eitaa logo
سید صمصام الدین قوامی
4.3هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
937 ویدیو
366 فایل
یادداشت‌های روزانه سید صمصام الدین قوامی رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی مسئولیت پیام‌های اعضا متوجه مدیر نیست علامت ✍️ یادداشت مدیر است ارتباط: @qavami_s کانال دروس: @d_bonyadfeghhi1386 کانال بنیاد فقهی مدیریت اسلامی: @madineyefazele توییتر: s_qavami
مشاهده در ایتا
دانلود
✍انقلاب اسلامی یک رژیم نیست یک جریان تاریخی و انسانی متداوم و‌متکامل است که در درگیری با مستکبران و کافران ورزیده شده و رشد و شتاب فزاینده پیدا کرده و در ایستگاه ایران ۵۷ با ضربه ای سهمگین به پیکره نظام سلطه اوج‌گیری نموده و غرب آسیا را در نوردیده واهداف خود را درک کرده و ادامه دارد تا ظهور انسان کامل . لذا تصور تغییر یا سقوط نسبت به آن غلط است از جنس طوفان است که تغییر میدهد و جلو میرود . @qavami
✍دوم دسامبر روز لغو برده داری نام گرفته است در حالیکه برده داری مدرن در حال توسعه است .
✍۱۱آذر ۱۳۰۰ شهادت سردار جنگل میرزا کوچک جنگلی است مجاهد بسیجی در ۴۱ سالگی خائنین اورا لو دادند و بدن یخ زده اش را سر بریدند و تحویل رضاخان دادند .انقلاب اسلامی حاصل خون امثال این گیله مرد است. هرچند اوضاع فرهنگی گیلان بویژه حجاب اکنون نگران کننده است و بویژه به مناسبت انتخابات کمتر کنترل میشود ولی خون میرزا پامال نمیشود و شرائط به نفع سردار بهبود خواهد یافت نگران نباشید .
✍️۱۱آذر ۱۳۹۶ در گذشت ریز علی خواجوی شخصیت افتخار آمیز ایرانی در فداکاری معروف به دهقان فداکار است یادش گرامی باد درس او را در مدرسه آموختیم که انقلاب کردیم و جنگیدیم و مقاومت میکنیم. @qavami
✍️ منتظر شگفتی سازی انصارالله در جمادی هستیم.
پیش‌بینی آیت‌الله مدرس درباره سرنوشت رضاخان به رضاخان بگوئید من دخالت در سیاست را وظیفه خود می‌دانم. اینجا جای خوبی است و به من خوش می‌گذرد. تو را هم روزی انگلیسی‌ها به جایی پرتاب می‌کنند. اگر توانستی بیا همین‌جا (خواف) هرچه باشد اینجا بهتر از تبعیدگاه‌ها و زندان‌های خارج از کشور است.
آیت‌الله سید حسن مدرس، مخالف سرسخت رضاخان بود. یک‌بار که رضاخان از سفر بازگشته بود، مرحوم مدرس به او گفت: «من برایت دعا کردم.» رضاخان تعجب کرد؛ چه شده که بزرگ‌ترین مخالفش برایش دعا کرده است. مدرس گفت: «اگر تو مرده بودی اموالی که از مردم غارت کردی و به خارجی‌ها دادی، همه از بین می‌رفت. دعا کردم زنده برگردی تا بلکه بتوانیم مال ملت را پس بگیریم.»
✍️مفتی اعظم عمان از شبکه الجزیره تشکر و از شبکه های دیگر گلایه کرده وآنها را متسصیهنه و عمیله لقب داده است (در نشر واقعیات غزه)
✍️اسراییل از صفحه روزگار محو شده است وشبحی از او در حال بازی و پرسه است
از این پس مخاطبین محترم با ارسال عدد 39 به شماره 30001515 به صورت پیام کوتاه عضو این کانال خواهند شد
✍وزیر دفاع طالبان حین سان دیدن از سربازی که پوشش ابوعبیده داشت تقدیر کرد
✍حمایت صریح جیمی کارتر از مقاومت