#حدیث_اشک
🔴 بغض و گریه تا حد خفگی
▪️قال الامام السجاد علیه السلام: إِنِّی لَمْ أَذْکُرْ مَصْرَعَ بَنِی فَاطِمَةَ إِلَّا خَنَقَتْنِی لِذَلِکَ عَبْرَةٌ.
🔸امام سجاد سلام الله علیه :
من قتلگاه فرزندان فاطمه (صلوات الله علیهم) را به خاطر نمی آوردم مگر اینکه گریه راه گلویم را سد می کند.
📚بحارالانوار/ج43/ص155
❌فعل #خنق به معنای خفه شدن است در آیه سوم سوره مائدة نیز به المنخنقة اشاره شده که به معنای خفه شده می باشد ، امام چهارم می فرماید: خَنَقَتْنِی لِذَلِکَ عَبْرَةٌ. طوری گریه ام می گیرد که از شدت اشک و گریه، حالت خفگی به من دست می دهد.
🙏 @qonot_doa🙏
#نوحوا_علی_الحسین
#حدیث_اشک
🏴 هفتاد هزار ملک در عزای حضرت #سیدالشهداء " سلام الله علیه "
🔴عنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: وَکَّلَ اللَّهُ بِالْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ سَبْعِینَ أَلْفَ مَلَکٍ یُصَلُّونَ عَلَیْهِ کُلَّ یَوْمٍ شُعْثاً غُبْراً مُنْذُ یَوْمَ قُتِلَ إِلَی مَا شَاءَ اللَّهُ یَعْنِی بِذَلِکَ قِیَامَ الْقَائِمِ علیه السلام.
⚫️امام صادق علیه السّلام فرمودند: خدا بر حسین بن علی علیهما السّلام هفتاد هزار فرشته موکل فرموده که از روزی که شهید شد تا روزی که خدا بخواهد یعنی تا قیام قائم علیه السّلام، هر روز پراکنده موی و غبارآلوده بر او درود میفرستند.
📚کامل الزیاره: ۸۴
🙏 @qonot_doa🙏
☀️دعای امام حسین علیه السلام در قنوت
🙏اللَّهُمَّ إِنَّكَ الرَّبُّ الرَّءُوفُ- الْمَلِكُ الْعَطُوفُ الْمُتَحَنِّنُ الْمَأْلُوفُ وَ أَنْتَ غِيَاثُ الْحَيْرَانِ الْمَلْهُوفِ وَ مُرْشِدُ الضَّالِّ الْمَكْفُوفِ تَشْهَدُ خَوَاطِرَ أَسْرَارِ الْمُسِرِّينَ كَمُشَاهَدَتِكَ أَقْوَالَ النَّاطِقِينَ أَسْأَلُكَ بِمُغَيَّبَاتِ عِلْمِكَ فِي بَوَاطِنِ أَسْرَارِ سَرَائِرِ الْمُسِرِّينَ إِلَيْكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ صَلَاةً يَسْبِقُ بِهَا مَنِ اجْتَهَدَ مِنَ الْمُتَقَدِّمِينَ وَ يَتَجَاوَزُ فِيهَا مَنْ يَجْتَهِدُ مِنَ الْمُتَأَخِّرِينَ وَ أَنْ تَصِلَ الَّذِي بَيْنَنَا وَ بَيْنَكَ صِلَةَ مَنْ صَنَعْتَهُ لِنَفْسِكَ وَ اصْطَنَعْتَهُ لِغَيْبِكَ فَلَمْ تَتَخَطَّفْهُ خَاطِفَاتُ الظِّنَنِ وَ لَا وَارِدَاتُ الْفِتَنِ حَتَّى نَكُونَ لَكَ فِي الدُّنْيَا مُطِيعِينَ وَ فِي الْآخِرَةِ فِي جِوَارِكَ خَالِدِينَ
📚مهج الدعوات و منهج العبادات/سيد بن طاووس/ج1/ص48
🙏 @qonot_doa🙏
قنوت
☀️دعای امام حسین علیه السلام در قنوت 🙏اللَّهُمَّ إِنَّكَ الرَّبُّ الرَّءُوفُ- الْمَلِكُ الْعَطُوفُ
پروردگارا! به درستی که تو پروردگار رؤوف، پادشاه عطوف، مهربان و بردبار بوده، و تو پناه سرگردان متحیر، و راهنمای گمراه بازمانده بوده، و به اسرار و رازهای نهانی آگاهی، همچنانکه گفتار گویندگان را نظاره گر هستی.
از تو می خواهم به علمهای نهانی ات از رازهای باطن، که بر محمد و خاندانش درود فرستی، درودی که با آن از تلاشگران گذشته پیشی گرفته و از تلاشگران آینده سبقت گیریم، و بین ما و خودت رابطه ای برقرار کن، که برای کسانی که آنان را برای خود ساخته ای برقرار می نمائی.
