🔺 حمایت ستاد هوش مصنوعی از طرح های توسعه فناوری های نوظهور
🔹طرح های توسعه فناوری های نوظهور، طرح های توسعه فناوری، پروژه های تحقیق و توسعه صنایع و شرکت های بزرگ و پروژه های تحقیق و توسعه درهسته های نوپا و استارتاپ ها از جمله اولویت های حمایتی ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک است.
🔸دوره های آموزشی و بوت کمپ های تخصصی، برگزاری و شرکت در دوره های شتابدهی، رویدادها، چالش ها و مسابقه های نوآوری تخصصی در حوزه های فناورانه از دیگر اقدامات ستاد هوش مصنوعی است.
🔹فراخوان شناسایی و حمایت از شرکت های ارائه دهنده خدمات زیرساختی، نشست شورای نخبگان ستاد و اجرای اولین برنامه انتقال تجارب ماندگار(تدکس) از رویدادهای آتی ستاد خواهد بود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید بومی دستگاه تست نازل موتور هواپیما
🔹متخصصان یک شرکت دانشبنیان، موفق به ساخت دستگاه تست نازل موتور هواپیما شدند.
🔸این محصول در حوزه تجهیزات زمینی صنعت هوایی قرار میگیرد و از این دستگاه، جهت تست سلامت نازلهای موتورهای هواپیما در کلاسبندیهای مختلف بهره گرفته میشود.
🔹بازار هدف این محصول، شرکتهای فعال در حوزه تعمیرات و خدمات هوایی کشور هستند.
🔸هدف اصلی این دستگاه، تست دینامیکی نازل سوخت موتور هواپیما است. در تست دینامیکی، با فشار و دبی معین، سه فاکتور زاویه پاشش، میزان و شدت پاشش و یکنواخت بودن پاشش سوخت در نازل بررسی می شود.
🔹این دستگاه از سیکلهای جداگانه و پیچیده هیدرولیکی، الکتریکی و کنترلی تشکیل شده است و هر سیکلی برای ارتباط و پیوستگی با سیستمهای دیگر نیاز به یکپارچه سازی دارد که برای این کار لازم است به هر سه سیستم تسلط و شناخت کافی داشت.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 ایجاد نخستین بانک اطلاعات ژنوم بزهای بومی ایران
🔹محققان دانشگاه شهید باهنر کرمان با استفاده از فناوری توالییابی نسل بعد موفق به تجزیه و تحلیل ژنوم بزهای بومی ایران و شناسایی تفاوت ژنوم بزهای بومی با بزهای خارجی شدند که می تواند نقشه راهی برای اصلاح نژاد بزهای بومی باشد.
🔸شناسایی واریانتهای ژنتیکی در اکوتیپهای بز بومی ایران با استفاده از اطلاعات حاصل از توالییابی کل ژنوم، شناسایی نواحی تحت انتخاب در ژنوم بزهای بومی ایران و ایجاد اولین بانک اطلاعات ژنوم بزهای بومی ایران با استفاده از دادههای توالییابی کل ژنوم از اهداف انجام این طرح بود.
🔹در این طرح، ژنوم بزهای بومی ایران به طور کامل تحلیل شد و ساختار آنها هم نمایش داده شد.
🔸تفاوت ژنوم بزهای بومی با بزهای خارجی هم مشخص شد و به همین دلیل میتوان این تحقیق را یک نقشه راه برای کسانی که میخواهند اصلاح نژادی انجام دهند دانست.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 فراخوان شناسایی شرکتها و مجموعههای دانشبنیان و فناور در زمینه هوشمندسازی پرورش ماهی در قفس
🔹دفتر برنامه ملی توسعه شهرک های گلخانه ای و شیلاتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در نظر دارد نسبت به شناسایی و بهرهمندی از توانمندی و ظرفیت شرکتها و مجموعههای فعال در حوزه هوشمندسازی فرآیندهای مزارع پرورش ماهی در قفس در راستای تکمیل زنجیره ارزش اقدام کند.
