#عیداللهالاکبر ، یوم النصب الامیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام ، عید سعید غدیر خم بر همه مبارک.🌺💠💠@qoran114moballge✅🌹
💠 قَالَ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ:
وَلاَيَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي.
🔰ولايت على ابن ابیطالب عليهالسّلام قلعهی من است، هركه در قلعهی من داخل شود از عذاب من ايمن باشد.
📚عیون الاخبار، جلد ۲، صفحهی ۲۴۶💠@qoran114moballge✅🌹
#آیت_الله_جوادی_آملی :
🔹واقعه غدیر را توضیح بدهید؟(بخش سوم)
🔸آنگاه به مردم فرمود: اكنون فرشته وحي نازل شد و اين آيه را آورد: ﴿اليوم أكملت لكم دينكم و أتممت عليكم نعمتي ورضيت لكم الإسلام ديناً﴾. در اين هنگام صداي تكبير پيامبر بلند شد و افزود: «خدا را سپاسگزارم كه آيين خود را كامل كرد و نعمت خود را به پايان رسانيد و از وصايت، ولايت و جانشينی علي (ع) پس از من خشنود گشت».
🔸سپس پيامبر از آن نقطه مرتفع فرود آمد و به علی (ع) فرمود، زير خيمه ای بنشيند تا سران و شخصيت های بزرگ اسلام با وي مصافحه كنند و به او تبريك بگويند. پيش از همه، شيخين به علي (ع) تبريك گفتند و او را با اين عبارت مولاي خود خواندند: «بخٍّ بخٍّ لك يا ابن أبي طالب، أصبحت مولاي ومولي كل مؤمن ومؤمنة».(بحارالأنوار، ج ۳۷، ص ۱۴۲)
🔸با مراجعه به تاريخ به خوبي معلوم ميشود كه روز هجدهم ذی حجه در ميان مسلمانان به نام روز عيد غدير معروف بوده است. ريشه اين عيد بزرگ اسلامي به خود روز غدير باز ميگردد، زيرا در آن روز پيامبر به مهاجران و انصار و به همسران خود دستور داد، بر علی (ع) وارد شوند و چنين فضيلت بزرگي را به او تبريك بگويند.
🔸زيد بن ارقم ميگويد: از مهاجران، ابوبكر، عمر، عثمان، طلحه و زبير نخستين كساني بودند كه با علی (ع) دست بيعت دادند و مراسم تبريك و بيعت تا مغرب ادامه داشت.واقعه تاريخي غدير را ۱۱۰ نفر از صحابه و ۸۹ نفر از تابعان نقل كردهاند، كه نام آنان در منابع اهل سنّت ثبت است.
🔸راويان حديث غدير در قرن های بعد نيز فراوان بودند ۳۶۰ نفر از عالمان اهل سنّت اين حديث را در كتابهاي خود ثبت كرده و گروه فراواني به صحّت و استواري آن اعتراف كردهاند. برخي نيز درباره حديث غدير كتب مستقلي نگاشته اند. دانشمندان شيعه نيز درباره حادثه جهاني غدير كتب ارزنده ای نگاشته اند كه جامع ترين آنها كتاب الغدير اثر «علامه مجاهد امينی (قدسسرّه) » است.
📙 (منبع : #شمیم_ولایت صفحه ۱۳۵ و ۱۳۶)💠💠💠@qoran114moballge✅🌹
🌹شهید محسن حججی 🔅نمیدانم چه شد که سرنوشت مرا به این راه پر عشق رساند... نمی دانم چه چیزهایی عامل آن شد...بدون شک شیر حلال مادرم، لقمه حلال پدرم و انتخاب همسرم و خیلی چیزهای دیگر در آن اثر داشته است...💠🍃🌹شهید محسن حججی متولد 21 تیرماه 1370 در شهرستان نجفآباد است که سال 1385 وارد فعالیتهای فرهنگی شد و در سال 1391 ازدواج کرد، ثمر ازدواج وی پسری بهنام علی است که یک و نیم سال دارد. روز دوشنبه 16 مرداد 1396 به اسارت دشمن درآمد و در روز چهارشنبه 18 مرداد 1396 در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل شد.
