کانال مذهبی خادم الشریعه :
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
چرا دشمن تا امروز نتوانسته است مويى از سر اين ملت كم كند؟
ما دشمن زياد داريم. چرا دشمن تا امروز نتوانسته است مويى از سر اين ملت كم كند و به اين كشور ضربه بزند؟ بحمد اللّه ايران اسلامى، با قدرت و صلابت كامل، در مقابل همه شان ايستاد و ايستاده است. چرا؟
ايران كه همان ايران صد و پنجاه سال قبل است! اين، به خاطر
احساس وظيفه ى شما، به خاطر همين حضور شما، به خاطر همين روحيه ى حزب اللهى شما و به خاطر اين است كه زن و مرد مسلمان، تا همه جا حاضرند از ايمان و اسلام و انقلابشان دفاع كنند.
اين هاست كه اين كشور را حفظ كرده است. مگر طور ديگرى مى شود اين كشور را، با اين همه دشمن و بدخواه كه چشم طمع به منابع زيرزمينى و بازارهاى آن دوخته اند، حفظ كرد؟! مگر مى شود در مقابل آن ها، بدون اين روحيه مقاومت كرد؟! اين گونه است كه كشور حفظ مى شود؛ با امر به معروف و نهى از منكر.
عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید
و در ثواب نشر لینک کانال سهیم باشید:
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
تاريخ قصه نيست
عبرت ماجراى امام حسين (ع) اين است كه انسان فكر كند در تاريخ و جامعه ى اسلامى؛... چه حادثه اى اتّفاق افتاده و چه ميكروبى وارد كالبد اين جامعه شده است كه بعد از گذشت نيم قرن از وفات پيامبر (ص) و بيست سال از شهادت اميرالمؤمنين (ع)، در همين جامعه و بين همين مردم، كسى مثل حسين بن على (ع) را با آن وضع به شهادت مى رسانند؟!
چه اتّفاقى افتاد و چطور چنين واقعه اى ممكن است رخ دهد؟ آن هم نه يك پسر بى نام و نشان؛ بل كودكى كه پيامبر اكرم، او را در آغوش خود مى گرفت، با او روى منبر مى رفت و براى مردم صحبت مى كرد. او پسرى بود
كه پيامبر (ص) درباره اش فرمود: «حُسَيْنٌ مِنِّي وَ أَنَا مِنْ حُسَيْن» رابطه ى بين اين پدر و پسر، اين گونه مستحكم بوده است. آن پسرى كه در زمان حكومت اميرالمؤمنين (ع)، يكى از اركان حكومت در جنگ و صلح بود و در سياست مثل خورشيدى مى درخشيد. آن وقت، كار آن جامعه به جايى برسد كه همين انسان بارز و فرزند پيامبر (ص)، با آن عمل و تقوا و شخصيت فاخر و عزّت و با آن حلقه ى درس در مدينه و آن همه اصحاب و ياران علاقه مند و ارادتمند و آن همه شيعيان در نقاط مختلف دنياى اسلام را، با آن وضعيت فجيع محاصره كنند و تشنه نگه دارند و بكشند و نه فقط خودش، بلكه همه ى مردانش و حتّى بچه ى شش ماهه را قتل عام كنند و بعد هم زن و بچه ى اينها را مثل اسراى جنگى اسير كنند و شهر به شهر بگردانند.
قضيه چيست و چه اتّفاقى افتاده بود؟ اين، آن عبرت است.....
يكى از مسائلى كه عامل اصلى چنين قضيه اى شد، اين بود كه رواج دنياطلبى و فساد و فحشا، غيرت دينى و حسّاسيتِ مسؤوليت ايمانى را گرفت.
عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید و در ثواب نشر لینک کانال شریک باشید :
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
عاقبت ترك امر به معروف و نهى از منكر
وقتى در جامعه گناه منتشر شود و مردم با گناه خو بگيرند، كار كسى كه در رأس جامعه قرار دارد و مى خواهد مردم را به خير و صلاح و معروف و نيكى سوق دهد، با مشكل مواجه خواهد شد؛ يعنى نخواهد توانست، يا به آسانى نخواهد توانست و مجبور است با صرف هزينه ى فراوان اين كار را انجام دهد. يكى از موجبات ناكامى تلاشهاى امير مؤمنان (ع) با آن قدرت و عظمت در ادامه ى اين راه، كه بالاخره هم به شهادت آن بزرگوار منجر شد، همين بود.
عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید:
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
ظلم هاى عجيب و غريب و استثنايى
روايتى كه مى خوانم، روايتِ تكان دهنده و عجيبى است. مى فرمايد:
« لَتَأْمُرُنَّ بِالْمَعْرُوفِ وَ لَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ أَولَيُسَلِّطَنَّ اللَّهُ عَلَيْكُمْ شِرَارَكُمْ فَيَدْعُو خِيَارُكُمْ فَلَا يُسْتَجَابُ لَهُم»؛ بايد امر به معروف و نهى از منكر راميان خودتان اقامه كنيد، رواج دهيد و نسبت به آن پايبند باشيد.
اگر نكرديد، خدا اشرار و فاسدها و وابستهها را بر شما مسلّط مى كند؛ يعنى زمام امور سياست كشور به مرور به دست امثال حَجّاج بن يوسف خواهد افتاد!
همان كوفه اى كه اميرالمؤمنين (ع) در رأس آن قرار داشت و در آنجا امر و نهى مى كرد و در مسجدش خطبه مى خواند، به خاطر ترك امر به معروف و نهى از منكر، به مرور به جايى رسيد كه حَجّاج بن يوسف ثقفى آمد و در همان مسجد ايستاد و خطبه خواند و به خيال خود مردم را موعظه كرد! حَجّاج چه كسى بود؟
حَجّاج كسى بود كه خون يك انسان در نظر او، با خون يك گنجشك هيچ تفاوتى نداشت! به همان راحتى كه يك حيوان و يك حشره را بكشند، حَجّاج يك انسان را مى كشت.
يك بار حَجّاج دستور داد و گفت همه ى مردم كوفه بايد بيايند و شهادت بدهند كه كافرند و از كفرِ خودشان توبه كنند؛ هركس بگويد نه، گردنش زده مى شود! با ترك امر به معروف و نهى از منكر، مردم اين گونه دچار ظلمهاى عجيب و غريب و استثنايى و غير قابل توصيف و تشريح شدند.
وقتى كه امر به معروف و نهى از منكر نشود و در جامعه خلاف كارى، دزدى، تقلّب و خيانت رايج گردد و بتدريج جزو فرهنگ جامعه شود، زمينه براى روى كار آمدن آدم هاى ناباب فراهم خواهد شد.
عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید و در ثواب نشر لینک کانال شریک باشید
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
☑️سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز ولادت پیامبر اعظم(ص)
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی روز سه شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۹ مصادف با هفدهم ربیع الاول سالروز ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) ساعت ۱۰:۳۰ صبح به صورت تلویزیونی سخنرانی خواهند کرد.
🔺این سخنرانی به صورت زنده از شبکه یک سیما، شبکه خبر و رادیو ایران پخش خواهد شد.
عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
واجب فراموش شده
ما بايد خود را به سرچشمه ى اسلام برسانيم تا زندگى به تمامى شيرين شود. قرآن كريم مى فرمايد:
«الَّذينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاةَ وَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْكَر»
من مى خواهم اين واجب فراموش شده ى اسلام را به ياد شما و ملت ايران بياورم: امر به معروف و نهى از منكر. همه ى آحاد مردم بايد وظيفه ى امر كردن به كار خوب و نهى كردن از كار بد را براى خود قائل باشند. اين، تضمين كننده ى حيات طيبه در نظام اسلامى خواهد بود. عمل كنيم تا آثارش را ببينيم.
معناي امر به معروف و نهي از منكر
البته ما بايد تأسّف بخوريم از اينكه معناى امر به معروف و نهى از منكر درست تشريح نمى شود. امر به معروف، يعنى ديگران را به كارهاى نيك امر كردن. نهى از منكر، يعنى ديگران را از كارهاى بد نهى كردن. امر و نهى، فقط زبان و گفتن است. البته يك مرحله ى قبل از زبان هم دارد كه مرحله ى قلب است و اگر آن مرحله باشد، امر به معروفِ زبانى، كامل خواهد شد.
عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید و از کانال مذهبی ما حمایت کنید اجرتون با امام زمان عج
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
🔰کانال مفید مذهبی خادم الشریعه
گفتن به زبان بر همه واجب است
امر به معروف، يك مرحله ى گفتن و يك مرحله ى عمل دارد. مرحله ى عمل، يعنى اقدام با دست و با زور. اين مرحله، امروز به عهده ى حكومت است و بايد با اجازه ى حكومت انجام بگيرد و لا غير. اما گفتن با زبان، بر همه واجب است و همه بايد آن را بدون ملاحظه انجام بدهند.
واجب حتمي آحاد مردم و مسؤولان
يك نكته را هم مى خواهم يادآورى كنم و آن نظام امر به معروف و نهى از منكر است. امر به معروف و نهى از منكر واجب حتمى همه است؛ فقط من و شما به عنوان مسؤولان كشور وظيفه مان در باب امر به معروف و نهى از منكر سنگين تر است.
پرهيجان ترين خطاب
بخش ديگرى كه باز آن را مختصر عرض مى كنم كه مربوط به عموم مردم است در درجه ى اوّل عبارت است از امر به معروف و نهى از منكر در مسائل اجتماعى. البته در مسائل فردى، تقوا بسيار زياد مورد توصيه ى اميرالمؤمنين (ع) است؛ اما در زمينه ى مسائل اجتماعى شايد هيچ خطابى به مردم شديدتر، غليظ تر، زنده تر و پُرهيجان تر از خطاب امر به معروف و نهى از منكر نيست. امر به معروف و نهى از منكر، يك وظيفه ى عمومى است.
عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید:
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
احتمال تأثير همه جا قطعي است
بعضى گفته اند كه بايد احتمال تأثير وجود داشته باشد. من مى گويم احتمال تأثير همه جا قطعى است؛ مگر در نزد حكومتهاى قلدر، قدرتمندان و سلاطين. آن هايند كه البته حرف حساب به گوششان فرونمى رود و اثر نمى كند؛ اما براى مردم چرا. براى مردم، حرف اثر دارد. بنابراين، پاسخ من اين شد كه بهترين روش براى شما كه از من سؤال كرديد، زبان است.
واقعاً معجزه مى كند
من همين امر به معروف و نهى از منكر زبانى را - ولو به شكل خيلى راحت و آرام و بدون هيچ خشونت و دعوايى - واقعاً يكى از معجزات اسلام مى دانم. مثلاً يك نفر كار خلافى مى كند، مى گويند آقا شما اين كار را نبايد مى كردى. اين مطلب را بگو و برو. مى گويد او برمى گردد دو تا فحش به من مى دهد. خيلى خوب؛ حالا دو تا فحش هم
به شما بدهد؛ براى خاطر امر خدا تحمّل كنيد. اگر نفر دوم هم بگويد آقا شما بايد اين كار را نمى كردى؛ بدانيد اگر دعوا هم بكند، دعوايش كمتر از آنى است كه با نفر اوّل كرده است. نفر سوم و نفر دهم و نفر بيستم هم همين طور. بنابراين، اگر نهى از منكر باب شد و تا نفر بيستم رسيد، شما خيال مى كنيد آن آدم ديگر آن كار را تكرار خواهد كرد؟ نهى از منكر واقعاً معجزه مى كند. فقط هم زبانى؛ يديش در اختيار حكومت است؛ يعنى اگر جايى بايد با گناهكار به صورت يدى و مجازاتى برخورد كنند، فقط دستگاههايى از حكومت هستند كه مسؤول اين كارند؛ مردم نبايد بكنند. اما زبانى چرا؛ خيلى هم اثر دارد.
عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
عضو کانال مفید و مذهبی خادم الشریعه شوید
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db