پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
◾️حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
◾️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
◾️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
◾️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
◾️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
◾️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
◾️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
▪️پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
◾️حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار، رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث در پیامی شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور اسلامی ایران و آیت الله آلهاشم، نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی و دکتر امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه و سایر همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفت.
متن پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️ خبر تلخ درگذشت شهادت گونه عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و محبوب خستگی ناپذیر، آیت الله سیدابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان موجب اندوه و تاسف فراوان اینجانب و همکاران بنده در پژوهشگاه قرآن و حدیث شد.
▪️ این حادثه تلخ اگرچه برای ملت ایران سخت و دشوار است اما دیروز و دیشب مردم ایران به خوبی نشان دادند که هرگز خدمتگزار صمیمی و مخلص خود را که با تلاش شبانه روزی در راه پیشرفت و اصلاح امور گام برمی داشت فراموش نخواهند کرد.
▪️اینجانب این مصیبت بزرگ را به محضر امام عصر عج و نیز مقام معظم رهبری و بازماندگان این حادثه غم انگیز و همه هموطنان گرامی تسلیت عرض می کنم و از خداوند متعال برای درگذشتگان، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و اجر مسألت می کنم.
رضا برنجکار
رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣 بازدید رئیس مرکز تراث الحله از پژوهشگاه قرآن و حدیث
🔹حجت الاسلام شیخ صادق الخویلدی، رئیس مرکز تراث الحله وابسته به عتبه عباسیه و دو تن از اساتيد حوزه علمیه نجف اشرف، امروز پنجشنبه 3 خرداد ماه 1403 با حضور در پژوهشگاه قرآن و حدیث ضمن بازدید از پژوهشگاه با حجت الاسلام دکتر سیدعلی حسینی زاده، معاون پژوهشی پژوهشگاه قرآن و حدیث دیدار و گفتگو کرد.
🔸در این جلسه که با حضور معاونت پژوهش پژوهشگاه، مدیر همکاری های علمی و تنی چند از پژوهشگران پژوهشکده کلام اهل بیت علیهم السلام برگزار شد درباره محورهای همایش مدرسه کلامی حله که در پاییز سال جاری با همکاری پژوهشگاه قرآن و حدیث و مرکز تراث حله عتبه عباسیه، در شهر حله عراق برگزار خواهد شد رایزنی های لازم صورت گرفت.
🔹در پایان این جلسه حجت الاسلام شیخ صادق الخویلدی، رئیس مرکز تراث الحله با هیات همراه از نمایشگاه دائمی آثار پژوهشگاه قرآن و حدیث بازدید کرد.
↙️ ادامه خبر: 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77001
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣 کتاب "راز رضایت" تألیف حجت الاسلام دکتر عباس پسندیده، از آثار پژوهشگاه قرآن و حدیث منتشر شد.
📖معرفی کتاب:
✍️ شادکامی، از موضوعات مهم زندگی است که مورد علاقه همه مردم است و مکاتب گوناگون، از نظرگاه های مختلفی به آن پرداخته اند.
✍️ به باور نویسنده یکی از شاخص های مهم زندگی خوب، برخورداری از احساس رضامندی است. زندگی، دو روی خوشایند و ناخوشایند دارد. زندگی خوب وقتی به دست می آید که فرد بتواند هم در دوره خوشایند و هم در دوره ناخوشایند، نعمت های زندگی را ببیند و احساس رضامندی داشته باشد. هیچ انسان موفقی نیست كه از هنر «رضایت از زندگی» برخوردار نباشد و بدون رضامندی، امكان پیشرفت و موفقیت وجود ندارد.
✍️ رضایت از زندگی، از مؤلفه های کلیدی شادکامی است و به همین جهت، انسان همواره در جستجوی آن است. روان شناسان نیز از دیرباز و به ویژه در دوره اخیر به این موضوع پرداخته و تبیین های خود را ارائه کرده اند.
✍️ در منابع اسلامی نیز به این موضوع توجه جدی شده است.آنچه در این کتاب به آن اشاره شده است رضامندی از دیدگاه اسلام است. مسأله این است که بر اساس منابع اسلامی، رضامندی چه تعریفی دارد و از چه مولفه هایی تشکیل شده است و کدام نظریه اسلامی می تواند رضامندی را تبیین کند.
✍️ تئوری اسلامی رضامندی "خیر ادراک" شده است و بر همین اساس، عواملی مشخص به تامین رضایت از زندگی می پردازند.
