🔴کتاب گویا🔴
🔰معرفی کتاب🔰
مسیحیان صهیونیست و عملکرد آنان در شرق اسلامی» عنوان کتابی است به قلم اسماعیل شفیعی سروستانی.
این کتاب درباره اقدامات و برنامههایی است که در سراسر دنیا برای مقابله با دشمنان یهود و صهیونیسم برنامهریزی شده است.
پایان جهان نزدیک است، دنیا به آخر رسیده و مسیح به زودی ظهور میکند؛ در حالی که پیشاپیش نزول اجلالش همه اعراب و مسلمانان در جنگ آرمگدون به هلاکت خواهند رسید. این وعده کتاب مقدس است و در آن تردیدی نباید کرد. اینها جملههای آشنایی هستند که بیش از سه دهه است که از گوشه و کنار جهان و باواسطه و بیواسطهی رسانهها، در گوش جهانیان زمزمه میشود. دیگر «بر کسی پوشیده نیست که غرب یا همان اجماع صلیب و صهیون، خود را برای بزرگترین و آخرین رویارویی با جهان اسلام مهیا میکند؛ زیرا آنان به خوبی میدانند که شکلگیری کانون قدرت اسلامی در شرق، میدان را بر غرب عصیانگر و تاریخ رو به افولش تنگ میکند و با خود نوید فرارسیدن روز رهایی بزرگ جهان مستضعفان از دست جریانهای استکباری و صهیونیستی را هم دارد. واقعهای که با ظهور امام مهدی موعود (عج) محقق میشود.» غرب این نکته را بهخوبی میداند و همین امر باعث شده است که دست به اقداماتی بزند.
اگر میخواهید راز افزایش گفتوگوها درباره آخرالزمان، افزایش پیشگوییها درخصوص جهان امروز و آخرالزمان و راز نبردها و توجه به منطقه خاورمیانه و جنگها را بدانید و با ماهیت بسیاری از اتفاقات دیگر همچون رواج بیماریهای مختلف؛ جهانیسازی، مهاجرت و... آشنا شوید، کتاب مسیحیان صهیونیست و عملکرد آنان در شرق اسلامی، پاسخی مناسب برای این پرسشهاست.
در هیچ دورهای نظریهپردازان، سیاستمداران و عموم مردم ساکن سرزمینهای غربی به اندازۀ دورهای که در آن به سر میبریم، دربارۀ آیندۀ جهان، جنگ پایانی، پایان تاریخ، ظهور مسیح، ضدمسیح (دجال) و همۀ آنچه غرب و تمدن مادی آن را به خطر میافکند، گفتوگو نکرده و براساس پژوهشهای انجام شده، اقدام به تولید آثار فرهنگی و تدوین استراتژیها و تنظیم سیاستهای منطقهای و بینالمللی ننمودهاند.
تولید و توزیع گستردۀ فیلمهای سینمایی که عمدتا محصول کمپانیهای آمریکاییاند، تأسیس سایتهای اطلاع رسانی در شبکۀ جهانی اینترنت، انتشار مجموعۀ گستردهای از کتابها و مقالات مرتبط با موضوعات یاد شده و... تنها در زمرۀ بخش آشکار این رویکرد عمومی غرب به موضوع آخرالزمان و آیندهنگری در این باره است.
تفسیر صوتی و پی دی اف قرآن کریم استاد قرائتی"
🔹سوره #اخلاص سوره 112 قرآن کریم
#تفسیر_صوتی_قرآن
#استاد_قرائتی
#تفسیر_نور
@audio_ketab
تفسیر نرر{{سوره اخلاص((.pdf
188.8K
فایل pdf
تفسیر نور سوره اخلاص
Open Access ebooks are available on JSTOR at no cost to libraries or users. More than 6,000 titles are now available from respected presses, such as University of California Press, University of Michigan Press, and the RAND Corporation, and the collection continues to grow.
The Open Access titles are cross-searchable with journals and primary sources on our popular JSTOR platform, increasing their usage and impact. We provide chapter-level discovery, as we do for all 80,000+ ebooks on JSTOR today. All the Open Access titles are preserved in Portico, ensuring that researchers will have access to the content in perpetuity. Content will remain Open Access if it is triggered through Portico.
Download the title list (xls) | Download KBART file
🔴کتاب گویا🔴
🔰درباره کتاب🔰پیکولو شاید نفرتانگیزترین کوتولهای باشد که تا امروز خلق شده است. اما کوتولهی خبیث، تنها نمیماند و هر روز همزادان خود را، که در جلد اطرافیانش پنهان شدهاند، نشان میدهد. راوی این داستان، یک کوتوله است که در دربار زندگی میکند.
کتاب کوتوله، رمان جذاب و فلسفی «پر لاگرکویست»، به کاوش در مسئلهی هویت شخصی و اجتماعی میپردازد. داستان کتاب در زمان درگیری شهرهای ایتالیا در جنگ اتفاق میافتد و حول محور کوتولهی دربار (پیکولین)، میگذرد. پیکولین که در نظر جامعه مطرود و بیگانه است، با زبان و عقاید خاص خود، به تفسیر شهوترانیهای دربار و دسیسههای سیاسی در زمان محاصرهی شهر میپردازد. او بهتدریج، بیشتر و بیشتر به درون ستیزههای سیاسی کشیده شده و با نمایاندن علاقهمندی تودهی مردم به استفاده از خشونت، باعث شعلهور شدن آتش ترس و نفرت در پیرامون خود میشود. رمان کوتوله به شکلهای مختلفی تفسیر شده اما عمدتا بهعنوان تلاش پرلاگر کویست در خلق شخصیتی شرور درنظر گرفته میشود که نشاندهندهی جنبههای بد و شیطانی بشر است. استفاده از یک کوتوله بهعنوان شخصیت اصلی داستان را میتوان تمثیلی از شخصی بیاحساس که از نظر عاطفی رشد کامل نداشته، درنظر گرفت و او را بهنوعی یک «کوتولهی عاطفی» نامید.
*کتاب:
The Dwarf/ ۱۹۴۴
🔰درباره نویسنده🔰
پار فابیان لاگرکویست، شاعر، نمایشنامهنویس، مقالهنویس و رماننویس سوئدی بود که در سال ۱۹۵۱ جایزهی نوبل ادبیات به او اعطا شد. او نویسندگی را از اوایل بیست تا اواخر هفتاد سالگیاش ادامه داد. لاگرکویست، در آثارش بیشتر با مسائل سیاسی، اجتماعی و عقیدتی مانند مسئلهی خیر و شر در وجود انسان درگیر بود.
🔴تامل🔴
فرهنگ سحر وبیداری دربین ایرانیان
به قلم استاد هوشنگ جاوید
در ايران باستان خواب سحرگاه و خواب سنگین همچون ديو پنداشته ميشد و بوشاسب نام داشت؛
ن
از دیدگاه ایرانیان باستان خواب دیر هنگام از گناهان سنگین بود و اهریمنان با بانگ ایزدیِ خروس متفرق میشدند!
به همین دلیل یکی از وظایف پادشاهان خواندن آواز سحر با بانگ بلند بود،این فرهنگ پس ازاسلام مورد استقبال عام قرار گرفت و چون عقاید اسلامی با آن منطبق بود، آوازهای سحر شکل زیباتری به خود گرفت، چراکه مسلمانان معتقد هستند که خروسی درعرش نخست بانگ میکند:صبوح قدوس ، وخروس های دیگر در روی زمین پاسخ میدهند:اذکروالله یا غافلین.
مولانا برپایه همین اعتقاداینگونه سروده :
ما خروسان چون موذن راستگو
هم رقیب آفتاب و سایه جو
واین باور نیز در روایت ها از معصومین آمده که : خداوند خروس وموذن وسحر خوان را دوست دارد چون با بیدار سازی مردم شیطان را از آنان دور میکنند.
جهت آگاهی بیشتر به کتاب ملائکه وابلیس نوشته سبزواری میتوانید مراجعه کنید.
با کمال مسرت به استحضار می رساند. مجله فصلنامه علوم و فنون مدیریت اطلاعات براي اولين بار، در سامانه نشریات علمی جهان اسلام(ISC) در سال 1396 ضریب تاثیر 0.147 را بدست آورده است .لازم به ذکر است این رتبه مربوط به تحلیل مقالات منتشره در این مجله از بازه زمانی 1394 الی 1396 می باشد.
در موضوعات علوم اجتماعی در سطح کلان، مجله سطح كيفي Q2 را احراز كرده است .
ضریب تاثیر مجله در موضوعات سطوح میانی كسب و كار، مديريت و حسابداري 0.376،
علوم تصمیم گیری 0.255
و کتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی 0.144 است.
قطعا اين موفقيت نتيجه تلاش هاي سردبيران محترم پيشن مجله، جناب دكتر مرتضي كوكبي، دکتر مهدی محمدی و دكتر يعقوب نوروزي، و اعضاي محترم هيات تحريريه و مدير مسول (دكتر رضا كريمي)و همكاران اجرايي و نويسندگان است.
آدرس سامانه: stim.qom.ac.ir
حوزه هاي مورد علاقه نشريه عبارتند از:
مدیریت اطلاعات(کلیات) ؛ نظریه های اطلاعاتی
مفاهیم و مبانی نظری اطلاعات؛ سیر تحول اطلاعات و دانش
اطلاعات و ارتباطات؛ سیستم های مدیریت اطلاعات
سامانه های پردازش و تصمیم سازی مدیریت اطلاعات؛ ابزارهای سازمانی: آنتولوژی، تاکسونومی
هزینه - سودمندی نظام های اطلاعات؛ فناوری های نوین مدیریت اطلاعات
مدیریت دانش؛ تاریخچه مدیریت دانش؛ نظریه های مدیریت دانش؛ پیاده سازی مدیریت دانش
مدل های مدیریت دانش؛ فرایند دانش؛ زنجیره داده ؛ اطلاع و دانش
ابزارهای شناخت و کسب و کار؛ رویکردها، استانداردها و فنون سازماندهی دانش؛ نظام ها و سامانه های اشاعه و توسعه دانش
رهیافت های کاربست خلق دانش؛ سازماندهی اطلاعات؛ نظریه های سازماندهی اطلاعات
داده کاوی؛ ذخیره و بازیابی اطلاعات؛ حکمرانی محتوا؛ حکمرانی داده؛ فناوری اطلاعات
مدیریت فناوری اطلاعات؛ تاثیر فناوری اطلاعات بر مدیریت اطلاعات؛ انتقال فناوری اطلاعات
📝شماره جاري نشريه جاري در لينك زير قابل مشاهده است:
http://stim.qom.ac.ir/?_action=current&_is =شماره%20جاری
کتابخانه مرکزی این موفقیت را به جامعه علمی و دانشگاهان تبریک گفته و برای دست اندرکاران این مجله آرزوی موفقیت روزافزون دارد.
شهدای ماه رمضان در دوران دفاع مقدس
بیش از 14 هزار و 700 نفر از شهدای دوران دفاع مقدس در ایام ماه مبارک رمضان، به شهادت رسیده اند. جای رشک و غبطه دارد که این شهدای ما با زبان روزه و در حال نماز به لقاءالله پیوستند. بررسی وصیت نامه شهدا نشان میدهد در این متون بر «روزهداری»، «تأکید به قرائت قرآن»، «دعا برای رزمندگان اسلام»، «آرزوی شهادت و پیروزی در ماه مبارک رمضان» و «استجابت دعا در ماه رمضان» بهصورت ویژه تأکید شده است.
آداب روزهداری بین ایثارگران و رزمندگان در جبههها
ماه مبارک رمضان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، جلوه های زیبای ایثار و مقاومت را به نمایش گذاشت. شهادت زیباست و به ویژه اگر در شرایط خاصی اتفاق افتد زیباتر و دلنشینتر میشود. تصور کنید برخی از شهدای ما با زبان روزه و در حال نماز به لقاءالله پیوستند و چه سعادتی است که انسانها اینگونه به دیدار حق تعالی بشتابند.
شهدا شاخص ماه مبارک رمضان
برخی از شهدا شاخص ماه مبارک رمضان، شدند. شهید «حجتالاسلام سید علی اندرزگو»، شهید «حجتالاسلام عباس شیرازی»، شهید «سرلشگر عباس دوران»، شهید «حسین شهرامفر»، شهید «محمد نوژه» و شهید «سید علی لواسانی» در ماه مبارک رمضان به شهادت رسیدند و البته شهید سید علی اندرزگو «نخستین شهید روزه دار نهضت امام(ره)» است که در روز دوم شهریور سال 1357، مصادف با نوزدهم ماه رمضان مورد اصابت دهها گلوله ساواک قرار گرفت و به فوز عظیم شهادت نائل آمد. 219 روحانی شهید در ماه مبارک رمضان در دوران دفاع مقدس شهید شدند. 5196 شهید در وصیتنامه خود به کلیدواژگان مرتبط با «روزه» و «روزهداری» اشاره کرده و یا توصیه هایی در این باره داشته اند ضمن اینکه عملیات رمضان، در تیر ماه 1361 مصادف با 21 رمضان مقارن با شهادت مولای متقیان علی(ع) آغاز شد و تعدادی از شهدای روزهدار در این عملیات به شهادت رسیدند.