🔸محورهای اصلی فراخوان شامل توسعه مدل پایش وضعیت ماهیان بر پایه هوش مصنوعی( این مدل با استفاده از انواع روش های تصویربرداری و جمع آوری داده وضعیت ماهیان موجود در قفس را در اختیار مدیر کشت قرار می دهد) و طراحی و توسعه نرم افزار دستیار کشت مجازی( این نرم افزار به مدیر مزرعه، مدیر کشت و دیگر مدیران مزرعه در تصمیم گیری درباره فعالیت های جاری و ویژه مزرعه با توجه به وضعیت فعلی مزرعه پیشنهاد می دهد) می شود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری دوره آموزشی «طراحی رفتار در کسب و کار» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی
🔹دوره آموزشی «طراحی رفتار درکسب و کار» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و با همکاری گروه علمی سیناپس و آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برگزار می شود.
🔸این دوره به صورت حضوری و آنلاین برای دانشجویان و فارغ التحصیلان علوم شناختی، مدیریت و اقتصاد، مدیران کلینیک ها و مراکز درمانی شناختی و توانبخشی، مدیران مارکتینگ سازمان ها و کسب و کارها و مدیران و اعضای استارتاپی به مدت ۳۷ ساعت از شانزدهم تا سی ام مهرماه امسال برگزار می شود.
🔹در این دوره آموزشی، اقتصاد رفتاری، مبانی تا کاربرد در کسب و کار، سوگیری های شناختی مالی رفتاری، علوم رفتاری و طراحی تجربه، علوم رفتاری و بازاریابی، علوم مالی رفتاری، طراحی رفتار سازمانی و علوم رفتاری سازمانی، رهبری و مهارت های رهبری در طراحی، مبانی علوم اعصاب در نورومارکتینگ، معرفی ابزارهای نروومارکتینگ، تجزیه و تحلیل رفتاری توسط اساتید و متخصصان مجرب ارائه و تدریس می شود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین آزمایشگاه ملی هوش مصنوعی در دست ساخت است
🔹گفتوگوی رسانه KHAMENEI.IR با دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسجمهور، در حاشیه دیدار اخیر هیئت دولت با رهبر انقلاب.
🔸هوش مصنوعی یکی از موضوعاتی است که خیلی جدی و بیش از این باید به آن توجه کنیم. رهبر انقلاب هم دو، سه مرتبه بر آن تأکید داشتهاند.
🔹یکی از بزرگترین برنامههای امسال ما ایجاد یک آزمایشگاه ملی و در سطح منطقه است. این آزمایشگاه ملی میتواند حدأقل هزار نفر از محققین کشور را در حوزه هوش مصنوعی پشتیبانی کند. در معاونت علمی ریاست جمهوری هم ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی راه اندازی شده است.
🆔 @pr_isti
🔺 ورود هوش مصنوعی به حوزه ایمن سازی معابر و کاهش تصادفات در کشور
🔹با حمایت ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست جمهوری و به کار گیری تخصص نخبگان شرکتی دانش بنیان با سابقه ۱۷ ساله در زمینه پردازش تصویر و هوش مصنوعی، سامانه گذرگاه امن عابر پیاده با هدف کاهش تلفات ناشی از تصادف عابران پیاده در کشور ساخته می شود.
🔸سامانه گذرگاه امن عابر پیاده با استفاده از دوربین و سنسورهای ویژه و هوش مصنوعی ورود و تردد عابرین بر گذرگاهها را تشخیص میدهد تا بلافاصله تجهیزات هشدار دهنده مثل چشم گربهایهای چراغدار یا چراغهای چشمک زن فعال شده و به رانندگان اخطاری واضح میدهد.
🔹باکس مدیریت و پردازش سامانه، دکل حدود سه متری، پروژکتور روشنایی جهت عملکرد بهتر سامانه در شب، دوربین و نرم افزار تشخیص عابر پیاده (مبتنی بر پردازش تصویر و هوش مصنوعی) از جمله تجهیزات این سامانه میباشد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 سومین نشست کارگروه انیمیشن ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم برگزار شد
🔹سومین نشست کارگروه انیمیشن ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم با هدف بررسی شرایط و امور زیر ساختی فناوریهای فرهنگی و نرم حوزه انیمیشن برگزار شد.
🔸این نشست با حضور مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم، مسئول کارگروههای ستاد، قائم مقام ستاد و جمعی از اعضای ثابت کارگروه انیمیشن برگزار شد.