و گمانهای باطل و آشوبگران ویرانگر آن را نابود نسازد، تا اینکه در دنیا فرمانبردار تو، و در آخرت در جوار تو جاودانه باشیم.
🙏 @qonot_doa🙏
#تاریخ_مستند
#مقتل_مستند
⚫️ صحنهای جانسوز در عصر #تاسوعا
💢 ...و حسين جالس أمام بيته محتبيا بسيفه إذ خفق برأسه على ركبتيه و سمعت أخته زينب الصيحة فدنت من أخيها فقالت يا أخى أما تسمع الاصوات قد اقتربت قال فرفع الحسين رأسه فقال إنى رأيت رسول الله صلى الله عليه و سلم في المنام فقال لى إنك تروح إلينا قال فلطمت أخته وجهها و قالت يا ويلتا....
✍🏻 در عصر تاسوعا، امام حسین علیه السلام جلوی خیمه خود نشسته و به شمشیر تکیه زده و سر به زانو نهاده و از خستگی بهخواب رفته بود. چون زینب سلام الله علیها خروش لشکر دشمن را شنید، نزدیک برادر آمده و گفت: برادر، صدای لشکر را نمی شنوی که پیوسته به ما نزدیک میشوند؟ آن حضرت سر از زانو برداشت و فرمود: هم اکنون رسول خدا صلی الله علیه و آله را در خواب دیدم. بمن فرمود: تو به نزد ما خواهی آمد. چون زینب این خبر وحشتناک را شنید، سیلی به صورت زد و فریاد واویلاه برآورد.
📚 الإرشاد، مفید رحمه الله، ۲/۹۰
📚 تاریخ طبری، ۴/۳۱۶
🙏 @qonot_doa🙏
▪️عَظَّمَ اللَّهُ اُجُورَنا وَاُجورَكُمْ بِمُصابِنا بِالْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلامُ،وَجَعَلَناوَاِيَّاكُمْ مِنَ الطَّالِبينَ بِثارِهِ، مَعَ وَلِيِّهِ الْإِمامِ الْمَهْدِىِّ مِنْ الِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ السَّلامُ
بزرگ گرداند خدا پاداش ما و شما را در سوگواريمان براى حسين صلوات الله علیه قرار دهد خداوند ما و شما را از خون خواهانش به همراه وليش امام مهدى عجل الله تعالی فرجه الشریف از خاندان محمد صلوات الله علیهم
#عاشورا
🙏 @qonot_doa🙏
دارو ندارِ من، تویی!
حجت الاسلام علی مهاجرانی همدانی ره:
هنوز عبارت دعایی که آیت الله آخوند ملا علی معصومی همدانی ره با وضوح در قنوت نماز صبح می خواند، در گوش من طنین دارد، دعای:
«اللَّهُمَّ مَنْ أَصْبَحَ لَهُ ثِقَةٌ أَوْ رَجَاءٌ غَيْرُكَ ، فَقَدْ أَصْبَحْتُ وَ أَنْتَ ثِقَتِي وَ رَجَائِي فِي الْأُمُورِ كُلِّهَا ، فَاقْضِ لِي بِخَيْرِهَا عَاقِبَةً ، وَ نَجِّنِي مِنْ مُضِلَّاتِ الْفِتَنِ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ»: بار الها! هر كه ديده به صبح بگشايد، او را جز تو مايهى اعتماد و اميدى باشد، ولى من صبح كردم در حالى كه تو مايهى اعتماد و اميد من در همهى كارهايى. پس با نيك فرجامترين آنها براى من حكم كن و مرا به رحمت خويش از فتنههاى گمراهگر رهايى بخش. اى مهربانترين مهربانان! (صحیفه سجادیه، دعای ۵۴ ( درخواست از خدا برای دور کردن غم و اندوه ).
منبع:
یادداشت های پراکنده و یادی از استاد مرحوم آخوند ملا علی همدانی ره، علی مهاجرانی همدانی، انتشارت تابان، چ اول، 1379. ص 5.
به روحِ ملکوتی آخوند ملا علی معصومی همدانی رضوان الله علیه صلواتی هدیه بفرمائید.
🙏 @qonot_doa🙏
☀️در روایتی از امام صادق آمده است که به زراره میفرماید: اگر آخرالزمان را درک کردی این دعا را بخوان
🙏اللَّهُمَ عَرِّفْنِي نَفْسَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي نَفْسَكَ لَمْ أَعْرِفْ نَبِيَّكَ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِي رَسُولَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي رَسُولَكَ لَمْ أَعْرِفْ حُجَّتَكَ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِي حُجَّتَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دِينِي.
✍️پروردگارا! معرفت خويش به من عطا فرما كه اگر معرفتت به من عطا نفرمايي رسولت نمي شناسم. بارالها! رسولت به من شناسان كه اگر رسولت به من نشناساني حجتت نمي شناسم. خدايا! حجتت به من شناسان كه اگر او را به من نشناساني از دينم گمراه شوم. خدايا! مرا مانند مردن جاهليت نميران، و دلم را پس از آن كه هدايتم كردي منحرف منما.
