.
♥️سلام عزیزان دل🖐
✨الهی
همیشه خــونـه دلتون گرم
✨فنـجــون عشقتــون پــــــر مهر
✨دستاتــون پـر روزی
نگـــــاهتون قشنگ
دلتون لبریز از شادی باشه
https://eitaa.com/primaryschool
.
دوستان همراه سلام🖐
حالتون چطوره؟
قبل از مطالب امروز
میخوایم مسئله ای که یکی از والدین عزیزمون در مورد مشکل جدایی فرزندشون برای ورود به مدرسه مطرح کردن رو ببینیم و راهکارهایی ارائه بدیم، شاید مشکل شما هم باشه👇
.
.
💥دو مسئله اصلی جدا از مسائل فردی بچه ها که باعث میشه بچه ها در محیط های جدید دچار اضطراب بشن ۲مورد هست:
اول :اینکه اون محیط رو نمیشناسن و براشون غریبه هست
و دوم: اینکه با افراد غریبه زیادی مواجه میشن که نمیدونن چطور رفتار کنند
💥۲ راهکار خیلی موثر برای والدینی که مثل این مادر عزیزمون برای ورود به مدرسه یا مهد فرزندشون مشکل دارند:
اگه این ۲ کار رو حتماً قبل از شروع
مدارس انجام بدن خیلی مفیده👇
1⃣از چند روز قبل از شروع مدرسه چند بار کودک رو به مدرسه ببرید با اسباب بازی و خوراکی به عنوان تفریح، جاهای مختلف مدرسه رو بهش نشون بدید و براش تا میتونید تصویر سازی مثبت کنید مثلاً اینجا دفتر مدیر مهربونه ،اینجا آبخوری هست ،اینجا کلاسته قراره اینجا کلی دوست جدید پیداکنی باهم حرف بزنید خوراکی بخورید اینجا حیاطه که قراره با دوستات کلی بازی کنی و.. ،این خیلی کمک میکنه که محیط براش پیش بینی پذیر باشه
2⃣و دوم اینکه تو این فرصت باقی مانده سعی کنید با پرس وجو از همون مدرسه دوست یا همکلاسی براش پیدا کنید، قرار بگذارید باهم بچه ها ساعت هایی رو در پارک یا جایی باهم آشنا وصمیمی بشن،اینجوری هم از دوستش الگو ميگيره وهم اضطراب تنهاییش کمتر میشه
قبل بازگشایی مدارس باز هم دراین رابطه مطلب میگذاریم انشالله که مشکل عزیزان رفع بشه🥰
https://eitaa.com/primaryschool
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥کلیپ آموزشی با موضوع #ورود_به_مدرسه و #اضطراب_جدایی
.
.
📚#معرفی_کتاب
📗نام کتاب :ماجراهای اردک و ارنا
موضوع: این مجموعه برای تقویت مهارتهای اجتماعی خردسالان بشدت توصیه میشه.
رده سنی پیشنهادی ۴ تا ۸ سال هست ولی چون جز کتاب های تصویری هست و شکل ها بیشتر از متن هستند،برای بچه های زیر ۴ سال هم مناسبه.👌
✅ این شخصیتها در هر کتاب رفتار بدی را نشان میدهند. طراحی و تصویرسازیها بامزه و خندهدار است وتصویرسازی های زیبا و درخشان کننده هستند.
https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e
🔴هر زمان میدانید و یا متوجه شدید که؛ کودکتان تجربهی منفی و ناراحتکنندهای را پشت سر گذاشته است، سعی کنید حتما پیرامون این مساله با او وارد ارتباط و یا گفتگو شوید.
✅ اگر کودکتان زیر ۵ سال است؛ از روشهای غیرمستقیم استفاده کنید. مثلا از کودک بخواهید افکارش را نقاشی کند و برای درک بهتر این درخواست؛ حتما خودتان نیز با او همراه شوید.
میتونید بگید: «بیا با هم هر چیزی توی فکرمون هست رو نقاشی کنیم. مثلا من الان توی فکرم یه کیف هست که میخوام وسایلش رو مرتب کنم. و بعد شروع کنید به کشیدن فکرتان.»
رفتهرفته کودک متوجه شده و افکارش را با هدایتگری شما ترسیم خواهد کرد.
