🔴معرفی کتاب🔴
عنوان: محبوبيت ائمه بقيع عليهم السلام نزد اهل سنت
نویسنده: سید حسین اسحاقی
ناشر: مشعر، تهران، 1389
معرفی عناوين اصلي كتاب شامل:
اشاره؛ پيش گفتار؛ فصل اوّل: امام حسن مجتبى (ع)؛ فصل دوم: امام زين العابدين (ع)؛ فصل سوم: امام محمد باقر (ع)؛ فصل چهارم: امام صادق (ع)
به مناسبت 8 شوال سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام
چهارمین جلسه وبینار "پژوهش در وب" .
یکشنبه 11خرداد ساعت 22
لینک ورود:http://lms.31654.ir/rweb/
جهاددانشگاهی-کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
⚫️همزمان با فرارسیدن هشتم شوال، سالروز تخریب قبور ائمه اطهار(ع) در بقیع، ویژهنامه الکترونیک این روز حزنانگیز منتشر و از طریق لینک زیر قابل دسترس است.
هشتم شوال سال ۱۳۴۴ هجری قمری قبرستان بقیع به عنوان مهمترین قبرستان اسلام به دست وهابیون تخریب شد. تا پیش از تخریب و ویرانی قبور مطهر بقیع توسط وهابیت متعصب که براساس معتقدات خود، به تخریب بسیاری از آثار تاریخی پرداختند، بر روی قبور پیشوایان و سایر بزرگان اسلام که در مدینه مدفون بودند، گنبدها و بناهایی قرار داشت.
ائمه بقیع در بقعه بزرگی که به طور هشت ضلعی ساخته شده و اندرون و گنبد آن سفیدکاری شده بود، مدفون بودند. پس از تسلط وهابیون بر مدینه، آنها ضمن تخریب قبور، آثاری که بر روی قبور قرار داشت را نیز از بین بردند. در جریان این واقعه بارگاه امام حسن مجتبی(ع)، امام سجاد(ع)، امام محمدباقر(ع) و امام جعفرصادق(ع) ویران شد.
آنان اضافه بر قبور مطهر ائمه معصومین(ع)، دیگر قبور را هم تخریب کردند که از جمله آنها میتوان به قبر منسوب به فاطمه زهرا(س)، عبداللهبن عبدالمطلب و آمنه پدر و مادر پیامبر اسلام، قبر مطهر فاطمه بنتاسد(س) مادر امیرالمومنین(س)، قبر مطهر حضرت امالبنین(ع)، قبرعباس عموی پیامبر، ابراهیم پسر پیامبر(س)، قبر اسماعیل فرزند حضرت صادق(ع)، قبر دختر خواندگان پیامبر(ص)، قبر حلیمه سعدیه مرضعه پیامبر(ع) و قبور شهدای زمان پیامبر(ع) اشاره کرد.
از طریق لینک زیر ویژه نامه سالروز تخریب قبور ائمه اطهار علیهم السلام در بقیع در پایگاه اینترنتی حوزهنت قابل دسترس است:
https://hawzah.net/fa/Occation/View/34026
⚫️نماهنگی حزن انگیز با موضوع سالروز تخریب قبور مطهر ائمه بقیع:⚫️
https://www.yjc.ir/fa/news/7373398/%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AD%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AA%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%A8-%D9%82%D8%A8%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D9%87%D8%B1-%D8%A7%D8%A6%D9%85%D9%87-%D8%A8%D9%82%DB%8C%D8%B9
🔴هفت اورنگ🔴 #ضرب_المثل سخن هشت پهلو دارد.
📖این مثل به کسانی گفته می شود که نسنجیده حرف می زنند و با این که قصد بدی ندارند، حرفشان مایه آزار و اذیت دیگران می شود.
📚 #فوت_کوزهگری جلد ۲مصطفی رحماندوست ص۶۳۱
کلاسور ( طراحی شده توسط مرکز آموزش های مجازی و آموزش های آزاد دانشگاه قم) ارائه کننده دوره های تخصصی و فوق تخصصی (حضوری و مجازی) در زمینه های مختلف علوم انسانی، پایه و فنی و مهندسی:
http://oe.qom.ac.ir/
هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
🔴خبر موفقیت
🔰قرار گرفتن عضو هیات علمی دانشگاه قم در فهرست سرآمدان علمی ایران
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمود نصرا...زاده، دانشیار و عضو هیأت علمی دانشکده علوم دانشگاه قم، از سوی فدراسیون سرآمدان علمی ایران به عنوان سرآمد علمی سال ۱۳۹۹ برگزیده و معرفی شد.
