3795767_466.wav
1.66M
# فایل صوتی:
سخنرانی مرحوم کافی در خصوص اربعین حسینی
arbaein-agha.mp3
1.35M
توصیف وقایع اربعین حسینی از زبان رهبر انقلاب
# دسترسی رایگان
دسترسی به پایان نامه های پایگاه پروکوئست (Proquest) :
پوشش رشته ای: تمام رشتهها
نوع دسترسی: دسترسی آزاد
لینک دسترسی: https://pqdtopen.proquest.com
سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران ۲۶ فروردین تا ۵ اردیبهشت ۹۹ برگزار می شود
شورای سیاستگذاری سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران زمان برگزاری این رویداد فرهنگی را تعیین کرد.
سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران 26 فروردین تا 5 اردیبهشت 99 برگزار می شود
به گزارش لیزنا، در جلسه اعضای شورای سیاستگذاری سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران درباره زمان برگزاری این نمایشگاه بحث و تبادل نظر شد و با توجه به تقارن تقویم نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با ایام ماه مبارک رمضان، سه گزینه زمانی برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران مطرح شد؛ برگزاری نمایشگاه کتاب تهران همزمان با ماه مبارک رمضان، برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در نیمه دوم سال و برگزاری نمایشگاه کتاب بر اساس تقویم نمایشگاه با جابجایی چند روزه.
پس از مشورت اعضا، دو گزینه برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در نیمه دوم سال و همزمان با ماه مبارک رمضان به دلایل مسایل فنی و اجرایی منتفی و در نهایت تاریخ ۲۶ فرودین تا ۵ اردیبهشت سال۹۹ به عنوان زمان برگزاری سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران اعلام شد.
همچنین در این جلسه مصوب شد فراخوان انتخاب شعار نمایشگاه کتاب تهران از طریق موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران منتشر شود.
در نخستین جلسه شورای سیاستگذرای سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که با ریاست دکتر محسن جوادی برگزار شد، مهدی فیروزان، هومان حسنپور، مهدی اسماعیلیراد، محسن چینیفروشان، ایرج ضرغام، میثم نیلی، علیرضا سبحانی نسب، فریدون عموزاده خلیلی، محمد جواد مرادینیا، ابراهیم حیدری، قادر آشنا و ایوب دهقانکار حضور داشتند.
سامانه ژورنال یاب RICeST
- سامانه ای برای کمک به پژوهشگران جهت یافتن بهترین ژورنال برای انتشار تحقیقات خود
- پیش بینی میزان شباهت موضوع مقاله پژوهشگران با ژورنال های کشور
- ارائه مشخصات ژورنال ها و ضریب تاثیر آن ها
آدرس: http://journalfinder.ricest.ac.ir/
آمار «تخلفات پژوهشی» دانشجویان و هیات علمی اعلام شد
مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم آمار تخلفات پژوهشی دانشجویان و هیات علمی را در سال ۹۷ اعلام کرد و گفت: اعتبار نشریات در صورت مشاهده تخلف لغو می شود.
محسن شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره اقدامات صورت گرفته در حوزه جلوگیری از تخلفات نشریات علمی، اظهار کرد: در این راستا لیست سیاه نشریات استخراج و در سامانه وزارت علوم ثبت شده است. همچنین به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی در این رابطه اطلاع رسانی صورت گرفته است.
لغو اعتبار نشریات در صورت تخلف/مصادیق تخلفات پژوهشی
مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم همچنین از ارزیابی نشریات داخلی و لغو اعتبارات نشریات در صورت مشاهده تخلف خبر داد و افزود: همچنین یک نظام ارزیابی و داوری برای مجلات ایندکس شده در ISC ایجاد شده است و مجلات نامعتبر شناسایی و بر روی سایت ISC اطلاع رسانی خواهد شد.
شریفی با تاکید بر استفاده از نرم افزارهای تشابه یاب در تدوین مقالات و مجلات، درباره مصادیق تخلفات پژوهشی، گفت: سوءرفتارهای پژوهشی، عدم تعهد و مسئولیت نسبت به ذینفعان، جعل داده ها، تحریف داده ها، سرقت علمی، عدم رعایت حقوق مالکیت معنوی، انتشار مجدد، خرید و فروش آثار پژوهشی و همپوشانی انتشارات از سرفصل های تخلفات پژوهشی به شمار می رود.
وی همچنین از ارسال کتابچه منشور و موازین اخلاق پژوهش و درستکاری علمی به تمامی مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم خبر داد و افزود: پیشنهاد تصویب واحد آموزشی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین برگزاری کارگاه برای اعضای هیات علمی از جمله اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه در حوزه مقابله با تقلب علمی بوده است.
گزارش شکایت و تخلفات دانشجویان و هیات علمی
مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم به گزارش وضعیت شکایات و تخلفات در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در سال ۹۷ اشاره کرد و گفت: در سال ۹۷، تعداد ۹۷ پرونده دانشجویی و ۱۲۴ پرونده هیات علمی در کارگروه تخصصی تخلفات پژوهشی بررسی شده است.
شریفی بیان کرد: همچنین ۱۰ پرونده دانشجویان و ۲۹ پرونده هیات علمی به هیات انتظامی اعضای هیات علمی/کمیته انضباطی دانشجویان، ارجاع داده شده است.
وی در پایان تعداد پرونده های تعیین تکلیف شده دانشجویان در سال ۹۷ را ۳۱ مورد و برای هیات علمی را ۳۸ مورد اعلام کرد.
کتابخانه های عضو طرح مکتا.docx
15.4K
"کتابخانه های عضو طرح مکتا (مجمع کتابخانه های تخصصی و دانشگاهی شهر قم)"
دانشجویان و سایر اعضای کتابخانه می توانند با خضور در کتابخانه و دریافت معرفی نامه یا کارت عضویت از بیش از 32 کتابخانه در سطح شهر قم کتاب به امانت بگیرند
"مقررات بخش امانت کتابخانه مرکزی"
1- حداکثر کتابهایی که در هر نوبت امانت داده می شود برای اساتید محترم و دانشجویان دکتری 10 جلد، دانشجویان ارشد 6 جلد و دانشجویان کارشناسی 5 جلد می باشد.
2- حداکثر مدت امانت در هر نوبت برای اساتید محترم و دانشجویان دکتری یک ماه و برای دانشجویان کارشناسی و ارشد دو هفته می باشد. و در صورت نیاز می توانند تا سه بار آن را تمدید نمایند.
تبصره: کتب رزرو شده به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد
3- در صورتی که کتاب مفقود گردد عضو کتابخانه ملزم به تهیه عین کتاب است.
4- کسانی که کتاب را با تاخیر عودت می دهند مشمول پرداخت جریمه به ازای هر روز500 ریال خواهند بود، جریمه کتاب رزروی دو برابر کتاب عادی محاسبه می شود.
5- تکرار در تاخیر که موجب برهم زدن نظم کتابخانه می شود باعث محرومیت به مدت یک ترم خواهد شد.
6- در صورتی که خسارتی به کتاب وارد شود (از قبیل خط خوردگی، پاره شدن، حاشیه نویسی و...) امانت گیرنده ملزم به جبران خسارت خواهد بود.
7- برای امانت کتاب داشتن کارت دانشجویی الزامی است و هر عضو مجاز به استفاده از کارت خود می باشد.
8- تنظیم برنامه و ساعات سرویس دهی بعهده مسئول کتابخانه بوده و خارج از ساعات مقرر هیچگونه پاسخی داده نمی شود.
9- رزرو، تمدید و جستجوی آدرس کتاب به عهده خود دانشجویان محترم است.
آشنایی با کتابخانه مرکزی دانشگاه قم.ppt
3.3M
فایل آشنایی با بخش های مختلف کتابخانه مرکزی، معرفی پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه و نحوه دسترسی به آنها، VPN و ....
معرفی سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) (ایرانداک)
سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) پیوندگاهی است میان درخواستکنندگان و عرضهکنندگان پژوهش کشور که افزایش بهرهوری ملی را با شبکهسازی میان نیازها و پژوهشها پیمیگیرد. این سامانه در گام نخست، پیوند میان پایاننامهها و رسالههای تحصیلات تکمیلی را با نیازهای پژوهشی سازمانها دنبال میکند. این پیوند با یک پایگاه روزآمد و جامع از تقاضای پژوهش (نیازها و حمایتها) و عرضة پژوهش (توانمندیها و نیاز به حمایت) پشتیبانی میشود. سازمانها میتوانند در این سامانه، درخواستها و حمایتهای خود را به آگاهی پژوهشگران برسانند که محور و موضوع پژوهش، تأمین منابع مالی، خدمات مشاوره، تأمین تجهیزات و سختافزار، تأمین اطلاعات و مانند آنها را در بر دارد. از سوی دیگر، دانشجویان تحصیلات تکمیلی میتوانند توانمندیها و گرایشهای پژوهشی خود را به همراه حمایتهایی که برای پیگیری آنها نیاز دارند، به آگاهی سازمانها برسانند.
«ساعت» نیازها و حمایتهای سازمانها را از پژوهش به آگاهی همگان میرساند و از سوی دیگر، با معرفی پژوهشگران به سازمانها، همکاریهای بلندمدت را میان آن ساده میسازد. در این سامانه، سازمانها میتوانند به جستوجوی پژوهشگران بپردازند و با پیشینه و کارنامة علمی و همچنین پیشنهادیههای ایشان آشنا شوند. پژوهشگران نیز میتوانند با جستوجوی فراخوانهای سازمانها به نیازهای پژوهشی و حمایتهای آنان پی برند. افزون بر این، «ساعت» سازمانها و پژوهشگران را به شکل خودکار نیز به یکدیگر پیوند میدهد
لینک: https://saat.irandoc.ac.ir/
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
معرفی سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) (ایرانداک) سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) پیوندگاهی است
در صورت موفقیت این طرح ، سازمان ها می توانند پژوهش های مورد نیاز خود را سفارش داده و به نوعی محققان و مولفان نیز مطمئن از استفاده یافته های پژوهشی خود در سطح جامعه باشند.
متن کامل دو عنوان کتاب لاتین که به درخواست کاربران دانشگاه به فرمت دیجیتال تهیه شده و از طریق نرم افزار کتابخانه برای کلیه کاربران دانشگاه قابل دسترس می باشد.
9780190673383.pdf
5.95M
Inner virtue/ Nicolas Bommarito.- New York: Oxford university press., 2018.