✍️ پژوهش حاضر در پنج فصل سامان یافته است که...
◀️ ادامه خبر 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77002
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣 کتاب "قلمرو رضایت" تألیف حجت الاسلام دکتر عباس پسندیده، از آثار پژوهشگاه قرآن و حدیث منتشر شد.
📖معرفی کتاب:
✍️ یکی از موضوعات مهم در دانش روانشناسی و زندگی عموم مردم، "رضایت از زندگی" است که در منابع اسلامی جایگاه ویژهای داشته و یکی از مهمترین مؤلفههای شادکامی به شمار می رود.
✍️ موضوع این کتاب گذشته از مباحث نظری، چالش مهم رضامندی است به اینکه رضامندی در چه قلمروی از مسائل زندگی جریان دارد.
✍️ اگر بخواهیم رضامندی را به صورت عینی در زندگی جریان دهیم، باید ابعاد زندگی را از منظر «رضامندی» بررسی شود و این پرسش مهم مطرح می شود که رضامندی در صحنه عینی زندگی چگونه تجلی مییابد؟ چه بُعدهایی را شامل میشود؟ و هر بُعد، شامل چه مؤلفههایی است؟
✍️ این اثر در نظر دارد آموزههای اسلامی درباره ابعاد عینی رضامندی در زندگی را در نظمی نو و بیانی جدید ارائه کند.
✍️ مطالب این کتاب، خلاصه کتاب الگوی اسلامی شادکامی است و تغییری در بنیان نظری آن داده نشده و تغییرات آن، تنها به اقتضای تلخیص بوده است.
✍️ پژوهش حاضر در شش فصل سامان یافته است که...
◀️ ادامه خبر 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77003
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣 کتاب "شکر و گذشت در متون اسلامی و روان شناسی" تألیف دکتر حمزه عبدی، از آثار پژوهشگاه قرآن و حدیث منتشر شد.
📖معرفی کتاب:
✍️ فضایل و توانمندیها افزون بر رساندن افراد به منش نیکو، کارکردهای فراوانی در ارتقای سلامت روان، بهزیستی روانی، رضایتمندی و حتی مقابله با فشارهای روانی دارند. از همین رو، در سالهای اخیر، توجه فراوانی به اینها شده است.
✍️دو فضیلت «شکر» و «گذشت» از جمله فضیلت هایی ارزشمند در متون دینی و اخلاقی هستند که مانند دو روی یک سکه عمل می کنند.
✍️این دو فضیلت مورد توجه روان شناسان مثبت نگر نیز بوده و جزو توانمندی های منش قرار گرفته اند. شکر و گذشت به ترتیب در زیر مجموعه دو فضیلت "تعالی" و "اعتدال" طرح شده اند.
✍️با کمک متون دینی میتوان به جریانسازی شکر و گذشت دامن زد و پژوهش های علمی را رونق بخشید. از این رو در این اثر، تقارن این دو، مفهوم شناسی، عوامل، آثار و نیز ابزارها و مداخلات آنها از دیدگاه متون اسلامی و متون روان شناختی بررسی گردیده است.
✍️ پژوهش حاضر در سه فصل سامان یافته است که به قرار ذیل می باشد:
1️⃣ فصل اول: شکر و گذشت، مفاهیم متفاوت اما متقارن
2️⃣ فصل دوم: شکر (تشکر)
3️⃣فصل سوم: گذشت
◀️ ادامه خبر 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77004
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣در نشست علمی تبیین شد: چالشهای دنیای مدرن در تربیت دینی چیست؟
🎙سرکار خانم دکتر مهرناز باشیزاده مقدم، عضو هیأت علمی دانشگاه قرآن و حدیث در نشست علمی "چالشهای تربیت دینی در دوره مدرن و رهیافتهای عصبشناختی آن" از بیست و سومین نشست از سلسله جلسات و نشست های "دین و چالش های روز" ویژه "چهارشنبه های اعتقادی" با بیان شش چالش دنیای مدرن در تربیت دینی گفت:
🔸چالش اول، چالش اطلاعات زیاد است. وقتی جوانان در فضای سایبری، اطلاعات زیادی به دست میآورند، بار شناختی آنان افزایش مییابد. افزایش بار شناختی به معنای آن است که پردازش اطلاعات خیلی کم صورت میگیرد؛ بنابراین معرفت آنان معرفت سطحی خواهد بود.