🔻فدراسیون سرآمدان علمی ایران وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ۱۰۰ نفر از محققان کشور را به عنوان سرآمد علمی در سال ۱۳۹۹ انتخاب کرده که دکتر محمود نصرا...زاده نیز با کسب اعتبار علمی۴۴۶ و رتبه ۱۸ در گروه الف این فهرست قرار گرفته است.
🔻دریافت پژوهانه نقدی، استفاده از گرنت خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی و نیز پرداخت حق الزحمه کامل همکاری تحقیقاتی دو محقق پسا دکتری بخشی از جوایز در نظر گرفته شده برای ایشان توسط فدراسیون سرآمدان علمی ایران است.
🔻گفتنی است این فدراسیون با هدف دستیابی به مرجعیت علمی جهانی، حمایت از دستاوردهای علمی معتبرو کمک به توسعه تحقیقات محققان معتبر و با حمایت و مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سالانه سرآمدان علمی کشور را از بین افراد با توانمندی پژوهشی معتبر شناسایی و در ۲ گروه الف و ب و با توجه به اعتبار علمی کسب شده توسط هر فرد رتبه دهی و حمایت می کند.
🔻این انتخاب تحسینبرانگیز موجب افتخار همه اعضای دانشگاه بوده و روابط عمومی دانشگاه قم، کسب این افتخار را به آقای دکتر محمود نصرا...زاده تبریک عرض نموده، توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند منان خواستار است.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
پایان نامه های موجود در کتابخانه مرکزی دانشگاه قم با موضوع امام خمینی.pdf
215.3K
پایان نامه های موجود در کتابخانه مرکزی دانشگاه قم با موضوع امام خمینی (ره) به تربیت عنوان
۱ فلسفه ۵۰۱ احتضار و حقيقت مرگ در انديشه امام خميني (ره) و ملاصدرا و مناسبات آن با آيات و روايات/ وحيده عارفي نژاد.- به راهنمايي مهديه سادات مستقيمي.- با مشاوره احمد عابدي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه قم، دانشکده الهيات و معارف اسلامي، گروه فلسفه و کلام اسلامي (گرايش فلسفه اسلامي)) ؛ ۱۳۹۳.
۲ فلسفه ۲۶۲ اسماء و صفات الهي در انديشه امام خميني/ خديجه سادات شهيدي.- به راهنمايي محمد ذبيحي.- با مشاوره احمد عابدي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه قم، دانشکده الهيات و معارف اسلامي، گروه فلسفه و کلام اسلامي) ؛ ۱۳۸۵.
۳ شيعه شناسي ۱۸ الاهيات اجتماعي شيعه در آثار امام خميني/ محمدياسر شافعيان.- به راهنمايي محمود تقي زاده داوري.- با مشاوره عسگر ديرباز.- کارشناسي ارشد (دانشگاه قم، دانشکده الهيات و معارف اسلامي، گروه شيعه شناسي، رشته شيعه شناسي گرايش کلام) ؛ ۱۳۸۹.
۴ ادبيات فارسي ۱۳ بازتاب زندگي و انديشه هاي امام خميني(ره) در آينه شعر معاصر(با تکيه بر ده شاعر برجسته)/ رقيه ابراهيمي شهرآباد.- به راهنمايي محمدرضا يوسفي کوپايي.- با مشاوره عليرضا حجازي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه قم، دانشکده ادبيات، گروه زبان و ادبيات فارسي) ؛ ۱۳۸۶.
فهرست کامل به پیوست است
🔴هفت اورنگ🔴
#ضرب_المثل سرش جنگ است، اما خودش دلتنگ است.
📖این مثل را در مورد کسی می گویند که حال و روز وضع زندگی او به ظاهر آن قدر خوب است که همه به او حسودی می کنند، اما خودش از زندگی اش راضی نیست.
📚#فوت_کوزهگری جلد ۲ مصطفی رحماندوست ص۶۳۹