هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
🔰معرفی ایرانداک و سامانه های مربوط به آن
🔻پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» (ایرانداک) بر پایه گاهشمار و همچنین نخستین سند در این زمینه، در یکم مهر ماه سال ۱۳۴۷ با نام فارسی «مرکز اسناد ایران» در برابر نام انگلیسی «Iranian Documentation Center» پایهگذاری شد.
🔻ایرانداک از واحدهای تابعه وزارت علوم تحقیقات و فناوری بوده و یکی از وظایف آن گردآوری و اشاعه پیشنهاده (پروپوزال) و پایان نامه های دفاع شده در داخل و خارج از کشور می باشد.
🔴معرفی سامانه های ایرانداک
🔹سامانه پیشینه
🔻پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) کار ثبت، سازماندهی، و اشاعه اطلاعات علم و فناوری کشور را بر عهده دارد و از ديرباز مرکز دريافت نسخهای از پاياننامهها و رسالهها و ارائه خدمات اطلاعرسانی آنها به جامعه علمی کشور بوده است.
🔻ایرانداک با این پشتوانه، سامانه پیشینه پژوهش را برای خدمت به نظام علمی کشور راهاندازی کرده است و به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران کمک میکند تا از پیشینه کار خود، بهویژه در پایاننامهها و رسالههای انجام شده در کشور آگاهی یابند و از کار دوباره پرهیز کنند و با منابع موجود درباره پژوهش خود نیز آشنا شوند.
🔻گفتنی است که درخواست پیشینه پژوهش و پاسخ ایرانداک، هیچگونه حقی را برای درخواست کننده پدید نمیآورد.
🔻برای کاربست این سامانه، پس از ثبت نام و تأیید آن، وارد سامانه شوید و پس از ارائه اطلاعات و موضوع پژوهش خود و پرداخت هجده هزار تومان برای هر جستوجو (غیر قابل برگشت)، پاسخ خود را در ده روز کاری (به جز روزهای پنجشنبه، جمعه، و تعطیل رسمی) دریافت کنید . کاربران ، خود نیز میتوانند با جستوجوی رایگان در پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) ، پیشینه پژوهش خود را بررسی نمایند.
🔻گفتنی است سفارش جستجوی پیشینه به ایرانداک و دریافت پاسخ رسمی از طرف آن به منزله سندی دال بر تکراری نبودن موضوع پیشنهادی می باشد.
🔻آدرس سامانه پیشینه: https://pishineh.irandoc.ac.ir/Account/Register
🔴سامانه ثبت و اشاعه پیشنهاده
(پروپوزال) و پارسا (پایان نامه - رساله)
🔻آییننامه ثبت و اشاعه پیشنهادهها، پارساها (پایاننامهها، و رسالههای تحصیلات تکمیلی) و صیانت از حقوق پدیدآوران در آنها (شماره ۱۹۵۹۲۹/و تاریخ ۱۳۹۵/۹/۶) از همه دانشگاهها، پژوهشگاهها، و مراکز آموزش عالی، پژوهشی، و فناوری دولتی و غیردولتی زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری خواسته است که فایل تماممتن این مدارک را در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) ثبت کنند. برای آسانسازی این فرایند، ایرانداک سامانه ملی ثبت پایاننامه، رساله، و پیشنهاده را در اختیار دانشجویان گرامی قرار داده است.
🔻دانشجویان پس از تصویب پیشنهاده (پروپوزال)، به این سامانه مراجعه و اطلاعات پیشنهاده خود را ثبت و کد رهگیری دریافت میكنند. پایاننامهها و رسالهها نیز پس از ثبت و بارگذاری فایل تماممتن و تأیید ایرانداک، آماده پذیرش دانشگاه میشوند. دریافت کد رهگیری بهمنزله ثبت پارسا (پایاننامه یا رساله) در سامانه است و دانشجو باید آن را برای گامهای بعدی به مؤسسه محل تحصیل اعلام کند. سپس دانشگاه وارد سامانه میشود و اطلاعات دانشجو را بررسی و اگر تأیید کند، در سامانه ثبت پایانی میشود.
آدرس ثبت پیشنهاده (پروپوزال) و پایان نامه (پارسا): https://sabt.irandoc.ac.ir/
🔻پس از این گامها، مدارک سازماندهی و در چارچوب آییننامه یاد شده در پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) به نشانی Ganj.irandoc.ac.ir در اختیار همگان گذارده میشود.
