#کتاب_صوتی
#به_صحرا_شدم
«به صحرا شدم» روایتی از زندگی «فریدالدین ابوحامد محمد عطّار نیشابوری» (۵۴۰–۶۱۸ هجری قمری) است. عطّار یکی از عارفان، صوفیان و شاعران ایرانی سترگ و بلندنام ادبیات فارسی است.
در زمان سلطنت «سلطان سنجر» مردم نیشابور به بیماری وبا دچار میشوند. در همان زمان «ابراهیم عطار» و خانوادهاش در نیشابور هستند. سلطان سنجر، ابراهیم عطار را به قصر خودش فرامیخواند و به جای او پسرش «محمد فریدالدین» به مداوای مردم مشغول میشود.
«ترکان غٌز» به نیشابور حمله و شهر را تصرف میکنند. محمد عطار به هندوستان میرود تا در آنجا بیشتر بیاموزد. او بعد از چندین سال اقامت در هندوستان، دختری را به همسری انتخاب میکند و با او به نیشابور بازمیگردد. عطار نیشابوری کتابهای «مصیبتنامه»، «اسرارنامه»، «الهینامه» و «منطق الطیر» را مینویسد.
پدر محمد فریدالدین از دنیا میرود و او دچار پریشانی میشود. بعد از مدت کوتاهی همسرش نیز به رحمت ایزدی میپیوندد و او گورستاننشین میشود. همه استادان و اطرافیان محمد عطار سعی میکنند او را از این حال بیرون بیاورند، اما موفق نمیشوند. تا اینکه «صفورا»، دختر یکی از استادان محمد که روزگاری عاشق محمد عطار بوده، به دیدار او میرود و او را هشیار میکند و عطار نیشابوری او را به همسری برمیگزیند.
.
منتظر مانده زمین تا که زمانش برسد
صبح همراه سحر خیز جوانش برسد
خواندنی تر شود این قصه از این نقطه به بعد
ماجرا تازه به اوج هیجانش برسد
پرده چاردهم وا شود و ماه تمام
از شبستان دو ابروی کمانش برسد
لیله القدر بیاید لب آیینهی درک
سوره فجر به تاویل و بیانش برسد
نامه داده ست ولی عادت یوسف اینست
عطر او زودتر از نامه رسانش برسد
شعر در عصر تو از حاشیه بیرون برود
عشق در عهد تو دستش به دهانش برسد
ظهر آن روز بهاری چه نمازی بشود
که تو هم آمده باشی و اذانش برسد
میلاد مهدی موعود علیه السلام مبارک
🟩السلام علیک یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی
💎بهترین کتابخانه دیجیتالی رایگان شیعه در جهان💎
🗃️🗒️پروژه بازار کتاب قائمیه(کتابخوان قائمیه )
🔹پروژه (کتابخوان قائمیه)، کتابخانه دیجیتالی رایگان است با کتابهایی که دیگر حق کپی رایت ندارند و یا مجوز آنها به صورت کتبی گرفته شده است.
🔸بنابراین شما میتوانید تعداد زیادی متون منابع قدیمی و جدید را به ۸ زبان زنده دنیا ۱- فارسی ۲- عربی ۳- انگلیسی ۴- آذری ۵- اردو ۶- اندونزی ۷- چینی ۸- فرانسوی را در اینجا به صورت آنلاین ببینید .
🔹مجموعه کامل(کتابخوان قائمیه) در حال حاضر به ۱۷۰۰۰ جلد کتاب رسیده است.
🔸امکاناتی که در این کتابخانه دیده شده است منحصر به فرد میباشد و با ظاهری زیبا، جستجوی قدرتمند، نمایش صفحات واقعی یک کتاب، ذخیره متون، تغییر فونت، تغییر زمینه، یادداشت و ... را به کلیه محققین، پژوهشگران، طلاب، دانشجویان و عموم مردم دنیا به صورت رایگان خدمترسانی میکند.
🔹درضمن نابینایان دنیا هم میتوانند با نرمافزارهای خود از این کتابخانه به صورت صوتی هم استفاده کنند.
لینک کتابخانه دیجیتالی (کتابخوان قائمیه) New.ghbook.ir
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
از سری پیام های روز جهانی کتاب کودک
با هم زندگی کنیم / با هم بخوانیم
کریستین نوستلینگر (اتریش)
شعار جهانی روز کتاب کودک (1985)
تصویرگر: اروین موزر (استرالیا)
مترجم: منصوره راعی
در دنیا چیزهای کمی آن طوری است که باید باشد و تقریباً همه چیز آن طوری است که نباید باشد.
زندگی فقط برای گروه کوچکی از مردم خوب است و برای اکثریت بسیار بد. وقتی بزرگسالان در شرایط بدی باشند وضع کودکان از آن هم بدتر است. اکنون بیش از هر وقت دیگر لازم است با صدای بلند فریاد بزنی، بجنگی، با دیگران متحد شوی تا وضع موجود را تغییر بدهی. تا این که کتابی برداری و آن را بخوانی. اما برای آن که بتوانی جهان را تغییر دهی اول باید آن را بشناسی. مردم در لابه لای کلمهها و جملههایشان دروغ میگویند. ولی وقتی کلمهها و عبارتها نو شده شده باشد راحتتر میتوان صحیح و غلط بودن آن را تشخیص داد. این که بسیاری از مردم ادعا می کنند تلویزیون تو را کودن و کتاب ها تو را باهوش می کنند مسلماً درست نیست. اما در اغلب کشورها تلویزیون متعلق به کسانی است که قدرت را در دست دارند و میخواهند دنیا همان طور که هست باقی بماند. خیلی از کتابها هم همین طورند. اما کتابهای بسیاری هم هستند که به تو میگویند واقعاً چه اتفاقی دارد در جهان روی میدهد.
کتابها میتوانند به تو کمک کنند بفهمی چگونه صدایت را بلند کنی، برای چه بجنگی، با چه کسانی متحد شوی و چگونه کار تغییر دادن جهان را آغاز کنی. آنها میتوانند طوری به تو کمک کنند که از هیچ کس دیگر ساخته نیست.
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
از سری پیام های روز جهانی کتاب کودک با هم زندگی کنیم / با هم بخوانیم کریستین نوستلینگر (اتریش)
📆دوم آوریل برابر با ۱۳ فروردین، روز جهانی کتاب کودک است که در ایران مراسم این روز در ۱۴ فروردین برگزار میشود.
یلا لپمن، پایهگذار کتابخانه بینالمللی مونیخ و دفتر بینالمللی کتاب برای نسل جوان، در سال ۱۹۶۷م. پیشنهاد کرد که روزی به نام روز جهانی کتاب کودک، تعیین شود و بدین وسیله فعالیتهای دفتر بینالمللی کتاب برای کودکان و نوجوانان در سراسر جهان افزایش یابد. این پیشنهاد مورد قبول واقع شد و روز دوم آوریل که مصادف با سالروز تولد هانس کریستیان اندرسن است به عنوان روز جهانی کتاب کودک انتخاب شد.
شیوه نامه تدوین پایان نامه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های مهندسی و فنی
امروز روز آخر طرح انبار تکانی دیجی کالاست. کتاب های معروف و خواندنی تا ۸۰درصد تخفیف را برای فروش گذاشته. مثلا کتاب ۵۰ تومانی شده ۱۷ تومان
میتونید برای خود و یا هدیه به دیگران بخرید.
تا پایان امشب فرصت داره
https://www.digikala.com/search/?q=%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8
خلاصه کتاب قله_ها و دره_ها.pdf
2.9M
معرفی و خلاصه کتاب
✅عنوان: قلهها و درهها: راهي براي مديريت لحظههاي خوب و بد زندگي
✅پديدآور اصلى:جانسون، اسپنسر
✅ناشر:نشر قطره: ايرانبان
این کتاب در کتابخانه مرکزی دانشگاه موجود لست