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
🔸سهیل دادخواه، سرپرست بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ: هدف همایش این بود که فرهنگ فریلنسری ترویج شود و با گردهم آمدن فعالان این حوزه، انتقال دانش و تجربه به نسل جدید انجام شود.
🔹طاها ذیقیمت، مسئول کارگروه رصد و ترویج ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری ریاستجمهوری: معاونت علمی به عنوان یک نهاد حمایتی و با توجه به تغییرات سریع فناوری در حوزه اشتغال به دنبال توسعه فریلنسری در کشور است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 نخستین گفتاورد ملی نخبگان؛ ارائه چرخشهای تحولآفرین
🔹نخستین گفتاورد ملی نخبگان با شعار «نخبگان؛ حکمرانی دانشبنیان» به همت بنیاد ملی نخبگان برگزار میشود.
📌 لینک ثبتنام
🆔 @pr_isti
🔺 اختصاص ۹۷ پروژه تولید بار اول به وزارت نفت/ نهایی شدن بسته دوم همکاری دانشبنیانها با وزارت نفت به زودی
سلطانعلیزاده، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور:
🔹در کل صنایع کشور ۱۹۵ پروژه به ارزش ۳۶۵ میلیون دلار مورد پذیرش قرار گرفته است که از این تعداد ۹۷ پروژه به ارزش ۲۵۶ میلیون دلار به موضوعات ارجاع شده از سوی وزارت نفت اختصاص دارد که ۱۱۱ میلیون دلار برای ۶۴ پروژه قرارداد شده است.
🔸به زودی تهیه و تعریف بسته دوم همکاری با وزارت نفت نهایی خواهد شد. در بسته اول همکاری هفت قلم گلوگاهی مطرح شد که خوشبختانه تا به امروز ۶۰ درصد پیشرفت داشته است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 اعزام هیات تجاری ایرانی به نمایشگاه بینالمللی نانو کره جنوبی ۲۰۲۴
🔹ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو با همکاری سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی از اعزام هیات تجاری ایرانی به نمایشگاه بینالمللی Nano Korea ۲۰۲۴ حمایت میکند.
🔸برنامه اعزام هیات تجاری ایرانی به نمایشگاه بینالمللی Nano Korea ۲۰۲۴ در قالب بازدید پنج روزه برگزار میشود که فرصت مناسبی را برای آشنایی با آخرین دستاوردهای نانوفناوری و شبکهسازی با بازیگران صنعتی این حوزه فراهم میکند.
لینک ثبتنام اولیه
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti