eitaa logo
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
1.5هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
44 ویدیو
896 فایل
تلفن : 02532103324 ایمیل: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">lib.qom.university@gmail.com ارتباط با ادمین : @amirdadgar آیدی بخش امانت: @libmoradi تلفن بخش امانت: 02532103325 پایان نامه ها: ؛ 02532103327 @Pnuamani مدیر کتابخانه: @aa_ahmadloo
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴معرفی پایگاه علمی🔴 معرفی پایگاه emeraldinsight.com در این یادداشت به این سوال ها پاسخ خواهیم داد: ✅ پوشش موضوعی این پایگاه چیست؟ ✅ این پایگاه برای چه افرادی مفید و پرکاربرداست؟ ✅ آیا این پایگاه، جز پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه قم است؟ ✅ شیوه های دسترسی به این پایگاه توسط کاربران دانشگاه قم به چه صورتی است؟ ✅ آیا خارج از دانشگاه امکان دسترسی به این پایگاه وجود دارد؟ 1- پوشش موضوعی این پایگاه چیست؟ پوشش موضوعی: حسابداری؛ حسابرسی و اقتصاد؛ مدیریت اطلاع رسانی؛ توسعه و مدیریت مجموعه های کتابخانه ای؛ مدیریت کتابخانه ای؛ مدیریت تدارکات و زنجیره عرضه؛ بازاریابی؛ مدیریت عملیات و تولید؛ مدیریت پلیس؛ مدیریت بخش عمومی؛ مدیریت کیفیت؛ آموزش؛ محیط ساختمانی؛ پیگیری توسعه حرفه ای؛ آموزش؛ مهندسی و علوم مواد؛ مدیریت محیط زیست؛ غذا و تغذیه؛ مدیریت عمومی؛ مدیریت مراقبت های بهداشت؛ مدیریت منابع انسانی؛ 2- این پایگاه برای چه افرادی مفید و پرکاربرداست؟ این پایگاه با پوشش موضوعی گسترده برای دانشجویان، محققان و اعضای هیات علمی دانشگاه مفید است. 3- آیا این پایگاه، جز پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه قم است؟ بله. کلیه کاربران دانشگاه به این پایگاه دسترسی دارند. 4- شیوه های دسترسی به این پایگاه توسط کاربران دانشگاه قم به چه صورتی است؟ کاربران کتابخانه مرکزی دانشگاه از طریق شرکت دانش لینک به این پایگاه دسترسی دارند. دسترسی به این پایگاه به مانند سایر پایگاه های مورد اشتراک دانشگاه، براساس آی پی های دانشگاه می باشد. با توجه به شرایط دانشگاه که دانشجویان و اساتید خارج از دانشگاه هستند ضروری است برای دسترسی به پایگاه ها باید از طریق وی پی ان دانشگاه اقدام نمایند. برای اتصال به VPN دانشگاه کافی است با مراجعه به این آدرس: http://lib.qom.ac.ir/Portal/home/?generaltext/14379/16426/179324 / فایل سیسکو انی کانکت و راهنمای تنظیم آن را دانلود، نصب و اجرا نمایید. ** نام کاربری و پسورد قبلا برای اساتید و دانشجویان توسط مرکز انفورماتیک تعریف و فعال شده است. در واقع با همان نام کاربری و پسوردی که به اینترنت (شبکه سیمی )متصل می شوید می توانید به VPN متصل شوید. ✅فایل سیسکو انی کانکت و راهنمای آن در کانال کتابخانه مرکزی به صورت پین شده قابل مشاهده و دستیابی می باشد. آدرس دانش لینک: http://qom.daneshlink.ir 5- آیا امکان عضویت در این پایگاه ( دانش لینک) بدون نیاز به VPN و آی پی های دانشگاه وجود دارد؟ بله . با هماهنگی شرکت دانش لینک کاربران دانشگاه می توانند به آدرس ذکر شده مراجعه نموده و از طریق آیتم ثبت نام کاربران دانشگاهی اقدام به عضویت در این پایگاه نمایند. پس از عضویت، در مرحله بعد تایید عضویت آنها توسط کتابخانه مرکزی فعال خواهد شد. اطلاع رسانی و تامین منابع علمی کتابخانه مرکزی: https://eitaa.com/qomlibrary