🔹در این نشست، تشکیل زیستبوم تخصصی فعال در حوزه فناوری های فرهنگی و نرم در عرصه انیمیشن با مشارکت ذینفعان مکمل، هماهنگی بازیگران و هم افزایی فعالیت ها، تجربیات، نوآوری ها و خلاقیت و همچنین آموزش و توانمند سازی فعالان این عرصه از جمله ملاحظات اصلی در تدوین پیشرانه های قابل ارائه در حوزه صنعت خلاق انیمیشن مطرح شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تجمیع تمامی ابعاد هوش مصنوعی در یک نهاد مفید نیست/ تقویت تقاضا، اولویت اقتصاد هوش مصنوعی است
🔹ستاد اقتصاد دیجیتال به آن دسته از شرکتهای فعال دانش بنیان که در این زمینه کار کرده، صلاحیت و اعتبار خود را در ارزیابی دانش بنیان نشان دادهاند، از سطح علم به فناوری رسیده و از فناوری به محصول دانش بنیان دست پیدا کرده اند، کمک هایی مانند کمک های زیرساختی در جهت رشد و ارتقای تکنولوژی یا ارتقای فناوری اعطا می کند.
🔸مسئول کارگروه هوش مصنوعی ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال:
موضوع شرکتهای دانش بنیان و توسعه فناوری با هدف تحقق اقتصاد دانش بنیان، یک مساله کلیدی در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری است و اگر بخواهیم فناوریها را به بلوغ رسانده و کاربردی کنیم، باید حتما آنها را از مسیر اقتصاد بگذرانیم.
🔹اقتصاد هوش مصنوعی در کشور ما عمق بسیار کمی دارد و عملا نمی توانیم بگوییم اکوسیستم هوش مصنوعی داریم و این اکوسیستم در جریان است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 پیشگیری از اعمال سلیقه ها در ارزش گذاری دارایی نامشهود شرکت ها با ابلاغ دستورالعمل واحد
🔹مدیرکل دفتر تأمین مالی و سرمایهگذاری معاونت علمی، با اعلام ابلاغ دستورالعمل واحد نحوه ارزش گذاری دانش بنیان ها در آینده نزدیک پیش بینی کرد که در صورتهای مالی ۱۴۰۲ تعداد بیشتری از شرکتهای دانش بنیان و فناور خواهند توانست دارایی های نامشهود خود را شناسایی و ثبت کنند.
🔸مرشدی: به رغم اقدامات انجام شده، موضوع شناسایی و ارزش گذاری داراییهای نامشهود شرکتهای دانش بنیان و فناور در صورتهای مالی آنها، هنوز به طور کامل به ثمر نرسیده است.
🔹از دو سال پیش با توجه به مصوباتی که در آیین نامه وزارت اقتصاد در سال ۱۴۰۱ تحت عنوان سال دانش بنیان لحاظ شد، سعی کردیم وظایف هر دستگاه در این رابطه را مشخص کنیم و دبیرخانه اجرایی سازی این قانون که در وزارت اقتصاد تشکیل شد، چند مورد را پیگیری کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 سومین دوره جامع آموزش علوم و فناوریهای شناختی برگزار میشود
🔹سومین دوره جامع آموزش علوم و فناوری های شناختی به منظورتربیت و تامین نیروی انسانی تخصصی این حوزه در اواخر شهریور ماه برگزار میشود.
🔸این دوره که با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی برگزار می شود ویژه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشتههای مرتبط با علوم شناختی است.
🔹در این رویداد آموزشی مبانی علوم شناختی و مغز، الکتروانسفالوگرافی کمی، پتانسیل وابسته به رویداد، نوروفیدبک و تحریک الکتریکی مغز، ردیاب چشمی، کسب و کار شناختی و سایکوفیزیک توسط گروهی از اساتید و متخصصان حوزههای مرتبط با علوم شناختی ارائه و تدریس میشود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۴ خبر خوب از دستاورد دانش بنیان ها
🔹از ویلچر فوق سبک ایرانی تا برپایی بزرگترین موکب اربعین با کمک دانش بنیانها
🆔 @pr_isti
🔺 برپایی پاویون ملی ایران در نمایشگاه «عرب هلث» دبی
🔹پاویون ملی ایران در نمایشگاه «عرب هلث» دبی با حمایت مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی برپا میشود.
