📚📚📚
#معرفینشست
✒️ معاونت پژوهشی دانشکده الهیات دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار می کند:🔻
*سلسله نشست های «تجربیات پژوهشی استادان و صاحب نظران»:*
نشست سی و هشتم با حضور:
*استاد حمید پارسانیا*
*عضو هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران*
زمان:
*یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۱*
*از ساعت ۲۰ الی ۲۱:۳۰*
لینک ورود به نشست:
https://vroom.ut.ac.ir/farabi1
#نشست
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
28.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚📚📚
#صوتنشست
💠ضرورت پژوهش در حوزه #دینداری در جامعه ایرانی چیست؟
🎤 دکتر محمدتقی دشتی، رئیس مرکز پژوهشی مبنا
#نشست
#دینودینداریدرایران
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#بیاناتنابدرزمینهپژوهش
✍ مقام معظم رهبری:
✅ کاری که از روی تحقیق و عالمانه باشد حتی برای مردم عادی که عالم هم نیستند، ارزش و جاذبه بیشتری دارد.
۱۳۸۳/۰۲/ ۲۸📚
💠پژوهش، شکافتن پوستههای جهل و رسیدن به واقعیت هاست؛ در این میان، هر چه تلاش وسیعتر و عمیقتر باشد، نتیجه بیشتر و بهتر است.
#پژوهش
#پیشرفت
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#احکامپژوهشی
🎤پرسش:
آیا دانلود رایگان کتب و مقالات که در اینترنت قرار می گیرند و علی الظاهر مانعی برای دانلود آنها نیست، قانونی است؟
📝 پاسخ:
مقام معظم رهبری:
«به طور کلّى بنابر احتیاط واجب در نسخهبردارى و تکثیر کتاب و جزوههایى که در داخل تولید شده است، حقوق صاحبانشان از طریق کسب اجازه از آنان رعایت شود و در مورد خارج از کشور تابع قرارداد بین دولتها است.»
امام خمینی (ره) وآیات عظام سیستانی، صافی، تبریزی وبهجت چنین نظری دارند:
«چنانچه در ضمن معامله، فروشنده (تولید کننده) باخریدار شرط عدم تکثیر و کپی کند یا عقد مبتنی به آن انجام گیرد، خریدار باید به این شرط عمل کند و در غیر این صورت اشکال ندارد، ولی سزاوار است مؤمن زحمت و تلاش مؤمن دیگر را از بین نبرد».
همچنین آیات عظام بهجت و مقام معظم رهبری در این زمینه اعلام کردند: «بنابر احتیاط واجب بدون اجازه و رضایت تولید کننده اصلی جایز نیست.»
حضرت آیت ا… مکارم شیرازی:
«در مورد کپی رایت، این کار جز با رضایت تولید کنندگان اصلی آن جایز نیست، مگر در صورتی که از کفّار حربی باشند.»
آیتالله نوری همدانی:
«کپی گرفتن از فیلمهای مزبور بدون اجازه صاحبان امتیاز جایز نیست و حرام میباشد و ضامن هستند.»
آیتالله صافی گلپایگانی:
«کپی رایت و امثال آن وجه شرعی ندارد و در صورتی که در ضمن معامله سیدی شرط شود که از آن نسخهبرداری نشود باید مطابق شرط عمل شود و تخلف از آن تکلیفاً جایز نیست.»
#کپی
#رایگان
#مقاله
#کتاب
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚📚📚
#نکاتنابدرزمینهپژوهش
✅جلسه دهم: استایل نرمال ۱
✴️ادامه دارد....
🎤استاد: خورسند قاینی
#ورد
#آموزشورد
💠ادامه دارد...
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
🚫 کپی برداری از سایت ها 🚫
❌ یکی از مشکلاتی که در کارهای پژوهشی دیده می شود، کپی برداری از سایت ها بدون ذکر آدرس سایت در پاورقی و فهرست منابع است. 🤔
❌هر گونه کپی برداری، بدون ذکر سند، تبعات منفی زیادی برای پژوهشگران خواهد داشت.
❌ گاه افرادی بدون اینکه نامی از سایتی که مطلبی را از آن اخذ کرده اند، در پاورقی و فهرست منابع بیاورند، متنی را از سایت ها کپی برداری کرده و منابع آن متن را به عنوان منبع اثر خود ذکر می کنند. 😳
❌ غیر از اینکه این نوع کپی برداری شرعا جایز نمی باشد، این مطلب به سادگی از طرف ارزیابان تشخیص داده شده و اگر درصد کپی برداری بالای بیست درصد باشد، کار پژوهشی 🚫 مردود 🚫 اعلام می شود.
#آشناییبامهارتپژوهشگری
#نکاتارزشمنددرزمینهپژوهش
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیآئیننامهپژوهشی
1⃣ در صورت اتمام ۷۵ واحد درسی مصوب، انتخاب واحد فقط بعد از تصویب موضوع و ارائه طرح تفصیلی پایان نامه امکان پذیر خواهد بود. (درس روش تحقیق و کارورزی، پیشنیاز پایان نامه می باشد)
2⃣ بعد از گذراندن ۴۰ واحد درسی مصوب، حتما جهت انتخاب درس روش تحقیق پیشرفته و کارورزی اقدام نمایید. (طلابی که روش تحقیق را گذراندهاند و درس کارورزی ایشان باقی مانده است برای گذراندن کارورزی لازم است درس روش تحقیق وکارورزی با کد ۱۴۰۰۱۲۳۵ را انتخاب نمایند)
3⃣ طلاب محترم توجه داشته باشند؛ پس از رسیدن به مرز ۵۰ واحد درسی گذرانده مصوب (یعنی گذراندن نیمی از واحدهای درسی)، پیگیر تصویب موضوع پایان نامه و ارائه طرح تفصیلی باشند. زیرا در صورت عدم اقدام به موقع امکان انتخاب واحد برای ادامه تحصیل متوقف خواهد شد.
4⃣ طلابی که کارورزی را نگذراندهاند و حداقل ۷۵ واحد درسی گذرانده دارند، باید برای ترم آینده درخواست مرخصی ثبت نموده و جهت گذراندن این درس ازطریق سامانه آموزش : صفحه شخصی - آیکون ثبت درخواست – درخواست بررسی مشکلات انتخاب واحد، درخواست خود را برای کارشناس آموزش ارسال نمایید.
5⃣ طلابی که ۷۵ واحد درسی گذراندهاند و مشغول نوشتن کارورزی هستند، در صورتی که تا زمان حذف و اضافه، نمره این درس برایشان ثبت شود، موضوع پایان نامه تصویب شود و طرح تفضیلی خود را ارائه دهند، می توانند انتخاب واحد کنند.
@vdc_jz
#آئیننامهپژوهشی
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#صفحهدانشومهارتهایپژوهشی
✅با هدف تسهیل دسترسی و بهره مندی حداکثری طلاب و اساتید عزیز، از تمامی اطلاعات کانال و نیز استفاده از تمامی کارگاه های آنلاین و آفلاین برگزار شده، همه اطلاعات در میزکار طلاب و اساتید مرکز مجازی و غیرحضوری در صفحه دانش و مهارتهای پژوهشی بارگذاری شده است.
🆔جهت دستیابی راحتتر می توانید وارد لینک زیر شوید:
http://lms.jz.ac.ir/course/view.php?id=815#section-4
#صفحهدانشومهارتهایپژوهشی
#صوتکارگاههایآفلاین
#صوتکارگاههایآنلاین
#سامانهدانشپژوه
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیپژهشگرموفق
سرکار خانم حکیمه براتیان
https://eitaa.com/pzh_mgh
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
براتیان.docx
15.4K
📚📚📚
#معرفیپژوهشگرموفق
سرکار خانم حکیمه براتیان
✅ایشان عامل موفقیت خود را در امر پژوهش علاقه، تلاش و راهنمایی اساتید می دانند.
#پژوهشگرموفق
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیدانشپژوهموفقپژوهشی
✅مصاحبه با پژوهشگر موفق سرکار خانم بتول شریف عسگری
با عرض سلام و ادب و تشکر از اینکه وقت گرانبهای خودتان را در اختیار ما قرار دادید .
🎤لطفاً خودتان را معرفی نمایید.
📝بسم الله الرحمن الرحیم
بنده بتول شریف عسگری هستم مدرک لیسانس علوم حدیث را به صورت غیر حضوری از دانشگاه قرآن و حدیث تقریبا همزمان با تحصیل در رشته بهداشت حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی قم اخذ کردم و سپس به دلیل علاقه به علوم دینی و پاسخ به سوالات دینی خودم ، رشته علوم قرآن و حدیث را برای مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده اصول الدین انتخاب کردم و پس از آن به دلیل علاقه و اهداف شخصی خودم برای ادامه تحصیل وارد حوزه شدم.
🎤با چه انگیزه ای وارد حوزه علمیه شدید؟
📝علاقه زیادم به تحصیل و کسب علوم و معارف اهل بیت علیهم السلام و ادامه دادن راه پدربزرگم علامه عسکری باعث شد که بعد از دانشگاه برای ادامه تحصیل حوزه را انتخاب کنم.
🎤فعالیت پژوهشی را از چه زمانی و چطور آغاز کردید؟
📝از همان ابتدای تحصیل در دانشگاه در زمینه پژوهش و ارائه مقالات علمی فعالیت می کردم و تلاش می کردم در این زمینه نوآوری داشته باشم.
و از آنجا که فعالیت های علمی_پژوهشی بنده مورد تایید اساتیدم قرار می گرفت این امر علاقه من را به پژوهش و تحقیق افزایش می داد و تلاش و پشتکار بیشتری در این زمینه می کردم.
🎤عوامل موفقیت شما در امر پژوهش چه بوده است؟
📝توکل به خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام و نیز علاقه، پشتکار و الگو قراردادن شخصیت های چون علامه عسکری (ره) و پدر بزرگوارم دکتر حسین شریف عسگری و بهره مندی از دانش اساتیدی که توفیق شاگردی این بزرگان را در دوران تحصیل داشتم؛ چراغ راهم شد و بنده را در این مسیر یاری کرد.
🎤توصیه شما به طلابی که در آغاز راه پژوهش هستند، چیست؟
📝بنده خودم را در حدی نمی بینم که به این عزیزان پند یا توصیه ای داشته باشم اما می توانم از خاطرات و نصیحت های پدرانه علامه عسکری (ره) به شاگردانشان نمونه هایی را بیان کنم که فکر می کنم شنیدنش خالی از لطف نیست؛ چرا که طلبه های جوان و باانگیزه، ابتدای راهی هستند که علما و بزرگان دینی ما سال ها پیش رفته اند؛ پس چه بهتر که تجربیات و نصیحت های آن بزرگان و سالکان طریق علم و معرفت را چراغ راه خود سازند.
علامه سید مرتضی العسکری (ره) همیشه در تمام مسیر پرفراز و نشیب حیات پربار خود در همه سختی ها و مشکلات متوسل به حضرت زهرا سلام الله علیها می شدند و بارها به ما گفته بودند که من از همان نوجوانی که تحصیلات حوزوی خود را زیر نظر اساتیدم شروع کردم و به مظلومیت ائمه علیهم السلام و شیعیانشان پی بردم ، بر پیشانی خود با انگشتم نوشتم:(این تن وقف خدمت به اهل بیت علیهم السلام است) و تا آخر عمرم بر این عهد وفادار بودم و روح و جسم خودم را جز در راه خدمت به معصومین علیهم السلام صرف نکردم .
و نکته جالب و حائز اهمیت در حیات پربرکت ایشان این است که در تمام دوران زندگی به دنبال این بودند که دشمنان و یا مخالفان اهل بیت علیهم السلام چه شبهاتی را به مذهب شیعه وارد می سازند تا با تحقیق و پژوهش خصوصا از طریق منابع معتبر دینی اهل تسنن به این شبهات و اشکالات پاسخ دهند.
یک بار در خاطرم هست که از ایشان پرسیدم: چرا شما مانند سایر علما توضیح المسائل ننوشته اید؟
ایشان پاسخ دادن علمای بسیاری که از لحاظ علم فقه و احکام، اعلم هستند
به این مهم پرداخته اند؛ تا جایی که در این زمینه دیگر احساس نیاز نمی شود.
من تلاش می کنم وقت خودم را صرف سایر مسائلی کنم که کمتر بدان پرداخته شده و مورد ابتلا و نیاز جامعه امروزی باشد.
برای همین فعالیت های علمی خودم را در زمینه قران و حدیث گسترش دادم و سعی کردم به شبهاتی که به مذهب حقه شیعه وارد می سازند پاسخ دهم تا جایی که مهمترین کتاب علمی خودم را در این زمینه با موضوع عبدالله بن سبا در سن 26 سالگی نوشتم.
🎤چه كتاب ها و مقالاتي از شما منتشر شده است؟
📝بنده پژوهشی با موضوع، خودشناسی و خودسازی در پرتو دعاهای امام سجاد علیه السلام، را که به عنوان پایان نامه مقطع فوق لیسانس ارائه کرده بودم، از این نظر که بحمدلله مورد تایید اساتید محترم واقع شد به صورت کتاب چاپ و منتشر نمودم.
💠ادامه دارد...