🔹چالش دوم، چالش تأیید است؛ جوانان ما برای هویتیابی غالبا در یک گروه اجتماعی قرار میگیرند. این تعلق به یک گروه خاص، چالش تأیید را برای آنان ایجاد میکند به صورتی که گاهی جریانات ناروا را میپذیرند و قدرت تفکر را خاموش میکنند.
🔸چالش سوم، چالش نقد و نظر است. بسیاری از افراد، اخبار یا دادهها را بدون اینکه از ابزارهای فکری یا فضائل معرفتی استفاده کنند میپذیرند و تسلیم آن میشوند.
🔹چالش چهارم، چالش ثابت قدمی است. به قدری تنوع دادهها و گزارهها زیاد است که میتوان گفت: دنیای مدرن دنیای دزدی توجه است. اما باید بدانیم که کسب ملکات عبادی و اخلاقی در بستر زمان و با ثابت قدمی اتفاق میافتد.
🔸چالش پنجم، چالش زمان است؛ جوانان ...
◀️ ادامه خبر 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77008
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
صوت جلسه بیست و دوم از ویژه برنامه چهارشنبه های اعتقادی 19-02-1403.mp3
34.79M
💠📣 صوت جلسه بیست و دوم از ویژه برنامه چهارشنبه های اعتقادی
🔸از سلسله نشست های دین و چالش های روز
↙️موضوع: "بررسی چهار الگوی شریعت ورزی و فقه مداری در ادیان ابراهیمی؛ دو مغالطه و خطای رفتاری"
🔸ارائه کننده:
🎙 حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدباقر قیومی
(عضو هیات مدیره انجمن کلام اسلامی حوزه و استاد دروس علوم دینی در حوزه علمیه)
🗓 چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه 1403
🌐اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
صوت جلسه بیست و سوم از ویژه برنامه چهارشنبه های اعتقادی 26-02-1403.mp3
38.42M
💠📣 صوت جلسه بیست و سوم از ویژه برنامه چهارشنبه های اعتقادی
🔸از سلسله نشست های دین و چالش های روز
↙️موضوع: "چالشهای تربیت دینی در دوره مدرن و رهیافتهای عصبشناختی آن"
🔸ارائه کننده:
🎙 سرکار خانم دکتر مهرناز باشیزاده مقدم
(عضو هیأت علمی دانشگاه قرآن و حدیث، استادیار گروه علوم و معارف قرآن، پژوهشگر حوزه علوم شناختی دین)
🗓 چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه 1403
🌐اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
پژوهشگاه قرآن و حدیث
🔰بسم الله الرحمن الرحیم
⚜️مسنَد عزّت
زافتادگی به مَسند عزّت رسیده است
یوسف کُنَد چگونه فراموش، چاه را
✍️ چیزی شبیه داستان بود. سالهاست روایت تواضع و فروتنی را خوانده ام و شرح داده ام، ولی در یکی از روزهای سال 1402 فروتنی برای من در قامت یک مرد تجسم یافت. روز پنجشنبه چندبار عنوان شماره خصوصی روی گوشی ام افتاد و جواب ندادم. پیامکی کوتاه از شماره ای دیگر ارسال کردند که : «.....، موسوی هستم فرمانده یگان حفاظت رئیس جمهور». تماس گرفتم و گفتند آقای رئیس جمهور می خواهد شما را ببیند.گفتم قم هستم. گفتند رییس جمهور فردا قم می آید. از آنجا که در رسانه ها سفر ایشان اعلام نشده بود، کمی تعجب کردم. گفتم خبر می دهم. با یکی از دوستان مطلع تماس گرفتم، ایشان شهید موسوی را می شناخت و از تماس مطمئن شدم. روز جمعه ساعت 8.30 صبح به آدرسی که در قم فرستاده بودند، رفتم. خیابان و کوچه ای بسته نبود. تعجبم بیشتر شد. ولی به محض توقف ، یکی از محافظان بیرون آمد و مرا به داخل ساختمان راهنمایی کرد. وارد اتاق شدم و روی مبلی در پایین اتاق نشستم. سردار شهید موسوی آمد و از من خواست روی مبلی در بالای اتاق بنشینم. ابتدا مقاومت کردم ولی گفت رئیس جمهور ناراحت می شود. به ناچار در بالای اتاق نشستم. پس از چند دقیقه خانم دکتر علم الهدی و دو دختر بزرگوار رئیس جمهور آمدند و بعد از آن هم آقای رئیسی تشریف آوردند. صمیمانه روبوسی کردیم و در مبل کناری نشست. آیت الله رئیسی خیلی ساده و طلبگی به من فرمود: خانواده از نهج البلاغه شما تعریف می کنند، آمده ام تا از نهج البلاغه برایم بگویی. من شوک زده شدم. آیت الله رئیسی ، رئیس جمهور بود. از من بزرگتر بود، نماینده خبرگان بود و فقیه شناخته می شد. من طلبه ای ساده در گوشه ای از شهر قم . نه رسانه ای بودم و نه شهرتی داشتم . آن جلسه یک ساعت و نیم طول کشید. آنچه از فقرات نهج البلاغه در باره مدیریت و حکومت در ذهن داشتم می گفتم. طبیعی است که گاه لحن انتقادی می شد . ایشان هم خیلی با علاقه گوش می کرد و گاهی آیه ای از قرآن می خواند و عملا مباحثه شکل می گرفت . در پایان دیدار خواستند چنین جلسه ای هر از گاهی تشکیل شود. خانم دکتر علم الهدی همان روز به من تاکید کردند که حاج آقا خیلی کار می کنند و استراحتی ندارند ولی دلخوشی و علاقمندی شان همین مباحث قرآن و نهج البلاغه است.