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴تازه های نشر🔴 عنوان: تحلیل جرم سب‌النبی در فقه اسلامی و قوانین کیفری نویسنده: عبدالله بهمن پوری حسین حقانی خواه ناشر: مجد، تهران،۱۳۹۷ این کتاب به بررسی جرم ناشی از توهین به مقدسات علی الخصوص سب النبی از نظر فقه اسلامی و حقوقی کیفری ایران می پردازد که دکتر عبدالله بهمن پوری و دکتر حسین خقانی خواه در 476صفحه و توسط انتشارات مجد منتشر گردیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴تازه های نشر🔴 عنوان: گفتارهایی ناظر بر سلول‌های بنیادی (رویکرد فقهی - حقوقی) نویسنده: ایرج گلدوزیان ناشر: مجد، تهران،۱۳۹۷ کتاب حاضر، در جهت معرفی پاره‌ای از ابعاد حقوقی، اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در سطح داخلی و خارجی مباحثی فراهم آمده که از رهگذر تحقیقات در زمینه سلول‌های بنیادی مطرح شده است. در این پژوهش‌ها پس از ارائه توضیحاتی مختصر درباره چیستی سلول‌های بنیادی و جنبه‌های علمی پژوهش‌های مربوط به سلول‌های مزبور، به پاره‌ای از مهم‌ترین چالش‌های حقوقی که از رهگذر این فناوری نوپا مطرح می‌شود، اشاره شده است و در مباحثی به برنامه‌های تحقیقاتی مهم در حوزه پژوهش‌های سلول‌های بنیادی و جنبه‌های مثبت و منفی آن و هم‌چنین سیاست جنایی و ضمانت اجراهای مربوطه پرداخته شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴تازه های نشر🔴 عنوان: حضرت علی‌اکبر (ع) در آئینه‌ی امام عصر (ع) نویسنده: علی تقی پور ناشر: حاذق، تهران، 1388 این کتاب شامل بررسی فضایل و کرامات حضرت علی ‏اکبر (ع) و ابعاد والای شخصیت آن حضرت است. در این پژوهش ضمن بررسی ابعادی از شجاعت و سخاوت، علم و معرفت، تواضع و حکمت والای حضرت علی‏ اکبر به نسبت بین آن حضرت و حضرت امام زمان (عج) پرداخته شده و حضرت علی‏اکبر آینه تمام نمای پیامبر اسلام (ص) و امام زمان معرفی شده است. نویسنده با توجه به رشادت‎های علی‏ اکبر در کربلا و شهادت مظلومانه ایشان و دیگر شهدای والامقام کربلا، حادثه عاشورا را زمینه‏ای برای ظهور و فلسفه ظهور را اتمام حرکت خونین امام حسین (ع) در کربلا ارزیابی کرده و به تجزیه و تحلیل واقعه کربلا و ظهور امام عصر می‏ پردازد. به مناسبت ولادت باسعادت حضرت علی اکبر(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 تازه های نشر🔴 ❇️ کتاب «فقه، سیاست، حکومت» منتشر شد 📌کتاب «فقه، سیاست، حکومت» به قلم علی دارابی و مسعود مطلبی توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی منتشر شد. 📌به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «فقه، سیاست، حکومت» به قلم علی دارابی و مسعود مطلبی و با مقدمه محسن اسماعیلی، توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی منتشر شد . 📌درباره «فقه سیاسی» آثار و تالیفات متعددی در این سال‌ها نوشته شده است اما «کتاب فقه، سیاست و حکومت» چند ویژگی و امتیاز دارد: کتاب درس دانشگاهی و با زبان دانشجویان و نسل جوان نوشته شده است. همچنین پاسخ به شبهات و پرسش‌ها در زمینه «ولایت فقیه»، یکی از فصول اصلی کتاب است. سوالات مهمی چون «انتخاب یا انتصاب ولی فقیه، زمان دار و مدت دار بودن دوره رهبری، حق و نحوه اعتراض و انتقاد به رهبری، …» از جمله این پرسش هاست. 📌کتاب در ۷ فصل کلیات و مفاهیم فقه، تاریخچه فقه و اجتهاد شیعی، مکتب‌ها و مدرسه‌های فقهی، چیستی و چرایی فقه سیاسی و فقه حکومتی، نظریه ولایت فقیه، شبهه شناسی ولایت فقیه و ۴ ضمیمه «واژگان و اصطلاحات فقهی» فرق، مکاتب و سلسله‌های مذهبی- سیاسی، مفاخر و نام آوران حوزه مطالعات فقهی و گاه شمار فقه، سیاست و حکومت تدوین شده است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسم من علی اصغر است ماجرا از زبان پسری به نام علی اصغر روایت می شود: «در محله‌ی قدیمی ما تعزیه‌خوانی برپا می شد و پدرم امام حسین(ع) می‌خواند و من هم علی اصغر بودم». آرزوی پدرم رفتن به کربلا و زیارت امام حسین(ع) بود. روزها سپری شد و بعد از ماجرای انقلاب، جنگ شروع شد. من روزبه‌روز بزرگ‌تر می‌شدم و شاهد این اتفاق‌ها بودم. مدتی بود که بابا برای آموزش‌های نظامی به مسجد محل می‌رفت و شب‌ها خیلی دیر به خانه می آمد. یک روز بابا درحالی‌که لباس پاسداری پوشیده بود، به خانه آمد و به مادر گفت می‌خواهد به جبهه برود. برای دانستن ادامه‌ی ماجرا این کتاب را بشنوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از سری پیام های روز جهانی کتاب کودک با هم زندگی کنیم / با هم بخوانیم کریستین نوستلینگر (اتریش) شعار جهانی روز کتاب کودک (1985) تصویرگر: اروین موزر (استرالیا) مترجم: منصوره راعی در دنیا چیزهای کمی آن طوری است که باید باشد و تقریباً همه چیز آن طوری است که نباید باشد. زندگی فقط برای گروه کوچکی از مردم خوب است و برای اکثریت بسیار بد. وقتی بزرگسالان در شرایط بدی باشند وضع کودکان از آن هم بدتر است. اکنون بیش از هر وقت دیگر لازم است با صدای بلند فریاد بزنی، بجنگی، با دیگران متحد شوی تا وضع موجود را تغییر بدهی. تا این‌ که کتابی برداری و آن را بخوانی. اما برای آن که بتوانی جهان را تغییر دهی اول باید آن را بشناسی. مردم در لابه لای کلمه‌ها و جمله‌هایشان دروغ می‌گویند. ولی وقتی کلمه‌ها و عبارت‌ها نو شده شده باشد راحت‌تر می‌توان صحیح و غلط بودن آن را تشخیص داد. این که بسیاری از مردم ادعا می کنند تلویزیون تو را کودن و کتاب ها تو را باهوش می کنند مسلماً درست نیست. اما در اغلب کشورها تلویزیون متعلق به کسانی است که قدرت را در دست دارند و می‌خواهند دنیا همان طور که هست باقی بماند. خیلی از کتاب‌ها هم همین طورند. اما کتاب‌های بسیاری هم هستند که به تو می‌گویند واقعاً چه اتفاقی دارد در جهان روی می‌دهد. کتاب‌ها می‌توانند به تو کمک کنند بفهمی چگونه صدایت را بلند کنی، برای چه بجنگی، با چه کسانی متحد شوی و چگونه کار تغییر دادن جهان را آغاز کنی. آن‌ها می‌توانند طوری به تو کمک کنند که از هیچ کس دیگر ساخته نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖊 بازخورد مثبت و دلگرم کننده ای از یکی از اعضای کانال کتابخانه مرکزی سلام برادر؛ ضمن عرض تبریک نیمه شعبان بر شما عزیزان؛ امروز از کانال کتابخانه مرکزی دانشگاه فایل صوتی کتاب اسم من علی اصغر هست را دریافت کردم. اگر حافظه‌ام درست یاری کند؛ این اثر نوشته مصطفی رحماندوست هست. مصطفی رحماندوست شاعر کودکان هست و همه بچه‌ها ایشان را با اشعار زیباش از جمله «صد دانه یاقوت» می‌شناسند. شاید این اولین داستانی بود که مصطفی رحماندوست نوشته است. یادم هست که رضا رهگذر قصه‌گوی قصه ظهر جمعه که از نویسندگان مطرح کودکان نیز هست؛ آثار منتشر شده برای کودکان و نوجوانان را هم نقد میکردند. این اثر را هم نقد کرده بودند و در انتهای نقد خود به آقای رحماندوست توصیه کرده بودند که بهتر است به شعر بپردازند. این داستان را در جریان پایان‌نامه‌ام که « بررسی داستان‌های جنگ ایران و عراق نوشته شده برای کودکان و نوجوانان » در سال ۱۳۷۵ خوانده بودم. در جریان پایان‌نامه با خیلی از داستان‌ها گریه کردم امروز شما بعد از ۲۴ سال یکبار دیگر با فرستادن این داستان اشک چشمان من را به شور و احساس حاکم بر ادبیات دفاع مقدس یکبار دیگر آشتی دادید. از شما بسیار سپاسگزارم. امیدوارم با انتخاب این گونه آثار که بسیار کوتاه هستند زمینه ای فراهم سازید که هروز یک داستان گوش کنیم؛ با تقدیم احترام یکی از کاربران کانال کتابخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴خبر🔴 محسن جوادی، معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه کتاب درباره برگزاری یا لغو نمایشگاه کتاب تهران اظهار داشت: قرار است طی هفته آینده با حضور شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب سی و سوم درباره این موضوع تصمیم‌گیری شود. وی در پاسخ به این سوال که آیا در صورت لغو نشدن، نمایشگاه در بهار برگزار می‌شود، گفت: بعید می‌دانم در فصل بهار امکان برگزاری نمایشگاه سی و سوم فراهم شود. بنابراین نمایشگاه در بهار نخواهد بود. جوادی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون اینکه نظر شما به عنوان رییس نمایشگاه کتاب چیست؟ آیا با لغو نمایشگاه در سال ۹۹ موافقید؟ گفت: در بهار که قطعا نمایشگاهی نخواهیم داشت اما تصمیمات نهایی در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه اتخاذ می‌شود. گفتنی است قرار بود نمایشگاه کتاب از ۲۶ فروردین ماه سال جاری آغاز به کار کند که با شیوع کرونا فعلا به حالت تعلیق در آمده است، اما از قرائن و شواهد پیداست که امکان لغو آن هم وجود دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا