عنوان: نظامنامه اخلاق آموزش
تدوین: معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
🔻معاونت پژوهشی و فرهنگی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار میکند:
#سلسه_نشست_های_سه_شنبه_ها_با_يژوهش
🔹سلسله نشست های سهشنبهها با پژوهش: از انتخاب موضوع تا انتشار یافتهها
🔻نشست دهم، استراتژیهای جستجو و معرفی پایگاههای داخلی و خارجی
مدرس: دکتر رضا کریمی، عضو هیات علمی دانشگاه قم
⏰سهشنبه ۵ اسفندماه، ساعت ۱۶
🔻آدرس
ve.qom.ac.ir/flh_dcr_meeting
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
#کتاب_صوتی
🔰#معرفی_کتاب
کتاب "قصه معراج" اثر دکتر مهدی خدامیان آرانی کتابی است که با زبانی ساده ، زیبا و داستانی ماجرای معراج پیامبر (ص) را برای خواننده خود تشریح کرده و آنها را تا پایان داستان با خود همراه ساخته است. از ویژگی های برجسته نویسنده برخورداری از قلمی زیبا، دلنشین و داستانی درعین تسلط داشتن به منابع دینی و روایی است.
“قصه معراج” داستان زیبای سفر آسمانی پیامبر (ص) به آسمان ها و عرش خداوند است. از هنگام خروج از مکه به سمت بیت المقدس و از آنجا تا آسمان هفتم و عرش الهی.
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
قصه معراج فصل اول.mp3
2.96M
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
قصه معراج فصل دوم.mp3
1.39M
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
راهنماي+اتصال+به+وي+پي+ان+دانشگاه+جهت+دانلود+مقالات.pdf
844.7K
براي اتصال به VPN دانشگاه و استفاده از پایگاه های علمی مورد اشتراک کتابخانه مرکزی، نرم افزار ciscoanyconnect توسط مرکز انفورماتیک دانشگاه پیشنهاد شده است. (راهنماي نصب vpn به پیوست است) ضروری است کلیه کاربران با مراجعه به آدرس زیر اقدام به دانلود ونصب ciscoanyconnect اقدام نموده و با استفاده از نام کاربری و پسورد شبکه سیمی دانشگاه به VPN دانشگاه متصل شوند:
http://lib.qom.ac.ir/Portal/home/?generaltext/14379/16426/179324 /
✅ پس از اتصال موفق به VPN دانشگاه، آدرس پایگاه های دلخواه را در مرورگر خود را وارد کرده و مستقیم وارد صفحه آن پایگاه شده و اقدم به جستجو و دانلود نمایید:
پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه:
فارسی:
◀️ نورمگز: https://www.noormags.ir /
◀️ سیویلیکا: https://www.civilica.com /
◀️ مرکزمنطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری شیراز: https://ricest.ac.ir /
لاتین:
◀️ دانش لینک:http://qom.daneshlink.ir /
✅به این پایگاه به دو صورت می توان دسترسی داشت: 1- با استفاده از VPN دانشگاه 2- با استفاده از نام کاربری و پسورد. که خود کاربر باید اقدام به عضویت نماید و در مرحله دوم عضویت کاربر توسط کتابخانه مرکزی تایید خواهد شد.
◀️فارس لیبب: http://qom.farslib.com /
✅این پایگاه فقط از طریق نام کاربری و پسورد قابل استفاده می باشد. و ضروری است کابر به مراجعه به آدرس ذکر شده اقدم به عضویت نماید.
تهیه و تنظیم بخش اطلاع رسانی و تامین منابع کتابخانه مرکزی
ادمین کانال ایتا: https://eitaa.com/qomlibrary
ایمیل: lib.qom.university@gmail.com
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب «علی از زبان علی یا زندگِی و زمانه امیر مؤمنان علیه السلام از زبان خودش» توسط حجت الاسلام محمد محمدیان بصورت استادانه و نگاهی دقیق نوشته شده است. نویسنده در این اثر کوشیده تا حوادث و رخدادهای زندگی حضرت علی علیه السلام را با زبانی ساده و به شیوهی روایی از لحظه تولد تا شهادت ایشان شرح دهد.پاسخ به برخی از مهمترین شبهات از تاریخ زندگانی امیرالمؤمنین، نظیر دلایل صرف نظر کردن حضرت از جنگیدن در مسئله خلافت رسول خدا (ص) یا دلایل پذیرش حکمیت در حالی که حضرت خود را بر حق میدانستند، آن هم از زبان خود حضرت و به نقل از منابع معتبر از نقاط قوت کتاب محسوب میشود.
پیوستگی و انسجام درونی که در موضوعات و متن کتاب وجود دارد ذهن مخاطب را از آشفتگی میرهاند و با سیر منظم تاریخی که در سراسر آن به چشم میخورد خواننده را تا پایان کتاب همراه میسازد.
کتاب "علی از زبان علی علیه السلام " از اول تا آخر با تکیه بر احادیث و منابع موثق از زبان حضرت علی(ع) روایت میشود و پاورقی جزئی دارد. کتاب از ۱۰ فصل تشکیل میشود که به ترتیب عبارتند از : دوران مکه, دوران مدینه, دوران خلفا, دوران خلافت, دوران جنگ جمل, دوران جنگ صفین, دوران حکمیت, دوران جنگ نهروان, دوران غارت ها و دوران شهادت.
#کتاب_صوتی " علی از زبان علی علیه السلام"
زندگی و زمانه امیرالمومنین (ع) از زبان خودش
اثر حجت الاسلام محمد محمدیان
تولید ایران صدا با صدای #علیرضا_تابان
#علی_از_زبان_علی
#محمد_محمدیان
#مذهبی #تاریخ_اسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل اول / رحلت پيامبر (ص)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل دوم/ اتمام حجت درباره خلافت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل سوم/ ماجراي فدك
🔴کاربران گوگل زمان ارسال پیام را مشخص می کنند🔴
گوگل قصد دارد قابلیتی را ارائه دهد که با کمک آن کاربران می توانند پیام ها را طوری زمانبندی کنند که در زمان و تاریخی خاص برای دیگران ارسال شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، گوگل به کاربرانش اجازه میدهد تا زمان ارسال یک نامه الکترونیک از جی میل را از قبل زمان بندی کنند. اکنون قرار است ویژگی مشابهی در بخش پیامهای گوگل (Google Messages) ارائه شود.
این ویژگی «زمانبندی ارسال» (Schedule Send) نام دارد و به کاربران اجازه میدهد تا در زمان دلخواه پیامی به دریافت کننده ارسال کنند. طبق گزارش وب سایت اندروید پلیس، نخستین بار در نوامبر ۲۰۲۰ میلادی این ویژگی برای تعداد محدودی از کاربران ارائه شد، اما اکنون قرار است به طور گستردهتر عرضه شود.
استفاده از قابلیت «زمانبندی ارسال» بسیار ساده است. هنگامیکه پیامی تایپ میشود، کافی است کاربر دکمه ارسال را فشار دهد و نگه دارد. سپس یک پنجره کوچک باز میشود که در آن چند بازه زمانی و تاریخ از پیش تعیین شده وجود دارد که کاربر میتواند از بین آنها زمان ارسال پیام را انتخاب کند.
همچنین گزینهای برای انتخاب زمان و تاریخ از سوی کاربر وجود دارد. کاربر باید پس از تکمیل این مرحله گزینه ارسال را فشار دهد و محتوا با برچسب «پیام زمانبندی شده» مشخص میشود.
کاربران میتوانند پیام را قبل از زمان و تاریخ ارسال آپدیت یا حذف کنند. همچنین آنها میتوانند پیام را به طور آنی ارسال کنند. همچنین باید توجه داشت پیام در صورتی ارسال میشود که در موعد مقرر موبایل روشن یا به اینترنت متصل باشد.
https://www.mehrnews.com/news/5155209/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF
انجمن علمی کتابداري و اطلاعرسانی ایران، ششمين کنگرۀ ملي متخصصان علوم اطلاعات را با مجموعهاي از نشستهای موضوعی مرتبط در بهار ١۴٠٠ برگزار خواهد کرد. در اين كنگره ارتباط و تأثیرگذاری تحول ديجيتال بر علوم اطلاعات از منظرهاي مختلف، مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت
در این راستا دومین پیشنشست سازماندهی دانش روز دوشنبه، ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، از ساعت ۱۴ تا ۱۶ با موضوع « همگرایی نظامهای سازمان دانش» به دبیری خانم ملیحه درخوش (رییس اداره فراهمآوری و سازماندهی منابع کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران) در فضای ادوبی کانکت انجمن برگزار خواهد شدمهمان این پیشنشست، آقای دکتر مازیار امیرحسینی (عضو هیأت علمی و استادیار مدیریت اطلاعات و دانش سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) خواهد بود
علاقه مندان میتوانند از طریق لینک، در بستر ادوبی کانکت، در نشست حضور یابند.
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
راهنمای تصویری عضویت در سامانه دانش لینک.docx
1.04M
راهنمای تصویری عضویت در سامانه دانش لینک بدون نیاز به استفاده از VPN
آدرس: http://qom.daneshlink.ir/
#معرفی_پایگاه_علمی
معرفی پایگاه علمی دانلود مقاله ScienceDirect
در این یادداشت به این سوال ها پاسخ خواهیم داد:
صاحب امتیاز ساینس دایرکت چه شرکتی است؟
پوشش موضوعی این پایگاه چیست؟
این پایگاه برای چه افرادی مفید و پرکاربرداست؟
آیا این پایگاه، جز پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه قم است؟
شیوه های دسترسی به این پایگاه توسط کاربران دانشگاه قم به چه صورتی است؟
آیا خارج از دانشگاه امکان دسترسی به این پایگاه وجود دارد؟
1- صاحب امتیاز ساینس دایرکت چه شرکتی است؟
پایگاه علمی ساینس دایرکت (Science Direct) یکی از محصولات انتشارات الزیور (Elsevier) می باشد که دسترسی به بیش از 3500 ژورنال، 12میلیون و ششصد هزار مقاله علمی تمام متن و 34000 کتاب از انتشارات مختلف را فراهم می نماید. ساینس دایرکت یکی از 79 محصول آنلاینی است که شرکت الزیور در اختیار پژوهشگران و محققین، دانشجویان، اساتید و کلیه علاقه مندان به علم و دانش قرار می دهد. این مجموعه حدود 4 میلیون مقاله علمی با موضوعات بسیار متنوع از سال 1995 تاکنون فراهم کرده است.
2- پوشش موضوعی و امکانات این پایگاه چیست؟
اگرچه تمرکز اصلی پایگاه علمی Sciencedirect (ساینس دایرکت) بر علوم پایه، فنی و پزشکی می باشد، اما تعداد بسیار زیادی مقاله و ژورنال با موضوعات علوم انسانی و اجتماعی نیز موجود می باشد. به طور کلی ژورنال ها در چهار گروه اصلی طبقه بندی شده اند : علوم فیزیکی و مهندسی، علوم زیستی، بهداشت و سلامت، و علوم اجتماعی و انسانی.
بخش اعظم ژورنال های انتشار یافته در این پایگاه داده توسط موسسه علمی (تامپسون رویترز) نمایه گذاری می شود، بنابر این اغلب مقالات دانلود شده که از این پایگاه، جزو مقالات آی اس آی (ISI) محسوب می شوند.
از امکانات پایگاه علمی ساینس دایرکت می توان به هشدارهای جستجو اشاره کرد که به محض افزوده شدن مقاله ای مرتبط با مقاله انتخاب شده توسط شما در پایگاه داده، اعلانی به شما ارسال می گردد.
3- این پایگاه برای چه افرادی مفید و پرکاربرداست؟
خواه هدف از اکتشاف و تحقیق پیشبرد یک پروژه خاص یا رسیدن به یک نتیجه جدید برای ارتقا علم باشد، همه اینها نیازمند و وابسته به داشتن منابع مناسب علمی هستند. ساینس دایرکت (ScienceDirect) به عنوان یک راه حل هوشمندانه با ترکیبی از نشریه ها ومقاله های علوم پایه، فنی و پزشکی به کاربران خود این توانایی را می دهد که در تحقیق، آموزش و مطالعات خود موفق تر و موثرتر باشند. این پایگاه با پوشش موضوعی گسترده برای دانشجویان، محققان و اعضای هیات علمی دانشگاه مفید است.
4- آیا این پایگاه، جز پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه قم است؟
بله. کلیه کاربران دانشگاه به این پایگاه دسترسی دارند.
5- شیوه های دسترسی به این پایگاه توسط کاربران دانشگاه قم به چه صورتی است؟
کتابخانه مرکزی دانشگاه از طریق دو شرکت دانش لینک و فارس لیب به این پایگاه دسترسی دارند. دسترسی به این پایگاه به مانند سایر پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه، براساس آی پی های دانشگاه می باشد. با توجه به شرایط دانشگاه که دانشجویان و اساتید خارج از دانشگاه هستند ضروری است برای دسترسی به پایگاه ها باید از طریق وی پی ان دانشگاه اقدام نمایند.
آدرس VPN دانشگاه: https://vpn.qom.ac.ir /
نام کاربری و پسورد وی پی ان دانشگاه قبلا برای اساتید و دانشجویان توسط مرکز انفورماتیک تعریف و فعال شده است. در واقع با همان نام کاربری و پسوردی که به اینترنت متصل می شوید می توانید به VPN متصل شوید.
آدرس دانش لینک: http://qom.daneshlink.ir
آدرس فارس لیب: http://qom.farslib.com
6- آیا امکان عضویت در این پایگاه ها بدون نیاز به VPN و آی پی های دانشگاه وجود دارد؟
بله . با هماهنگی هر دو شرکت فوق الذکر، کاربران دانشگاه می توانند به آدرس های ذکر شده مراجعه نموده و اقدام به عضویت در این پایگاه ها نمایند. پس از عضویت، در مرحله بعد تایید عضویت آنها توسط کتابخانه مرکزی فعال خواهد شد.
اطلاع رسانی و تامین منابع علمی کتابخانه مرکزی: https://eitaa.com/qomlibrary
#دانش_لینک
#فارس_لیب
#پایگاه_های_لاتین
تصویر پایگاه های قابل دسترس از طریق فارس لیب
برای استفاده از این پایگاه ضروری است با مراجعه به آدس زیر اقدام به عضویت نمایید.
در مرحله بعد عضویت افراد درخواست کننده توسط کتابخانه مرکزی فعال و تایید خواهد شد.
#فارس_لیب
پایگاه_های_لاتین
http://qom.farslib.com/
آیا میدانید که هر پژوهشی ظرفیت چاپ حداقل ۳ مقاله را دارد که یکی از آنها را میتوان از پیشینهها چاپ کرد؟
پیشینهها یکی مهمترین و اساسیترین بخش هر پژوهش هست که اعتبار نوشته بدان سنجیده میشود. خروجیهای مختلف یک کار تحقیقاتی تا حدودی بر قوام و اعتبار این بخش بستگی دارد و حتی میتوان یکی از مقالهها را به انتشار پیشینهها اختصاص داد. اما لازمه این کار آشنایی کامل با چارچوب نظری و راهبردهای کاربردی بخش پیشینههای تحقیق است. برای کسب این مهارت و رسیدن به این موفقیت در کارگاه «مرور نوشتار و نگارش پیشینه پژوهش: چارچوب نظری و راهبردهای کاربردی» با تدریس پروفسور رحمتالله فتاحی» استاد تمام دانشگاه فردوسی مشهد و یکی از نویسندگان تنها کتاب نوشته شده در حوزه پیشینهها پژوهش شرکت خواهیم کرد.
زمان: سهشنبه ۱۲/۱۲/۱۳۹۹ ساعت ۱۶- ۱۸
لینک ورود به جلسه: ve.qom.ac.ir/flh_dcr_meeting
هشتمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی
زمان: 9-15 اسفند
🔹 حضور ناشران معتبر دانشگاهی
🔹 تجهیز کتابخانههای دانشگاهی و تخصصی
🔹 عرضه جدیدترین آثار به دانشجویان و اساتید
🔹 انتخاب کتاب برتر دانشگاهی
انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی
http://vabf.ir
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
سلسله نشست های سه شنبه با پژوهش برگزار شده توسط معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی
✅لینک دسترسی به محتوای نشست دوم: عنوان: انتخاب موضوع و روش های آن؛ 🔴مدرس دکتر مهدی محمدی🔴 https://www.aparat.com/v/1pyWj
✅لینک دسترسی به نشست پنجم : https://www.aparat.com/v/LDM0p
موضوع نشست: متغیرها و فرضیه های پژوهش
🔴مدرس: دکتر عبدی زرین عضو هیات علمی دانشگاه قم🔴
✅لینک دسترسی به نشست ششم: مباني نظري، از استناد تا پانويسها؛ 🔴مدرس دکتر مهدی محمدی🔴 https://www.aparat.com/v/eIm8p
✅لینک دسترسی به نشست هفتم : اخلاق پژوهش و سرقت علمی؛ 🔴مدرس دکتر سید حسن اسلامی اردکانی🔴 : https://aparat.com/v/gMvHk
✅لینک دسترسی به محتوانی نشست هشتم : عنوان: شیوه نامه استنادی APA
🔴مدرس: دکتر اکبر رضایی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تبریز 🔴:
https://aparat.com/v/kqwVa
✅لینک دسترسی به محتوای جلسه نهم:
عنوان جلسه: شیوه نامه استنادی شیکاگو
🔴مدرس: دکتر محمدرضا فخر روحانی عضو هیات علمی دانشگاه قم
https://aparat.com/v/71BgP
لینک دسترسی به جلسه دهم:
🔴 مدرس دکتر رضا کریمی ، عضو هیات علمی دانشگاه قم
https://aparat.com/v/eWyU1
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
آیا میدانید که هر پژوهشی ظرفیت چاپ حداقل ۳ مقاله را دارد که یکی از آنها را میتوان از پیشینهها چاپ کرد؟
پیشینهها یکی مهمترین و اساسیترین بخش هر پژوهش هست که اعتبار نوشته بدان سنجیده میشود. خروجیهای مختلف یک کار تحقیقاتی تا حدودی بر قوام و اعتبار این بخش بستگی دارد و حتی میتوان یکی از مقالهها را به انتشار پیشینهها اختصاص داد. اما لازمه این کار آشنایی کامل با چارچوب نظری و راهبردهای کاربردی بخش پیشینههای تحقیق است. برای کسب این مهارت و رسیدن به این موفقیت در کارگاه «مرور نوشتار و نگارش پیشینه پژوهش: چارچوب نظری و راهبردهای کاربردی» با تدریس پروفسور رحمتالله فتاحی» استاد تمام دانشگاه فردوسی مشهد و یکی از نویسندگان تنها کتاب نوشته شده در حوزه پیشینهها پژوهش شرکت خواهیم کرد.
زمان: سهشنبه ۱۲/۱۲/۱۳۹۹ ساعت ۱۶- ۱۸
لینک ورود به جلسه: ve.qom.ac.ir/flh_dcr_meeting
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
سلسله نشست های سه شنبه با پژوهش برگزار شده توسط معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی
✅لینک دسترسی به محتوای نشست اول:
موضوع نشست: تحقیقات دانشگاهی و ویژگیهای آن: https://aparat.com/v/0ajlB
🔴مدرس: دکتر مهدی محمدی ، عضو هیات علمی دانشگاه قم🔴
✅لینک دسترسی به محتوای نشست دوم: عنوان: انتخاب موضوع و روش های آن؛ 🔴مدرس دکتر مهدی محمدی🔴 https://www.aparat.com/v/1pyWj
✅لینک دسترسی به نشست پنجم : https://www.aparat.com/v/LDM0p
موضوع نشست: متغیرها و فرضیه های پژوهش
🔴مدرس: دکتر عبدی زرین عضو هیات علمی دانشگاه قم🔴
✅لینک دسترسی به نشست ششم: مباني نظري، از استناد تا پانويسها؛ 🔴مدرس دکتر مهدی محمدی🔴 https://www.aparat.com/v/eIm8p
✅لینک دسترسی به نشست هفتم : اخلاق پژوهش و سرقت علمی؛ 🔴مدرس دکتر سید حسن اسلامی اردکانی🔴 : https://aparat.com/v/gMvHk
✅لینک دسترسی به محتوانی نشست هشتم : عنوان: شیوه نامه استنادی APA
🔴مدرس: دکتر اکبر رضایی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تبریز 🔴:
https://aparat.com/v/kqwVa
✅لینک دسترسی به محتوای جلسه نهم:
عنوان جلسه: شیوه نامه استنادی شیکاگو
🔴مدرس: دکتر محمدرضا فخر روحانی عضو هیات علمی دانشگاه قم
https://aparat.com/v/71BgP
لینک دسترسی به جلسه دهم:
موضوع جلسه: استراتژی های جستجو و معرفی پایگاه های داخلی و خارجی
🔴 مدرس دکتر رضا کریمی ، عضو هیات علمی دانشگاه قم
https://aparat.com/v/eWyU1
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
آیا میدانید که هر پژوهشی ظرفیت چاپ حداقل ۳ مقاله را دارد که یکی از آنها را میتوان از پیشینهها چاپ
یادآوری: نشست یازدهم، مرور نوشتار ونگارش پیشینه پژوهش