✍️آخرین بار اوایل اردیبهشت ماه 1403 بود که از دفتر مقام معظم رهبری در قم تماس گرفتند و برای نشستی با حضور رئیس جمهور دعوت کردند. آخرین سفر استانی رئیس جمهور به قم بود. آقای رئیسی از صبح دیدار عمومی و جلسات مختلف داشت و ساعت 22.30 به دفتر آیت الله خامنه ای آمد. استادانی که دعوت شده بودند ، استادان درس خارج و برخی چهره های معروف حوزوی بودند. سی یا چهل نفر بیشتر نبودند و در این میان کمترین بنده بودم که نمی دانم چرا دعوت شده بودم. رئیسی واقعا خستگی را نمی شناخت. تا 30 دقیقه بامداد ، نقدهای استادان حوزه را شنید و با صبر و حوصله پاسخ گفت و آنگاه فرمود: من خسته نیستم و تا هر وقت شما بخواهید اینجا نشسته ام و گفتگو می کنم.
✍️برای من این دیدارها درس ها داشت: عشق به نهج البلاغه، فروتنی، خانواده دوستی، اهتمام به تربیت خانواده در هر مرتبه و مقامی، تشویق افراد گمنام و علاقه مند به نهج البلاغه، صبر و تحمل فراوان.
✍️ای کاش اخلاق او را زودتر می شناختم و جلوه ای از سخنان امیرمؤمنان علیه السلام را در رفتار او تماشا می کردم: «هیچ شرافت و جایگاه اجتماعی مانند فروتنی نیست. 📚نهج البلاغه/حکمت 113».
✍️و یا این جمله منسوب به امیر مؤمنان علیه السلام: «آنگاه كه انسان بزرگى، به فهم و دانايى برسد، تواضع مىكند. 📚غررالحکم/حدیث 4048»
✍️رضوان خدا بر تو باد که تواضع را آبرو دادی و با رفتارت ما را به تفسیر جملات نهج البلاغه رهنمون شدی.
🖋احمد غلامعلی
🗓3 خرداد 1403
#شهید_جمهور
🌐اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
📣قابل توجه داوطلبان آزمون ارشد ۱۴۰۳ که در مجموعه امتحانی های علوم قرآن و حدیث کد ۱۱۱۱و فقه ومبانی حقوق کد ۱۱۱۲ و روانشناسی کد ۱۱۳۳ مجاز به انتخاب رشته شده اند.
