آیین نکوداشت مقام علمی و دانشگاهی دکتر هوشنگ خسروبیگی استاد تمام گروه تاریخ دانشگاه پیام نور با همیاری و همکاری دوستان یار پیام نوری آبرومندانه برگزار شد. همکاران علمی گروه تاریخ در سراسر کشور سنگ تمام گذاشتند و محبت خالصانه و از سر وفا و صفای خود را تقدیم مرد علم، عمل و پویایی دانشگاه نمودند.
دبیران شورای تخصصی و مدیران گروه تاریخ در سازمان مرکزی، استان تهران، مرکز تحصیلات تکمیلی و واحد بین المللی قشم همراه با جمع دیگری از همکاران و دانشجویان در باب خدمات دکتر خسروبیگی به دانشگاه پیام نور و گروه تاریخ سخنان مهمی را بیان کردند.
کارآمدی، سلامت نفس، کارگشایی، تسلط بر مباحث علمی و اداری خلاصهای از مباحث بیان شده بود.
در این آیین نکوداشت بحق دکتر خسروبیگی را پدر آییننامههای داخلی و خلاصه تاریخ دانشگاه پیام نور خوانده و از خدمات و تلاشهایش تشکر و قدردانی کردم.
دکتر علیرضا ملایی توانی و دکتر رحیم روحبخش رئیس و خزانهدار انجمن ایرانی تاریخ به نمایندگی از جامعه تاریخدانان کشور در این آیین حضور یافتند و نکات ارزشمندی را درباره شخصیت دکتر خسروبیگی بیان کردند. از حضور گرمشان سپاسگزارم.
همچنین حجت الاسلام دکتر محسن الویری مدیر کارگروه تخصصی علوم تاریخی وزارت علوم ضمن عذرخواهی از عدم امکان حضور، پیام مکتوبی را در تمجید از خدمات دکتر خسروبیگی در ارتقای علوم تاریخی در سطح کشور ارسال کردند. پیام را قرائت کردم. پیام زیبا و جامعی بود.
https://eitaa.com/Qalam_MojtabaSoltaniAhmadi
✍ پیام حجت الاسلام دکتر محسن الویری مدیر گروه تخصصی علوم تاریخی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آیین نکوداشت مقام علمی و دانشگاهی دکتر هوشنگ خسروبیگی استاد تمام گروه تاریخ دانشگاه پیام نور
https://eitaa.com/Qalam_MojtabaSoltaniAhmadi
41.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیروز رساله دکتری آقای محمد پاینده با موضوع بررسی خلاء خلافت عباسیان در حیات دینی و فرهنگی اهل سنت تا تثبیت حکمرانی تیمور با موفقیت و کسب درجه عالی دفاع شد. راهنمایی رساله بر عهده اینجانب بود و اساتید بزرگوار دکتر احمد بازماندگان و دکتر عبدالله ساجدی مشاورت رساله را برعهده داشتند. اساتید محترم داور (دکتر سید ابوالفضل رضوی، دکتر مهدی عبادی و دکتر رضا یوسفوند) نظرات فنی و انتقادی خود را بیان کردند. اساتید حاضر اذعان داشتند که آقا محمد پاینده یک روند رو به جلو و پیشرفت علمی قابل تقدیر را از ترم اول دانشجویی تا لحظه دفاع با موفقیت طی کرده است. استفاده از منابع متقدم، نثر فاخر و متن پیوسته از نقاط مثبت رساله بود.
پاینده در این پژوهش نشان میدهد که حاکمان ایلخانی به خصوص از دوره مسلمانی به سوی شکل دادن هویتی مذهبی از جامعه سنی ایران با مؤلفههای جدید بودند. سیاستی که در راستای عباسیزدایی و گرایش به سوی علویان بود و پذیرش مفاهیم ولایت صوفی و امامت شیعی. این سیاست به تدریج بستر را برای رشد طریقتهای صوفیانه و نفوذ مؤلفههای شیعی در جامعه اهل سنت فراهم نمود و از بستر این سیاست جدید اهل سنتی ظهور کرد که علیرغم پذیرش امامت دوازده گانه شیعی و ادغام آن با مفهوم ولایت غیر سیاسی صوفی، هنوز خود را وفادار به پذیرش و احترام به خلافت خلفای راشدین معرفی مینمود.
https://eitaa.com/Qalam_MojtabaSoltaniAhmadi
غلام همّت آنم که زیر چرخ کبود
ز هرچه رنگ تعلّق پذیرد آزاد است
سالروز رحلت جانگداز مرحوم استاد فاطمینیا اعلی الله مقامه گرامی باد.
روح بلند ایشان را
با سوره مبارکه فاتحه مهمان کنیم...
https://t.me/ghalam_soltani
✔️رشته استوریهای مربوط به بازدید امروزم از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
https://eitaa.com/Qalam_MojtabaSoltaniAhmadi
📕عاشورا به روایت اسماعیلیه روانه بازار نشر شد📕
الحمدلله کتاب عاشورا به روایت اسماعیلیه ترجمه بخشی از کتاب عیون الأخبار و فنون الآثار اثر ادریس عمادالدین قرشی (درگذشته ۸۷۲ق) پیشوای اسماعیلیه یمن به عنوان داعی نوزدهم توسط نشر آرما روانه بازار نشر شد.
عاشورا به روایت اسماعیلیه، ترجمهٔ بخشهای مربوط به زندگی، فضائل و شهادت امام حسین(ع) و یارانش است که در جلد چهارم کتاب عیون الاخبار آمده و گویای روایت اسماعیلیه از آن امام و واقعهی عاشورا است.
پیش از این کتاب، کتاب عاشورا به روایت زیدیه هم به کوشش اینجانب و دوست عزیز دکتر مصطفی گوهری عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در مجموعه کتابهای طف در نشر آرما منتشر شده بود.
✔️خرید اینترنتی: سایت چهارسوق
https://4soooq.ir/index.php?route=product/product&product_id=547
🎤خبر انتشار و شرح محتوای کتاب در گفتگوی اینجانب با خبرگزاری کتاب👇
https://www.ibna.ir/news/512166/کتاب-عیون-الاخبار-و-فنون-الآثار-از-مهم-ترین-منابع-تاریخی-اسماعیلیه
https://eitaa.com/Qalam_MojtabaSoltaniAhmadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیههای مردی بر روی سنگ:
دستخط محتمل از امام صادق(ع) چه پیامی برای ما دارد؟
✅چندی پیش، یک پژوهشگر حوزه سنگنبشتههای کهن در عربستان، ویدئوی سنگی در دشتهای اطراف مکه را منتشر کرد و گفت که باور میرود متن بر روی این سنگ، متعلق به امام صادق(ع) باشد(ویدئوی بالا) که بر روی آن نوشته شده:
"من جعفر بن محمد هستم. همه مومنان را به تقوای الهی توصیه می کنم و عمل به اطاعت او و رضایت به تقدیر او و صبر بر بلای او و شکر بر عطای او و توکل بر او. نگاشته شده به تاریخ دهم شعبان سال ۱۱۰ ه. ق"
🔺پس از انتشار این فیلم در سعودی، شیخ العويناتي از مؤلفان تاریخ اسلام، در مقالهای بیان کرد که مضمون این سنگ با احادیث امامان شيعه در انطباق است و دلیل محتوایی برای جعلی بودن آن وجود ندارد و احتمالاً ایشان این را در حاشیه یکی از سفرهای حج خود نگاشتهاند.
امّا آیا اهمیت ماجرا فقط به کشفی تاریخی از دستخط امام شیعیان است؟
🔺برای پاسخ، باید جایگاه سنگنبشته به عنوان یک رسانه را شناخت. پژوهشگران بیان میدارند که این نوع کتابت بر سنگ، یا متعلق به اتفاقاتی نظیر پیروزیها بودهاند یا توصیههای تاریخی بیشتر از سمت بزرگان اخلاق و دانش هر زمان، چرا که احتمال نابودی و تحریف این رسانه، از کتابها به مراتب کمتر بودهاست.
✅با این وجود، اگر انتساب این سنگنبشته به امام صادق(ع) ثابت شود، این میراث را باید پیامی از جانب ایشان دانست که قرار بوده برای همیشه شیعیانش، راهگشا بماند.
@Hodaacademy
https://eitaa.com/Qalam_MojtabaSoltaniAhmadi
سَلَامٌ عَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ
كَذَٰلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ
إِنَّهُ مِنْ عِبَادِنَا الْمُؤْمِنِينَ 🏴
#شهید_جمهور
#سید_شهیدان_خدمت
https://eitaa.com/Qalam_MojtabaSoltaniAhmadi
🌱 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى...
گرچه در بازار این عالَم ندارم مشتری
غم ندارم، میروم مشهد، خریدارم رضاست
😭قلبم شکسته💔 و حزن و غم وجودم را در برگفته، فقط زیارت و دعا و اشک در بارگاه ملکوتی امام رئوف آرامم میکند. فردا امام هشتم مهمان تازهای دارد. در تشییع سید شهیدان خدمت رئیسی عزیز شرکت میکنم انشاءالله. سلام بر ابراهیم! سلام بر همه واصلان راه خدا!
حزن و ناراحتی عموم مردم و جبهه مؤمنین امت محمدی در فراق سید محرومان طبیعی است. امام صادق علیهالسلام میفرماید: مؤمن، برادرِ مومن است؛ همچون اعضاى یک پيكر كه اگر عضوى ناراحت شود، همه اعضای آن، ناراحتى را احساس میكنند و روحهایشان از یک روح است و پیوستگىِ روحِ مؤمن به روح خدا نیز، بیشتر از پیوستگىِ نور خورشید به خورشید است. رئیس جمهور مردمی و خاکی ما مزد جهاد خالصانه خود را گرفت و مثل رجایی، بهشتی شد.
منزل مادر شهید رئیسی را ببینید. همین یک خانه در قیامت به عنوان حجت خدا بر برخی مسؤلین مالاندوز و دنیاپرست کافیست. سید عزیز ما، خادم ایران ما، در حلقهی مهر رضا رضوان الهی روزیت باد.
#شهید_جمهور
#سید_شهیدان_خدمت
https://eitaa.com/Qalam_MojtabaSoltaniAhmadi