🔸نمایشگاه عرب هلث (Arab Health ۲۰۲۴) بستری برای رسیدگی و ترسیم چالشهای جهانی در حوزه مراقبتهای بهداشتی فراهم میکند و در عین حال فرصتهایی را برای شرکتکنندگان ایجاد میکند تا با فعالان این حوزه از سراسر جهان ارتباط برقرار کرده و پیشرفتها و دستاوردهای این بخش را به نمایش بگذارند.
🔹متقاضیان حضور در این پاویون تا روز دوشنبه ۲۰ شهریور ماه جاری فرصت دارند در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانیghazal.inif.ir ثبتنام کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 «ارزیابی نیازمندیهای فنی راه اندازی خودرو متصل کشور» در وبینار ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال
🔹در راستای سلسله وبینارهای ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با موضوع توسعه فناوریهای مرتبط با خودروی متصل در ایران، وبیناری با محوریت ارزیابی نیازمندیهای فنی راه اندازی خودرو متصل کشور، عصر دوشنبه ۲٠ شهریورماه جاری برگزار میشود.
🔸این وبینار روز دوشنبه ۲٠ شهریور ۱۴٠۲ از ساعت ۱۳ تا ۱۵ به میزبانی صدرا فانی، دبیر کارگروه اینترنت اشیا وهوشمندسازی ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال و با حضور حسین صادقی، مدیرعامل شرکت شبکه حسگر مفید برگزار می شود.
🔹خودروهای متصل قابلیتهای ویژه بسیاری را ارائه میدهند که از آن جمله میتوان به: بروزرسانی مستمر ترافیکی، تشخیص وسایل از راه دور، ارتباطات خودرو با خودرو و قابلیتهای خودرانی برای خودروها اشاره کرد.
🔸گفتنی است برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این وبینار می توان به لینک https://eseminar.tv/wb116963 مراجعه کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازدید رئیس مجلس الجزایر از IHIT
🆔 @pr_isti
🔺 تامین نیازهای الکترونیک و میکروالکترونیک زیرساخت های ارتباطات سیار با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان
🔹توافقنامه همکاری سه جانبه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و شرکت ارتباطات سیار ایران با هدف رفع نیازهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات توسط شرکتهای دانشبنیان، امضا شد.
🔸معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری:
پیوند توانمندی های شرکتهای دانشبنیان با نیازهای فناورانه و نوآورانه میتواند به شکل گیری یک اقتصاد بزرگ منجر شود و در این مسیر معاونت علمی آماده است تا از ایجاد یک تعامل و پیوند میان شرکتهای دانشبنیان و شرکتهایی که در حوزه های مورد نیاز اپراتورها وشرکتهای ارائه دهنده خدمات مخابراتی فعالیت میکنند، حمایت کند.
🔹خوشبتانه این باورمندی در مدیران شرکت ارتباطات زیرساخت وجود دارد که همین باور هم اولین و مهمترین سرمایه برای همکاری است.
🔸روند پیشرفت این توافقنامه و قراردادهای ذیل آن، نخست در قالب سه بازه یک ماهه و در ادامه بازه های سه ماهه طی نشستهایی پیگیری میشود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | کنترل اینترنتی- پیامکی تمامی لوازم برقی با ریموت کنترل هوشمند ایرانی
🔹مهندسان ایرانی در یک شرکت دانشبنیان موفق به تولید دستگاه ریموت کنترل هوشمند با هدف کاهش میزان مصرف انرژی شده اند.
🔸این دستگاه یک کنترل اینترنتی- پیامکی لوازم برقی (کولر، تلویزیون، بخاری و …) از طریق ir (دقیقا همانند ریموت دستگاه مورد نظر) و بدون نیاز به تغییر سیمکشی است.
