eitaa logo
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
61 ویدیو
909 فایل
تلفن : 02532103324 ایمیل: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">lib.qom.university@gmail.com ارتباط با ادمین : @amirdadgar آیدی بخش امانت: @libmoradi تلفن بخش امانت: 02532103325 پایان نامه ها: ؛ 02532103327 @Pnuamani مدیر کتابخانه: @aa_ahmadloo جستجو در کتابخانه: https://slib.qom.ac.ir/
مشاهده در ایتا
دانلود
دهمین کنفرانس فیزیک، ذرات و میدان ها 27 و 28 فروردین 1399 در دانشگاه قم برگزار خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسیاری از مواقع کاربران با انواع فرمت های کتاب الکترونیکی آشنا نیستند بدلیل اینکه بجز فرمت پی دی اف PDF با موارد دیگر کمتر برخورد می کنند: 1. فرمت AZW , AZW3 که با نرم افزار کیندل آمازون قابل خواندن است این نرم افزار روی انواع پلت فرم های سیستم عامل قابل نصب است. 2. https://www.amazon.com/kindle-dbs/fd/kcp ۲. فرمت epub که با نرم افزار ادوب دیجیتال ادیشن قابل خواندن است این نرم افزار روی انواع پلت فرم های سیستم عامل قابل نصب است. https://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.html ۳.فرمت PDF که اغلب با نرم افزار ادوب ریدر قابل خواندن است این نرم افزار روی انواع پلت فرم های سیستم عامل قابل نصب است. https://acrobat.adobe.com/us/en/acrobat/pdf-reader.html ۴. فرمت DJVU که با نرم افزار دی جی وی یو ریدر قابل خواندن است این نرم افزار روی انواع پلت فرم های سیستم عامل قابل نصب است https://sourceforge.net/projects/windjview ۵.فرمت MOBI که با نرم افزارهای مختلف دیجیتال ریدر مثل Calibre قابل مطالعه می باشد. https://calibre-ebook.com/download ۶.فرمت CHM که بصورت پیش فرض با ویندوز قابل مطالعه می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
منصور شادکام قائم مقام انجمن نابینایان ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، در آستانه هفته کتاب با تشریح خلاءها و کمبودهای تأمین منابع اطلاعاتی نابینایان کشور طی سال‌های اخیر، به انجمن نابینایان اشاره کرد و گفت: انجمن نابینایان ایران موسسه‌ای خیریه است که سال ۱۳۷۲ تأسیس شد، اما رویکردش از سال ۱۳۹۱، به سمت مسائل فرهنگی معطوف شد. بر این اساس با تشکیل یک کمیته بررسی متوجه شدیم در حوزه منابع اطلاعاتی کودکان و نوجوانان نابینا، با کمبود شدید و ناعادلانه‌ای روبه‌رو بودیم. منبع: https://www.mehrnews.com/news/4769071/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%86%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF بیش از سه هزار جلد کتاب صوتی با موضوعات و عناوین مختلف از طریق کتابخانه های دانشگاه برای کلیه کاربران قابل دسترس می باشد. علاقمندان می توانند جهت دریافت فایل صوتی کتب به کتابخانه مرکزی یا کوثر مراجعه نمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
*حال -خوش-خواندن انسان اگر طالب رهایی است بايد نگرش خود را تغيير دهد، بايد فكرش را پرواز بدهد و تفكرش را عمق ببخشد. بايد هدف زندگي اش را مشخص كند، به تلقينات جامعه آگاه شود و به تفكرات قرضي و تحميلي كه به مغزش تحميل شده بيدار شود. باید به استقلال فكری و عاطفي برسد. در يك كلام، انسان خواهان تحول، بايد از پوسته كهنه خودش بيرون بيايد و رشد كند. 🔹 (از کتاب "بیگانه درون") 🔸 نشر "سایه سخن"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حمیدرضا پوراعتماد در گفتگو با مهر: اهمیت علوم شناختی از انقلاب صنعتی کمتر نیست خبرگزاری مهر، گروه دین و اندیشه_محمد بحرینی: مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان و محققان ستاد توسعه علوم شناختی در تاریخ ۳ بهمن ۱۳۹۷ پیرامون اهمیت علوم شناختی به مقایسه این علوم با انقلاب صنعتی پرداختند و این نکته را خاطرنشان کردند که اگر کشوری امروز در علوم شناختی و فناوری های مرتبط با آن عقب بماند، همان سرنوشت کسانی که در انقلاب صنعتی عقب ماندند یعنی استعمار شدن و زیر دست بودن را دچار خواهد شد. پیرامون اهمیت علوم شناختی به سراغ دکتر حمیدرضا پوراعتماد، رئیس پژوهشکده علوم شناختی دانشگاه شهید بهشتی رفتیم تا گفتگویی تفصیلی در این باره با وی داشته باشیم؛ https://www.mehrnews.com/news/4569167/%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شماره جاری: دوره 14، شماره 24، بهار و تابستان 1398، صفحه 3-280 لینک دسترسی: http://ipd.razavi.ac.ir/