هدایت شده از مهدی برزگر
الگوی صحیح #حکمرانی_اسلامی الگوی امام و امت است که مبتنی بر ایفای نقش توسط #حلقه_های_میانی است که در راس آنها علمای دین است. اما الگوی #تحزب الگویی غربی است که مبتنی بر قدرت طلبی است. در حلقه های میانی آنچه اساس کار است ادای رسالت و انجام وظیفه است که البته ممکن است گاهی لازمه اش کسب منصب هم باشد.
نشانی ویراست:
https://virasty.com/Mahdi_barzegar/1708240982095942980
┏━━━━🔸💠🔸━━━━┓
https://eitaa.com/ostadmahdibarzgar
┗━━━━🔸💠🔸━━━━┛
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 تصویری از دیدار امروز مردم آذربایجان شرقی با رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از طلبه ای ساده
سلام دوستان
صبح بخیر
خیلی از دوستان تا میگیم تبلیغات برای حاج آقای شیخ بهایی، میگن ایشان که رأی داره!!!
اما عزیزان:
۱. انسان غالبا از جایی که خیالش راحت هسته، ضربه میخوره.
۲. تلاش و کوشش و مجاهدت ثمربخش خواهد بود نه سستی و کوتاهی، پس برای رسیدن به نتیجه باید مجاهدت نمود.
۳. تبلیغات برای ایشان در حقیقت، جهاد تبیین هست چون سنخ خبرگان معرفی شخص نیست بلکه شخصیت و تفکرات مهم تر هست.
۴. تلاش برای معرفی ایشان به مردم، قدرشناسی نسبت به جایگاه علمای کرمان هست.
۵. از طرفی دیگر هرچه اقبال مردم به ایشان بیشتر باشد، در حقیقت بالا رفتن جایگاه روحانیت استان کرمان هست.
۶. چون مجلس خبرگان، پشتوانه رهبری هست، پشتوانه ی هر کدام از نمایندگان این مجلس، در حقیقت پشتیبانی از ولایت فقیه و اقتدار بخشی اجتماعی به ایشان هست.
۷. از طرف دیگر معرفی ایشان در استان کرمان موجب تقویت باور دینی_ملی و تقویت هویت دینی_اجتماعی، جوانان و اقشار مختلف میشود.
فلذا از همهی عزیزان طلبه و روحانی در استان کرمان درخواست دارم در معرفی و تبیین این عالم فاضل، متقی، بصیر، شجاع، متواضع، مردمی، ساده زیست و ولایت مدار ، تلاش و کوشش خود را مخلصانه در راه خدا، ظاهر نمایند.
در این ایام مبارک و پر خیر و برکت ماه شعبان، از خداوند میخواهیم که توفیق انجام وظیفه در جهت رضایت ولی عصر عج را نصیب مان بگرداند.
طلبه ای ساده
میرزایی
یاعلی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 رهبر انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی: همه باید در انتخابات شرکت کنند. انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است. راه اصلاح کشور انتخابات است. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
سفیر یمن در تهران در گفتگو با ایرنا: عملیات ضداسرائیلی را بیش از پیش افزایش خواهیم داد/ادعای حملات هوایی آمریکا، به مناطق خالی از سکنه درست نیست/هر هدفی از دشمن را که در تیررس باشد میزنیم
تهران- ایرنا- نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (یکشنبه) تاکید کرد که جنبش حماس، بخش جداییناپذیر صحنه سیاسی فلسطین است.
✍رژیم دژخیم آمریکا رکورد خونآشامان تاریخ را شکسته و از نرون، فرعون، چنگیز، آتیلا، تزار، دراکولا، ضحاک، استالین، هیتلر، موسولینی و... بسیار جلو زده است؛ قطعا این سفاکی بیسابقه سرنوشت شومی را برایش رقم زده است. مردم جهان در حال سرنگونی این رژیم فاسد و غاصب هستند.
@qavami
✍️اذان واقامه نوزاد محمد علی سعادتی در محضر والدین و جدات این مولود مبارک . اللهم اجعله ولدا صالحا و عالما عاملا 🤲
@qavami
هدایت شده از شمیم یار
سلام علیکم
عرض ادب وخداقوت حضرت آیت قوامی حقیر طلبه ای هستم قریب ۱۵سال سابقه کار تبلیغی ومسجد داری میکنم مدت کوتاهی است با مطالب مفید و کاربردی حضرت عالی انس پیدا کردم میخواستم راجع به کار در محله ومدیریت محلی حقیر رو راهنمایی بفرمایید
سید صمصام الدین قوامی
سلام علیکم عرض ادب وخداقوت حضرت آیت قوامی حقیر طلبه ای هستم قریب ۱۵سال سابقه کار تبلیغی ومسجد داری م
✍علیکم السلام به کانال مدیریت در اسلام متصل شوید ممنون.
@qavami
روز ۳۰ بهمن ۱۳۵۷ به فاصله يك هفته پس از پيروزي انقلاب اسلامي در مراسمي با حضور ياسرعرفات رهبر سازمان آزاديبخش فلسطين ، سفارت فلسطين در تهران در محل سابق سفارت اسراييل گشايش يافت.