🔹این دستگاه قابلیت ذخیره شش عدد ریموت کنترل ir بدون محدودیت در نوع و برند محصول، ارتباط با دستگاه از طریق اینترنت و پیامک، امکان زمان بندی ارسال دستور (جهت مناطقی که پوشش آنتن وجود ندارد)، سنسور تشخیص دمای داخلی و مشاهده آنلاین دمای محیط و اپلیکیشن اندروید جهت سهولت ارتباط با دستگاه را دارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 گزارش عملکرد مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری در سال ۱۴٠٠ و ۱۴٠۱
🆔 @pr_isti
🔺 پایش مستمر سلامت مواد غذایی موکب های اربعین به همت یک مجموعه دانش بنیان
🔹یک شرکت دانش بنیان، ایده خلاقانه ای برای ارائه خدمات بهداشتی و پیشگیری از فساد مواد غذایی برای زائرین اربعین ارائه کرده است.
🔸ایده این مجموعه دانشبنیان این است که بتواند با یکسری آزمایش های معمول و اولیه مواد غذایی مشکل دار را کنارزده و آموزش های اولیه بهداشتی را به آن افرادی که در تهیه مواد غذایی شرکت می کنند، ارائه کند.
🔹امکانات لازم برای عملیاتی کردن این ایده، موکب یک در دو متر در مسافتهای مشخص میباشد و تنها امکاناتی که برای ارائه این خدمت نیاز میباشد، برق است.
🔸این تست ها و آزمایش ها در لحظه انجام میشود و مراجعه حضوری به موکب ها و دادن مشاوره و آموزش های لازم هم می تواند خطاهای احتمالی که به فساد مواد غذایی منجر می شود را به حداقل برساند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تامین آب آشامیدنی سالم زائران پاکستانی در موکب های مرزی با «سامانه سیار تصفیه آب»
🔹حضور جمعیت قابل توجه از زائران خارجی فرصت مغتنمی برای شرکتهای دانشبنیان و فناور فراهم کرده تا با خدمت به زائران امام حسین (ع) سهمی در ثواب زیارت آنان داشته باشند.
🔸یک شرکت دانش بنیان که طرح های متعددی را در زمینه سامانه های دانش بنیان تصفیه آب ،در سیستان و بلوچستان اجرا کرده است ؛ این روزها مشغول ارائه خدمت به زائران پاکستانی در مرز ریمدان است.
🔹این شرکت با هدف دسترسی به آب سالم در شرایط بحرانی با تکیه بر دانش غشایی اقدام به ساخت سامانه تصفیه آب سیار کرده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺دستگاه اکسیژن ساز دانش بنیان ها به کمک زائران سالمند و بیمار می آید.
🔹دستگاه مذکور با حجم های مختلف ، به صورت ثابت و سیار ساخته شده است و هوای محیط را تقویت میکند ؛ پس از آن با روش psa ذرات موجود در هوا را از اکسیژن جدا کرده و اکسیژن بالای ۹۳ درصد خلوص را به بیمار می دهد.
🔸به دلیل طولانی بودن مسافت پیاده روی اربعین،ممکن است افراد مسن، دچار کمبود اکسیژن و افت اکسیژن خون شوند.
🔹در همین راستا این دستگاه می تواند در هوای گرم به صورت ۲۴ ساعته روشن باشد و افت خلوص در دمای بالا را ندارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی متفاوت از حضور شرکتهای دانش بنیان در مسیر راهپیمایی اربعین
🔹شرکت دانش بنیانی که در کنار محصولات فناورانه خود شربت ریز اتوماتیک ویژه اربعین تولید میکند.
🆔 @pr_isti
🔺بازدید معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از قرارگاه اربعین فراجا
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور، در آستانه اربعین حسینی از قرارگاه اربعین که به منظور خدمت رسانی هرچه سریعتر به زائران کربلای معلی در راهپیمایی اربعین راه اندازی شده، بازدید کرد.
🔸روح الله دهقانی فیروز آبادی،عملیات مذکور را یک اقدام بزرگ ملی خواند و تاکید کرد:خوشبختانه امسال فرآیند ورود و خروج از مرزها ، خصوصا مرز های زمینی بی درنگ انجام می شد.
🔹این عملیات،می تواند الگو بسیار خوبی برای تمام دستگاه های کشور باشد و به معنای واقعی شاهد یک اقدام بزرگ در مسیر دسترسی به پلیس هوشمند هستیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #روایت_خدمت
🔹داروهای دانش بنیان در خدمت زائران اربعین
🆔 @pr_isti