eitaa logo
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
1.5هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
51 ویدیو
898 فایل
تلفن : 02532103324 ایمیل: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">lib.qom.university@gmail.com ارتباط با ادمین : @amirdadgar آیدی بخش امانت: @libmoradi تلفن بخش امانت: 02532103325 پایان نامه ها: ؛ 02532103327 @Pnuamani مدیر کتابخانه: @aa_ahmadloo
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اطلاعیه به اطلاع اساتید ارجمند می رساند با توجه به آغاز فرایند تکمیل پورتال و کتابخانه دیجیتال کتابخانه مرکزی خواهشمند است جهت ایجاد کتابخانه شخصی(مختص هر یک از اساتید محترم) اطلاعات درخواستی (نام ، نام خانوادگی، ایمیل، شماره ملی و گروه آموزشی) را به یکی از طرق ذیل الذکر به کتابخانه مرکزی ارسال نمایند : 🔰ارسال از طریق ایتا به ادمین کانال: @amirdadgar 🔰ارسال از طریق اتوماسیون اداری 🔰ارسال از طریق ایمیل: lib.qom.university@gmail.com ❇️کتابخانه شخصی، یک محیط اختصاصی براي هر کاربر است که براساس نیاز و ساختار مورد علاقه کاربر و توسط وي ایجاد می شود .هرکاربر می تواند مدارك مورد نظر را براساس نیاز شخصی مرتب، و امکانات کتابخانه خود را مدیریت نماید .در کتابخانه شخصی امکانات زیر پیش بینی شده است: ✅ایجاد و ویرایش گروه هاي موضوعی مختلف در کتابخانه شخصی ✅افزودن مدارك ومنابع مورد نظر به کتابخانه شخصی ✅جستجو در سطح مدارك کتابخانه مرکزی ✅به اشتراک گذاری منابع با سایر کاربران از طریق این آیتم امکان به اشتراک گذاری منابعی خاص با افراد خاص وجود دارد. به عنوان مثال استاد می تواند منابع و کتبی را که برای یک در س خاص معرفی کرده را با دانشجویان خود به اشتراک بگذارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴کتاب گویا🔴 🔰به مناسبت سالروز درگذشت حکیم بوعلی سینا **ابوعلی حسین بن عبدالله بن حسن بن علی بن سینا، مشهور به ابوعلیِ سینا، ابن سینا، پورسینا و شیخ الرئیس (زادهٔ ۳۵۹ ه‍جری.شمسی در بخارا – درگذشتهٔ دوم تیر ۴۱۶ در همدان، ۹۸۰–۱۰۳۷ میلادی، پزشک، ریاضی‌دان، منجم، فیزیک‌دان، شیمی‌دان، روان‌شناس، جغرافی‌دان، زمین‌شناس، شاعر، منطق دان و فیلسوف ایرانی و از مشهورترین و تأثیرگذارترینِ فیلسوفان و دانشمندان ایران‌زمین است که به ویژه به سبب آثارش در زمینه فلسفه ارسطویی و پزشکی نامدار است. وی نویسنده کتاب «شفا» یک دانشنامه علمی و فلسفی جامع است و «القانون فی الطب» یکی از معروف‌ترین آثار تاریخ پزشکی است. وی ۴۵۰ کتاب در زمینه‌های گوناگون نوشته‌ است که شمار زیادی از آنها در زمینه پزشکی و فلسفه است. جرج سارتن در کتاب تاریخ علم، وی را یکی از بزرگ‌ترین اندیشمندان و دانشمندان پزشکی می‌داند. همچنین وی او را مشهورترین دانشمند دیار ایران می‌داند که یکی از معروف‌ترین‌ها در همهٔ زمان‌ها و مکان‌ها و نژادهاست. همچنین وی در زمرهٔ فیلسوفان بزرگ جهان قرار دارد. دانشنامهٔ فلسفهٔ دانشگاه تنسی ابن سینا را تأثیرگذارترین فیلسوف جهان پیش از دوران مدرن معرفی می‌کند. آرامگاه بوعلی‌سینا در میدان بوعلی سینا در مرکز شهر همدان واقع شده‌ است. بهمنیار از مشهورترین شاگردان بوعلی سینا بود. استاد شهید مرتضی مطهری درباره این داستان می گوید: «برنامه تربیتی چنین برنامه ای است، آن هم یک برنامه فطری. بشر را با خدای خودش پیوند بزن و آشنا کن. مقصودم این نیست که هدف اصلی، تربیت اخلاقی و اجتماعی بشر است و خداشناسی صرفا یک مقدمه و یک وسیله است؛ نه، آن خودش هدف است، ولی در پرتو آشنا کردن بشر با خدا و تذکر بشر به خدا و بیدار کردن فطرت الهی بشر است که برنامه های تعلیم و تربیتی کاملاً صحیح اجرا می شود».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴هفدهمین همایش مهندسی مواد🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴کتاب گویا🔴 "بوستان"سعدی یا «سعدی نامه» نخستین اثر سعدی، شاعر و حکیم نامدار ایرانی‌ است که کار سرودن آن در سال ۶۵۵ هجری قمری پایان یافته است. سعدی این اثر را زمانی که در سفر بود، سرود و هنگام بازگشت به شیراز آن را به دوستانش عرضه کرد. این اثر در قالب مثنوی و در بحر متقارب سروده شده است و از نظر قالب و وزن شعری، حماسی است؛ هرچند که از نظر محتوا به اخلاق و تربیت و سیاست و اجتماعیات پرداخته‌ است. بوستان ده باب دارد و هر باب به موضوعی اختصاص دارد. ویژگی مهم این اثر، روانی و سادگی زبان‌ آن در کنار مفاهیم عمیق‌ اخلاقی‌ و حکمی است که شیخ شیراز در ضمن حکایات به آنها اشاره می‌کند. این کتاب حدود چهارهزار بیت دارد و سعدی آن را به نام «اتابک ابوبکر بن سعد زنگی» کرده است. بر این کتاب شرح‌های فراوانی هم نگاشته شده و البته نسخه‌های فراوانی هم از آن تجدید چاپ شده است که نسخه تصحیح زنده‌یاد محمدعلی فروغی و نسخه تصحیح با تحشیه‌نویسی و مقابله با سایر نسخه‌ها به کوشش مرحوم دکتر غلامحسین یوسفی (انتشارات خوارزمی) از مهم‌ترین این کتاب‌ها به شمار می‌روند.