🔴معرفی کتاب🔴
شهادت امام موسی کاظم (علیه السلام) تسلیت باد
----------
نسخه سنگی : بدايع الانوار در احوالات سابع الائمه اطهار
پديدآور اصلى بدايع نگار لاهوتي، مهدي، ۱۲۴۱- ۱۳۱۹
آليس، محمدحسن خليلي، محمدحسين
شوشتري، جعفربن حسين، ۱۲۳۰-۱۳۰۳ق
فضلالله نوري، ۱۲۵۹- ۱۳۲۷ق
شيرازي، محمدحسن حائري مازندراني، زينالعابدين بن مسلم، ۱۲۲۷- ۱۳۰۹ق
موضوع: موسي بن جعفر (ع)، امام هفتم، ۱۲۸- ۱۸۳ق
سرگذشتنامه - چهارده معصوم
تاريخ اثر ۱۳۰۶
لینک مستقیم👇
http://s8.picofile.com/file/8323486126/5555.jpg
#کتاب_صوتی
مصطفی، پسر معصومه خانم، دراثر تصادف دو نفر را کشته است. مادرش در تلاش است تا بتواند پسرش ر ا از زندان آزاد کند.
مصطفی به علت تصادفی که منجر به مرگ اشخاص مصدوم شده، در زندان است. مادرش، معصومه، توانگری مالی برای پرداخت دیه ندارد.
او یک روز متوجه میشود که یکی از همسایههای محل دارد به کربلا میرود؛ پس تصمیم میگیرد که نذر کند برای آزادی پسرش، به عتبات عالیات برود و به امامحسین (ع) و نیز به امام موسی کاظم (ع) توسل کند.
اگر عزیزترین شخص زندگیات به دلیل بدهی دیه (که از مهمترین بحثها در فقه و حقوق اسلامی است) در زندان باشد و دلتنگش باشی، دیگر انتظار برایت معنا ندارد. دنبال یک نگاه، یک واژه و یا حتی یک پنجره فولاد میگردی که دخیل ببندی تا گره از کارت باز شود. گاهی دنیا به آدمی سخت میگیرد و هیچ چارهای ندارد. دستت از همه جا کوتاه است. شاید کسی باشد که دستت را بگیرد. پیشنهاد میکنیم این داستان را گوش دهید تا گرههای زندگی را به دست خودش حل کنیم.
#کتاب_صوتی
کتاب پیش رو بازخوانشی است از داستانهای نو از نویسندگان مشهور جهان که بارها مترجمان مختلف به زبان فارسی برگرداندهاند و هر مترجمی آنها را از زاویه اعتقادی، هنری، ادبی، تبحر و سبک مترجمی خود به دست خواننده فارسی زبان رسانده است.
داستانهایی که در این کتاب خواهید شنید عبارتاند از:
* داستان اول «تله موش» نوشته «سلما لاگرلوف» است. سِلما لاگرلوف (متولد ۲۰ نوامبر ۱۸۵۸؛ درگذشته ۱۶ مارس ۱۹۴۰)، نویسنده سوئدی و اولین زن برنده «جایزه نوبل» در ادبیات است. لاگرلوف در سال ۱۹۱۴ اولین زنی بود که به عضویت آکادمی سوئد درآمد.
* داستان دوم، «نوار مگس کش» نوشته «روبرت موزیل» است. روبرت موزیل (متولد ۶ نوامبر ۱۸۸۰؛ درگذشته ۱۵ آوریل ۱۹۴۲)، نویسنده مشهور اتریشی است که رمان بلند ناتمام او «مرد بدون خاصیت» یکی از مهمترین رمانهای مدرن شناخته میشود.
* داستان سوم، «دستها» از نویسندهای گمنام اهل چین یا ژاپن با نام «جیان مِی سِی» است.
* داستان چهارم، «داستان یک شب طوفانی» نوشته «ماکسیم گورکی» است. «آلکسی ماکسیموویچ پِشکوف» (متولد ۲۸ مارس ۱۸۶۸؛ درگذشته ۱۸ ژوئن ۱۹۳۶) که با نام ماکسیم گورکی شناخته میشود، نویسنده اهل روسیه (شوروی) و از بنیانگذاران سبک ادبی «واقعگرایی سوسیالیستی»، فعال سیاسی و پنج بار نامزد جایزهٔ نوبل ادبیات بود.
* داستان پنجم، «پرندگان دروغ نمیگویند» نوشته «نیکولای تیخونوف» است. نیکولای تیخونوف (متولد ۴ دسامبر ۱۸۹۶؛ درگذشته ۸ فوریه ۱۹۷۹) سیاستمدار، نویسنده و نمایشنامهنویس اهل روسیه و برنده جایزه «صلح لنین» است.
* داستان ششم، «پدرها و پسرهای بی فکر» نوشته «جی.سی.تورنلی» است. جی.سی.تورنلی نویسندهٔ کانادایی و خالق کتاب مشهور «آفرینندگان» یا «چهرههای معروف» است که زندگینامه و سرگذشت بسیاری از نامآوران عرصه علم و ادب را روایت میکند.
#معرفی_پایگاه_علمی
قابل توجه پژوهشگران گرامی
دسترسی کاربران دانشگاه به پایگاه تخصصی رشته های حقوقی Heinonline برقرار شده است.
جهت استفاده به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
http://qom.daneshlink.ir
از پایین صفحه و قسمت پایگاه های اختصاصی با کلیک بر روی لوگوی پایگاه وارد صفحه Heinonline شوید.
اطلاع رسانی و تامین منابع علمی کتابخانه مرکزی: https://eitaa.com/qomlibrary
#معرفی_پایگاه_علمی
معرفی پایگاه علمی دانلود مقاله ScienceDirect
در این یادداشت به این سوال ها پاسخ خواهیم داد:
صاحب امتیاز ساینس دایرکت چه شرکتی است؟
پوشش موضوعی این پایگاه چیست؟
این پایگاه برای چه افرادی مفید و پرکاربرداست؟
آیا این پایگاه، جز پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه قم است؟
شیوه های دسترسی به این پایگاه توسط کاربران دانشگاه قم به چه صورتی است؟
آیا خارج از دانشگاه امکان دسترسی به این پایگاه وجود دارد؟
1- صاحب امتیاز ساینس دایرکت چه شرکتی است؟
پایگاه علمی ساینس دایرکت (Science Direct) یکی از محصولات انتشارات الزیور (Elsevier) می باشد که دسترسی به بیش از 3500 ژورنال، 12میلیون و ششصد هزار مقاله علمی تمام متن و 34000 کتاب از انتشارات مختلف را فراهم می نماید. ساینس دایرکت یکی از 79 محصول آنلاینی است که شرکت الزیور در اختیار پژوهشگران و محققین، دانشجویان، اساتید و کلیه علاقه مندان به علم و دانش قرار می دهد. این مجموعه حدود 4 میلیون مقاله علمی با موضوعات بسیار متنوع از سال 1995 تاکنون فراهم کرده است.
2- پوشش موضوعی و امکانات این پایگاه چیست؟
اگرچه تمرکز اصلی پایگاه علمی Sciencedirect (ساینس دایرکت) بر علوم پایه، فنی و پزشکی می باشد، اما تعداد بسیار زیادی مقاله و ژورنال با موضوعات علوم انسانی و اجتماعی نیز موجود می باشد. به طور کلی ژورنال ها در چهار گروه اصلی طبقه بندی شده اند : علوم فیزیکی و مهندسی، علوم زیستی، بهداشت و سلامت، و علوم اجتماعی و انسانی.
بخش اعظم ژورنال های انتشار یافته در این پایگاه داده توسط موسسه علمی (تامپسون رویترز) نمایه گذاری می شود، بنابر این اغلب مقالات دانلود شده که از این پایگاه، جزو مقالات آی اس آی (ISI) محسوب می شوند.
از امکانات پایگاه علمی ساینس دایرکت می توان به هشدارهای جستجو اشاره کرد که به محض افزوده شدن مقاله ای مرتبط با مقاله انتخاب شده توسط شما در پایگاه داده، اعلانی به شما ارسال می گردد.
3- این پایگاه برای چه افرادی مفید و پرکاربرداست؟
خواه هدف از اکتشاف و تحقیق پیشبرد یک پروژه خاص یا رسیدن به یک نتیجه جدید برای ارتقا علم باشد، همه اینها نیازمند و وابسته به داشتن منابع مناسب علمی هستند. ساینس دایرکت (ScienceDirect) به عنوان یک راه حل هوشمندانه با ترکیبی از نشریه ها ومقاله های علوم پایه، فنی و پزشکی به کاربران خود این توانایی را می دهد که در تحقیق، آموزش و مطالعات خود موفق تر و موثرتر باشند. این پایگاه با پوشش موضوعی گسترده برای دانشجویان، محققان و اعضای هیات علمی دانشگاه مفید است.
4- آیا این پایگاه، جز پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه قم است؟
بله. کلیه کاربران دانشگاه به این پایگاه دسترسی دارند.
5- شیوه های دسترسی به این پایگاه توسط کاربران دانشگاه قم به چه صورتی است؟
کتابخانه مرکزی دانشگاه از طریق دو شرکت دانش لینک و فارس لیب به این پایگاه دسترسی دارند. دسترسی به این پایگاه به مانند سایر پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه، براساس آی پی های دانشگاه می باشد. با توجه به شرایط دانشگاه که دانشجویان و اساتید خارج از دانشگاه هستند ضروری است برای دسترسی به پایگاه ها باید از طریق وی پی ان دانشگاه اقدام نمایند.
آدرس VPN دانشگاه: https://vpn.qom.ac.ir /
نام کاربری و پسورد وی پی ان دانشگاه قبلا برای اساتید و دانشجویان توسط مرکز انفورماتیک تعریف و فعال شده است. در واقع با همان نام کاربری و پسوردی که به اینترنت متصل می شوید می توانید به VPN متصل شوید.
آدرس دانش لینک: http://qom.daneshlink.ir
آدرس فارس لیب: http://qom.farslib.com
6- آیا امکان عضویت در این پایگاه ها بدون نیاز به VPN و آی پی های دانشگاه وجود دارد؟
بله . با هماهنگی هر دو شرکت فوق الذکر، کاربران دانشگاه می توانند به آدرس های ذکر شده مراجعه نموده و اقدام به عضویت در این پایگاه ها نمایند. پس از عضویت، در مرحله بعد تایید عضویت آنها توسط کتابخانه مرکزی فعال خواهد شد.
اطلاع رسانی و تامین منابع علمی کتابخانه مرکزی: https://eitaa.com/qomlibrary
#کتاب_صوتی
کتاب «این است شیعه» نوشتهی باقر شریف القرشی و ترجمه سید محمد صالحی است. نویسنده در تلاش است دلایلی محکم و قطعی در باب شیعه و شیعگی، ظلمهایی که بر اهل بیت رسول خدا رفته و درکل، اثبات حقانیت شیعه منتشر کند.
شیعه از زمان طلوع تاریخ اسلام، در زندگی سیاسی و دینی مسلمانان ظاهر شد و شعار محبت و دوستی آل بیت نبوت (ع) را سرداد و اهداف آنها را هدف و اساس زندگی و عقیده خود قرار داد. امروزه شیعه و رسم شیعگی، با وجود دادن خون بزرگترین مظلومان عالم، در طول بیش از هزار و دویست سال، هنوز حتی میان کسانی که خود را ظاهراً شیعه مینامند، مظلوم مانده است و نیازمند اثبات و مستندسازی است. پیروی شیعه از اهل بیت و دوستی با آنها، عاطفی و تقلیدی نیست؛ بلکه دلایل محکم و قاطع از کتاب و سنت آنها را به جلو برده است و از این رو خود را ملزم به مودت و پیروی از ائمه (ع) میدانند. با این وضع، ممکن نیست که از کتاب خدا و سنت نبی او دوری کنند.
میراث حضرت فاطمه(س)، سیده ما از پدرش در روز سقیفه غصب و امیرالمومنان (ع) از خلافت منع شد و امام حسن(ع) به طور مخفی مسموم و برادرش امام حسین(ع) به طور آشکار کشته شد. زید بن علی در کناسه به دار آویخته شد، در حالی که سر او در میدان معرکه بریده شد و فرزندانش محمد و ابراهیم به دست عیسی بن موسی عباسی کشته شدند. علی بن موسی به دست مامون مسموم گردید و ادریس از فخ فرار کرد تا به آندلس رسید و یحیی بن عبدالله بعد از امان و ایمان و بعد از پیمان موکد و ضمانت کشته شد.
نظر بزرگان درباره این مذهب و داستان شورای سقیفه، احتجاج بزرگان صحابه، منافقان و مرتدان، روش سیاست نزد شیعه، مراقبتهای تربیتی و اخلاقی نزد شیعه، مرجعیت عامه، صفات مرجع، جدایی مرجعیت از دولت، صفات خدای متعال، عدل الهی، سجده بر تربت حسینی، بوسیدن ضریح، برآوردن حاجت و... برخی از سرفصلهای «کتاب این است شیعه» است.