بهجتالدعاء، ص٢۵٢
🙏 @qonot_doa🙏
قنوت
☀️در روایتی از امام صادق آمده است که به زراره میفرماید: اگر آخرالزمان را درک کردی این دعا را بخوان
سفارش به خواندن دعای «أَللهُم عَرفْنی نَفْسَک...» در زمان غیبت
حضرت آیتالله بهجت قدسسره ساعتی از شب و ساعتی از روز را به مناجات با امام مهدی عحلاللهتعالیفرجهالشریف اختصاص میدادند. میفرمودند: «اینکه در زمان غیبت به خواندن دعای «أَللهُم عَرفْنی نَفْسَک...» سفارش شده است، ظاهراً سری دارد».
حجة الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد قائمی امیری رحمه الله، آن عالم گرانقدر از همان سنین جوانی فعالیت مذهبی به صورت ایجاد و مدیریت جلسات دینی را آغاز نمودند که تا آخر عمر با برکتشان ادامه داشت. هدف ایشان از این جلسات، آشنائی شیعیان با دین تشیع و شناخت اهل بیت علیهم السلام و مخصوصا شناخت و محبت حضرت ولی عصر علیه السلام بوده که آثار و تربیت شدگان بسیاری هم داشته است. ایشان جامع علوم عقلی و نقلی بودند. دروس فقه و اصول را نزد اساتیدی مانند مرحوم آیة الله میرزا هاشم آملی رحمه الله و حضرت آیة الله مظاهری حفظه الله و حجة الاسلام و المسلمین ذهنی رحمه الله طی نمودند، و علوم فلسفه و عرفان را از محضر اساتیدی چون آیة الله جوادی آملی و استاد علامه حسن زاده آملی ره بهره مند شدند و از شاگردان خاص و مورد عنایت استاد حسن زاده آملی ره بودند، و عالم به علومی مانند هیئت، ریاضی، روانشناسی، جامعه شناسی و علوم غریبه بودند. آن جناب از محضر استاد حسن زاده آملی ره اجازه برای تربیت و تزکیه نفوس داشتند. مرحوم حجة الاسلام محمد قائمی امیری رحمه الله سرودن شعر را در ایام نوجوانی شروع نمودند و تا آخر عمر پربرکت خود بنا بر تحول حالی که به ایشان دست می داد آن چه از قلب ایشان بر قلم جاری می گشت به صورت نظم روی کاغذ می نگاشتند که در این اشعار غیر از معارف بلندی که نهفته است، محبت و علاقه ی وافر ایشان به ساحت مقدس اهل بیت علیهم السلام بالاخص عشق خاص ایشان به حضرت ولی عصر علیه السلام کاملا مشهود است. ایشان در اواخر عمر شریف خود آن چه را که خود صلاح می دانستند از این اشعار جمع آوری کرده و به همین ترتیب که در این کتاب مرقوم است منظم نمودند و تصمیم بر چاپ آن داشتند که ندای حق را لبیک گفته و در تاریخ 1388 شمسی مصادف با 15 جمادی الثانی به جوار رحمت دوست شتافتند؛ امید است که مجموعه اشعار ایشان مورد استفاده ی طالبان معارف الهی قرار گیرد و سرمایه ی اخروی برای آن عارف جلیل القدر باقی بماند. دیوان اشعار قائمی، محمد قائمی امیری، قم: پیام مقدس، چاپ اول، 1389. ص 9-10.
از سفارشات ایشان قرائت این دعا (برای حضرت ولیعصر اروحنا فداه) در قنوت نماز بود:
اللَّهُمَ أَصْلِحْ عَبْدَكَ وَ خَلِيفَتَكَ بِمَا أَصْلَحْتَ بِهِ أَنْبِيَاءَكَ وَ رُسُلَكَ وَ حُفَّهُ بِمَلَائِكَتِكَ وَ أَيِّدْهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ مِنْ عِنْدِكَ وَ اسْلُكْهُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ رَصَداً يَحْفَظُونَهُ مِنْ كُلِّ سُوءٍ وَ أَبْدِلْهُ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِ أَمْناً يَعْبُدُكَ لَا يُشْرِكُ بِكَ شَيْئاً وَ لَا تَجْعَلْ لِأَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ عَلَى وَلِيِّكَ سُلْطَاناً وَ ائْذَنْ لَهُ فِي جِهَادِ عَدُوِّكَ وَ عَدُوِّهِ وَ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِير.
طوسى، محمد بن الحسن، مصباح المتهجّد و سلاح المتعبّد، 1جلد، مؤسسة فقه الشيعة - بيروت، چاپ: اول، 1411 ق. ج1 ؛ ص367.
🙏 @qonot_doa🙏