سید صمصام الدین قوامی
✍مردی بزرگ چهل و دو سال امامت و امارت تاثیر گذار و ماندگار چهرهای در خشان و نورافشان از حجه الاسلا
✍به مناسبت مراسم تجلیل از مقام شامخ امام جمعه شهداد کرمان که فردا در استانداری کرمان اتفاق می افتاد از تمامی دست اندرکاران این نکوداشت با شکوه نهایت سپاس را دارم .👇👇
@qavami
هدایت شده از خبرگزاری(مردمی)شهرستان شهداد🇮🇷
💠نسیم محراب ۳
🔹پاسداشت بیش از ۴ دهه فعالیت حجت الاسلام الهوردی امام جمعه محترم شهداد
🔸چهارشنبه ۲۵ بهمن/ساعت ۹ صبح
🔸سالن همایش استانداری کرمان
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
✍خبرگزاری شهرستان شهداد
📸اخبار مربوط به شهداد
https://eitaa.com/shahdade_man🇮🇷
هدایت شده از محمد تقی
19.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقه توانمندسازی
تدبیر بیت _نقش امام محله
امام محله با توجه به جایگاه تزکیه و تعلیم انبیاء و امام امت باید محله خویش را توانمند کند. این آموزش توانمند سازی باید همه جانبه در فرهنگ و عقائد ، سیاست و اقتصاد و .... باشد . مقیاس کوچک محله امر توانمند سازی را آسانتر و سریعتر ممکن میکند.
#فقه توانمندسازی
#تدبیربیت
#امام محله
#مدیریت در اسلام
✍ علیرغم آمریکا گردونه انتخابات درحال گرم شدن است و بسیار پر شور تر از قبل خواهد بود.
@qavami
✍عباس
سلام بر عباس بن علی علیه السلام سقای تشنه کربلا ونمونه بارز ایثار .سلام بر دو دستش که به بال پرواز بدل شد .سلام بر این مدافع حرم که پیروانش هم چون او جانانه وجانبازانه به دفاع از حرم رسول خدا ص یعنی ایران اسلامی پرداختند و سپس به دفاع از حرم های مشبک غرب آسیا از مسجد الحرام تا مسجد الاقصی پرداخته اند تا حرم ها را از شر حرامیان آزاد کنند .همه از عباس بن علی علیه السلام آموخته اند مثل سلیمانی .
@qavami
کاشف الکرب
مرحوم آیت الله شیخ محمد حسین اصفهانى معروف به کمپانى قدس سره مى فرمودند: این ذکر، صحیحش این است یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیهالسلام.
توصیه مرحوم کشمیری به این ذکر
مرحوم کشمیری در باب توسل به حضرت ابوالفضل علیه السلام می فرماید: دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل علیه السلام هدیه شود. سپس تسبیح حضرت زهراسلام الله علیها خوانده و باز ثوابش هدیه شود و سپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود
یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...
عباس نامش هم آرامش بخش است
حسین وقتی به چهره عباس نگاه میکرد آرامش مییافت و این ذکر اشاره به همین مطلب دارد،یعنی «ای کسی که غم ها را از چهره حسین میزدودی، مشکل مرا هم به حق برادرت حل کن.»
@qavami
25 بهمن
1303 ش - عزل احمد شاه قاجار از فرماندهي كل قوا و واگذاري آن به "رضاخان" با تصميم مجلس
رضاخان سردار سپه پس از گسترش قدرت و نفوذ خود در سراسر كشور، تنها از يك چيز بيم داشت و آن بركناري وي از سوي احمدشاه بود، همان طور كه پيشتر در حادثه جمهوري چنين شد. به همين علت كوشيد تا فرماندهي كل قوا را كه به موجب قانون اساسي در اختيار شاه بود، از آنِ خود سازد. اما مخالفت مدرس و اقليت هوادار او، مانعي جدّي در نيل به اين هدف بود. از اين رو سردار سپه به مدرس چنين وانمود كرد كه تسليم او شده و از اين پس هرچه مدرس بگويد پذيرفته ميشود. در اواسط بهمن ماه، سردار سپه به منزل مدرس رفت و در اين ملاقات و ملاقاتهاي بعدي، از توطئههاي دربار بر ضد خود گله كرد و خواستار اعطاي فرماندهي كلّ قوا گرديد. مدرس نيز كه قصد داشت با حمايت از رضاخان، مانع از انجام كارهاي غيرقانوني وي شود، همكاري با او را پذيرفت. به همين علت فراكسيونهاي مختلف مجلس با مشورت يكديگر، طرحي براي اين منظور تهيه كردند كه در 25 بهمن 1303 به تصويب نمايندگان رسيد. بدين ترتيب، رضاخان به فرماندهي كلّ قواي ايران دست يافت و احمدشاه قاجار با از دست دادن مهمترين اهرم قدرت سلطنت خويش، قدرت خود را از كف داد و زمينه براي برانداختن قاجار، بيش از پيش فراهم شد. در حقيقت بايد از اين تاريخ، سلطان احمدشاه را پادشاه مخلوع ايران دانست و رضاخان پهلوي را پادشاه جديد ايران خواند.
@qavami
25بهمن
1367 - صدور حكم تاريخي امام خميني مبني بر ارتداد سلمان رشدي
سلمان رشدي نويسنده مرتد هندي الاصلِ انگليسي در رمان خود با نام آيات شيطاني، به اسلام، قرآن و پيامبر اكرم (ص) و بسياري ديگر از مقدسات مسلمانان به روشي جاهلانه و نابخردانه اهانت كرده است. تأليف و انتشار كتاب آيات شيطاني در سطح گسترده كه با نظر مثبت و مساعد دولتهاي غربي انجام شد، حاكي از توطئه فرهنگي جديد غرب عليه مسلمانان، تحت پوشش آزادي بود. اما فتواي صريح امام خميني عليه نويسنده اين كتاب، باعث بيداري مردم جهان به ويژه مسلمانان شد و در واقع از تكرار چنين اهانتهايي به اسلام جلوگيري كرد. پس از صدور اين فتوا، اكثريت علماي جهان اسلام و بسياري از آزادانديشان از آن حمايت كردند. اين در حالي بود كه دولتهاي غربي به بهانه دفاع از آزادي قلم به حمايت شديد تبليغاتي و سياسي از سلمان رشدي پرداختند. حضرت امام با صدور حكم شرعي ارتداد نويسنده كتاب آيات شيطاني، نيروي عظيم نيروهاي مسلمان را آشكار ساخت و موجي توفنده از تودههاي ميلياردي مسلمانان در مصاف با كفر پديد آورد. رشدي مرتد نيز از لحظه صدور حكم، مخفي شد و پليس اسكاتلند يارد، حفاظت از وي را با صرف هزينههاي كلان بر عهده گرفت. رهبر معظم انقلاب، حضرت آيت اللَّه العظمي خامنه اي در اين باره فرمود: حكمي را كه امام امت بيان فرمودهاند، حكمي است كه هر يك از فقهاي اسلامي اگر بخواهند بر طبق حكم اسلامي عمل كنند، همين حكم را بايد بدهند و اين فتوا قطعي است. هزينه حفاظت از سلمان رشدي براي دولت انگلستان در حدود يك ميليون پوند در سال است.
@qavami
زیارت نامه حضرت ابوالفضل علیه السلام
سلام خدا و سلام فرشتگان مقرّبش و پیامبران مرسلش و بندگان شایستهاش و همه شهیدان و درستکرداران و راستگویان و درودهای پاک و پاکیزه در آنچه میآید و میرود بر تو باد ای فرزند امیرمؤمنان، گواهی میدهم برای حضرتت به تسلیم و تصدیق و وفا و خیرخواهی، نسبت به یادگار پیامبر مرسل (درود خدا بر او و خاندانش باد) و فرزندزاده برگزیده و راهنمای دانا و جانشین تبلیغکننده و ستمدیده غارتزده، خدا از سوی پیامبر و امیرمؤمنان و حسن و حسین (درود خدا بر ایشان) جزایت دهد برترین جزا به خاطر این که صبر کردی و کار خویش را تنها به حساب خدا گذاشتی و یاری نمودی پس چه نیکو سرانجامی است خانه آخرت؛
@qavami
✍روز جانباز بر رهبر انقلاب اسلامی که جانباز هستند مبارک باد .
@qavami
عباس علیه السلام را نزد خدا مقامی است که روز قیامت همه شهیدان بر آن رشک می برند.
"امام سجاد علیه السلام" .
@qavami
هدایت شده از پوراحمدی
آزادکرده اند حرم را مدافعان
این گام اول است در آزادی جهان
آزاد میکنیم زمین را وجب وجب
مانند آفتاب ز چنگال شوم شر
دیگر رمق به جان ستمگر نمانده است
چیزی به فتح قلعه خیبر نمانده است
یار ستم کشیده و غمخوار بی کسیم
ما مژده ی رهایی بیت المقدسیم 🌷🌺🌴🇮🇷✌