#کتاب_صوتی: داستان های کوتاه
از میان تعداد فراوان داستانهای کوتاه ایرانی، هفت داستان از نویسنده های گوناگون انتخاب شده که تقدیم می شود.
داستان کوتاه گونه ای از داستان نویسی است که سعی دارد در مدت زمان اندک و با بهترین بیان، موضوع مورد نظر خود را به مخاطب خود انتقال دهد. از میان داستانهای کوتاه نویسندگان ایرانی معاصر، هفت داستان با درنظر داشتن جنبه های محتوایی و معیارهای ادبی و فنی انتخاب شده اند
🔴تازه های نشر🔴
مؤسسه علوم نهجالبلاغه وابسته به عتبهحسینی، از موسوعه ۱۲ جلدی «فقه نهجالبلاغه علی المذاهبالسبعة» (امامیه، زیدیه، حنفی، مالکی، شافعی، حنبلی، اباضیه) تألیف سید نبیل الحسنی رونمایی کرد.
نویسنده در این موسوعه، تلاش داشته پژوهشی فاخر و بینابینی را انجام دهد و آنچه را که فقهای مذاهب اسلامی از قرن چهارم هجری تا امروز در مشهورترین موسوعات فقهی استدلال کرده و آوردهاند را جمعآوری و احصاء نماید.
🔴تازه های نشر🔴
مجموعه مقالات ارتباطات صدرایی؛ تبیین و بررسی برخی مفاهیم، نظریهها، الگوها و غایات در فلسفه ارتباطات معاصر از منظر حکمت متعالیه صدرایی» به اهتمام ظهیر احمدی گردآوری شد.
این مجموعه، حاصل پژوهش و نظریهپردازی پژوهشگران و نویسندگان آن در طول سه سال اخیر در حوزه «فلسفه ارتباطات» است. این پژوهش سعی میکند ابتدا با مطالعه و بررسی در برخی از نظریهها، مبانی و الگوها و مسائل عمدهای از موضوعات مرتبط با رسانهها و مطالعات ارتباطات، به سراغ حکمت متعالیه رفته و آن مسائل را از منظر و مکتب متعالیه مورد کاوش و مطالعه قرار دهد و در نهایت با استمداد از این مکتب، رهیافتها، سیاستهای ارتباطی و رسانهای و نیز پاسخهایی مبتنی بر حکمت متعالیه و اسلامی بدانها ارائه نماید.
🔴 تازه های نشر🔴
کتاب «بررسی انتقادی مبانی و نظریههای مدیریت دانش» توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و به قلم حسنعلی نعمتی شمس آباد منتشر شد.
در این کتاب با مرور سیستماتیک ادبیات مدیریت دانش، مبانی نظری این رشته علمی در وضعیت موجود در تمدن غرب مورد بررسی قرار گرفته و نه تنها گزارههای محیط بر این رشته مشخص شده بلکه ارتباط این مبانی فلسفی با پارادایمهای مستقر در علم مدرن نیز مشخص گردیده است.
آنگاه از یک طرف ارتباط بین این مبانی پارادیمی و نظریههای مدیریت دانش تبیین شده و از طرف دیگر ربط بین نظریهها و کاربردهایشان روشن گردیده است و بر این اساس چارچوبی چند لایه پدید آمد که ارتباط بین مبانی نظری، نظریهها و کاربردهای مدیریت دانش را نشان میدهد.
با استفاده از این چارچوب و بر اساس معیارهای علم دینی مستخرج از رویکرد انتقادی-رئالیستی حکمت صدرایی، با نقد مبانی مدیریت دانش موجود در تمدن غرب، زمینه برای جایگزینی مبانی نظری حکمت اسلامی فراهم شد تا به بازخوانی این رشته از دیدگاهی جدید اقدام شود؛ مسئلهای که در کتاب «مبانی و نظریه مدیریت دانش دینبنیان و کاربردهای آن» (حسنعلی نعمتی شمسآباد، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ۱۳۹۷) به آن اشاره شده است.
کتاب «بررسی انتقادی مبانی و نظریههای مدیریت دانش» توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و به قلم حسنعلی نعمتی شمس آباد در ۵۳۰ صفحه منتشر شده است.
هدایت شده از متقی دادگر
#کتاب صوتی: رمان " سرقت یاقوت سلطنتی" اثر آگاتاکریستی
با هنرمندی کارگاه پوآرو و گویندگی بهروز رضوی
آگاتا کریستی، بهعنوان یکی از مبتکران داستانهای جنایی است و نویسنده انگلیسی داستانهای جنایی و ادبیات کارآگاهی بود. داستانهای وی، بخصوص آن دسته که در باره ماجراهای کارآگاه هرکول پوآرو و یا خانم مارپل هستند، نه تنها لقب «ملکه جنایت» را برای او به ارمغان آورد، بلکه وی را بهعنوان یکی از مبتکرترین نویسندگانی که در راه توسعه و تکامل داستانهای جنایی کوشیدهاند نیز معرفی و مطرح کرد.
آگاتا کریستی در کتاب رکوردهای گینس مقام اول در میان پرفروشترین نویسندگان کتاب در تمام دورانها و مقام دوم (بعد از ویلیام شکسپیر)در میان پرفروشترین نویسندگان در هر زمینهای را به خود اختصاص داده است.
قهرمان اصلی این داستان، هرکول پوارو است که در پی یافتن سارق یاقوت سلطنتی است و ماجراهایی که برای او اتفاق می افتد.
در 6 قسمت منبع : shenoto.com
با گویندگی #بهروز_رضوی
#سرقت_یاقوت_سلطنتی
#آگاتا_کریستی
#پلیسی_جنایی
#معرفی_پایگاه_علمی
کتابهای رایگان گروه کودک و نوجوان
سازمان اسناد و کتابخانه ملی بیش از ۲۳ هزار کتاب را برای مطالعه با هماهنگی ناشرین روی این سایت در اختیار کودکان و نوجوانان و اولیاشون قرار داده است. سایت امکانات دیگری هم دارد. حال که در خانه ایم با اعضای خانواده کتاب بخوانیم. اینم آدرس وبسایت کتابخانه کودکان و نوجوانان به آدرس
http://icnl.nlai.ir
📚تازه های کتابخانه📚
عنوان: کارکرد های اجتماعی اعتقاد به مهدویت
نویسنده: محمود ملکی راد
ناشر: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، قم،۱۳۹۷
نویسنده کتاب درباره کارکرد های اجتماعی اعتقاد به مهدویت میگوید: توانمندی نظام اجتماعی از دغدغههای مهمی است که همواره مورد توجه جامعهشناسان است. عوامل مختلفی میتوانند در بقا و تداوم، پویایی و توانمندسازی نظام اجتماعی نقش داشته باشند.