آشنایی با کتابخانه مرکزی دانشگاه قم.ppt
3.3M
فایل آشنایی با بخش های مختلف کتابخانه مرکزی، معرفی پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه و نحوه دسترسی به آنها، VPN و ....
معرفی سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) (ایرانداک)
سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) پیوندگاهی است میان درخواستکنندگان و عرضهکنندگان پژوهش کشور که افزایش بهرهوری ملی را با شبکهسازی میان نیازها و پژوهشها پیمیگیرد. این سامانه در گام نخست، پیوند میان پایاننامهها و رسالههای تحصیلات تکمیلی را با نیازهای پژوهشی سازمانها دنبال میکند. این پیوند با یک پایگاه روزآمد و جامع از تقاضای پژوهش (نیازها و حمایتها) و عرضة پژوهش (توانمندیها و نیاز به حمایت) پشتیبانی میشود. سازمانها میتوانند در این سامانه، درخواستها و حمایتهای خود را به آگاهی پژوهشگران برسانند که محور و موضوع پژوهش، تأمین منابع مالی، خدمات مشاوره، تأمین تجهیزات و سختافزار، تأمین اطلاعات و مانند آنها را در بر دارد. از سوی دیگر، دانشجویان تحصیلات تکمیلی میتوانند توانمندیها و گرایشهای پژوهشی خود را به همراه حمایتهایی که برای پیگیری آنها نیاز دارند، به آگاهی سازمانها برسانند.
«ساعت» نیازها و حمایتهای سازمانها را از پژوهش به آگاهی همگان میرساند و از سوی دیگر، با معرفی پژوهشگران به سازمانها، همکاریهای بلندمدت را میان آن ساده میسازد. در این سامانه، سازمانها میتوانند به جستوجوی پژوهشگران بپردازند و با پیشینه و کارنامة علمی و همچنین پیشنهادیههای ایشان آشنا شوند. پژوهشگران نیز میتوانند با جستوجوی فراخوانهای سازمانها به نیازهای پژوهشی و حمایتهای آنان پی برند. افزون بر این، «ساعت» سازمانها و پژوهشگران را به شکل خودکار نیز به یکدیگر پیوند میدهد
لینک: https://saat.irandoc.ac.ir/
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
معرفی سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) (ایرانداک) سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) پیوندگاهی است
در صورت موفقیت این طرح ، سازمان ها می توانند پژوهش های مورد نیاز خود را سفارش داده و به نوعی محققان و مولفان نیز مطمئن از استفاده یافته های پژوهشی خود در سطح جامعه باشند.
متن کامل دو عنوان کتاب لاتین که به درخواست کاربران دانشگاه به فرمت دیجیتال تهیه شده و از طریق نرم افزار کتابخانه برای کلیه کاربران دانشگاه قابل دسترس می باشد.
9780190673383.pdf
5.95M
Inner virtue/ Nicolas Bommarito.- New York: Oxford university press., 2018.
اخلاق پژوهی - دوره 1، شماره 3، پاییز 1396.rar
5.48M
آخرین شماره موجود فصلنامه اخلاق پژوهی
دوره 1، شماره 3، پاییز 1396
قلمرو معرفتی اخلاق تفسیر
احد فرامرز قراملکی؛ سید هدایت جلیلی؛ محمد هادی امین ناجی؛ هاجرخاتون قدمی جویباری
همدلی به مثابه «دلیلی برای دگرخواهی»و نسبت آن با اخلاق، از دیدگاه دنیل بتسون
محسن جوادی؛ زینب عباسی
چیستی و چرایی اخلاق مدیریت
محمدتقی اسلامی
وجودشناسی دلایلِ انگیزشی عمل
سید محسن اسلامی؛ محمد سعیدیمهر
تحلیل کُد اخلاقیِ «محبّت» در آئین کاتولیک
سید اکبر حسینی قلعه بهمن
غایت در فلسفه اخلاق؛ منظری قرآنی
وحید پاشایی
🆔
#کتاب_صوتی " ماجرای وینستون" اثر هاوارد فاوست
تولید رادیو تهران با صدای #بهروز_رضوی
#ماجرای_وینستون
#هاوارد_فاوست
#رمان_سیاسی #غرب_شناسی
📗#معرفی_کتاب📗
هاوارد فاوست از نویسندگان جنجالی آمریکاست. آثارش توانسته آگاهی سیاسی مردم آمریکا را بالاتر ببرد و مخاطب را با پشت پرده ی مقاصد سیاسی آمریکا آشنا کند. رمان ماجرای وینستون نیز با موضوع جذاب عدالت در آمریکا و نقش دادگاه های فرمایشی در آنجا، ماجرای ستوان بی گناهی را روایت می کند که در مسیر پرپیچ و خم عدالتِ آمریکایی گرفتار شده است. فاوست نویسنده ی بزرگی است و آثار مهمش مثل «اسپارتاکوس» و «راه آزادی» در تاریخ ادبیات سیاسی جهان ماندگارند.
شرح داستان:
ژنرال «کِمپتون» به سرهنگ «بارنی آدامز» برای وکالت پرونده «چارلز وینستون» که متهم به قتل است، مأموریت می دهد و از او می خواهد کاری کند متهم حکم اعدام بگیرد. آدامز میان وظیفه انسانی و حقوقی و دستور ژنرال باید یکی را انتخاب کند. آدامز در حین تحقیقات متوجه می شود در پشت پرده، به خاطر جنگ میان دو کشور آمریکا و انگلستان، اتفاقهایی در راه است و سیاست مداران قصد دارند با جنجال در این پرونده و مجازات اعدام برای وینستون، تب افکار عمومی فروکش کند. آدامز مصمم تر می شود تا وینستون را از مرگ برهاند...