اولريخ: راهنماي بين المللي نشريات ادواري(قسمت اول)
اين منبع معتبرترين ابزار کتابشناختي براي انتخاب نشريات ادواري در جهان محسوب مي شود. پوشش زماني آن از سال 1986 به بعد و پوشش جغرافيايي آن جهاني است. نوع اطلاعات ارائه شده در آن کتابشناختي و فاصله روزآمدسازيش بر طبق قالب ارايه شده متفاوت است . براي هر عنوان نشريه بيش از 75 عنصر از ويژگيهاي مربوط به مشخصات نشريه وجود دارد. اين پايگاه داراي اطلاعات کتابشناختي مجلات، نشريا ت ادواري و روزنامه ها و سالنامه ها است. يکي از ويژگيهاي اساسي اين منبع این است که علاوه بر ذکر ویژگیهای عمومی نشریات به مانند عنوان، موضوع، محل انتشار و ...، شماره رده بندي ديويي براي نشريه است که کار رده بندي در کتابخانه را راحتتر مي کند. همچنين از مزاياي اساسي اين پايگاه مي توان به خروجي آن به صورت کارت فهرستنويسي، انواع فرمهاي سفارش نشريات از ناشران مختلف، نمايش اطلاعات استاندارد و همچنين اطلاعات تفصيلي اشاره کرد. ناشر مشهور اين پايگاه اطلاعاتي انتشارات باوکر است که در زمينه کتابشناختي بسيار مشهور و معتبر می باشد.
نامهای ساینس دایرکت و الزویر برای بسیاری از دانشجویان نامی آشنا است. بهطور تقریبی میتوان گفت که بر بیش از نیمی از مقالههای علمی که یک دانشجو یا پژوهشگر در زمان اشتغال به امر پژوهش مطالعه میکند، نام و لوگوی الزویر و اغلب بهطور همزمان نام ساینسدایرکت نیز نقش بسته است. امّا بهراستی تفاوت میان واژههایی مانند «ساینس دایرکت»، «الزویر»، «اسکوپوس» و حتی عناوین ژورنالهایی که در بالای مقالات دیده میشود چیست؟
(Elsevier) چیست؟
«الزیویر یکی از ارائهدهندگان پیشروی راهکارهای اطلاعاتی است که سعی در افزایش عملکرد متخصصان حوزههای مختلف علمی، پزشکی و فناوری دارد؛ و تسهیلاتی را فراهم میآورد تا متخصصان ذیل بتوانند تصمیمات بهتری را اتخاذ کنند، مراقبتهای بهتری را از بیماران بهعمل آورند و گاهی حتی اکتشافات پیشگامانهای را ایجاد کنند که این پیشرفتها بتواند مرزهای دانش را جابهجا کند و موجبات پیشرفت بشر را فراهم آورد. الزیویر راهکارهای دیجیتال مبتنی بر وب را ارائه میدهد، که از میان آنها میتوان به تعدادی از نامهای معروف مانند «SicenceDirect»، «Scopus»، و «ClinicalKey» و «Elsevier Research Intelligence» اشاره کرد. این شرکت حدود ۲،۲۰۰ ژورنال، شامل عناوینی همچون «The Lacent» و «Cell»، و بیش از ۲۵،۰۰۰ عنوان کتاب را منتشر میسازد. شرکت الزیویر یکی از توابع گروه شرکتهای «Reed Elsivier Group PLC» است که یکی از شرکتهای پیشگام جهان در ارائهی راهکارهای اطلاعاتی حرفهای در بخشهای علوم، پزشکی، حقوق، ریسک و کسبوکار است…»
اسکوپوس چیست؟اسکوپوس Scopus بزرگترین پایگاه چکیده و نمایه های استنادی جهان است که یکی از ابزار های سریع و جامع برای جستجو بشمار می رود. اسکوپوس یکی از محصولات ناشر هلندی Elsevier است که استفاده از اطلاعات آن بصورت رایگان فراهم نیست. این پایگاه ابزار خوبی برای پژوهشگران در حوزه های مختلف است که نه تنها اطلاعات مقالات و چکیده آنها بلکه میزان استنادات آنها را نیز بیان می کند. به عبارت دیگر علاوه بر جستجو و دسترسی به مقالات معتبر می توان فعال ترین نویسنده ، سازمان ، مراکز تحقیقاتی و مجلات هسته را در حوزه موضوعی خاص تعیین و رتبه بندی کرد. این پایگاه با پوشش میان رشته ای وسیع خود، مجلات علمی، کتب و مجموعه مقالات کنفرانسی را در زمینه های تکنولوژی، پزشکی، علوم اجتماعی، هنر و علوم انسانی ارائه می دهد. همچنین امکان جستجو در ثبت اختراعات را نیز فراهم میکند.
#کتاب_صوتی " لوطی و آتش" اثر رحیم مخدومی
( مجموعه ۵ داستان از زندگی سردار شهید #حسن_باقری)
تهیه شده در ایران صدا
با صدای #رامین_پور_ایمان
#لوطی_و_آتش
#رحیم_مخدومی
#دفاع_مقدس
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "لوطی و آتش" به قلم رحیم مخدومی روایت داستانی از پنج فراز زندگی تنها استراتژیست دفاع مقدس؛ شهید «غلامحسین افشردی» یا همان «حسن باقری» است. کتاب شکل داستانی دارد و در پنج بخش تنظیم شده که با نثری روان و زیبا مخاطب را به خود جذب می کند.
لوطی و آتش بخشی از ماجرای جنگ را در خلال زندگی یک سردار بازگو می کند که می تواند برای نسل آینده بسیار مفید و تاثیرگذار باشد. نکته مهمی که در مورد این کتاب به نظر می رسد این است که لوطی و آتش از معدود کتابهایی است که در قالب و شیوه ای داستانی به زندگی یک شخصیت پرداخته است و در این گونه کاملا موفق بوده و در واقع این ابتکار نویسنده داستان است. نویسنده کتاب رحیم مخدومی از سابقه خاطره نویسی که داشته است کمک گرفته و به گونه ای خاطره را با داستان آمیخته است که خواننده مرز میان واقعیت و تخیل را درهم می آمیزد.
پنج داستان این کتاب به ترتیب عبارتند از :
لوطی و آتش
تنهاترین سرباز
لباس گشاد رئیس جمهور
بیسکوییت انفجاری
صدای ژنرال
sedaye jeneral.pdf
105.6K
فایل pdf
داستان صدای ژنرال
از کتاب لوطی و آتش_ رحیم مخدومی