هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
🔴خبر موفقیت
🔰قرار گرفتن عضو هیات علمی دانشگاه قم در فهرست سرآمدان علمی ایران
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمود نصرا...زاده، دانشیار و عضو هیأت علمی دانشکده علوم دانشگاه قم، از سوی فدراسیون سرآمدان علمی ایران به عنوان سرآمد علمی سال ۱۳۹۹ برگزیده و معرفی شد.
🔻فدراسیون سرآمدان علمی ایران وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ۱۰۰ نفر از محققان کشور را به عنوان سرآمد علمی در سال ۱۳۹۹ انتخاب کرده که دکتر محمود نصرا...زاده نیز با کسب اعتبار علمی۴۴۶ و رتبه ۱۸ در گروه الف این فهرست قرار گرفته است.
🔻دریافت پژوهانه نقدی، استفاده از گرنت خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی و نیز پرداخت حق الزحمه کامل همکاری تحقیقاتی دو محقق پسا دکتری بخشی از جوایز در نظر گرفته شده برای ایشان توسط فدراسیون سرآمدان علمی ایران است.
🔻گفتنی است این فدراسیون با هدف دستیابی به مرجعیت علمی جهانی، حمایت از دستاوردهای علمی معتبرو کمک به توسعه تحقیقات محققان معتبر و با حمایت و مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سالانه سرآمدان علمی کشور را از بین افراد با توانمندی پژوهشی معتبر شناسایی و در ۲ گروه الف و ب و با توجه به اعتبار علمی کسب شده توسط هر فرد رتبه دهی و حمایت می کند.
🔻این انتخاب تحسینبرانگیز موجب افتخار همه اعضای دانشگاه بوده و روابط عمومی دانشگاه قم، کسب این افتخار را به آقای دکتر محمود نصرا...زاده تبریک عرض نموده، توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند منان خواستار است.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
پایان نامه های موجود در کتابخانه مرکزی دانشگاه قم با موضوع امام خمینی.pdf
215.3K
پایان نامه های موجود در کتابخانه مرکزی دانشگاه قم با موضوع امام خمینی (ره) به تربیت عنوان
۱ فلسفه ۵۰۱ احتضار و حقيقت مرگ در انديشه امام خميني (ره) و ملاصدرا و مناسبات آن با آيات و روايات/ وحيده عارفي نژاد.- به راهنمايي مهديه سادات مستقيمي.- با مشاوره احمد عابدي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه قم، دانشکده الهيات و معارف اسلامي، گروه فلسفه و کلام اسلامي (گرايش فلسفه اسلامي)) ؛ ۱۳۹۳.
۲ فلسفه ۲۶۲ اسماء و صفات الهي در انديشه امام خميني/ خديجه سادات شهيدي.- به راهنمايي محمد ذبيحي.- با مشاوره احمد عابدي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه قم، دانشکده الهيات و معارف اسلامي، گروه فلسفه و کلام اسلامي) ؛ ۱۳۸۵.
۳ شيعه شناسي ۱۸ الاهيات اجتماعي شيعه در آثار امام خميني/ محمدياسر شافعيان.- به راهنمايي محمود تقي زاده داوري.- با مشاوره عسگر ديرباز.- کارشناسي ارشد (دانشگاه قم، دانشکده الهيات و معارف اسلامي، گروه شيعه شناسي، رشته شيعه شناسي گرايش کلام) ؛ ۱۳۸۹.
۴ ادبيات فارسي ۱۳ بازتاب زندگي و انديشه هاي امام خميني(ره) در آينه شعر معاصر(با تکيه بر ده شاعر برجسته)/ رقيه ابراهيمي شهرآباد.- به راهنمايي محمدرضا يوسفي کوپايي.- با مشاوره عليرضا حجازي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه قم، دانشکده ادبيات، گروه زبان و ادبيات فارسي) ؛ ۱۳۸۶.
فهرست کامل به پیوست است
🔴هفت اورنگ🔴
#ضرب_المثل سرش جنگ است، اما خودش دلتنگ است.
📖این مثل را در مورد کسی می گویند که حال و روز وضع زندگی او به ظاهر آن قدر خوب است که همه به او حسودی می کنند، اما خودش از زندگی اش راضی نیست.
📚#فوت_کوزهگری جلد ۲ مصطفی رحماندوست ص۶۳۹
gorbachof.mp3
3.89M
#شنیدنی_های_تاریخ
💫این قسمت : نامه تاریخی امام خمینی به میخائیل گورباچف
#️⃣ کلیدواژه ها : امام خمینی ، انقلاب اسلامی ، میخائیل گورباچف ، اتحاد جماهیر شوروی ، پیشگویی سقوط کمونیسم ، ۱۱ دی ماه ۱۳۶۷
گرامیباد سالروز ارتحال امام خمینی (ره ) معمار کبیر نظام مقدس اسلامی.
به اطلاع می رساند لایو آموزشی مسئله و موضوع پژوهش در تاریخ 15 خرداد ساعت 21 الی 23 برگزار خواهد شد.
🔴وصیت نامه حضرت امام خمینی به عنوان یک سند ترسیم آینده برای کشور اسلامی و رصد مشکلات احتمالی صادره از سوی بیگانگان است که دراختیار ما قرار دارد.این وصیتنامه نقشه عملی برای جوانان امروز است تا با بررسی و نگاه دقیق به آن مسیر تعالی را طی کنند.
امام خمینی نگارش وصیتنامۀ سیاسی الهی خویش را ـ که در حقیقت پیام جاوید ایشان و خلاصۀ همه وصایا و پیامهای زندگی پربرکتشان می باشد ـ در تاریخ ۲۶ بهمن ۱۳۶۱ به پایان رسانده و نسخه ای از آن را طی پیامی به تاریخ ۲۲ تیرماه ۱۳۶۲ به صورت لاک و مهر شده نزد خبرگان اولین دورۀ مجلس خبرگان رهبری به امانت سپردند. امام خمینی در سالهای بعد، وصیتنامه را مورد بازبینی قرار داده و با انجام تغییراتی در آن، دو نسخه از متن اصلاحی را که بر روی پاکات آنها به خط ایشان نوشته شده است:« متن وصیتنامۀ سیاسی الهی اینجانب جهت نگهداری در مجلس خبرگان و آستان قدس رضوی» برای تحویل به مراکز مذکور به نمایندگان خویش سپردند. تحویل نسخ وصیتنامه در حضور جمعی از مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۱۹ آذر ۱۳۶۶ انجام گردید که مراسم آن از طریق سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد. در این دیدار آقایان: منتظری (قائم مقام رهبری در آن زمان)، خامنه ای (رئیس جمهور وقت)، هاشمی رفسنجانی (رئیس مجلس شورای اسلامی)، میرحسین موسوی (نخست وزیر)، مشکینی (رئیس مجلس خبرگان)، صافی (دبیر شورای نگهبان)، موسوی اردبیلی (رئیس دیوان عالی کشور)، موسوی خوئینی ها (دادستان کل کشور)، مهدوی کنی (دبیر جامعۀ روحانیت مبارز)، کروبی (دبیر مجمع روحانیون مبارز)، سید احمد خمینی و اعضای دفتر امام حضور داشتند. پس از این دیدار، حاضران برای مُهر و موم کردن دو پاکت وصیتنامه به مجلس شورای اسلامی رفتند و در اتاق ریاست مجلس، ابتدا آقای مشکینی سخنانی ایراد کرد و سپس آقای سید احمد خمینی وصیتنامه را تحویل ایشان داد. مراسم مُهر و موم در حضور جمع انجام گرفت و نسخۀ مربوط به آستان قدس رضوی را آقایان مهدوی کنی، کروبی، توسلی و صانعی به مشهد مقدس بردند و نسخۀ سابق وصیتنامه که در مجلس خبرگان نگهداری می شد، به وسیلۀ آقای سید احمد خمینی، نزد امام ارسال گردید.
*در صدای فایل ویژه صداهای شاهد و مستند از وقایع خردا ۱۳۶۸ را می شنوید.(از کیفیت نامناسب صداها به خاطر قدیمی بودن آن پوزش می طلبیم)
*نکات مهم وصیت نامه :
وصیت نامه با حدیث ثقلین شروع شده است.
۲. محمد(ص) و آل او مظاهر جلال و جمال خداوند هستند.
۳. تذکر به گروههای شرق و غرب برای پای فشاری نکردن بر اشتباهشان.
۴. حدیث ثقلین متواتر تر بین جمیع مسلمین است.
۵. اهل سنت در صحاح شش گانه و کتب دیگر از ثقلین گفته اند.
۶. خودخواهان و طاقوت قرآن را وسیله ای برای حکومتهای ضد قرآنی کرده اند.
۷. سرمایه داری ظالمانه و بی حساب مخالف عدالت اجتماعی است.
۸. دشمنان اسلام، اسلام را رژیم سرمایه داری غرب می دانند.
۹. با به راه افتادن اقتصاد سالم عدالت اجتماعی تحقق می یابد.
۱۰. ما مفتخریم ۱۳ بار تکرار شده است.
۱۱. روحانی نما به مخالفان توطئه گر و بازی گران سیاسی کمک می کند.
۱۲. مناجات شعبانیه و عرفات از امامان و امام حسین(ع) است.
۱۳. فقه = دریای بی پایان.
۱۴. زنان همدوش مردان و بهتر از انان برای اسلام گام بردارند.
۱۵. آموزش نظامی از واجبات مهم است.
۱۶. تشکیل حکومت عدل از ابعاد قران است.
۱۷. امریکا = تروریسم دولتی، به اتش کشنده جهان.
۱۸. خیال صهیونیست = تشکیل اسرائیل بزرگ.
۱۹. انگیزه ایثارگری مردم در ایمان و اطمینان به غیب است.
۲۰. اولین حدیث وصیت نامه از رسول اکرم(ص) و در باره قران و عترت است.
۲۱. ملت ایران در حل مشکلات با جان دل بکوشند.
۲۲. در وجود کائنات اسماء الهی تجلی یافته است.
۲۳. ملتهای اسلامی از حکومت ایران الگو بگیرند.
۲۴. قشر متفکر مواظب توطئه دشمنان باشند.
۲۵. در سده های اخیر دشمنان ما را از هر پیشرفتی محروم کرده اند.
۲۶. مردم با اراده و پشتکار به رفع وابستگی ها اقدام کنند.
۲۷. بر دولتهای دست اندر کار است که از متخصصین خود قدر دانی کنند.
۲۸. اسلام و ایران صدمات غم انگیزی از مجلس شورای غیر صالح خورده اند.
۲۹. بعد از مشروطه به قانون اساسی عمل نشد.
۳۰. وصیت امام به نسل حاضر و اینده است.
۳۱. تفاوت دمکراسی امام با دمکراسی غربی در تکیه بر قانون اسلام است.
۳۲. عنوان ملت و مردم از مکررترین عناوین در سخنرانی های امام است.
۳۳. مجلس قانون گذاری در راس همه امور است.
۳۴. اختلاف ازادی امام با غرب در التزام به دیانت اسلام است.
۳۵. اساسی ترین ازادی ،ازادی بیان و عقیده است.
۳۶. انتقاد عامل رشد جامعه است.
۳۷. معیار برابری، تقوی و پاکی است.
متن کامل این وصیت نامه را از طریق نشانی زیر مطالعه کنید:
http://s۱۵.khamenei.ir/ndata/news/۹۴۴۷/۶۸۰۳۱۵.pdf
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان تلویزیونی بهمناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره):۱۴ / خرداد / ۱۳۹۹
درس امام برای امروز استمرار تحول است
انقلاب نباید دچار ارتجاع شود