این کار باعث میشود تا کودک افکار منفی خود را برونریزی کند و همینطور از این راه؛ شما به ابعاد بیشتری از علل ترس و اضطرابهای او پی میبرید.
✅ اگر کودکتان بالای ۵ سال است؛ در این مواقع استفاده از شیوههای گفتگومحور نتیجهی بهتری را خواهد داد.
در این زمان براساس خلق کودک خود تصمیم بگیرید که؛ آیا گفتگو در قالبی مانند قصهپردازی و یا ترسیم یک صحنهی نمایشی نتیجهبخشی بهتری برایش دارد و یا یک گفتگوی مستقیمتر نسبت به موضوع و تجربهی منفی پیش آمده، اثربخش خواهد بود.
✅ آنچه مهم است؛ بیان و برونریزی افکار منفی و ناراحتکنندهی فرزندان از تجربیات بد و یا ترسناک آنهاست. این امر لازمهی سلامت روان آنهاست.
همچنین مهم است که ما بعنوان یک والد بدانیم؛ فرزندمان چگونه با یک تجربهی بد و ناراحتکننده روبرو شده است، تا بتوانیم بدرستی به او کمک کنیم و در جهت رفع و یا کمرنگتر کردن آثار آن واقعه، فکر و برنامهریزی کنیم.
*📚#معرفی_کتاب
📘نام کتاب : نیما و مهارت های اجتماعی (مجموعه هشت جلدی)
موضوع : آموزش رفتارهای پسندیده اجتماعی
💥کودکی مهمترین مرحله ی ساختن شخصیت انسان هاست. این کتاب کودکانه و آموزشی با متن روان و تصویرگری های بسیار خوب، سعی دارد مفاهیم اصلی و زیربنایی را به کودکان بیاموزد.
▫️گردآوری ناهید رحیمی
▫️ناشر براق
▫️قطع خشتی
▫️تعداد صفحات هر جلد ۱۲
✅ مناسب برای سنین 4 تا 8 سال
https://eitaa.com/primaryschool*
.
💥چگونه #مسئولیت_پذیری را به بچه ها آموزش بدیم؟!
✅برای آنکه فرزندانی مسئولیتپذیر پرورش دهیم لازم است که؛ از همان کودکی و براساس شرایط سنی، تواناییهای فیزیکی و با استفاده از شیوههای صحیح و متناسب؛ او را با این امر آشنا کرده و هدایتش کنیم.
✅ وقتی کودک بازی میکند؛ به او آزادی کامل داده و مکانی را جهت این موضوع تعیین نمایید تا بتواند در آن فضا آزادانه و بدون نگرانی بازی و فعالیت مورد نظرش را انجام دهد. اما با مهربانی و صبورانه به او بگویید که؛ بعد از اتمام بازی این مکان باید به حالت قبلش برگردد. باهم کمک میکنیم و همه چیز را سرجایش میگذاریم.
✅لازم است که؛ والدین و مربیان بصورت حمایتگر و دستیار حتما در کنار بچهها به جمع کردن وسیلهها کمک کنند اما، رفتهرفته و بدون ایجاد حساسیت در کودک؛ نقش خود را در این امر کمرنگتر کرده و اجازه دهید تا سهم مهمتر را کودک انجام دهد.
✅در حین جمعآوری، مدام از شعر یا کلمات تشویقی استفاده کنید، به فضا هیجان دهید و برایش علامت تایید بفرستید و مرور کنید که این کارتان نشانهی توانمندی و قدرت است.
✅ کاری کنید که از لحظات جمع کردن و تمیزکاری؛ تصویری هیجانانگیز، شاد و پر از انرژیهای مثبت در ذهن کودک ثبت گردد.
✅ با این شیوه؛ کودک نه تنها از مسئولیتپذیری احساس خستگی و کسالت نمیکند بلکه؛ آن را نشانهی توانمندی و خوشفکری خود، تلقی خواهد کرد.
در نتیجه به مرور این موضوع را درونی کرده و برایش تبدیل به یک عادت رفتاری خواهد شد.
#نکات_تربیتی
#مسئولیت_پذیری
https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
✅فرزندتان باید در خانه مسئولیت داشته باشد
❌فرزندانخودشیفته تربیت نکنید
#مسئولیت_پذیری
https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e