🔴قابل توجه پژوهشگران ارجمند
لینک پایگاههای علمی فارسی و لاتین مورد اشتراک کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه از طریق پورتال کتابخانه مرکزی به نشانی: http://slib.qom.ac.ir/portal (منو: پایگاههای اطلاعاتی) دسترس پذیر شد . گفتنی است بیش از 30 پایگاه علمی بین المللی اعم از sciencedirect،springer oxford, wiley و ... برای کلیه اعضای دانشگاه به صورت مستقیم قابل دسترس و استفاده است.
🔰 تذكر: كليه پايگاه هاي مورد اشتراك كتابخانه مركزي از طريق آي پي هاي دانشگاه قابل دسترس مي باشند. در صورت استفاده از شبكه وايرلس يا خارج از دانشگاه لطفا از VPN دانشگاه استفاده نماييد.
آدرس تنظيم و دانلود نرم افزار سيسكو اني كانت جهت اتصال از طريق : http://lib.qom.ac.ir/Portal/home/?generaltext/14379/16426/179324 /
فیلم آموزشی نحوه نصب نرم افزار انی کانکت:
: https://qom.ac.ir/Notifications/Pages/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-VPN-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87.aspx
لازم به ذکر است پورتال و کتابخانه دیجیتال کتابخانه مرکزی به تازگی خریداری و نصب شده و با تلاش همکاران کتابخانه مرکزی در حال توسعه و تکمیل شدن است.
🔴اطلاعیه🔴
✅با توجه به لزوم انجام تمهیدات برای کاهش حضور دانشجویان جهت امور اداری در دانشگاه و از آنجاییکه یکی از مراحل دانش آموختگی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی تحویل پایان نامه یا رساله به کتابخانه های دانشگاه است، این ایمیل libqom99@gmail.com از طرف کتابخانه مرکزی برای ارسال فایل PDF وWord پایان نامه های دفاع شده در دانشگاه اختصاص داده شده است.
🔻لازم به ذکر است در ایمیل ارسالی علاوه بر فایل پایان نامه به دو فرمت pdf و word بهمراه صورتجلسه و برگه تعهدنامه اصالت پایان نامه ، کد رهگیری ایرانداک، شماره دانشجویی و تلفن تماس دانشجو نیز باید ارسال گردد.
🔻 گفتنی است سه روز کاری پس از ثبت پایان نامه در ایرانداک https://sabt.irandoc.ac.ir/ امکان مشاهده آن توسط کتابخانه مرکزی وجود دارد و قبل از سپری شدن زمان ذکر شده امکان تسویه حساب دانشجویان وجود ندارد.
مسئول بخش پایان نامه: آقای امانی
شماره تماس: ۰۲۵۳۲۱۰۳۳۲۷
🔴اطلاعیه🔴
☑️ قابل توجه اساتید ارجمند
احتراما نظر به به ضرورت استفاده از سامانه همانندجوی ایرانداک (مشابهت یابی) و اهمیت آن در جلوگیری از انجام کارهای تکراری و پیشگیری از سرقت علمی، خواهشمند است اطلاعات درخواستی را جهت آماده سازی زیرساخت عضویت و دریافت شناسه کاربری به کتابخانه مرکزی ارسال فرمایید.
شیوه های ارسال:
☑️اتوماسیون اداری
☑️ایمیل: libqom99@gmail.com
☑️رتباط با ادمین کانال ایتای کتابخانه مرکزی: https://eitaa.com/qomlibrary
✅قابل ذکر است کتابخانه مرکزی به عنوان نماینده ایرانداک در سامانه های ثبت پارسا (پایان نامه) و مشابهت یابی تنها پاسخگوی کسانی خواهد بود که اطلاعات درخواستی را تحویل کتابخانه مرکزی نمایند.
آدرس سامانه همانندجو: https://tik.irandoc.ac.ir/
تلفن داخلی برای کسب اطلاعات بیشتر: 3327 و 3324
✅ اطلاعات درخواستی :
نام و نام خانواگی:
شماره ملی:
شماره تلفن همراه:
ایمیل:
🔴اطلاعیه
🔰قابل توجه پژوهشگران ارجمند :
🔻لینک پایگاههای علمی فارسی و لاتین مورد اشتراک کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه از طریق پورتال کتابخانه مرکزی به نشانی: http://slib.qom.ac.ir/portal (منو: پایگاههای اطلاعاتی) دسترس پذیر شد.
🔻گفتنی است بیش از ۳۰ پایگاه علمی بین المللی اعم از sciencedirect،springer oxford, wiley و ... برای کلیه اعضای دانشگاه به صورت مستقیم قابل دسترس و استفاده است.
🔰 تذكر: كليه پايگاه هاي مورد اشتراك كتابخانه مركزي از طريق آي پي هاي دانشگاه قابل دسترس مي باشند. در صورت استفاده از شبكه وايرلس يا خارج از دانشگاه لطفا از VPN دانشگاه استفاده نماييد.
آدرس تنظيم و دانلود نرم افزار سيسكو اني كانت جهت اتصال از طريق : http://lib.qom.ac.ir/Portal/home/?generaltext/14379/16426/179324 /
فیلم آموزشی نحوه نصب نرم افزار انی کانکت:
: https://qom.ac.ir/Notifications/Pages/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-VPN-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87.aspx
✔️لازم به ذکر است پورتال و کتابخانه دیجیتال کتابخانه مرکزی به تازگی خریداری و نصب شده و با تلاش همکاران کتابخانه مرکزی در حال توسعه و تکمیل شدن است.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
#کتاب_صوتی
نمایش صوتی کتاب " سووشون " اثر سیمین دانشور
تهیه شده در رادیو نمایش
#سووشون
#سیمین_دانشور
#رمان_ایرانی
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "سووشون" (1348) اثر خانم سیمین دانشور (همسر جلال ال احمد) یکی از پرفروش ترین و مهم ترین کتاب های داستانی ایران به شمار میرود. داستان سووشون در شیراز و در سالهای پایانی جنگ جهانی دوم رخ میدهد؛ در شرایطی که نیروهای متفقین وارد ایران شدهاند و ارتش انگلیس جنوب ایران — ازجمله شیراز — را اشغال کردهاست. فکر اصلی داستان، طرح و ارائهٔ انسان مبارز است و به همین دلیل در تمام داستان شاهد مبارزهٔ قهرمان داستان (یوسف) با انسانهای خود فروخته و بیگانگان هستیم. نام کتاب سووشون یا سیاووشان بدلیل تشابه سرنوشت قهرمان داستان با سیاوش قهرمان اسطوره ای شاهنامه است.
آشنایی با داستان:
یوسف ( قهرمان داستان) روشنفکری ضد استعماری و زمین دار است ، قشون انگلیس که جنوب ایران و شیراز را از سال 1320 اشغال کرده اند از او میخواهند که محصول خود را در زمانی که قحطی کشور را فراگرفته به آنها بفروشد اما یوسف که میداند اینکار بر شدت قحطی می افزاید از اینکار امتناع می کند تا اینکه...
"سووَشون" را رمانی «رمزی- سیاسی» دانستهاند از همین شرح کوتاه میتوان لایه درونی یا رمزی سووشون را دید، مثلاً، «خانه» همه «ایران» است و «زری» نماینده زن ایرانی و «یوسف» نماینده قشر روشنفکر مبارز این مملکت است. خلاصه آنچه بر این خانه و خانواده میرود، بر همه کشور ما در نیمه اول سال ۱۳۳۲، همزمان با «کودتای ۲۸ مرداد ۳۲» رفته است.
دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در نظر دارد با همکاری شرکت مهندسی فرآیدا - نماینده رسمی ناشر الزویر در ایران - یک دوره وبینار آموزشی برگزار نماید. اولین وبینار از این مجموعه به معرفی و آموزش نرم افزار و شبکه اجتماعی آکادمیک Mendeley اختصاص دارد. از کلیه علاقمندان دعوت می شود برای شرکت در این وبینار ثبت نام فرمایند.
وبینار آموزشی Mendeley
سه شنبه ۱۰تیرماه ۹۹
ساعت ۱۳الی ۱۵
مدرس: مدیر آموزش نماینده ناشر الزویر در ایران
شرکت در این وبینار برای کلیه علاقمندان رایگان است.
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به آدرس ذیل مراجعه فرمائید:
https://mim.bums.ac.ir
رمان صوتی " ریشه ها" اثر الکس هیلی
در 7 قسمت بصورت خلاصه شده
با صدای #بهروز_رضوی
#ریشه_ها
#الکس_هیلی
رمان ریشه ها، اثر الکس هیلی، یکی از فوق العاده ترین و تأثیرگذارترین کتاب های معاصر به حساب می آید. الکس هیلی از طریق داستان یک خانواده-خانواده ی خودش- به حکایت فراموش نشدنی و مثال زدنی شخصیتی به نام کونتا کینته و شش نسل بعد از او زندگی بخشیده است. شخصیت های زیادی در این رمان دخیل هستند: برده ها و مردمان آزاد شده، کشاورزان و آهنگران، کارگران چوب و راه آهن، وکلا و معماران و البته یک نویسنده. هیلی در رمان ریشه ها، کاری بسیار فراتر از بازگویی تاریخ خانواده ی خود کرده است. او به عنوان اولین نویسنده ی سیاه پوست آمریکایی که رد نیاکان خود را تا دور ترین نسل ها گرفته، موفق به آشکار کردن گذشته ی حدود 25میلیون آمریکایی آفریقایی تبار شده است. او از فرهنگی غنی و بسیار قدیمی سخن گفته که توسط برده داری تا مرز نابودی کامل پیش رفت. اما رمان ریشه ها، درنهایت، فقط سیاه پوستان یا سفیدپوستان را مخاطب قرار نمی دهد، بلکه تمامی مردم از همه ی نژادها می توانند از رمان ریشه ها بهره مند شوند، چرا که داستان این رمان، یکی از بهترین گواه ها در نشان دادن انعطاف پذیری و مقاومت انسان در شرایط سخت و دشوار است.