eitaa logo
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
1.5هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
55 ویدیو
898 فایل
تلفن : 02532103324 ایمیل: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">lib.qom.university@gmail.com ارتباط با ادمین : @amirdadgar آیدی بخش امانت: @libmoradi تلفن بخش امانت: 02532103325 پایان نامه ها: ؛ 02532103327 @Pnuamani مدیر کتابخانه: @aa_ahmadloo
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴اعطای کرسی زمین‌شناسی یونسکو به ایران🔴 مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات سازمان زمین شناسی از تهیه نقشه ذخایر کویر لوت در این سازمان خبر داد و گفت: علاوه بر آن کرسی زمین‌شناسی یونسکو به سازمان زمین شناسی جمهوری اسلامی ایران اختصاص یافت. به گزارش ایسنا، مهندس رضا جدیدی در بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از سازمان زمین شناسی آغاز فعالیت‌های این سازمان را مربوط به سال ۱۳۳۸ دانست و گفت: فعالیت این سازمان بر اساس اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری است به گونه‌ای که چهار بند از این سیاست‌ها به طور مستقیم دلالت بر فعالیت‌های سازمان زمین شناسی دارد. وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه ورود شاخه‌های جدید زمین شناسی به کشور، اظهار کرد: زمین شناسی بنیادی، محیطی، دریایی از جمله رشته‌های جدیدی هستند که حسب الامر دستورات مقام معظم رهبری به فعالیت‌های سازمان زمین شناسی اضافه شد. جدیدی تولید اطلاعات پایه زمین شناسی و اکتشاف، پایش مخاطرات طبیعی زمین، تغییر اقلیم و بحران‌های ناشی از آن و کشف منابع آبی را از وظایف این سازمان نام برد و گفت: این سازمان از سال ۱۳۳۸ فعالیت خود را آغاز کرد و از سال ۱۳۷۶ اکتشاف معادن به ماموریت‌های آن اضافه شد ولی این سازمان داده‌هایی از اکتشافات معدنی از سال‌های آغاز کار خود به ثبت رسانده است. وی کشف ذخایر معدنی بزرگ انگوران، مس سرچشمه، فسفات اسفوردی، سرب و مس مهدی آباد، معدن نفلین‌سینیت آذربایجان، مس سنقر را از جمله اکتشافات این سازمان دانست و ادامه داد: ما دو وظیفه حاکمیتی داریم که یکی شناسایی منابع ملی با هدف ایجاد ارزش افزوده که حدود ۷ درصد از GDP‌کشور را تشکیل می‌دهد، است که در این راستا سازمان ۳۸۰ لایه اطلاعاتی در قالب ۹۰ عنوان نقشه در کشور تولید کرده است. جدیدی با اشاره به عضویت این سازمان در ستاد مدیریت بحران، شورای عالی آب، کمیته ملی گرد و غبار، کمیته اقتصاد مقاومتی در حوزه سازگاری با تحولات زیست محیطی کشور و کارگروه احیا دریاچه ارومیه، ادامه داد: با توجه به شرایط کمبود آب در کشور، این سازمان همچنین در زمینه کشف منابع جدید آبی فعال است و کشف ذخایر آب‌های کارستی را در دستور کار دارد. جدیدی عضویت در اتحادیه بین المللی علوم زمین، کمیسیون تهیه نقشه‌های زمین شناسی دنیا، ژئوپارک‌های یونسکو و انجمن زمین شناسی پزشکی را از دیگر موفقیت‌های این سازمان در مجامع بین المللی نام برد و خاطر نشان کرد: کشورهای دنیا برای انجام پایش‌ها و تهیه نقشه‌های زمین شناسی تقسیم بندی شده که در خاورمیانه، سازمان زمین‌شناسی ایران برای این امر انتخاب شده است. وی از اجرای پروژه تهیه نقشه‌های زمین شناسی و اکتشافات در کویر خبر داد و گفت: برای سال جاری پروژه تهیه نقشه زمین‌شناسی "لوت" را در دستور کار داریم که تا پایان سال جاری این نقشه‌ها تهیه خواهد شد و دخایر این منطقه مورد شناسایی قرار خواهد گرفت. به گفته وی ۱۰۰ درصد تهیه نقشه‌های دویست و پنجاه هزارم و ۸۸ درصد نقشه‌های یکصدهزارم نقاط کویری در قالب ۶۳ برگه اجرایی شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴نسخه خطی🔴 . اغذیه طیب. از ابراهیم بن محمد شربتدار اصفهانی (زنده در ۱۱۲۸). این رساله درباره خواص خوراکیها و به خط مولف است. وی نوشته لقب شربتدار را به پسر خود محمد بیگ بخشیده و از ملازمت دست کشیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴منبع دیجیتال🔴 کتابشناسی مسکوکات ایران مولف: محمد مشیری سال نشر: 1352 کتابشناسی ها از جمله منابع مرجع مهمی هستند که با گردآوری و معرفی کتب در موضوعات خاص می توانند راهگشای محققین در دستیابی هر چه سریعتر به منابع علمی باشند.