دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
📣 پانزدهمین جلسه از سلسله نشستهای #مجازی «نظام فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی» 💠 موضوع: نظام فکری
نظام فکری آیتالله مصباح یزدی .mp3
13.56M
🎙#صوت_کامل جلسهی پانزدهم آشنایی با #نظام_فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی
💠 نظام فکری آیتالله مصباح یزدی (رضواناللهعلیه)
👤 حجتالاسلام و المسلمین علی مصباح یزدی
🗓 چهارشنبه، بیستم اسفند ۱۳۹۹
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
📣 #اطلاعیه ⭕️ عناوین، اساتید و تاریخِ سلسلهنشستهای نظام فکری اندیشمندانِ انقلاب اسلامی: 🔹 الهیّا
📣 شانزدهمین جلسه از سلسله نشستهای #مجازی «نظام فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی»
💠 موضوع: نظریه سیاسی رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی)
🎙 ارائهدهنده: حجتالاسلام و المسلمین سیدسجاد ایزدهی
🗓زمان: امروز یکشنبه، بیستوچهارم اسفند ۱۳۹۹
⏰ ساعت ۱۹ تا ۲۱
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
📣 شانزدهمین جلسه از سلسله نشستهای #مجازی «نظام فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی» 💠 موضوع: نظریه سیاس
📣 #در_حال_برگزاری
👈 شانزدهمین جلسه از سلسله نشستهای #مجازی «نظام فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی»
💠 نظریهی سیاسی رهبر معظم انقلاب (مدّظلهالعالی)
👤 حجتالاسلام و المسلمین سیدسجاد ایزدهی
🗓 یکشنبه، بیست و چهارم اسفند ۱۳۹۹
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
📣 شانزدهمین جلسه از سلسله نشستهای #مجازی «نظام فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی» 💠 موضوع: نظریه سیاس
16 - نظریه سیاسی آیتالله خامنهای.mp3
14.86M
🎙#صوت_کامل جلسهی شانزدهم آشنایی با #نظام_فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی
💠 نظریه سیاسی رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی)
👤 حجتالاسلام و المسلمین سیدسجاد ایزدهی
🗓 یکشنبه، بیستوچهارم اسفند ۱۳۹۹
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
16 - نظریه سیاسی آیتالله خامنهای.mp3
14.86M
🎙#صوت_کامل جلسهی شانزدهم آشنایی با #نظام_فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی
💠 نظریه سیاسی رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی)
👤 حجتالاسلام و المسلمین سیدسجاد ایزدهی
🗓 یکشنبه، بیستوچهارم اسفند ۱۳۹۹
@qom_khamenei_ir
✍ این حسین کیست که عالَم همه دیوانهی اوست...
🖼 لوح تصویر حرم مطهّر حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) با دستخطّ رهبر معظّم انقلاب.
🔺 تصویر با کیفیت:
🆔 https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/39429/B/13970131_0139429.jpg
@qom_khamenei_ir
💠 سه صفت برجستهی اباعبدالله الحسین علیهالسلام
🎙 حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) :
💢 اگر سه صفت برجسته را در میان همهی صفات برجستهی وجود اباعبدالله علیهالسّلام [بخواهم] اسم بیاوریم،
1⃣ اخلاص
یکی از آنها «اخلاص» است؛ یعنی رعایت کردن وظیفه خدایی و دخالت ندادن منافع شخصی و گروهی و انگیزههای مادّی در کار.
🔹 یکی از بزرگان اهل سلوک و معرفت را دیدم در نامهای نوشته است که اگر فرض کنیم - به فرض محال - همه کارهایی که نبىّمکرّم اسلام (صلّیالله علیهوآلهوسلّم) انجام داد و هدفِ او بود که آنها را انجام دهد، انجام میگرفت، منتها به نام یک کس دیگر، آیا در آن صورت پیامبر اسلام ناراضی بود؟ آیا میگفت که چون به نام دیگری است، نخواهم کرد؟ آیا اینگونه بود؟ یا نه؛ هدف این است که آن کارها انجام گیرد؛ به نام چه کسی انجام گیرد، مهم نیست. پس، هدف مهمّ است.
🔹 «شخص» و «من» و «خود» برای انسانِ با اخلاص اهمیتی ندارد. اخلاص را دارد، اعتماد به خدا را هم دارد. میداند که خدای متعال حتماً این هدف را غالب خواهد کرد؛ چون فرموده است: «و إنّ جُندَنا لَهُمُ الغالبون» خیلی از این جنودی که غالبند، در میدان جهاد به خاک شهادت میافتند و از بین میروند؛ لیکن فرموده است: «و انّ جندنا لهم الغالبون»؛ در عین حال غلبه با آنهاست.
2⃣ اعتماد به خدا
صفت برجستهی دیگر «اعتماد به خدا» ست. ظواهر حکم میکرد که این شعله در صحرای کربلا خاموش خواهد شد. چطور این را «فرزدقِ» شاعر میدید؛ اما امام حسین علیهالسّلام نمیدید!؟ نصیحت کنندگانی که از کوفه میآمدند، میدیدند؛ اما حسینبنعلی علیهالسّلام که عینالله بود، نمیدید و نمیفهمید!؟ ظواهر همین بود؛ ولی اعتماد به خدا حکم میکرد که علیرغم این ظواهر، یقین کند که حرف حق و سخن درست او غالب خواهد شد. اصل قضیه هم این است که نیّت و هدف انسان تحقّق پیدا کند. اگر هدف تحقّق پیدا کرد، برای انسانِ با اخلاص، شخصِ خود او که مهم نیست.
3⃣ شناخت «موقع»
خصوصیت سوم، شناختن «موقع» است. امام حسین علیهالسّلام در فهم «موقع» اشتباه نکرد. در قبل از حادثه کربلا، دهسال امامت و مسؤولیت با او بود. آن حضرت در مدینه مشغول کارهای دیگری بود و کار کربلایی نمیکرد؛ اما به مجرّد این که فرصت به او اجازه داد که آن کار مهم را انجام دهد، فرصت را شناخت و آن را چسبید؛ موقع را شناخت و آن را از دست نداد. این سه خصوصیت، تعیین کننده است.
🔺 در تمام ادوار نیز همین طور است؛ در انقلاب نیز همینگونه بود. امام ما هم که میبینید اینقدر خدای متعال او را به مقام رفیع رساند - و رفَعناهُ مکاناً عَلیّاً- و علیرغم همهی عوامل در سرتاسر دنیای مادّیت و استکبار که میخواستند او را محو کنند، به فراموشی دهند و کوچک کنند، او را حفظ و بزرگ کرد و ماندگار و جاودان نمود، علّت همین بود که این سه خصوصیت را داشت:
🔸 اوّلاً با #اخلاص بود و برای خود چیزی نمیخواست؛ ثانیاً به خدای خود #اعتماد داشت و میدانست که کار و هدف، تحقّق پیدا خواهد کرد - به بندگان خدا هم اعتماد داشت - ثالثاً زمان و #موقع را از دست نداد. در لحظه لازم، اقدام لازم، صحبت لازم، اشاره لازم و حرکت لازم را کرد.
🔹 انقلاب عظیمی اتّفاق افتاد که هنوز هم دشمنان این انقلاب از گیجی آن خارج نشدهاند و نمیتوانند این انقلاب را درست بشناسند! [....] حرکت امام (ره) به خاطر آن سه عامل عظیم - یعنی اخلاص، اعتماد به خدا و شناختن «موقع» و بهرهبرداری از آن - بود که این عمق را پیدا کرد و خیلی عمیق است.
#انقلاب_اسلامی
#مبارزه_حاد_سیاسی
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مرور پیام نوروزی رهبر انقـلاب بـه مناسبت سـال ۱۴۰۰
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در پیام نوروزی، ضمن مرور حوادث سـال گذشته، سـال ۱۴۰۰ را سال «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری کردند.
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR نکات مهمِ پیام رهبر انقلاب را در این اطلاعنگاشت مرور میکند.
❇️ چراغی برای راه
#معرفی_کتاب
عنوان: حُسنِ مَطلع
تعداد صفحات: ۴۲۷
🔹 «پیام نوروزی» یکی از تجلّیات منصب ولایت و رهبریِ امت مسلمان است که از ابتدای انقلاب اسلامی ایران تا امروز پیوسته از سوی دو امامِ انقلاب به آن اقدام شده است. در این بیانات، مهمترین مسائل و راهبردهای سالِ پیشرو از زبان رهبر معظّم انقلاب به عنوان کسیکه جهتِ این مسیر را مشخص مینماید، بیان شده است.
🔹 کتاب «حُسن مَطلع» مشتمل بر مجموعه پیامهای نوروزی است که از سوی دو امام انقلاب از سال ۱۳۵۸ تا امروز ایراد شده است که البته پیامهای نوروزیِ حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) در دورهی ریاست جمهوری را نیز شامل میشود.
🔺 توجه به این پیامها از چند جهت اهمّیت دارد:
اول اینکه مخاطب بهواسطهی مطالعهی اینها با مهمترین مسائل و چالشها، افتوخیزها، تهدیدها و فرصتها و اتّفاقات تلخ و شیرینی تاریخ ۴۰ سالهی انقلاب اسلامی از منظر دو امام انقلاب آشنا میشود؛ دیگر اینکه عمقِ آیندهنگری و تیزبینیِ ایشان در راهبَری و جهتدهیِ مسیر انقلاب را به خوبی درک میکند؛ و سوم اینکه این پیامها درواقع سنگمحکی برای دولتها و مجلسها و جریانات سیاسی است و مشخص میکند که هر یک تا چه اندازه در مسیرِ مشخصشده توسط ولیّ حرکت کردهاند.
@qom_khamenei_ir
14000101_40570_1281k.mp3
13.9M
🎙 بیانات مهمّ رهبر معظّم انقلاب در سخنرانی نوروزی ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
✅ شرح شعار سال و ملزومات آن
✅ بعضی از ظرفیتهای اقتصادیِ کشور
✅ اهمّیت انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰
✅ ویژگیهای لازم برای رئیسجمهور
✅ تذکراتی دربارهی برجام
✅ نکاتی دربارهی بعضی مسائل جهان اسلام
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کار شبانهروزی برای رفع موانع تولید
👈 #بازخوانی مهمترین موانع تولید از زبان رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی) در ارتباط تصویری با هیئت دولت ۱۳۹۹/۰۶/۰۶
❌ واردات بیرویّه
❌ مسئلهی قاچاق
❌ مشکلات قطعهسازی
❌ ناهماهنگی در بخشهای پاییندستی
❌ پیچوخمهای اداری در اعطای مجوّزها
✅ لزوم تشکیل کارگروهِ رفع موانع تولید توسّط رؤسای سه قوّه
#اقتصاد_مقاومتی
#مانع_زدایی
#مطالبات
@qom_khamenei_ir
💢 راهبردهای تقویت تولید ملّی
#معرفی_کتاب
🔺عنوان: ایرانساخت
🔻تعداد صفحات: ۱۴۲
🔹 «تولید ملّی» را میتوان مرکزیترین بخش نظریّهی #اقتصاد_مقاومتی دانست که به عنوان راه چارهی مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور، از سوی رهبر معظّم انقلاب مطرح و به تفصیل ارائه شده است.
🔹 کتاب «ایرانساخت» شامل مجموعه دیدگاهها، توصیهها و راهکارهای عملیاتی و سیاستگذارانهی حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) در رابطه با موضوع «تقویت تولید ملّی و حمایت از کالای ایرانی» است که طی سالیان متمادی بیان شده است.
🔸 محتوای این کتاب درواقع فصلی از کتاب «شعار سال» است که به طور مبسوط شرح نظریهی «اقتصاد مقاومتی» از منظر معظّمله میباشد. اما پس از آنکه «حمایت از کالای ایرانی» توسّط ایشان به عنوان شعار سال ۱۳۹۷ مطرح گردید، این بخش مفصّل از آن کتاب تفکیک شده و در قالب یک اثر مستقل منتشر گردید.
🔹 اهمّیت استراتژیک و ثمرات تقویت تولید ملّی، ظرفیّتهای گستردهی کشور برای رونق تولید ملّی، الزامات و بایدها و نبایدهای رونق تولید ملّی و تشریح وظایف و مسئولیّتهای مردم و نهادهای حکومتی در این موضوع، مهمترین عناوین این کتاب هستند.
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 نماهنگ | فردای روشن با دولت جوانان
🔰 علاج مشکلات کشور، #دولت_جوان_حزباللهی
(انتشار به مناسبت روز میلاد حضرت علیاکبر علیهالسلام)
حضرت آیتالله العظمی خامنهای:
🔹 من البتّه -همچنان که قبلاً هم در سال گذشته تأکید کردم و مکرّر هم گفتهام- به دولت جوان و حزباللهی معتقدم و به آن امیدوارم؛
⛔️ و البتّه دولت جوان صرفاً به معنای این نیست که باید یک رئیس دولت جوان، آن هم مثلاً جوان به معنای ۳۲ ساله داشته باشد؛ نه؛
✅ دولت جوان، [یعنی] یک دولت سرِ پا و بانشاط و آمادهای که در سنینی باشد که بتواند تلاش کند و کار بکند و خسته و از کارافتاده نباشد؛ منظور این است. بعضیها تا سنین بالا هم به یک معنا جوانند؛
🔹 حالا همین شهید عزیزی که شما از او اسم بردید -شهید سلیمانی، و بنده شب و روز به یاد او هستم- شصت و چند سال سنّش بود، ایشان که خیلی جوان نبود؛ اگر دَه سال دیگر هم زنده میماند و بنده زنده میماندم و بنا بود که من مشخّص بکنم، او را در همین جا نگه میداشتم، یعنی کنار نمیگذاشتم او را که جوان هم نبود. بنابراین بعضی اوقات افرادی که در سنین جوانی هم نیستند، کارهای جوانانهی خوبی را میتوانند انجام بدهند.
🔹 به هر حال به نظر من علاج مشکلات کشور، دولت جوان حزباللهی و جوان مؤمن است که میتواند کشور را از راههای دشوار عبور بدهد. ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
@qom_khamenei_ir
💢 مناسباتِ جمهوریّت و اسلامیّت در تجربهی تاریخی
#معرفی_کتاب
📍 عنوان: روایت رهبری
📍 تعداد صفحات: ۶۴۰
🔸 کتاب «روایت رهبری»، روایتی ناب و دستهاول از فرازونشیبهای تجسّمیافتنِ مهمترین آموزه و مؤلفهی برجسته اسلامِ سیاسی یعنی «نظریّهی ولایت فقیه» در کالبد قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی است. در این کتاب، از اسناد دستهاولی نظیر مذاکرات مجلس خبرگان رهبری در سالهای ۱۳۶۴ و ۱۳۶۸ استفاده شده که پیش از این، منتشر نشده بود.
🔺 همچنین حجم قابلتوجهی از خاطرات منتشرنشده از حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) در این کتاب منعکس شده که زوایای ناگفته و مهمّی از رویدادهای تاریخِ پس از پیروزی انقلاب اسلامی را برای ما روشن میکند.
🔸 همچنانکه بعضی گفتوگوهای منتشرنشده دربارهی متن و حواشی فرایند انتخاب رهبری توسط مجلس خبرگان نیز برای نخستینبار در این کتاب منتشر شده است.
🔹 این کتاب یکی از منابع دستهاول، هم برای فهم ابعاد حقوقی نظریهی ولایت فقیه و هم برای فهم تجربهی تاریخیِ این نظریه از آغاز انقلاب اسلامی تا امروز میباشد.
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
💢 مناسباتِ جمهوریّت و اسلامیّت در تجربهی تاریخی #معرفی_کتاب 📍 عنوان: روایت رهبری 📍 تعداد صفحات: ۶
♨️ برق از چشم همهی ما پرید!
👈 خاطرهی حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) دربارهی نامهی ششم فروردین ۱۳۶۸ حضرت امام خمینی (قدّسسرّه) خطاب به آیتالله منتظری.
📖 گزیدهای از فصل دوّم کتاب «روایت رهبری» با عنوان «نخستین انتخاب خبرگان» دربارهی ماجرای قائممقامیِ آیتالله منتظری؛ صفحات ۲۴۰-۲۴۷
#پاراگراف
▪️ روز ششم فروردین آیتالله خامنهای [از مشهد] به تهران رسیده و مستقیماً به دفتر آقای هاشمی رفتند. ایشان میگویند:
🔹 «وقتی رفتم، ایشان بنا کرد گزارش این چند روز را دادن که این چند روزه چه گذشته؛ تماسهایی که گرفته شده بود. ایشان [آقای هاشمی رفسنجانی] احساس نگرانی میکرد. ایشان هم مثل من واقعاً احساسش همین احساس نگرانی بود. امام گفته بودند یکی از این سه چیز باید انجام بگیرد: یا ایشان [آقای منتظری] قول بدهد که اصلاح کند کارش را، بیتش را، حرفهایش را، اینها را درست کند؛ یا اینکه استعفا بدهد؛ یا اینکه مجلس خبرگان تشکیل بشود و تصمیمگیری کنند. معلوم بود که امام خیلی جدّی عازمِ این قضیّهاند.
🔸 در همین حین که ما صحبت میکردیم، حاج احمدآقا تلفن زد به آنجا و آقای هاشمی گفت که فلانی اینجا است. ایشان گفت پس فلانی هم بشنود؛ من هم رفتم پای تلفن. گفت امام این نامه را به آقای منتظری نوشته و شروع کرد نامه را خواندن؛ خب نام خیلی تکاندهنده بود برای ما.»
🔹 امام (قدّسسرّه) نامه ای به این شرح خطاب به آیت الله منتظری نوشته بودند که حاج احمد برای آیتالله خامنهای و آقای هاشمی خواند:
«بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای منتظری
با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمه برایتان مینویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند [.... تا انتهای نامه که حضرت امام (ره) نوشته بودند:] از خدا میخواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد...» (متن کامل نامه در کتاب «روایت رهبری» درج شده است)
🔸 حاج احمد همزمان اصل نامه را نیز به دفتر آقای هاشمی (رئیس وقت سازمان صدا و سیما) ارسال کرده بود. [....] آیتالله خامنهای میگویند : «خب نامه خیلی تکاندهنده بود برای ما. بعد هم ارتباط قطع شد، یعنی گوشی را گذاشتیم و گفتیم حالا چه کار کنیم؟ [....] آقای مشکینی و هیئت رئیسه خبرگان آمدند آنجا. وقتی که آمدند، قضیه را مطرح کردیم که یکچنین اتفاقی افتاده و امام یکچنین نامهای به آقای منتظری نوشتهاند. آنها هم مثل ما نگران شدند. مشورت کردیم که چه کنیم. به ذهنمان رسید که برویم با امام ملاقات کنیم و ایشان را از این کار منصرف کنیم.
🔹 [....] ما چهار نفر -من و آقای هاشمی و آقای مشکینی و آقای امینی- رفتیم بیت امام. [....]
دیر هم بود، ساعت حدود ۹ شب بود. اینکه امام این ساعت ملاقات بدهد خیلی چیز غیرمتعارفی بود. لکن خب ما رفتیم و به حاج احمد آقا گفتیم که ما آمدهایم با امام ملاقات کنیم. ایشان رفت داخل و آمد گفت -گمانم گفت امام میگویند- که نامه را برای آقایان هم بخوانید. آقای هاشمی نامه را از حاج احمد آقا گرفت و شروع کرد به خواندن برای آنها. بعد حاج احمد آقا آمد و گفت امام میگویند بیایید. رفتیم در همان اتاقِ امام و امام نشسته بودند و اخم کرده. [....]
🔸 وقتی نشستیم آقای هاشمی شروع کرد به صحبت و گفت که آمدهایم که یک فکر بکنیم برای این کار. تا این حرف از ایشان صادر شد، امام برگشتند گفتند: «چه فکری؟» یک تعبیر اینجوری. «آقای منتظری «...» و «...» و «فاجر» است.» این سه تعبیر را ایشان کردند. خب واقعاً برق از چشم همهی ما پرید. این تعبیر؟! امام در حرفزدن خیلی آدم مواظبی بود. یعنی حقیقتاً آدمی بود که من داستانها دارم از این که چیزی که میخواست نسبت به کسی مخصوصاً بیان کند، مواظبت میکرد که زیاد و کم نشود. [...]»
🔹 آیتالله خامنهای در ادامه فضای سنگین جلسه را چنین روایت میکند: «من نگاه میکردم به آقای مشکینی و آقای امینی که چرا شماها یک چیزی نمیگویید؟ ما همه آمدهایم که همکاری کنیم. اما آنها سکوت کرده بودند. اصلاً کأنّه جرات نمیکردند حرف بزنند. هرکدام یک جملهی کوتاه گفتند. جلسه حدود سهربعِ ساعت یا شاید بیشتر طول کشید.
🔸 گفته شد پس اجازه بدهید این نامه در رادیو خوانده نشود.» ایشان کلام تعریضگونهی شدیدی نسبت به آقای منتظری گفتند. «بعد آقای هاشمی یک مقدار بیشتر اصرار کرد و تعبیرات دیگری گفت. امام دو بار به ایشان خطاب کردند. یک بار گفتند: «اگر تا صبح هم اینجا اصرار کنید فایده ندارد.» یک بار دیگر گفتند: «اگر خیلی اصرار کنید میگویم همین امشب نامه را بخوانند.» یعنی تهدید کردند.»
به نظر میرسد امام تا پایان جلسه متقاعد نشده بودند که این نامه از صداوسیما خوانده نشود؛ اما نگران تبعات آن بودند و پس از تأمّل مجدد، از خوانده شدن آن منصرف شدهاند.....»
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | نیاز بشریت به منجی
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت ولیعصر عجلالله تعالی فرجه الشریف و عید نیمه شعبان، نماهنگ «نیاز بشریت به منجی» را منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نماهنگ | انتظار، نیروی امید
👈 ثمرات نیروبخشِ روحیّهی #انتظار از زبان رهبر معظّم انقلاب.
«چه غم دیوار امّت را که دارد چون تو پشتیبان
چه باک از موج بحر آن را که باشد نوح کشتیبان
البته دریا طوفان دارد، سختی دارد، مشکلات دارد، گاهی هراسهای بزرگ دارد، اما وقتی کشتیبان بندهی برگزیدهی خداست، معصوم است، آن وقت دیگر بیمی وجود ندارد... نوحِ این کشتی اوست، پشتیبان این امت اوست، واسطهی فیض الهی به یکایک آحاد ما، به دلهای ما، به جانهای ما، به ذهنهای ما، به جسمهای ما، به حیات فردی و اجتماعی، وجود مقدس خاتمالاوصیاء و در رتبهی قبل از او، وجود مقدس خاتمالانبیاء (صلیاللهعلیهوآله) است.» ۱۳۹۱/۰۶/۲۸
#انقلاب_اسلامی
@qom_khamenei_ir
💠 انتظار فرج؛ واپسین گامِ تحقّق وعدهی انبیاء
#معرفی_کتاب
🔺 عنوان: نگاهی به «نظریه انتظار»
🔻 تعداد صفحات: ۱۶۲
🔸 فهم رایج و عمومیای که از مفهوم «انتظار» در طول دوران غیبت، در ذهن اکثریّت جامعهی شیعی -بجز عالمان بزرگ- حاکم بود، پس از انقلاب اسلامی ایران ارتقاء یافت و تبدیل به یک عنصر تحرّکآفرین و شورانگیز شد.
🔹 در این نگرش، انتظار فرج همواره عاملی موثّر برای امیدزایی و نشاطبخشی است تا در برابر مشکلات و موانع، خوف و حزنی نداشته و بدون مواجهه انفعالی، زنده و پویا زمینهساز مقدّمات نهضت امام قائم (عجّلاللهتعالی فرجهالشریف) باشد.
🔹 انتظار در این نگرش، با فهم امیدزا از فلسفهی تاریخِ قرآنی، حرکت کلّی عالم و سنن الهی همراه است. این تبیین از انتظار با همهی ابعادش را کمتر اندیشمندی مورد توجّه قرار داده و توانسته است ابعاد آن را در چارجوب نظریهی «نظام انقلابی» شرح دهد.
🔹 کتاب «نگاهی به نظریه انتظار» در ساختاری منسجم، به شرح دیدگاه حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) در این رابطه پرداخته است. فصول اصلی این کتاب که توسّط جمعی از پژوهشگران تدوین شده است، عبارت است از:
▪️ مفهومشناسی انتظار فرج.
▫️ مبانی و ادلّه انتظار فرج.
▪️ شرایط فرج.
▫️ کارکردهای انتظار فرج.
▪️ وظایف جامعهی منتظر.
▫️ آسیبشناسی انتظار فرج و جامعه منتظر.
▪️ حکومت اسلامی.
▫️ #انتظار فرج.
#انقلاب_اسلامی
@qom_khamenei_ir
🇮🇷 پرچمِ انبیاء
حضرت آیتالله خامنهای:
«ملت ایران حقیقتاً پرچمی را به اهتزاز درآورد که همیشه انبیا آن پرچم را در دست داشتند؛ شعاری را داد که پیروان انبیا (ع) آن شعار را میدادند؛ هدفهایی را دنبال کرد که عباد صالحین خدا، آن را دنبال میکردند.» ۱۳۶۸/۰۳/۲۶
#انقلاب_اسلامی
#جمهوری_اسلامی
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ این انقلاب چیز عجیبی است!...
👈 #بازخوانی بیانات حکیمانهی رهبر معظّم انقلاب دربارهی نظام #جمهوری_اسلامی_ایران در گفتوگوی صمیمانه با شهید علی خوشلفظ. ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
✔️ یک لشکر فرهنگی حمله کرده به نظام جمهوری اسلامی، یکعدّه هم جانانه دارند از آن دفاع میکنند.
✔️ حالا وضع با دوران دفاع مقدّس هم فرق دارد؛ آنجا صدای توپ دشمن را همه میشنفتند، [اما] اینجا صدای توپ را فقط گوشهای شنوا میشنوند، همه نمیشنوند.
✔️ این انقلاب چیز خیلی عجیبی است؛ برای اربابهای دنیا، حالاحالاها دردسرها خواهد داشت؛ این اوّل کار است الان....
#انقلاب_اسلامی
@qom_khamenei_ir
💎 برپایی جمهوری اسلامی؛ مقدمهی ظهور
حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) :
🔺 #انتظار فرج معنایش این نیست که انسان بنشیند، دست به هیچ کاری نزند، هیچ اصلاحی را وجههی همّت خود نکند، صرفاً دل خوش کند به اینکه ما منتظر امام زمان هستیم.
🔸 انتظارِ دست قاهرِ قدرتمندِ الهىِ ملکوتی است که باید بیاید و با کمک همین انسانها سیطرهی ظلم را از بین ببرد و حق را غالب کند و عدل را در زندگی مردم حاکم کند و پرچم توحید را بلند کند؛ انسانها را بندهی واقعی خدا بکند.
🔹 باید برای این کار آماده بود. تشکیل نظام جمهوری اسلامی یکی از مقدمات این حرکت عظیم تاریخی است. هر اقدامی در جهت استقرار عدالت، یک قدم به سمت آن هدف والاست. انتظار حرکت است؛ انتظار سکون نیست. ۱۳۸۷/۵/۲۷
#انقلاب_اسلامی
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
🎙#صوت_کامل جلسهی اوّل آشنایی با #نظام_فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی 💠 الهیات اجتماعیِ امامَین انقل
💠 توحید بهمثابهِ یک دکترین اجتماعی
📝 #متن_کامل گزیدهی نشست «الهیات اجتماعیِ امامَین انقلاب» با ارائهی حجتالاسلام و المسلمین دکتر سیّدمهدی موسوی.
🔰 سرفصلها:
- چیستی الهیات اجتماعی
- مسیر حرکت انبیا بهمثابه الگوی الهیات اجتماعی
- نقطهی ثقل الهیات اجتماعی
- ابعاد زندگیسازِ توحید
- فهرستی از جوانب محتواییِ توحید
- ثمرات الهیات توحیدی امامَین انقلاب در حیات اجتماعی
- وظیفهی مؤمنِ انقلابی
👈 جهت مطالعه به این پیوند مراجعه فرمایید:
🆔 mehrnews.com/xTZhs
@qom_khamenei_ir
🌐 فضای مجازی رابه نفع ارزشها مدیریت کنید
👈 مروری بر توصیهها و تذکرات رهبر انقلاب دربارهی مدیریت فضای مجازی:
🔹 قوی شدن کشور جزو هدفهای ما است... ابعاد قوّت ابعاد وسیعی است... امروز قوّت در #فضای_مجازی حیاتی است؛ امروز فضای مجازی حاکم بر زندگی انسانها است در همهی دنیا؛ و قوّت در این [زمینه] حیاتی است. ۱۳۹۹/۱/۰۳
🔸 امروز دشمنان از لحاظ فضای مجازی، دارند برنامهریزی میکنند برای اینکه از این طریق به کشور ضربه بزنند... از لحاظ فضای مجازی آرایش جنگی گرفته؛ در مقابل این دشمنی که آرایش جنگی در مقابل ملّت ایران گرفته، ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد. ۱۳۹۸/۲/۱۱
🔹 امروز بهمنی از گزارههای درست و نادرست دارد روی سر مراجعین اینترنت ما فرود میآید؛ ما چرا باید اجازه بدهیم آن چیزهایی که برخلاف ارزشهای و اصول مسلّمهی ما است، بهوسیلهی کسانی که بدخواه ما هستند، در داخل کشور توسعه پیدا کند؟ ۱۳۹۶/۳/۲۲
🔸 شبکهی ملّی اطّلاعات اجزائی دارد، این اجزا باید در زمانبندیهای مشخّص تحقّق پیدا کند؛ آدم میبیند که تحقّق پیدا نمیکند، از زمانبندیها عقبند؛ یا سیاستهای اصولیای در زمینهی پهنای باند وجود دارد که مکرّر ابلاغ شده، خب این سیاستها باید رعایت بشود و اینها مورد درخواست و تأکید مؤکّد اینجانب است. ۰۲/۰۶/۹۹
🔹 ما در زمینهی تولید محتوا نمیتوانیم اطمینان کنیم به تصادفات و آنچه پیش میآید... باید بنشینید روی این مسأله -تولید محتوا- طراحی کنید، فکر کنید. ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
متن کامل: https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=47637
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
🎙#صوت_کامل جلسهی دوّم آشنایی با #نظام_فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی 💠 نظریهی اجتماعیِ امامَین انق
💠 پایهایترین مؤلفه حِکمی امامَین انقلاب «توحید» است.
📝 #متن_کامل گزیدۀ نشست دوم از سلسهنشستهای #نظام_فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی: «نظریه اجتماعی امامین انقلاب» با ارائهی حجّتالاسلام امین اسدپور.
(بخش اول)
🔰 سرفصلها:
- معنای نظریه اجتماعی
- روش استنباط نظریه
- امتداد بخشی به شیوهی امتداد حکمت
- امتداد حکمت بر مبنای «توحید»
- عینیتبخشی به دین؛ دغدغهی امامین انقلاب
👈 جهت مطالعه به این پیوند مراجعه فرمایید:
🆔 mehrnews.com/xV3p9
@qom_khamenei_ir