4450669080574566145_1227962085494538.mp3
زمان:
حجم:
4.6M
📣🔸با توجه به امکان اختلال در دریافت پیامها در پیامرسانهای ایتا و سروش، همراهان عزیز می توانند اخبار، اطلاعیهها، مناسبتهای فرهنگی، گزارشهای تصویری و... را از طریق لینک زیر در پیامرسان بله دنبال کنند.
کانال رسمی دانشگاه بقیهالله (عج) در پیامرسان «بله»
https://ble.ir/PRBMSU
#اطلاعیه
🆔 @PRBMSU
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣
💢💢سمینار آخرین یافته های بیماری هانتا ویروس💢💢
🔰 مرکز تحقیقات ویروس شناسی کاربردی ،
پژوهشکده فناوری های زیست پزشکی
با همکاری معاونت تحقیقات و فن آوری
دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... (عج) برگزار می کند:
❇ محور های سمینار:
تاریخچه و اپیدمیولوژی
ساختار ویروس
قابلیت انتشار
علائم بالینی
پيشگيری
تشخیص
درمان
📆 زمان برگزاری:
دوشنبه 1405/02/21
ساعت 10 الی 12
🏬محل برگزاری:
دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا..(عج)- ساختمان پژوهش- طبقه چهارم- سالن جلسات
💢لینک شرکت در سمینار به صورت مجازی:
https://citra.bmsu.ac.ir/bdmukqgo
#اطلاعیه
🆔@prbmsu
🔰حضور در اجتماعات شبانه، حرکتی مؤثر در حمایت ولایت است
🔸حجتالاسلام والمسلمین دکتر سلطانیشایان مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) ضمن تبریک هفته عقیدتی سیاسی با اشاره به بیانی از رهبر شهیدمان پرداخت و گفت: رهبر شهیدمان ایجاد و نامگذاری هفته عقیدتی سیاسی در مجموعههای نظامی توسط امام خمینی(ره) را یک اتفاق الهام شده به امام راحل(ره) نامیدند و این موضوع نشان از اهمیت خاص "عقیدتی و سیاسی" در منظر ایشان دارد.
🔸وی با استناد به آیهای از سوره توبه، تصریح کرد: همانطور که خداوند در این آیه مراقبت از پیغمبر و ولایت را یک تکلیف برای مسلمانان اعلام کرده است، ما نیز امروز موظف به حمایت همه جانبه از مقام ولایت هستیم، امروز و در این شرایط خاص برای دفاع از ولایت باید تلاش کنیم و به سختی بیفتیم.
🔸مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه بقیه الله(عج) در بخش دیگری از سخنانش با قدردانی از حضور شبانه مردم در خیابانها، خاطرنشان کرد: این قدمزدنها و حضور مستمر شما در خیابانها که خشم رسانه های دشمن را به دنبال داشته، حرکتی کاملاً در مسیر دفاع و حمایت از ولایت است؛ قدر این حضور را بدانید.
#خبر
🆔 @PRBMSU