بخوانیم و بیاندیشیم و عمل کنیم:
مغازه دار محل، هر روز، صبح زود ماشین سمندش را در پیاده رو پارک میکند، مردم مجبورند از گوشه خیابان رد شوند.
سوپرمارکتی، نصف بیشتر اجناس مغازه اش را بیرون چیده، راه برای رفت و آمد سخت است.
کارمند اداره، وسط ساعت کاری یا صبحانه میل میکند، یا به ناهار و نماز میرود و یا همزمان با مراجعه ارباب رجوع کانالهای تلگرام و اینستاگرامش را چک میکند.
بساز بفروش، تا چشم صاحبان آپارتمان را دور میبیند، لوله ها و کابینت را از جنس چینی نامرغوب میزند در حالی که پولش را پیشتر گرفته است.
کارمند بانک، از وسط جمعیتی که همه در نوبت هستند به فلان آشنای خود اشاره میزند تا فیش را خارج از نوبت بیاورد تا کارش راه بیوفتد!
استاد دانشگاه، هر جلسه بیست دقیقه دیر میاد و قبل از اتمام ساعت، کلاس را تمام میکند جالبتر اینکه مقالات پژوهشی دانشجویان را بنام خودش چاپ میکند.
دانشجو پول میدهد، تحقیق و پایان نامه را کپی شده میخرد و تحویل دانشگاه میدهد تا صاحب مدرک شود.
پزشک، بیمار را در بیمارستان درمان نمیکند تا در مطب خصوصی به او مراجعه کند و یا به همکار دیگر خود پاس میدهد تا بیمار جیب خالی از درمانگاه خارج شود.
همه اینها شب وقتی به خانه می آیند، هنگامی که تلگرام را باز میکنند از فساد، رانت، بی عدالتی، تبعیض و گرانی سخن میگویند و در اینستاگرام پستهای روشنفکری را لایک میکنند.
همه هم در ستایش از نظم و قانونمداری در اروپا و آمریکا یک خاطره دارند اما وقتی نوبت خودشان میرسد، آن میکنند که میخواهند.
جامعه با من و تو، ما میشود، قبل از دیگران به خودمان هم برسیم.
اصلاح سبک زندگی را از خود شروع کنیم.
جامعه اصلاح نخواهد شد مگر من و تو ( از مدیران گرفته تا فرد فرد جامعه) خود را اصلاح کنیم.
@professorkarami
https://eitaa.com/professorkarami
هدایت شده از بنیاد ملی سبک زندگی سالم دکتر کرمی
🔴در صورت فیلترینگ تلگرام
🎬 بنیاد ملی سبک زندگی سالم
را در پیامرسان های دیگر دنبال کنید:
✳️ کانال بنیاد در سروش:
http://sapp.ir/proffessorkarami
✅ گروه سروش :
https://sapp.ir/joingroup/ub4APIEJlm5iCBdesaRWQ6oG
✅ کانال بنیاد در ایتا :
https://eitaa.com/professorkarami
✅ صفحه اینستا گرام
🇮🇷 پروفسور علی کرمی
https://instagram.com/_u/Proffesor_ali_karami
✅ کانال جنبش اصلاح سبک زندگی:
در ایتا :
https://eitaa.com/Jonbeshe_eslahe_sabkzendegi
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
بصورت گسترده شبکه های اجتماعی بنیاد ملی سبک زندگی سالم رانشر دهید
یاد داشت 23 فروردین 97.pdf
399.9K
یاد داشت روز با عنوان بیشتر مراقب باشیم که هشیاری ما امنیت و سلامت مردم و کشور است. بخوانید و نشر دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ اطلاع رسانی در باره خطرات محصولات تراریخته.
ببینید و بطور گسترده نشر دهید.
@professorkarami
https://eitaa.com/professorkarami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم را با دقت ببینید تا دشمن ایران و ایرانی را بشناسید. آنها که از استقلال ما خشمگین هستند و حریف ما نمی شوند چه جنگ کثیفی را با اقتصاد و قیمت ارز و انقلاب های رنگی و جنگ نرم را طراحی می کنند...
@professorkarami
https://eitaa.com/professorkarami
🔴🔴🔴
هشداری به همه مدیران کشور، آموزش و پرورش و دانشگاه ها و مجلس و مردم. با کار آفرین های بسیاری دیدار و جلسه داریم وقتی از یکی از این کار آفرینان موفق که کارخانه داری بزرگ و تولید کننده با بیش از 760 کارمند و کارگر و کشاورز بود صحبت می کردم می گفت می دانید چه بر سرمان آمده است؟ سیستم آموزشی و مدیریت و سیستم بانکداری کشور ریشه همه مشکلات است دانشگاه ها بجای تربیت دانش آموختگانی که مهارت بدانند، کار بلد باشند ،خود محل تجارت شده اند. مدرکی می دهند و جوانی که نه کار بلد است و نه علاقه ای به کار و تلاش سخت دارد؟ همه دنبال کار اداری و سهل و راحت هستند؟ دیگر جوانان به دنبال کار سخت و تلاش نیستند؟ روستا ها خالی شده؟ کارگران همه به شهرها رفته اند و کارهای بی ارزش می کنند؟ کشاورزی و تولید سخت است؟ تنبلی و راحت طلبی و سستی و بی انگیزگی آفت تولید و اشتغال است. مدرک دارهای بیکار همه جا هستند؟ از طرف دیگر دلال ها و وارد کننده ها کمر تولید را شکسته اند. بانک ها بجای حمایت از تولید کننده کمر آنها را با وام های با سود بالا می شکنند. همه جای دنیا بانک ها تولید کننده را با وام کم بهره حمایت می کنند در ایران بانک ها خیانت می کنند و خود به بنگاه اقتصادی تبدیل شده اند. این کار آفرین می گفت در زیر فشار پرداخت وام های بانکی و وارد کنندگان و دلالان شاید ورشکست شود و هرچه به دنبال وزرا و مسئولین و دولت می رود کمی نمی کنند. ایشان می گفت صدای درد ما که می خواهیم اشتغال تولید کنیم تولید ایرانی کنیم و بیکاری را حل کنیم دلال ها و مافیای واردات و بانک ها و نبودن و دست های پشت پرده جبو ما ایستاده اند. آقا کاری بکنید؟ بانک ها را اصلاح کنید؟ جلو مافیا و دلال های گردن کلفت و پر نفوذ واردات خارجی را که ما می توانیم در دخل همان جنس را تولید کنیم را بگیرید؟ به خدا ورشکست می شویم؟ نابود می شویم کشاورزها مزارع را رها می کنند و ارزان می فروشند و ویلا سازها و دلال ها خوشحال می شوند. به داد کشاورز برسید؟ به داد تولید کننده برسید؟ بله صدای درد آین کار افرین به هیچ کجا نمی رسد ما گفتیم. شاید مدیران بشنوند.
10.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جواب در طبیعت و تحقیق است نه تراریخ کردن گوجه فرنگی؟ کشت 200 گونه گوجه فرنگی جهت کشف مقاوم ترین گونه در مقابل خشکسالی و امراض، پروژه مشترک اتحادیه اروپا و اسرائیل. اگر تراریخته خوب بود پس چرا؟
@professorkarami
https://eitaa.com/professorkarami