این کتاب نیز با موضوعی خاص به گردآوری و معرفی کتابها در حوزه سکه شناسی،مهرها و طغرای های که ارزش تاریخی و فرهنگی بالایی دارند پرداخته ا ست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴هفت اورنگ🔴 با کسی که دفترش یک ورقی است معامله نکن 📖این مثل هنگامی استفاده می‌شود که بخواهیم به کسی بگوییم با کسی که تازه به دوران رسیده است، معامله نکن 📚کتاب مصطفی رحمان دوست ص۲۲۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نماز فطر انقلاب شهید (1358-1307 ه.ش.) 📖روحانی و استاد دانشگاه، در رشته‌ی فلسفه درجه‌ی دکتری داشت و رئیس دانشکده‌ی معقول و منقول بود. از استادان او در قم آیت الله حجت کوه کمری، آیت الله حاج آقا حسین بروجردی، آیت الله خمینی و علامه طباطبایی بودند. قبل از انقلاب اسلامی پیش‌نماز مسجد قبا در تهران بود. در سال 1354 ه.ش. زندانی شد و یک بار هم به زاهدان تبعید شد. در روز عید فطر سال ۱۳۵۷، اولین نماز عید فطر، پس از پیروزی انقلاب، به امامت او در تپه‌های قیطریه برگزار شد. او چند ماه بعد بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به دست گروه فرقان ترور شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏ بزرگترین شکارچی تانک جهان که کمتر ایرانی او را می شناسد! محمدعلی صفا در جریان جنگ با عراق به تنهایی در یک هفته ۱۶۴ تانک را مورد هدف قرار داد و حتی در روز شهادتش ۳۴ تانک را منهدم کرد! طوری که حتی خود عراقی ها هم در حیرت بودند و صدای صدام نیز در آمد و خرمشهر را گورستان تانکهای خود نامید! گفته می شود که بعد از مرگش پایگاه کماندویی رویال مارین انگلستان پرچم پایگاه را به مدت ۳ روز نیمه برافراشته کرده بود و تندیسی از این قهرمان در این پایگاه ساخته شد! در تهران، بجنورد زادگاهش و بوشهر نیز خیابان هایی به نام این شهید نامگذاری شده است! محمدعلی صفا دوره های رزمی مختلف، دوره های چتربازی، دوره تکمیلی تکاوری و دوره شکار تانک را با امتیاز عالی سپری کرده بود! تلاش های او موجب شده بود تا مدرک تخصصی شکار تانک از پایگاه تکاوری رویال مارین انگلستان دریافت کند! او برای آموزش تخصصی انهدام‌ ناوهای جنگی به پایگاه تکاوری جان اف کندی آمریکا اعزام شد و به عنوان اولین ایرانی مدرک تخصصی انهدام ناو جنگی را دریافت کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴کتاب گویا🔴 اسماعیل شفیعی سروستانی، نویسنده‌ی کتاب «راز فروپاشی فرهنگ‌ها و تمدّن‌ها»، فلسفه‌ی فراز و فرود فرهنگ‌ها و تمدن‌ها را بررسی می‌کند.  حکمای الهی، با مراجعه به منابع و سنت‌های آسمانی جاری در تاریخ، درپی کشف راز هستی و حکمت معنوی آمدوشد فرهنگ‌ها و تمدن‌ها برآمدند.  این‌ همه جد و جهد برای آن بود تا دریابیم انسان امروز و حوزه‌ی فرهنگی و تمدنی معاصر، در چه نقطه‌ای از تاریخ، استقرار یافته است و چه سرانجامی خواهد یافت و اینکه چگونه می‌شود از فروکاستن و سقوط آن، جلوگیری کرد تا برای همیشه بر بلندای تاریخ بماند. برای آنکه قدر و ارزش کتاب «راز فروپاشی فرهنگ‌ها و تمدّن‌ها» را بدانید، خوب است این را بگوییم که یکی از دغدغه‌های اصلی فلاسفه‌ی تاریخ در سده‌های پیشین این بوده است که راهی کشف کنند تا قوم یا حکومتی را جاودانه و برقرار سازند. بدین ترتیب، برخی از فلاسفه‌ی تاریخ، اقتصاد را عامل ماندگاری حکومت دانستند و برخی قدرت را و برخی راه‌های دیگری را پیشنهاد دادند و براساس آرای آنها، مکتب‌های مختلف فکری و سیاسی، همچون سوسیالیسم، کمونیسم و ... ایجاد شد؛ اما چنانچه از اوضاع پربحران جهان می‌توان دید، این راه‌کارها همگی باطل و بی‌فایده بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا