رئیس دانشگاه آزاد اسلامی:
تمام پایاننامهها مشابهتیابی میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با فعال شدن سامانه پایش آزاد از مهر ۹۸ هیچ پایاننامهای از مرحله پروپوزال بدون توجه به بارگذاری در این سامانه مورد تایید نیست.
محمدمهدی طهرانچی در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این سوال که آیا لیست هزار نفری که وزارت علوم از آن به عنوان اسامی متقلبان در پایاننامه و مقالات دانشجویان دانشگاه آزاد نام می برد، اطلاعی دارید، اظهار کرد: خیر چنین لیستی به ما ارسال نشده اگر برسد بررسی می کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به فعال شدن سامانه پایش آزاد از مهر ۹۸ گفت: علت راه اندازی این سامانه این بود که امکان تقلب در پایان نامه ها از ابتدا فراهم نشود.
وی با اشاره به اینکه سامانه پایش آزاد به صورت یکپارچه و از اردیبهشت ماه امسال به صورت آزمایشی اجرایی شده است، افزود: در حال حاضر دیگر هیچ پایان نامه ای از مرحله پروپوزال بدون توجه به بارگذاری در این سامانه، مورد تایید قرار نمی گیرد.
طهرانچی بیان کرد: در این سامانه از ابتدا مشابهت یاب کاملا همه مراحل تدوین پایان نامه را چک می کند با توجه به اینکه دانشگاه آزاد، بانک داده های بسیار بزرگی دارد، نیازمند یک نظام کنترلی است.
mehrnews.com/news/4722665/تمام-پایان-نامه-ها-مشابهت-یابی-می-شود
#کتاب_صوتی " پرواز شبانه " اثر آنتوان دوسنت اگزوپری
در 6 قسمت بصورت خلاصه با صدای #بهروز_رضوی
تولید در رادیو تهران
#پرواز_شبانه
#آنتوان_دوسنت_اگزوپری
📗#معرفی_کتاب📗
رمان پرواز شبانه اثر آنتوان دوسنت اگزوپری یکی از برترین رمانهای جهان است. پرواز شبانه دومین اثر مشهور اگزوپری بعد از رمان پرطرفدار "شازده کوچولو" به شمار می رود. داستان کتاب مربوط به زمانی است که از پرواز شبانه برای تسریع ارسال بستههای پستی در رقابت پست هوایی با راهآهن و کشتی استفاده شد. زمانی که پرواز شبانه، یکی از مشاغل به شدت پرخطر به حساب میآمد.اگزوپری در این کتاب، کوشش انسانی در انجام وظیفه را خیلی خوب نشان داده است.
شبی فابیان خلبان پست هوایی در حین پرواز در طوفان گم میشود. مدیر وی ریویر، کمکم با وضعیت روبهرو میشود. وی هم باید به همسر فابیان خبر گم شدن وی را بدهد و از طرف دیگر باید به اداره شرکت پست هوایی ادامه دهد و جان خلبانهای دیگر را به خطر بیاندازد.
#ایرانداک
معرفی سامانه های مربوط به پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)
1- معرفی سامانه پیشینه پژوهش: https://pishineh.irandoc.ac.ir/
دانشجو پس از انتخاب موضوع و تایید آن توسط مدیر گروه برای اطمینان از تکراری نبودن موضوع می تواند با مراجعه به این سامانه عنوان مصوب شده را در سامانه ثبت نماید. ثبت عنوان به صورت برخط و آنلاین می باشد. پس از ثبت موضوع، ایرانداک توسط کارشناسان خود عنوان پیشنهادی و کلید واژه های مربوط به آن را جستجو نموده و گزارش مربوط به آن را به همراه کد رهنگیری به ایمیل دانشجو (و ایمیل استاد راهنما در صورت وارد شدن ایمیل توسط دانشجو در سامانه ) ارسال می کند.
a. این سامانه برای جستجوی هر عنوان پیشنهادی از دانشجو مبلغ 18000 تومان به صورت خرید آنلاین دریافت می کند.
b. موضوعات پیشنهادی فقط با بانک اطلاعات موجود در ایرانداک تطبیق داده می شود.
*** باتوجه به اخذ هزینه برای جستجوی پیشینه و تکراری نبودن موضوع ضروری است دانشجو عنوان ارسالی به سامانه پیشینه را با اساتید خود کنترل کرده و عنوان نهایی و تایید شده را سامانه پیشینه وارد نماید. در صورت ورود اطلاعات اشتباه، یا غلط املایی و یا دیگر تفاوت ها دانشجو بایستی برای هر جستجو و تطبیق عنوان پیشنهادی مبلغ 18000 تومان به صورت آنلاین پرداخت نماید
کتب دانشکده الهیات دسترس پذیر شد
معاون کتابخانه مرکزی گفت: با تلاش همکاران محترم کتابخانه مرکزی در ایام تعطیلات تابستان ،پس از انتقال کتابخانه دانشکده الهیات بیش از 1000 عنوان کتاب فارسی و حدود 550 عنوان کتاب لاتین، فهرست نویسی و بر اساس سیستم رده بندی کتابخانه های دانشگاه، طبق استانداردهای جهانی و براساس رده بندی کتابخانه کنگره ، وارد مجموعه کتابخانه مرکزی گردید. متقی دادگر با اشاره به اینکه مشکل جستجو و دسترس پذیر کردن کتب دانشکده الهیات که در سالهای قبل وجود داشت با انتقال و فهرست نویسی بر طرف شده است افزود: اساتید و دانشجویان محترم دانشکده الهیات ازین پس می توانندبا مراجعه به نرم افزار جستجو(سیمرغ) به نشانی http://slib.qom.ac.ir/SIMWEBCLT منبع مد نظر خود را جستجو نموده و از قسمت امانات دریافت نمایند. همچنین جستجوی منابع از طریق شبکه برای کلیه کاربران خارج از دانشگاه نیز مهیا می باشد. وی اظهار امیدواری کرد فهرست نویسی مابقی کتب ظرف دو ماه اینده کاملاصورت پذیرد.
*** فهرست کتب فهرست نویسی شده (لاتین و فارسی) به فرمت PDF به پیوست می باشد.