💢عناوین رشته های تحصیلی همراه با کدرشته محل دانشگاه قرآن و حدیث مندرج در دفترچه انتخاب رشته سراسری ارشد ۱۴۰۳👇
🔻#حضوری_قم
🔹علوم قرآن و حدیث۱۲۲۰۶
🔸علوم و معارف قرآن تفسیر اثری۱۲۲۷۲
🔹علوم حدیث گرایش نهج البلاغه ۱۲۲۷۶
🔸تفسیر روایی ۱۲۳۰۰
🔹احیاء تراث قرآنی و حدیثی۱۲۲۱۸
🔸فقه و مبانی حقوق اسلامی۱۲۳۸۸
🔹روانشناسی اسلامی مثبت گرا ۱۴۲۹۵
🔻#حضوری_تهران:
🔸علوم قرآن و حدیث ۱۲۲۰۷
🔹علوم حدیث گرایش نهج البلاغه ۱۲۲۷۷
🔸علوم حدیث گرایش کلام و عقاید ۱۲۲۷۸
🔹علوم و معارف قرآن،تفسیر اجتماعی ۱۲۲۲۹
🔸فقه و مبانی حقوق اسلامی ۱۲۳۸۹
🔹روانشناسی اسلامی مثبت گرا ۱۴۲۹۶
🔻#مجازی:
🔹علوم قرآن و حدیث ۱۲۲۱۹
🔸علوم حدیث گرایش تفسیر اثری ۱۲۲۸۳
🔹علوم حدیث گرایش نهج البلاغه ۱۲۲۸۴
🔸علوم حدیث گرایش کلام و عقائد ۱۲۲۸۵
🔹فقه و مبانی حقوق ۱۲۴۰۳
🔸روانشناسی اسلامی مثبت گرا ۱۴۳۰۷
🔻#واحد_مشهد
🔹علوم حدیث گرایش تفسیر اثری۱۲۲۷۴
⚜️مزایا:
۱.تحصیل در اولین و تخصصی ترین دانشگاه حدیثی کشور
۲. استفاده از کتابخانه تخصصی و استادان مجرب قم و تهران
۳. ارائه تخفیف و پرداخت اقساطی شهریه
۴.بهره مندی از امکانات ورزشی و رفاهی
۵.ارائه وام قرض الحسنه دانشجویی
۶.برگزاری آزمون های پایان ترم دانشجویان مجازی در نمایندگی های سراسر کشور
💢آدرس سایت دانشگاه 👇
🌐qhu.ac.ir
09002151290
🌐اطلاع رسانی اخبار پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#احیاء_تراث_قرآنی_و_حدیثی
🔰معرفی رشته جدید احیاء تراث قرآنی و حدیثی در مقطع کارشناسی ارشد توسط استاد حجتالاسلام والمسلمین سید محمد کاظم طباطبایی؛ عضو محترم هیأت علمی و رئیس دانشکده علوم و معارف حدیث دانشگاه قرآن و حدیث
🔗لینک دانلود و مشاهده برنامه کامل درسی👇
https://qhu.ac.ir/uploads/ReshtehTrathQuran.pdf
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
42.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تفسیر_اثری
🔰معرفی رشته علوم حدیث گرایش تفسیر اثری در مقطع کارشناسی ارشد توسط استاد دکترمحمد مرادی؛ عضو محترم هیأت علمی دانشگاه قرآن و حدیث
🔗دانلود و مشاهده برنامه کامل درسی👇
B2n.ir/w65465
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
25.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نهج البلاغه
🔰معرفی رشته علوم حدیث گرایش نهج البلاغه در مقطع کارشناسی ارشد توسط استاد حجتالاسلام والمسلمین سید محمد کاظم طباطبایی؛ عضو محترم هیأت علمی و رئیس دانشکده علوم و معارف حدیث دانشگاه قرآن و حدیث
🔗لینک دانلود و مشاهده برنامه کامل درسی👇
http://B2n.ir/g72498
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
35.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلام_و_عقاید
🔰معرفی رشته علوم حدیث گرایش کلام و عقاید در مقطع کارشناسی ارشد توسط استاد حجتالاسلام والمسلمین محمد رنجبر حسینی؛ عضو محترم هیأت علمی دانشگاه قرآن و حدیث
🔗دانلود و مشاهده برنامه کامل درسی👇
B2n.ir/w65465
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
صوت جلسه بیست و چهارم از ویژه برنامه چهارشنبه های اعتقادی 09-03-1403.mp3
21.5M
💠📣 صوت جلسه بیست و چهارم از ویژه برنامه چهارشنبه های اعتقادی
🔸از سلسله نشست های دین و چالش های روز
↙️موضوع: "معنا درمانی دینی در عصر بحران معنا"
🔸ارائه کننده:
🎙 دکتر احمد کریمی
(دین پژوه و دانشیار گروه کلام اسلامی دانشگاه قرآن و حدیث)
🗓 چهارشنبه 9 خرداد ماه 1403
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣 برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای خدمت و سالروز رحلت امام خمینی (ره)
🎙سخنران:
حجت الاسلام و المسلمین آقای عبدالهادی مسعودی
(رئیس دانشگاه قرآن و حدیث)
🗓 شنبه 12 خرداد ماه 1403
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣 نسخه به روز شده پیشخوان نرم افزارهای نور آماده دریافت می باشد.