🔻لازم بذکر است کد رهگیری سامانه پیشینه با عدد ۱ شروع می شود و کدرهگیری سامانه پارسا با عدد ۲ شروع می شود
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با تلفن داخلی ۳۳۲۷ تماس حاصل نمایید.
🔹کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔰#کتاب_صوتی🔰
🎙عنوان : هفت شهر عشق (نگاهی نو به حماسه عاشورا )
📣گوینده : مهدی خدامیان آرانی
📼 تعداد تراک : ۶ تراک
📌تراک اول تا سوم
#کتاب_صوتی
#هفت_شهر_عشق
Part01_هفت شهر عشق.mp3
9.62M
🔰#کتاب_صوتی🔰
🎙عنوان : هفت شهر عشق (نگاهی نو به حماسه عاشورا )
📣گوینده : مهدی خدامیان آرانی
1️⃣ تراک اول
#کتاب_صوتی
#هفت_شهر_عشق
Part03_هفت شهر عشق.mp3
9.27M
🔰#کتاب_صوتی🔰
🎙عنوان : هفت شهر عشق (نگاهی نو به حماسه عاشورا )
📣گوینده : مهدی خدامیان آرانی
3️⃣ تراک سوم
#کتاب_صوتی
#هفت_شهر_عشق
Part02_هفت شهر عشق.mp3
8.96M
🔰#کتاب_صوتی🔰
🎙عنوان : هفت شهر عشق (نگاهی نو به حماسه عاشورا )
📣گوینده : مهدی خدامیان آرانی
2️⃣ تراک دوم
#کتاب_صوتی
#هفت_شهر_عشق
بهتر از كتابخانه جايي نبود خوشتر زكتاب آشنايي نبود
دردهر براي رفع امراض بهتر زمطالعه دوايي نبود
معرفی کتاب چاپ شده توسط دکتر فخر روحانی، عضو هیات علمی دانشگاه قم.
✅Title: Devoted to the Truth: Allama Amini The Author of al-Ghadir
✅by Mohammad Raza Fakhr-Rohani
✅Publisher : Birmingham: Sun Behind the cloud, 2019
❇️"Steps to Life-Writing" (2020) is a recent work of Dr. Muhammad-Reza Fakhr-Rohani in the realm of writing lives. Life-writing has long been an important branch of both literature and the history of ideas, hence a necessary skill and technique for almost every serious researcher and university student. As such, one may get inspired to develop a life of his favorite personality.
The chapters of the book guide the researcher how and from where to start his research project for writing a biography. This slim step-by-step guide helps the reader focus on a figure that interests him. The final product is expected to be stimulating for both both the writer and the audience.
For developing this book, the author drew upon a wide range of sources, books, and sources, both classic and modern. In addition to the references indicated in the numerous footnotes, there is a final bibliography that guides the reader to wider perspectives amd richer sources for more intellectual expeditions.
فهرست مقالات شماره 32 (پاییز و زمستان 99) دوفصلنامه دانش سیاسی/ انتشارات دانشگاه امام صادق (ع)/ دسترسی به مقالات: http://pkn.journals.isu.ac.ir/issue_586_6669.html
1. نقش فناوری های نوین ارتباطی در جابجایی قدرت در نظام بین الملل
محمد برجعلی زاده؛ علی جعفری؛ ناهید کردی
2. جامعه شناسی تاریخی تفهّم ذهنیت دواندیش در سنت سیاسی ایران دوره مدرن
عبدالله حاجی زاده؛ حمید نساج؛ عباس حاتمی
3. بازخوانی مشروعیت دوپایه از منظر آیت الله سیدمحمدباقر صدر
حسین علی سعدی
4. صورت بندی لوازم سیاسی خوشبختی در حکمت متعالیه
امید شفیعی قهفرخی؛ میثم بهارلو
5. تأثیر ژنوم ژئوپلیتیک کشورهای ساحلی حوزه خزر بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
سید محمد طباطبایی؛ سید محمد حسین حسینی
6. تحلیل آینده نگارانه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
زاهد غفاری هشجین؛ ایوب نیکونهاد
7. تضعیف حقوق بشر در غرب (مطالعه موردی: حقوق پدران و پسران با تأکید بر جنبش فمینیسم در آمریکا)
علی غلامی
8. تحلیل روابط دوجانبه چین و جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی: شکاف بین انتظارات و واقعیات
احسان فلاحی؛ علی امیدی
9. تحلیل پیشینه حکمرانی فضای مجازی جمهوری اسلامی ایران
سید ابوالحسن فیروزآبادی؛ جواد احمدآبادی آزادی
10. تحلیل مولفه های هوش سیاسی درمدیریت منازعات سیاسی
محمد مهدی گلشاهی؛ عباسعلی رهبر؛ مژگان نیک سیرت فر
11. الگوی تحلیلی فعالیت اجتماعی زنان در انقلاب اسلامی با تاکید بر دیدگاه های آیت الله خامنه ای
مجید مبینی مقدس؛ نرگس عبدسرمدی؛ کریم خانمحمدی؛ سیدمحمدحسین هاشمیان
12. نقش ارزیابی از احزاب و تشکلهای سیاسی در مشارکت ساکنان
🔴کتاب گویا🔴
روایتهایی از زندگی استاد جنگهای نامتقارن محور مقاومت، پرچمدار رشید سپاه حضرت محمد رسولالله (ص)، سرلشکر پاسدار شهید حسین همدانی.
این کتاب گویا، حاوی ۶۵ روایت به عدد ۶۵ سال زندگی پربرکت شهید همدانی، گوشهای از حماسههای بیبدیل این سردار سرافراز است که از زبان شهید، همرزمان، دوستان و خانوادهی محترم شهید به نگارش درآمده است.
شهید همدانی که نقش اساسی در بازگشایی گرههای موجود در سوریه داشت، در این خاطرات بهخوبی به خواننده معرفی میشود. اما آنچه بیشتر در این اثر بروز دارد، سلوک فردی این فرمانده ی دفاع مقدس است که به چشم اطرافیان آمده است. نحوهی برخورد وی با خانوادههای رزمندگان، بهویژه شهدا و تعامل او با نیروهای بسیجی، هر خوانندهای را به خود جذب میکند.
سید شهیدان اهل قلم «مرتضی آوینی» بهدرستی گفته است: «در عالم رازی نهفته است که جز به بهای خون فاش نمیشود»؛ خون شهدایی از جنس «حسین همدانی» که در آستانهی شصتوشش سالگی همچنان فرماندهی میدان نبرد بود و مانند جوانی پرشور و پرتوان بود. مردان این روزگار را باید در کوچهپسکوچههای گمنامی شناخت.
مقاله ری ترکت شده (Retracted paper) و آشنایی با مفاهیم آن
مقالات علمی بارها و بارها توسط داوران علمی مجله قبل از اینکه چاپ شوند مورد بررسی دقیق قرار میگیرند. علی رغم این بررسی، احتمال وجود دارد که بعد از چاپ مقاله و به اصطلاح آنلاین شدن آن در وب سایتها و پایگاههای داده مهم، اشکالاتی در مقاله وجود داشته باشد. برخی اشکالات کوچک هستند مانند اشتباه در آدرس ایمیل نویسنده مسئول یا نام هریک از نویسندگان. اما برخی اشکالات دیگر وجود دارند که اعتبار مقاله را زیر سوال میبرند و لازم است که مقاله باز پس گرفته شود. باز پس گیری یا همان Retraction روشی است که به خوانندگان مقاله هشدار میدهد که گرچه مقاله چاپ شده است اما محتوای آن اشکالات اساسی دارد و دیگر سندیت و اعتبار لازم را ندارد. باز پس گیری مقاله رخدادی طبیعی و بخشی از فرآیند چاپ مقاله است و مجلات معتبر میبایست مقالاتی که بعد از چاپ دارای اشکالات عمده هستند را باز پس دهد یا به اصطلاح Retract نماید. در حقیقت وقتی مجله، مقالهای را ری ترکت (Retract) میکند به این معنی نیست که قصد دارد نویسندگان آن مقاله را تنبیه کند، بلکه هدف اصلی جلوگیری از رخداد اشتباه و خطا در ساحت علم است. ری ترکت شدن مقاله صرفاً بازگشت به صفر است، به این مفهوم که مقاله اینبار بعد از مرحله چاپ ریجکت میشود. در این مطلب که با عنوان مقاله ری ترکت شده (Retracted paper) و آشنایی با مفاهیم آن آمده است سعی خواهیم نمود با طرح سوالاتی به مبحث بازپس گیری مقاله یا ری ترکت به صورت جامع بپردازیم.
مقاله ری ترکت شده (Retracted paper) و آشنایی با مفاهیم آن
۱- چرا مقاله ری ترکت یا باز پس فرستاده میشود؟
مقالات تنها زمانی ری ترکت یا باز پس فرستاده می شوند که خطاهای جدی دارند و نمیتوان این خطاها پوشش داد. بر اساس نظر کمیته اخلاق نشر، ادیتور مجله میبایست زمانی مقالهای را ری ترکت نماید که:
الف) شواهدی مبتنی بر این داشته باشند که یافتههای مقاله چه به صورت عامدانه (مانند دیتاسازی) و چه به صورت غیرعامدانه (اشتباه اساسی در محاسبات) از طرف نویسنده یا نویسندگان مخدوش شده است و غیرقابل اتکا هستند.
ب) یافتههای این مقاله قبلاً در جای دیگری چاپ شدهاند؛ در این شرایط یافتههای کنونی مقاله هیچ تفاوتی با یافتههای قدیمی ندارد. مثلاً ارایه یک روش درمانی جدید برای درمان یک بیماری. که بعد از چاپ مشخص میشود این روش درمانی در مقاله دیگری قبلاً منتشر شده است.
ج) مقاله یک سرقت علمی است.
د) محتوای مقاله گزارشی از یک کار غیر اخلاقی است
یک مشکلی که وجود دارد آن است که برخی مجلات دلایلی آشکار برای ری ترکت کردن مقاله اعلام نمیکنند. یعنی مقالهای را ری ترکت کردهاند اما دلیل واضحی برای آن اعلام ننمودهاند که عمدتاً برای حفظ آبرو و اعتبار خود است. برای جلوگیری از این مشکل، ایوان اورانسکی موسس وب سایت Retraction Watch پیشنهاد نمود که شاخص شفافیت ‘transparency index’ برای مجلات محاسبه شود و این شاخص نشان دهد که آنها به چه میزان در باب ریترکت کردن مقالات شفافیت لازم را دارند.
۲- چه کسی مسئول ری ترکت کردن یا باز پس فرستادن مقاله است؟
تصمیم گیرنده نهایی برای ری ترکت کردن یا باز پس فرستادن مقاله ادیتور مجله میباشد. ادیتور مجله موظف است تا با اعلام دقیق مشکلات مقاله چاپ شده، آن را ری ترکت نماید. ادیتور می تواند از نویسندگان مقاله بخواهد تا مقاله را ری ترکت نمایند و در صورتی که آنها نپذیرفتند خود آن را ری ترکت نماید.
۳- وقتی ادیتور مجله تصمیم به ری ترکت کردن مقاله میگیرد چه اتفاقی میافتد؟
وقتی مقاله ری ترکت میشود بر روی آن میبایست علامت هشدار Retracted درج گردد و همچنین دلایل ری ترکت شدن آن نیز بیان شود. علاوه بر آن مقاله ری ترکت شده نباید از دسترس عموم خارج شود و میبایست در وب سایت مجله باقی بماند به این شرط که قویاً در آن ری ترکت شدن مقاله برجسته شده باشد.
کمیته اخلاق در پژوهش اعلام میکند که نحوه آگاه ساختن خوانندگان از اینکه مقاله ری ترکت شده است به این شکل باید باشد:
الف) ری ترکت شدن مقاله در همه نسخهها و تمام مکانهایی که آن مقاله ایندکس شده است مشخص گردد. برای مثال، اگر مجله نسخه کتابی (هاردکپی) و نسخه الکترونیکی از مقاله ارایه میدهد میباید در تمام نسخ ری ترکت شدن مقاله به سمع و نظر خوانندگان برسد.
ب) هشدار ری ترکت شدن مقاله به وضوح و آشکارا چه در بخش عنوان مقاله و چه در بخش نویسندگان مقاله ظاهر شود.
ج) سریعاً باید ری ترکت شدن مقاله اطلاع داده شود تا دیگر پژوهشگران از آن استفاده ننموده و عواقب آن کاسته شود.
د) مجله باید به صورت آزادانه مقاله ری ترکت شده را در دسترس عموم قرار دهد و نه فقط به افرادی که آبونه هستند.
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
و) ادیتور مطرح سازد که چه کسی مقاله را ری ترکت کرده است. اگر نویسندگان این کار را نمودهاند باید نام نویسندگان و اگر ادیتور خود این کار را نموده است باید نوشته شود توسط ادیتور مجله ری ترکت شده است