وصیتنامه؛
🍃🌹نمیدانم چه شد که سرنوشت مرا به این راه پر عشق رساند... نمی دانم چه چیزهایی عامل آن شد...بدون شک شیر حلال مادرم، لقمه حلال پدرم و انتخاب همسرم و خیلی چیزهای دیگر در آن اثر داشته است...
🍃🌹از همه ی مردان امت رسول الله می خواهم فریب فرهنگ و مدهای غربی را نخورید؛ همواره علی ابن ابی طالب امیرالمومنین را الگو و پیشوای خود قرار دهید و از شهداء درس بگیرید...خودتان را برای ظهور امام زمان روحی لک الفدا و جنگ با کفار به خصوص اسرائیل آماده کنید که آن روز خیلی نزدیک است.
#صلوات_فاتحه🌹@qoran114moballge✅🌹
ولایت علی (ع) ولایت الله
#پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله فرمود:🌹
ولايَةُ عَلِيِّ بنِ أبي طالِبٍ وِلايَةُ اللّه ِ و حُبُّهُ عِبادَةُ اللّه ِ وَ اتِّباعُهُ فَريضَةٌ مِنَ اللّه ِ
ولايت على بن ابى طالب عليه السلام ولايت خدا ، و محبّت او عبادت خدا و پيروى از او فريضه اى از جانب خدا است
بشاره المصطفی ، ص 16💠💠@qoran114moballge✅🌹
لقب امیرالمومنین به چه کسی اختصاص دارد؟
پس از پایان مراسم حج، دستور الهی بر پیامبر (ص) نازل شده «نبوت تو به پایان رسیده و روزگارت کامل شده است. اسم اعظم و آثار علم و میراث انبیا را به علی بن ابی طالب بسپار که اولین مومن است. من زمین را بدون عالمی که اطاعت من و ولایتم با او شناخته شود و حجت بعد از پیامبرم باشد رها نخواهم کرد. پیامبر (ص) امیرالمومنین (ع) را فراخواند و مجلس خصوصی تشکیل دادند و امانت های الهی از جمله صحف ادم و نوح و ابراهیم (علیهم السلام) و تورات و انجیل و عصای موسی (ع) و انگشتر سلیمان (ع) و... را به آن حضرت تحویل داد و بدین سان میراث شش هزارساله انبیاء به امیرالمومنین (ع) سپرده شد . این ودایع از امیرالمومنین (ع) به امامان بعد منتقل شده تاکنون که در دست مبارک آخرین حجت پروردگار حضرت بقیه الله الاعظم (ع) است. بحارالانوار،ج28،ص96،ج27،ص202،ج40،ص216💠💠@qoran114moballge✅🌹
داستان بستن عمامه سحاب بر سر امیرالمومننین چه بود؟
اعراب هرگاه خواستند ریاست شخص بزرگی را بر قومی اعلام کنند یکی از رسمشان بستن عمامه بر سر او بود. اهمیت این برنامه آنگاه بیشتر می شد که شخص بزرگی عمامه خود را بر سر کسی ببندد و این به معنای اعتماد بر او بود. پیامبر (ص) در مراسم غدیر عمامه خود را که «سحاب » نام داشت به عنوان تاج افتخار بر سر امیرالمومنینن (ع) بستند و انتهای عمامه را بر دوش آن حضرت قراردادند امیرالمومنین در این باره چنین می فرمایند: پیامبر در روز غدیر خم عمامه ای بر سرم بستند ویک طرف آن را بر دوشم آویختند و فرمودند :«خداوند در روز بدر و حنین مرا با ملائکه ای که چنین عمامه ای به سر داشتند یاری نمودند.» غدیر، ج 1، ص291 اثبات الهدی، ج2، ص219، ح102💠💠@qoran114moballge✅🌹
بزم مارا باز آمد عالم آرایى دگر
کز قدومش بزم ما گردیده سینایى دگر
قرنها بگذشته از موسى و شرح رود نیل
آمده اینک به فتح نیل موسایى دگر
ولادت امام حلم و شکیبایی باب الحوائج امام موسی کاظم بر شما مبارک💐💠💠@qoran114moballge✅🌹