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🎤در مورد آثار پژوهشي خود، توضیحاتی بفرمایید؟
📝کتاب و اثر پژوهشی بنده با موضوع خودشناسی و خودسازی در پرتو دعاهای امام سجاد علیه السلام در واقع پاسخ به نیازی بود که در خود به عنوان یک جوان و در مرحله بعدی یک بانوی مسلمان با توجه به نقشی که خداوند بر عهده من قرار داده است تا در آینده مربی نسل دیگری باشم، احساس می کردم؛ چرا که بر اساس آموزه های دینی معرفت و شناخت مقدمه هر عملی است. معرفه النفس و تزکیه آن (خودشناسی و خودسازی) مقدمه تعلیم و تربیت دیگران و به عبارتی دیگرسازی است.
امام سجاد علیه السلام با توجه به شرایط خاص دوران امامتشان از شیوه دعا و نیایش برای تعلیم و تربیت مسلمانان بهره می بردند از این رو صحیفه سجادیه و سایر ادعیه امام زین العابدین علیه السلام گنجینه با ارزشی از آموزه های اخلاقی و تربیتی است. که می تواند الهام بخش مبلغان و طلاب حوزه علمیه برای نگارش تحقیقات و مقالات با موضوعات مختلف باشد.
در فصل آخر کتاب خودشناسی و خودسازی در پرتو دعاهای امام سجاد علیه السلام، سعی کردم به برخی از این موضوعات که هنوز به آن پرداخته نشده و یا کمتر مورد تحقیق و پژوهش واقع شده؛ اشاره کنم.
🎤توصیه سرکارعالی به طلاب، درباره کار تحقیقی و نویسندگی چیست؟
📝در پایان می بایست خاطر نشان کنم که پرداختن به آموزه های دینی ما که در قالب دعا از ائمه علیهم السلام به یادگار مانده؛ خصوصا دعاهای امام سجاد ع با رویکرد تربیتی_اخلاقی و انسان سازی کمتر مورد پژوهش واقع شده است.
در صورتی که دعاهای مآثوره از معصومین علیهم السلام از منابع مهم نظام تربیتی_اخلاقی اسلام به شمار می رود.
بنابراین پیشنهاد می شود علاقه مندان به پژوهش و محققان، به این حوزه از معارف اسلامی ورود کنند و با مطالعه ادعیه معصومین علیهم السلام به جنبه های گوناگون و جذاب پژوهشی موجود در این منابع بپردازند. چراکه هر کدام از موضوعاتی که در کلام ائمه علیهم السلام در قالب دعا بیان شده می تواند به عنوان یک پژوهش با موضوعات کاربردی در دستور کار محققان گرامی قرار گیرد.
🎤ضمن تشكر از وقتي كه در اختيار ما قرار داديد، در پايان اگر صحبت خاصي داريد، بفرماييد.
📝در آخر ضمن تشکر از فرصتی که برای معرفی کتاب و اثر پژوهشی به بنده دادید و سپاس از وقتی که اساتید بزرگوار و طلاب عزیز صرف مطالعه این مصاحبه کردند.
توصیه این حقیر به خوانندگان این است که در برنامه مطالعاتی خود حتما گوشه ای را به مطالعه و آشنایی با سبک و سلوک حیات پربرکت علمای حوزه و اساتیدی که تاثیرگذار بودند در خدمت به اسلام و مسلمین قرار دهند تا منبع الهام و راهگشای رسیدن به اهداف والای شما عزیزان باشد.
امید است که تلاش های ما مورد توجه و قبول خداوند متعال و حجت او، حضرت مهدی صاحب الزمان (عج) واقع شده باشد.
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین
#دانشپژوهموفقدرعرصهپژوهش
#سرکارخانمبتولشریفعسگری
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
معرفی مجلات پیرامون آموزش.pdf
873.4K
📚📚📚
#معرفیمجلات
✅معرفی مجلات در حوزه آموزش
#مجلات
#آموزش
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیمجلاتبینالملل
✅ معرفی مجله The Muslim World
🔸کد Issn مجله 14781913 و 00274909 است.
🔸مجله را ویلی بلک ول در آمریکا منتشر میکند.
🔸این مجلۀ (جهان اسلام) در سال 1911تأسیس شد.
🔸 از سال 1938 بهنمایندگی از مرکز دینی هارتفورد منتشر شد.
🔸این نشریه به تبلیغ و نشرِ تحقیقات علمی دربارۀ اسلام، جوامع مسلمان و نیز ابعاد تاریخی دربارۀ روابط مسلمانان و مسیحیان و زمان حال ایشان میپردازد. 🔸مقالههای این نشریه شامل مقالههای پژوهشی، نقد کتاب، یادداشتها و بررسی نشریات است.
👈این مجله، مجله معتبری است و انتشار مقاله در آن امتیاز خوبی دارد.
💠#نقدعلمیدیدگاهمستشرقان،
قلم و همت شما را می طلبد.
#مجلات
#مستشرقان
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh