✍بعد از دو ربیع میهمان دو جمادی میشویم آندو حکومتی و سیاسی وایندو فاطمی و معنوی .با این تقویم تقویت میشود بنیانهای زندگی پاک
ایرنا و حاشیه جلسه هیات دولت/وزیر میراث فرهنگی: با دستور رئیس جمهور ورود شناور های تفریحی به کشور آزاد شد/وزیر فرهنگ و ارشاد: نام شب یلدا تغییری نکرده است/مناسبت چهارشنبه آخر سال را که در تقویم نبود اضافه کردیم ولی برای فرهنگسازی اسم آن را «تکریم همسایگان» گذاشتیم/ رئیس سازمان محیط زیست: در سفر هیات اقتصادی طالبان به ایران، برای اولین بار طالبان پذیرفت که حقابه ایران رهاسازی شود
✍️جمادی
جمادی شد با مناسبت های معنوی و عالی خیمه فاطمیه بر دو جمادی اقامه شده است از شهادت تا ولادت .سیده نساء العالمین من الاولین و الاخرین -از جمادی مردم و نامی شدم . مرگ ونمو با هم است در این دو جمادی مالک اشتر و پسرش ابراهیم شهید ورحیل میشوند . حضرت زینب بدنیا می آید پدرهمسرش جعفر طیار در جنگ موته شهید میشود - مراجع بزرگی چون میرزای شیرازی و فاضل لنکرانی از این جهان شّد رحال میکنند . خیبر به دست علی ع فتح میشود .فاطمیون وبنی فاطمه در این دو جمادی اسراییل را محو و فدک قدس را از کف غصب نجات میدهند مثل فتح خیبر که شعارخیبر خیبر یا صهیون مردم جهان گوش فلک وملک را کر کرده است خیبر قدیم و جدید در این دوجمادی اتفاق میافتد .این دو جمادی را جدی بگیرید آبستن حوادث شگفتی است در این سال . یَا عَجَباً كُلَ الْعَجَبِ بَيْنَ جُمَادَى وَ رَجَبٍ .
سید صمصام الدین قوامی
@qavami
| ۲۵ آبان روز جهانی مدارا و بردباری
نامگذاری امروز ۱۶ نوامبر (25 آبان) به روز جهانی «تحمل و مدارا» به ابتکار یونسکو در سال ۱۹۹۶ مطرح شد و مجمع عمومی سازمان ملل با تصویب قطعنامه شماره ۵۱/۹۵ به آن رسمیت بخشید. تلاش برای ساختن جهانی بهدور از جنگ و خشونت سازمان یافته، موضوعی است که در بخشی از مقدمه منشور سازمان ملل به روشنی مورد تصریح قرار گرفته است.
باید عوامل جنگ و خشونت مثل اشغالگری و غصب برداشته شود تا مثل مردم فلسطین که طبق حق قانونی با اشغالگری مبارزه میکنند جنگ افروز و تروریست شناخته نشوند .
.@qavami
✍️ علامه فقیدمحمدتقی جعفری (۲۴ مرداد ۱۳۰۲[۱] تبریز – ۲۵ آبان ۱۳۷۷ لندن) (۱۳۴۴–۱۴۱۹ قمری) مفسر نهجالبلاغه، فقیه، عارف، فیلسوف و مولویشناس معاصر ایران و از بنیانگذاران حقوق بشر اسلامی و اعلامیه حقوق بشر در اسلام (اعلامیه قاهره) بودمحمدتقی جعفری مکاتباتی در زمینههایی همچون عمومیت جستجوی کمال، و تناقض بین آزادی انسان با عشق و صلح، و در پاره ای از موارد دربارهٔ کلّیات فیزیک کوانتوم با ریاضیدان و متفکر انگلیسی برتراند راسل داشتهاست. مرقد ایشان در حرم رضوی دارالزهد مبارکه قرار دارد .طوبی له و حسن مآب
@qavami
بسماللَّهالرّحمنالرّحیم
با اندوه و تأسف اطلاع یافتیم که علامهی فرزانه و متفکر و فیلسوف و ادیب نامدار، آیةاللَّه آقای حاج شیخ محمّدتقی جعفری تبریزی به لقاء حق شتافته است. این برای جامعهی علمی و فرهنگی کشور، ضایعهیی سنگین و فقدانی بیجبران است. آن عالم بزرگ و متعهد در طول بیش از چهل و پنج سال از هنگامی که پس از تکمیل تحصیلات عالی و ممتازِ خود قدم در وادی تألیف و تحقیق و تعلیم نهاد، آثار علمی با ارزشی پدید آورد و تفکر فلسفی را در دائرهیی وسیع از مستفیدان و تحسین کنندگان جهانی خود، ارتقاء بخشید. پس از پیروزی انقلاب نیز همواره افکار سازندهی او در زمینه معارف دینی و نگاه فلسفی به مسائل اسلامی، با استقبال فرزانگان و تشنگان علم و معرفت روبهرو میگشت. سخنرانیهای پر مغز این دانشمند عالیقدر که سرشار از نکتههای عمیق و درسهای به یاد ماندنی برای نسل جوان و دانش پژوه کشور بود، در شمار حسنات علمی و فکری دوران حاضر محسوب میگردد و خاموشی این چراغ فروزان حقاً خسارتی بزرگ برای جویندگان معارف عمیق اسلامی به شمار میآید. اینجانب با تسلیت به جامعهی علمی کشور و علما و دانشجویان محترم حوزهها و دانشگاهها و مخصوصاً به بازماندگان محترم و ارجمند ایشان، به روح این عالم بزرگوار درود میفرستم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت میکنم.
والسّلام علی عباداللَّه الصالحین - سیّد علی خامنهای - 25/08/1377
علامه محمد تقی جعفری نقل کرده اند:
در یکی از سالهای اخیر به قم مشرف شده بودم به قصد دیدار ایشان علامه طباطبایی به منزلشان رفتم در خانه را زدم، پیرمردی در را باز کرد. گفتم: آقا تشریف دارند؟ گفتند: بله گفتم به ایشان عرض کنید اگر حالشان مساعد باشد به خدمتشان برسم، آن شخص رفت و برگشت و در یک اتاق را باز کرد، من وارد شدم،
اتاق فرش نداشت، همانجا نشستم مرحوم علامه آمدند و پس از سلام و احوالپرسی گفتند: چون در حال تشرف به آستان قدس رضوی هستم لذا فرشهای اتاق را جمع کرده ایم این مطلب را گفتند و سپس فرمودند: بروم یک قالیچه بیاورم و بیندازم کف اتاق تا بنشینیم و خواستند بروند که من با نرمی دستشان را گرفتم و گفتم: هیچ احتیاجی به قالیچه نیست و عبا را از دوش برداشتم و پهن کردم و گفتم: بفرمایید روی عبا هم می توانیم بنشینیم.
این انسان وارسته با یک قیافه ملکوتی که هرگز از یاد نمی برم فرمود: در این موقع عمرم درس آموزنده ای به من تعلیم دادی. من عرض کردم این جمله هشدار دهنده جنابعالی بسیار آموزنده تر و سازنده تر از آن بود که عرض کردم و سپس نشستیم و لحظاتی به گفتگو پرداختیم که هرگز عظمت آن لحظات را فراموش نخواهم کرد. پس از آن ملاقات دیگر به دیدار ایشان نائل نشدم. رحمه الله علیه.
@qavami
✍نصر الله وانصارالله هوشیار و بیدار مهیای اقدامات حساب شده در دفاع از فلسطین هستند.دست به ماشه مثل حشد الشعبی و .....جریان مقاومت هوشمند و هماهنگ بر پای خویش ایستاده است و دشمن را فرسوده و خسته میکند و نمیگذارد قسر در رود.محو اسراییل در همین مرحله قطعی است باید صبوری کرد .منافقان بیخود به نجات اسراییل دلخوش کردهاند .
.@qavami
✍اربعین مقاومت
ساعاتی پیش شورای امنیت سازمان ملل سرانجام پس از ۴۰ روز از آغاز درگیری ها میان گروههای مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل در هفتم اکتبر و ۴ پیشنویس قطعنامه پیشنهادی که به بن بست رسیده بودند، قطعنامه وقفه بشردوستانه درگیری ها در غزه را تصویب کرد.
آمریکا تسلیم مقاومت شد.
.@qavami
هدایت شده از مدرسه فقهی مدیریت اسلامی
تفسیر10.MP3
14.98M
✍️5شنبه 25آبان 1402-2جمادی الاولی 1445- 16نوامبر 2023-(روز جهانی مدارا)درس 10 تفسیر ترتیبی مدیریتی قرآن کریم
[سوره المائدة (5): آيات 28 تا 30]
لَئِنْ بَسَطْتَ إِلَيَّ يَدَكَ لِتَقْتُلَنِي ما أَنَا بِباسِطٍ يَدِيَ إِلَيْكَ لِأَقْتُلَكَ إِنِّي أَخافُ اللَّهَ رَبَّ الْعالَمِينَ (28) إِنِّي أُرِيدُ أَنْ تَبُوءَ بِإِثْمِي وَ إِثْمِكَ فَتَكُونَ مِنْ أَصْحابِ النَّارِ وَ ذلِكَ جَزاءُ الظَّالِمِينَ (29) فَطَوَّعَتْ لَهُ نَفْسُهُ قَتْلَ أَخِيهِ فَقَتَلَهُ فَأَصْبَحَ مِنَ الْخاسِرِينَ (30
تفسیر مدیریتی
مدیریت تعارض بر مبنای فرهنگ اخوت در سازمان
@qavami