eitaa logo
🧏‍♀️🧏تربیت هوشمند💕کودک ونوجوان
5.1هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1هزار ویدیو
161 فایل
اصول روانشناسی وتربیت👨‍👩‍👧‍👦 هوش ویادگیری 🧠 خلاصه هر آنچه برای تربیت فرزند شاد وموفق لازم داری اینجاست😍 خدمات #مشاوره #کارگاههای_تربیتی #تست_هوش #تست_استعداد_سنجی #تفسیر_نقاشی_کودک تبلیغات ارزان پذیرفته میشود ارتباط با ما👇 @Psch_ad
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨ 🌸تکنیکی برای آرام سازی ذهن ! اگه گفتگوی درونی یا نشخوار ذهنی آزار دهنده ای دارید به مدت چند دقيقه تمام حرفهاى درون ذهن خود را بنويسيد و آنها را بخوانيد. 🍃 تمام گفتگوهای ذهنی خود، تمام شکایتها، همه نگرانی ها و اضطراب ها را بنویسید و سپس بعد از چند روز آنها را بخوانید. 🌸متوجه خواهید شد بسیاری از آنها فقط مسائل سطحی‌ان و اصلا مشکل بزرگی نیستند. 🍃حتما امتحان کنید! با این کار کم کم دست از نشخوار ذهنی برداشته و آرامش بیشتری خواهید داشت. @primaryschool .
. سلام عزیزان جان😍 روز زیبای بهاریتون پر از نور ، سلامتی وآرامش🙏 .
. 🔴 آیا شما از آن والدینی هستید که موافق هستند⁉️ دلایل شما برای تنبیه کردن چیه⁉️👇 1⃣تنبيه ميكنم چون: ❌ عصباني ميشوم و دست خودم نيست. اين نوع والدين از فرزندانشان به عنوان كيسه بوكس استفاده ميكنند. آنها از همسر خود، مشكلات زندگي خود، بي خوابي و خستگي، مشكلات مالي ، اضطراب يا افسردگي در رنجند و با تنبيه فرزندشان به ارامش موقتي و بعد احساس گناه و پشيماني ميرسند. اما فردا روز از نو روزي از نو! اگر جزو‌ این دسته والدین هستید باید ریشه های مشکلات زندگی خود را پیدا و حل کنید قبل از اینکه آسیب جدی و غیر قابل جبران به فرزندتان بزنید. 2⃣ تنبيه ميكنم چون: ❌ بچه بايد تنبيه بشه وگرنه لوس ميشه، مگه ما با تنبيه بزرگ شديم چي شد؟ اين افراد در كودكي به دليل تنبيهات بسيار اسيب خورده اند و كودك را يك موجود ناتوان ميبينند كه بايد زير فشار محكم شوند. توانایی در اين افراد به دليل سختگيري والدين شكل نگرفته و نمیتوانند خود را جای کودکشان بگذارند و احساسات او را درک کنند. ✅این افراد با تمرین میتوانند همدلی را بیاموزند. کافی است از خود سوال کنند اگر من جای فرزندم بودم الان چه احساسی داشتم و از پدر و مادرم چه میخواستم؟ عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ⛔️⛔️ گاهی ما والدین سر کودکان داد میزنیم، آنها را تهدید می کنیم، آنها را نادیده می گیریم یا کتک میزنیم، چون می دانیم هرگز ما را ترک نمی کنند، چون توانایی شکایت کردن از ما را ندارند، چون در هر شرایطی دوستمان خواهند داشت، چون زورشان به ما نمیرسد و جز ما پناهی ندارند، و این یعنی سوء استفاده از قدرت خود و بی پناهی آنها.😔 در درون هر یک از ما یک دیکتاتور پنهان شده که میتواند به دیگری آزار برساند. چقدر ظالمانه است به ناتوانترین و بی پناه ترین موجود زندگی خود که قرار است عزیزترین موجود زندگی ما باشد، آزار برسانیم، چون قدرتش را داریم. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ❌بچه های مظلوم و تو سری خور در جامعه بچه هايی هستند كه هرگز اجازه دفاع از خود در خانه را نداشتند.😞 اگر نمی خواهيد فرزندتان در مدرسه و جامعه كتک بخورد مورد ظلم قرار بگيرد و ساكت گوشه ای گريه كند كار را از منزل شروع كنيد. ✅هر گاه از كار اشتباه فرزندتان عصبانی يا ناراحت شديد، قبل از هر اقدام و حرفی به او اجازه دهيد از خود دفاع كند. اين اقدام شما هم به شما فرصتی می دهد از روی عصبانيت اقدامی اشتباه نكنيد هم فرزندتان می آموزد ميتواند از خود دفاع كند و در محيط بيرون مظلوم نباشد. ⛔️ با عصبانيت فرياد نزنيد چرا اين كار رو كردی! دليل كارش رو بپرسيد و تا پايان حرفش گوش كنيد، به او بياموزيد با تمام اشتباهاتش هنوز ارزشمند است. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ⛔️ «ديگه نبينم با پدرت مادرت اينجوری حرف بزنی» «صدات رو نشنوم» «ديگه نشنوم از اين حرفا بزنی» «اين مسائل چرا نداره چون من ميگم» «اين مسائل به تو ربطی نداره» «اينقدر حرف نزن سرم رفت». اگر می‌خواهيد فرزندتان در جامعه زمانی كه ديگران به او آسيب می‌زنند يا تقاضای اشتباه دارند، جرات اعتراض يا سوال كردن را داشته باشد، اجازه دهيد در محيط امن خانه ابراز وجود كند. به جای خاموش كردن يا از كار انداختن فرزندتان برای همه عمر روش درست اعتراض يا ابراز وجود را بياموزيد: «ميدونم انجام اين كار رو دوست نداری احساس ميكنی بی‌انصافيه، حق داری اما وقتی داد ميزنی من نميتونم كمكت كنم.» عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ❌والدينی كه وقت داد می‌زنند يا می‌كنند ⛔️به فرزندشان می‌آموزند زمانى كه به آنچه كه می‌خواهد نمی‌رسد داد بزند يا قلدرى كند و توانايی مديريت احساسش را نداشته باشد. ✍ما فرزندمان هستيم هر آنچه می‌خواهيم فرزندمان ياد بگيرد را اول مـــــــــا بايد انجام دهيم. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ❌از بدترین شیوه های غلط کودک می توان به کودک اشاره کرد. شاید به جرات می توان گفت که این روش را 80 درصد از خانواده ها برای تربیت کودکشان استفاده می کنند که تقریبا فاجعه است. زمانی که کودک کار اشتباهی انجام داد اولین جمله ای که از دهان آنها بیرون می آید جمله «خاک بر سرت» یا «خدا لعنتت کند» است. بعد در ذهن خود می گویید چقدر من مقتدرم و بچه از من حساب برد. ولی در واقع از آثار مخرب آن بی اطلاعید. نمی دانید استفاده از این جملات تا چه حد بچه را خرد خواهد کرد.این کودک در برخورد های اجتماعی شخصی ضعیف بار خواهد آمد. 😞 هر کس هر چه از دهنش در بیاید و به او بگوید او سکوت می کند. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 💎 اصولی و هدفمند ✅ اگر تنبيه كنم مطمئنم زمان تنبيه عصباني نيستم، به فرزندم كار خوب را اموخته ام، مطمئنم در حد توان اوست، مطمئنم روش تنبيهي اسيب زننده نيست و منصفانه است، ❌ از داد فرياد تهديد ناسزا و برخورد فيزيكي يا ايجاد ترس و وحشت استفاده نميكنم، ✅زمان تنبيه محكم و ارام و صبور مهربانم و حرمت و شخصيت فرزندم را از بين نميبرم: ✅✅ اين افراد هدفشان اموزش و پرورش فرزندشان است. به كودك به عنوان يك انسان احترام ميگذارند و برايش حرمت قايلند. تمايلي ندارند با خرد كردن فرزندشان او را مجبور كنند مطابق ميل آنها رفتار كند يا از آنها اطاعت كند. كودك و توانايي هاي او را ميشناسند، توانايي درك احساسات فرد متقابل و همدلي را دارند. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅صحبت های خانم دکتر فردوسی عزیز برای تاثیرگزاری تربیت 👇 احترام باید جایگزین ترس ، و شود‼️ عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. های_تنبیه برای بچه ها 1⃣ به جای تنبیه، تقبیح شدید خود را بیان کنید بدون اینکه به شخصیت فرزندتان حمله کنید. مثلا پدری که می بیند فرزندش ابزار او را برداشته و در حیاط زیر باران رها کرده چه عکس العملی می تونه داشته باشه؟ میتونه فریاد بزنه، عصبانیت خودش رو با تندی بیان کنه و میتونه باجدیت به فرزندش تذکر بده بدون اینکه به فرزندش اهانت کرده باشه. مثلا بگه‌؛ "از اینکه ابزار نوی من توی حیاط زیر بارون رها شده و زنگ زده خیلی عصبانی ام..." 2⃣ به جای تنبیه، انتظارات خود را جزء به جزء برای فرزندتان شرح دهید. مثال: "انتظار دارم وقتی ابزار من رو قرض میگیری مثل اول بهم برگردونی" 3⃣ راه جبران خطا را به فرزند خود نشان دهید: مثال: " از این به بعد وقتی ابزار منو می گیری سریع سر جاش برگردون" 4⃣ به کودک فرصت دهید: مثال: " پسرم تو میتونی ابزار منو امانت بگیری و دوباره پسشون بدی و در مقابل میتونی امتیاز استفاده از اونها را کلا از دست بدی. تصمیمش با خودت" 5⃣ با موضوع برخورد فعال داشته باشید: مثال :کودک:" چرا درب جعبه ابزار قفله؟! پدر: "تو به من بگو چرا" 6⃣ مشکل گشایی کنید: مثال: " پسرم به نظر تو چه راهی می تونیم پیدا کنیم که هر وقت به ابزار من احتیاج داری بتونی از آنها استفاده کنی؟ در ضمن مطمئن باشم که هر وقت لازمشون داشتم داشتم سر جاشون باشند." عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .