فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚📚📚
#نکاتنابدرزمینهپژوهش
✅جلسه سی و هفتم:
📑کار با حالت بررسی۱:
🎤استاد: خورسند قاینی
#ورد
#آموزشورد
💠ادامه دارد...
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
🥏انداختن تصویر پشت متن در ورد
🔹1-همانند تصویر 1 در باکس تنظیمات واترمارک، گزینه Picture watermark را انتخاب نموده و سپس تصویر یا لوگو مورد نظر خود را از طریق Select Picture آپلود نمایید.
🥏در نظر داشته باشید که در صورت تمایل می توانید از طریق گزینه Scale سایز تصویر را مدیریت کرده و به تغییر اندازه واترمارک بپردازید یا با غیرفعال کردن تیک Washout تصویر را از حالت نیمه شفاف خارج نمایید.
🔹2-پس از اینکه واترمارک تصویری شما آپلود شد و با کلیک روی دکمه Apply تنظیمات را ذخیره کردید، می توانید لوگو یا تصویر آپلود شده را در پس زمینه تمامی صفحات فایل ورد خود مشاهده نمایید.
🔹3-بعد از ایجاد واترمارک در صفحات ورد این امکان نیز برای شما فراهم می باشد تا مطابق با سلیقه خود ظاهر آن را مدیریت نمایید. برای این کار شما باید در ابتدا یا انتهای برگه دوبار کلیک کنید تا هدر و فوتر به شما نمایش داده شود. سپس می توانید به کمک دایره سبز رنگ مشخص شده در تصویر شماره 2، Watermark را در جهت مورد نظر خود بچرخانید.
🔹4-در صورت تمایل به تغییر رنگ یا سایز و ویژگی های ظاهری واترمارک نیز می توانید روی آن راست کلیک کرده و از میان گزینه های موجود، گزینه Format AutoShape /Picture را انتخاب نمایید.
🔹5-در نهایت نیز باکس جدیدی مثل شکل 3 به شما نشان داده می شود که امکان مدیریت جایگاه لوگو در ورد، جابجایی واترمارک، رنگ یا نور آن فراهم می باشد.
#پژوهش
#واترمارک
#تایپتحقیق
@pajohesh_esfahan
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
ضوابط تدوین پایان نامه سطح 3.pdf
275.9K
📚📚📚
#آئیننامهپژوهشی
✅ضوابط تدوین پایان نامه سطح 3.pdf
#ضوابط
#پایاننامه
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
🔸 نشست علمی حیث التفاتی و هوش مصنوعی قوی
🔰 گروه معرفت شناسی و علوم شناختی پژوهشگاه با همکاری موسسه فرهنگی هنری حکمت بالغه برگزار میکند:
🎙 با حضور:
#ابوالفضل_کیاشمشکی
#علیرضا_قائمی_نیا
⏰ یکشنبه ۹ مهرماه۱۴۰۲، ساعت ۱۳:۳۰
🏢 قم، سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/hekmat
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/eltefat-2
#نشست
#هوش_مصنوعی
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐کانال_پژوهشگاه_مطالعات اسلامی
🆔@motaleat_eslami
📚📚📚
#معرفیکرسیآزاداندیشی
💠 مرکز موضوع شناسی احکام فقهی با همکاری کمیته کرسیهای آزادندیشی حوزه علمیه قم، برگزار میکند:
🔳 عنوان کرسی:
بازخوانی و نقد؛ دورهگذاری موضوعشناسی احکام فقهی در تاریخ فقه امامیه
🎙ارائه کننده:
حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن حکیم
🎙ناقدین:
✍️ استاد معظّم سید منذر حکیم
✍️ استاد معظّم احمد مبلّغی
🎙 داور:
✍️حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین فلاحزاده
🎙 دبیر علمی:
✍️ حجتالاسلام امیربهاءالدین علایینژاد
📆 زمان: شنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۶
📌 مکان: بلوارجمهوری، کوچه۸، پلاک۵۲، مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی
🎥 پخش زنده در پیامرسان ایتا به نشانی: @Mozooshensi1
💢 باتوجه به محدودیت شرکت حضوری، علاقهمندانی که تمایل دارند به صورت حضوری در این کرسی شرکت کنند با شماره همراه ۰۹۱۲۷۵۳۲۸۶۴ هماهنگ نمایند.
#کرسی
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیدانشپژوهموفقپژوهشی
✅مصاحبه با نویسنده موفق سرکار خانم حورا طوسی
💠با عرض سلام و ادب و تشکر از اینکه وقت گرانبهای خودتان را در اختیار ما قرار دادید.
🎤لطفاً خودتان را معرفی نمایید.
📝سلام و عرض ادب متقابل، اینجانب حورا طوسی، متولد سال پیروزی انقلاب، در شهر مقدس قم هستم.کارشناسی مامایی و کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت داشته و بصورت غیرحضوری طلبه ی جامعه الزهرا سلام الله علیها بوده ام. در درمانگاه ها و بیمارستانهای دولتی استان قم به بانوان عزیز خدمت کرده و در حال حاضر در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم، مشغول خدمت هستم.
از همه مهمتر از وقتی چشم باز کردم و قلم در دست گرفتم، نوشته ام و نویسنده بوده ام و بدان افتخار می کنم. مقالات متعددی در روزنامه جمهوری اسلامی، نشریات پرسمان، نامه جامعه، اشارات صدا و سیمای قم به چاپ رساندم و کتاب" سنگ و شیشه " را که مجموعه داستان کوتاه است، نوشته ام. در حال حاضر در چند کانال مجازی، ادمین و نویسنده ام.
🎤با چه انگیزه ای وارد حوزه علمیه شدید؟
📝جامعه الزهرا س را قبل از شروع تحصیل در دانشگاه و با علاقه زیاد برای آشنایی با مسائل مذهبی، به صورت حضوری، آغاز کردم، به علت مشغله ی کاری و تحصیلی، به صورت غیرحضوری به تحصیل دروس حوزوی ادامه دادم و به سطح یک آن، بسنده نمودم. ولی همیشه در تمامی فعالیتهای اجتماعی ام، عطر دروس حوزوی و سالهای حضورم در جامعه الزهرا س را با خود داشته و دارم و بدان مفتخرم.
🎤در مورد نویسندگی و آثار خود توضیحی بفرمایید.
📝همانطور که در ابتدای مصاحبه خدمتتان عرض نمودم، نویسندگی را از دوران ابتدایی و با شرکت در مسابقات فرهنگی مدارس آغاز کردم. در سال ۱۳۷۷ در اولین مسابقات سراسری ستاد اقامه نماز، رتبه ی ممتاز را بدست آوردم و داستانم در کتاب نویسندگان جوان، که مجموعه داستانهای آن مسابقه ی عظیم فرهنگی بود، به چاپ رسید. در سال ۱۳۸۱ و در پنجمین دوره ی مسابقات ستاد اقامه ی نماز نیز، با داستان کوتاهی شرکت نمودم که حائز تقدیر شد. در همین سالها چند مقاله ی کوتاه در صفحه ی جوان روزنامه ی جمهوری اسلامی به چاپ رساندم و نهایتا از سال ۱۳۸۳ به همکاری با نشریات صدا و سیما پرداختم. که ماحصل این همکاری، نقد فیلم ها و سریالها و نشر متون ادبی در نشریات اشارات تا سال ۱۳۸۵ بود. پس از آن کتاب "سنگ و شیشه" را در سال ۱۳۹۲ به چاپ رساندم که مجموعه داستانی درباره ی عوارض تکنولوژی بود. در این سالها مقالاتی در نشریه ی پرسمان و نامه ی جامعه به چاپ رسید و نیز رتبه ی ممتاز را در جشنواره های سراسری لحظه های شفا و جشنواره سیمرغ در دانشگاه های علوم پزشکی بدست آوردم و همچنان در حال نوشتن هستم...
🎤نویسندگی را از چه زمانی و چطور آغاز کردید؟
📝نویسندگی را از دوره ی ابتدایی با نوشتن متن ادبی، داستان و شرکت در مسابقات مدرسه آغاز کردم و با روزنگار ادامه دادم، دفاتر زیادی از دوران نوجوانی و جوانی دارم که با تشویق پدر بزرگوارم،صرف روزنگار و سفرنامه های خانوادگی یا دوستانه شده و کمک زیادی به شکوفایی هنر نویسندگی ام نمود.
🎤عوامل موفقیت شما در امر نویسندگی چه بوده است؟
📝اول و آخر، لطف خدا و در سایه ی لطف الهی و راهنمایی اساتید بزرگوار، مطالعه ی فراوان و نوشتن بسیار، یکی از مهمترین عوامل موفقیت بشمار می آید.
همچنین حمایتها و راهنمایی های پدر بزرگوار و خانواده ی عزیزم کمک بزرگی در این مسیر بوده و هست.
استفاده از محضر دبیران دلسوز ادبیات، اساتید بزرگوار نویسنده ی صدا و سیمای قم و اساتیدداستان استان همچون استاد جوان، استاد بطحایی و...نیز نقش بسیار موثری داشته است.
🎤توصیه شما به طلابی که در آغاز راه نویسندگی هستند، چیست؟
📝با آرزوی موفقیت برای تک تک هنرمندان و نویسندگان حوزوی، توصیه ی اساتیدم را خدمتشان هدیه می دهم و آن، مطالعه و تمرین نویسندگی بسیار می باشد. همچنین از راهنمایی اساتید توانمند و تایید شده، استفاده نمایند. نشر مقالات و نوشته های شان در فضاهای استاندارد مجازی و واقعی، موجب ارتباط با مخاطب و در جریان قرارگرفتن هنر و راکد نبودن می شود، این جاری بودن، شکوفایی در پیش دارد. هدفمند بودن نیز گام اول نویسندگی است.
🎤به نظر شما چه مشكلاتي در امر نویسندگی وجود دارد؟ و شما با چه مشکلاتی مواجه بودید؟
📝برای بانوان نویسنده، گاهی حضور در کلاسها و محافل نویسندگی، با توجه و نقش محوری مدیریت خانواده، سخت است که به لطف حق و یاری مراکز ادبی و حوزوی اخیرا کلاس های مجازی نویسندگی رونق یافته و مشکلات، کمتر شده است.
مشکل دیگر ارتباط با ناشرین، فضای نشر و مخاطب شناسی است. در این عرصه، موسسات حوزوی می توانند نقش حمایتگرانه ی بیشتری از بانوان نویسنده داشته باشند.
🔹ادامه دارد...
👇👇👇👇👇👇👇👇
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🎤اهداف و چشمانداز نویسندگی شما چیست؟
📝هدفم تعالی دین و اخلاق اسلامی در جامعه ی اسلامی بویژه بانوان و جوانان عزیز میهنمان است. البته این مهم، ابتدا با تلاش و تهذیب نفس و تعالی اخلاقی و اعتقادی و هنری نویسنده آغاز و به نتیجه می رسد، انشاا...برای ما و همه ی هنرمندان و نویسندگان حوزوی و مذهبی تحقق یابد.
🎤از محضر چه كساني در عرصه نویسندگی در حوزه علمیه استفاده كردهايد؟
📝سرکار خانم صابری، استاد ادبیات جامعه الزهرا س، استاد بطحایی و استاد جوان؛اساتید داستان نویسی استان، آقای سلیمی و خانم سقلاطونی، اساتید صدا و سیمای استان قم.
🎤به عنوان یک نویسنده موفق، اهمیت نویسندگی را درچه می دانید؟
📝نویسندگی، یکی از مهمترین و کاربردی ترین، ابزار ارتباط با مخاطب است که وقتی با هنر آمیخته شود، بسیار تاثیرگذار خواهد بود. نکته ای که مقام معظم رهبری، بارها در فرمایشات شان بدان اشاره نموده و از اهل قلم، برای گام برداشتن در مسیر حقیقت جویی و حق طلبی دعوت نموده اند.
در فرمایشاتشان در سال۱۳۶۱ درباره ی هنر اسلامی فرمودند:" هنر اسلامی، آن چیزی است كه در آن عنصر سازندهای از اندیشهی اسلامی وجود داشته باشد. یعنی در قالب هنریِ آن، نه فقط در محتوا، چیزی از اسلام و اندیشهی اسلامی وجود داشته باشد. این میشود هنر اسلامی. بروید دنبال این كه بتوانید سررشتهی هنر اسلامی را پیدا كنید.
🎤چه راهکارهایی برای ارتقاء نویسندگی ارائه میفرمایید؟
📝برگزاری دوره های آموزشی، با اساتید برجسته، حمایت از نویسندگان جوان برای نشر و پخش مطالب و ارتباط موثر با مخاطب، برگزاری کارگاه های نویسندگی برای آشنایی فعالان این عرصه با یکدیگر و تامین منابع معتبر علمی ادبی برای ارتقاء سطح فکری نویسندگان
🎤توصیه سرکارعالی به طلاب، درباره کار تحقیقی و نویسندگی چیست؟
📝طلاب عزیز، در این راه مقدس با هدف عالی و توکل به خدا گام بردارند و هرگز از نقدها و بی مهری های هنرنمایان و مدعیان هنر برای هنر، خسته و دلزده نشوند. مقام معظم رهبری در باره ی رسالت هنر فرموده اند:" هنر، مكمل وجود انسان و جامعه است، و «هنر برای هنر»، حرفی است بی معنا."
توصیه دوم ممارست در مطالعه و تمرین نوشتن است. همیشه در حال مطالعه، نوشتن و آموختن باشید و مهمترین نکته که طی این مسیر بی همرهی استاد نکنند و از اساتید خوب حتما بهره ببرند.
جلسات نقد و بازخوانی آثار در حضور اساتید، بسیار راهگشاست.
🎤شیوه مدیریتی شما برای انجام امور هنری و نویسندگی در کنار وظایف خانوادگی چگونه است؟
📝همیشه محور زندگی من، خانواده بوده و تلاش نمودم در کنار کار و درس، ابتدا وقت های اصلی را برای خانواده بگذارم. برای کار هنری و نویسندگی اغلب از اوقات مرده به لحاظ کاری، که بقیه ی اهل خانه یا در حال استراحتند یا حضور ندارند استفاده می کنم. مثلا ساعات اول یا آخر روز، اوقات حضور در ماشین و سرویس رفت و آمد به محل کار، اوقات حضور فرزندان در مدرسه یا دانشگاه و...
🎤ضمن تشكر از وقتي كه در اختيار ما قرار داديد، در پايان اگر صحبت خاصي داريد، بفرماييد.
📝با تشکر از شما بزرگواران و مخاطبان محترمتان که این فرصت را در اختیار بنده قرار دادید.
امیدوارم مسئولین محترم با حمایت های مالی، علمی و اجتماعی از نویسندگان جوان حوزه، در نشر مطالب و ارتقاء هنر نویسندگی شان، نقش موثرتری ایفا نمایند.
و من الله التوفیق
#حوراءطوسی
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفینشست
✅نشست علمی به مناسبت هفته وحدت
⬅️ دانشگاه قرآن و حدیث و انجمن علمی حدیث حوزه برگزار می کنند.
💠راهکارهای عملی تقریب مسلمانان
🎙با ارائه حجتالاسلام والمسلمین سید جلال رضوی مهر
📅 زمان: دو شنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۰
🔸 مکان: قم دانشگاه قرآن و حدیث، طبقه دوم، سالن جلسات.
📎 حضور مجازی در نشست:
https://vc1.qhu.ac.ir/neshasteelmee
#نشست
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
🔆🔆🔆🔆🔆
⚜به مناسبت ایام ولادت حضرت رسول صلی الله علیه و آله وسلم
💢نشست کتابخوان
📚با حضور نویسنده کتاب "سبک زندگی رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم با همسرانش"
🍃با موضوع :سیره حضرت رسول با خانواده
🎤نویسنده کتاب: سرکار خانم حکیم زاده
💢زمان: یکشنبه 9 مهر ساعت 17 تا 18
📎روی لینک زیر کلیک کنید :
https://online.jz.ac.ir/rqs94jgjd6qb/
#اطلاعیه
#نشست_کتابخوان
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
📚📚📚
#معرفیمجلات
🔰انتشار دو فصلنامه علمی " قرآن پژوهی خاورشناسان "شماره ۳۴ بهار و تابستان ۱۴۰۲
🔶 به همت معاونت پژوهش مجتمع عالی قرآن و حدیث
🔰پژوهشگران محترم جهت ارسال مقالات علمی خود به سایت
http://qkh.journals.miu.ac.ir
مراجعه نموده و برای دریافت راهنمایی بیشتر با شماره 09196643968 تماس حاصل فرمایید.
🌐کانال رسمی قرآن و مستشرقان
🆔https://eitaa.com/ovvffhj
#خاورشناسان
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیمجلات
🔰 فراخوان ارسال مقاله به دوفصلنامه علمی دوزبانه «مطالعات دینی»
📝 شیوه نگارش مقاله: https://pjh.jz.ac.ir/uploads/images/64967be383fbc.pdf
📲 راههای ارتباط
📩آدرس الکترونیکی: rs@jz.ac.ir
☎️شماره تماس: 02532112342
و یا 02532112119
https://jz.ac.ir/post/12997
💠ارسال مقاله به:
@nashriyye
یا
@pajoheshmgh
#مطالعاتدینی
اللهمصلعلیمحمدوآلهوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیمجلاتبینالمللی
✅مجله
Hamdard Islamicus
همدرد اسلامیکاس
🔹کد Issn مجله 02507196 است و در پاکستان منتشر میشود.
💠این مجله به موضوعات تاریخ، مطالعات دینی، مطالعات فرهنگی، علوم سیاسی و روابط بینالملل و... میپردازد.
🌐لینک مجله:
https://ores.su/en/journals/hamdard-islamicus/
💠#نقدعلمیدیدگاهمستشرقان،
قلم و همت شما را می طلبد.
#مجلات
#همدرداسلامیکاس
#مستشرقان
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚📚📚
#کارگاهآفلاین
✍🏻 چگونه نوشتن را شروع کنیم؟
📝 معرفی تکنیکهایی برای نوشتن...
#نویسندگی
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفینشست
🔹معاونت پژوهش دانشگاه مجازی المصطفی
🔹نشست علمی پژوهشی با عنوان
✅بررسي دلائل رويکرد موافق و مخالف سقط جنين در غرب و رويکرد اسلام به اين مسئله
به زبان انگلیسی
🗓دوشنبه 1402/07/10
🕰ساعت10:00
🔗 لینک شرکت در نشست:
Live.mou.ir/research
#نشست_علمی
#دانشگاهمجازیالمصطفی
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفینشست
🔹سلسله نشستهای "حجاب از نگاه علم؛ نگرشی چند رشتهای"( آکادمی اخلاقپژوهی روشمند و انجمن علمی معارف دانشگاه شهید بهشتی)
✅عنوان: واکاوی انقلاب جنسی در غرب از ابتدا تا کنون (دو جلسه)
✔️دکتر محمد زارعی توپخانه؛ دکتری روانشناسی و استادیار خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
⏰زمان: دوشنبه ۱۰ مهر؛ ساعت ۱۴ تا ۱۸
👈آیدی ثبتنام: @Ethics_academy
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفینشست
💠نشست علمی به مناسبت هفته وحدت
⬅️ دانشگاه قرآن و حدیث و انجمن علمی حدیث حوزه برگزار می کنند.
✅ راهکارهای عملی تقریب مسلمانان
🎙با ارائه حجتالاسلام والمسلمین سید جلال رضوی مهر
📅 زمان: دو شنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۰
🔸 مکان: قم دانشگاه قرآن و حدیث، طبقه دوم، سالن جلسات.
📎 حضور مجازی در نشست:
https://vc1.qhu.ac.ir/neshasteelmee
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفینشست
📢انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی مشهد و انجمن علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران با همکاری انجمنهای علمی قرآن و حدیث دانشگاه قم، دانشگاه حضرت معصومه سلام الله علیها و مجتمع آموزش عالی بنت الهدی برگزار مینمایند:
🔅اختلاف و تفرقه از منظر قرآن 🔅
🎙 ارائه دهنده:
آقای دکتر محسن رجبی قدسی
(هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم)
⏰ زمان : دوشنبه ۱۰ مهرماه؛ ساعت ۱۲:۴۵
به مناسب هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص)
✅️به شکل حضوری در سالن جلسات دانشکده علوم قرآنی مشهد
⭕️ حضور مجازی از طریق:
https://meet.quran.ac.ir/mashhad
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh