فایل کامل کتاب در کتابخانه های دانشگاه موجود است. در صورت نیاز برای دریافت فایل کامل به کتابخانه مرکزی یا کوثر مراجعه فرماید
هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
🔴گزارش خبری
🔰برگزاری مراسم بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی در دانشگاه قم
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی مراسم بزرگداشتی در کتابخانه کوثر با حضور ریاست دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین دکتر دیرباز ،معاونت پژوهش و فناوری حجت الاسلام والمسلمین دکتر فراهانی، معاونت پردیس خواهران خانم دکتر برقعی و جمعی از مسئولین و کارکنان کتابخانه مرکزی و کتابخانه کوثر برگزار شد.
🔻در این مراسم از زحمات و تلاشهای کارکنان کتابخانه تقدیر و تشکر به عمل آمد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
#کتاب_صوتی "مرگ ایوان ایلیچ" اثر لئو تولستوی
تهیه شده در ایران صدا
با صدای استاد #اکبر_زنجان_پور
#مرگ_ایوان_ایلیچ
#لئو_تولستوی
#رمان_خارجی
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب رمان "مرگ ایوان ایلیچ" اولین بار در سال ۱۸۸۶ منتشر شد، و یکی از شاهکارهای داستان نویسی تولستوی است، که مدت کوتاهی پس از تحولات مذهبی او در اواخر دهه ۱۸۷۰ نوشته شد.
داستان کتاب با خبر مرگ ایوان ایلیچ، قاضی صاحب منصب روسی، آغاز میشود ؛ اما چالش اصلی از شروع بیماری لاعلاج ایوان آغاز می شود. بیماریای که او را به سمت مرگ سوق می دهد؛ و ...
ایوان ایلیچ که طوری به زندگی چسبیده است که انگار هیچ وقت قرار نیست بمیرد ، به یکباره به بستر مرگ می افتد و همه ی اطرافیان ریاکار او ، پس از شنیدن خبر مرگ او، تنها به فکر گرفتن صندلی خالی ایوان هستند و خوشحال از اینکه هنوز زندهاند و این ایوان است که مرده، نه آنها!
هر انسانی در لحظه های پایانی زندگی ممکن است با این پرسش روبهرو شود که آیا واقعا زندگی کرده است؟ و این پرسش برای ایوان ایلیچ، قاضی صاحب منصب روسی نیز پیش می آید و او را گرفتار کشمکشهای ذهنی و مرگش را تبدیل به یک تراژدی دردناک می کند.
@audio_ketab
هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
🔴اطلاعیه
🔰راهپیمایی مردم قم در حمایت از اقتدار و امنیت کشور
🔹زمان : پنجشنبه ۳۰ آبانماه ۹۸ ساعت ۱۰
🔹مکان: مصلی قدس
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
💡شک در انسان نوعی سنجش همهجانبه دربارۀ تفکر است و فکر انسان در اثر این سنجش، نیرومندتر میگردد و از نشاط بیشتری برخوردار میشود. شک بههمان اندازه که برای تفکر، یک مانع بزرگ است، در ایجاد نشاط و حرکت تازه برای تفکر نقش اساسی دارد. شک به میزانی که میتواند در مسمومکردن اندیشه نقش داشته باشد، در نیرومندساختن آن نیز مؤثر است و بر تواناییهای آن میافزاید. شک در عین اینکه تاریک میکند، روشنایی میآورد؛ زیرا آنگاه که انسان از شک بیرون میآید، روشنایی او بیشتر میشود و افق نگاهش گستردهتر میگردد. اگر شک در اندیشه راه نداشت و هرگز به جهان تفکر قدم نمیگذاشت، از آنچه افتوخیز اندیشه خوانده میشود، سخن به میان نمیآمد و تکامل در آن معنی پیدا نمیکرد.
📘 کتاب ”اندیشیدن باور یا باور به یک اندیشه” ص178
🖊 غلامحسین ابراهیمی دینانی