🔸به اطلاع پژوهشگران و اعضای هیات علمی پژوهشگاه قرآن و حدیث و اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه قرآن و حدیث می رساند با همکاری مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) نسخه به روز شده پیشخوان نرم افزارهای نور از طریق شبکه داخلی به آدرس زیر قابل دریافت می باشد.
🔸 قم:
\\files.hadith.ir\Poshtibani\Softbank\Specialized softwares\Noor (Enferadi)
🔹 تهران:
\\tfs2.hadith.ir\Noor\Noor(Enferadi)
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
🏴 السلام علیک یا روح الله الموسوی الخمینی (ره)
🇮🇷 حضرت امام خامنه ای حفظه الله تعالی:
امام خمینی (ره)، یک حقیقت همیشه زنده است.
🏴 فرا رسیدن ۱۴ خرداد سالروز ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و یوم الله قیام خونین ۱۵ خرداد تسلیت باد.
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣در نشست علمی تبیین شد: معنا درمانی دینی در عصر بحران معنا
🎙دکتر احمد کریمی، دانشیار گروه کلام اسلامی دانشگاه قرآن و حدیث در نشست علمی "معنا درمانی دینی در عصر بحران معنا" از بیست و چهارمین نشست از سلسله جلسات و نشست های "دین و چالش های روز" ویژه "چهارشنبه های اعتقادی" در تعریف «معنادرمانی دینی» گفت:
🔸غایت ادیان آسمانی، توضیح و تبیین معنا برای انسان است. میتوان گفت که رسالت انبیاء و هدف اصلی نهاد رسالت، امامت و در ادامه آنها یعنی روحانیت، نوعی معنابخشی به زندگی انسانهاست.
🔹منظور از معنادرمانی دینی همان تربیت و تعمیق معنوی و نشان دادن راه هویتبخشی به انسان است؛ بنابراین معنادرمانی در اینجا، متمایز از معنادرمانیهای روانشناسی غربی است، لذا کسی که متکفل معنادرمانی دینی میشود، خود باید در مسیر اصلاح باشد.
🔸در پاسخ به این سوال که معنادرمانی دینی در حوزه کدام دانش قرار میگیرد؟ باید گفت: بحث معنای زندگی در فلسفه دین مورد توجه بوده، همچنین میتواند در حوزه فلسفه اخلاق قرار بگیرد و با دانش روانشناختی نیز ارتباط دارد؛ اما آنچه در اینجا به عنوان معنادرمانی دینی مطرح میکنیم عمدتاً همان «کلام کاربردی» است.
🔹وقتی از معنای زندگی انسانی سخن میگوییم، در حقیقت از ارزش زندگی انسان حرف میزنیم؛ یعنی آیا زندگی ارزش دارد؟ چرا ما زندهایم و چرا به زندگی ادامه میدهیم؟ معمولا انسانها در زمان درد و رنج و اضطراب...
◀️ ادامه خبر 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77023
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣 بیست و پنجمین جلسه از سلسله نشست های "دین و چالش های روز" ویژه برنامه "چهارشنبه های اعتقادی" برگزار می شود.
❇️شروع جلسه با پخش آنلاین"صلوات خاصه حضرت رضا علیه السلام" از حرم مطهر رضوی
↙️ موضوع این هفته:
"دین و چالش بحران معنا در جهان امروز"
🎙ارائه کننده:
حجت الاسلام و المسلمین دکتر غلامرضا بهروزی لک
(استاد علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام)
🗓 زمان: چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳
🕘 ساعت: ۲۱ تا ۲۲
❇️ با ارائه #گواهی_الکترونیکی
🟣 حضور برای عموم افراد از طریق لینک زیر:👇
https://www.aparat.com/el_balagh/live
↙️ ادامه خبر: 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77024
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث👇👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
صوت جلسه بیست و پنجم از ویژه برنامه چهارشنبه های 16-03-1403اعتقادی.mp3
27.88M
💠📣 صوت جلسه بیست و پنجم از ویژه برنامه چهارشنبه های اعتقادی
🔸از سلسله نشست های دین و چالش های روز
↙️موضوع: "دین و چالش بحران معنا در جهان امروز"
🔸ارائه کننده:
🎙 حجت الاسلام و المسلمین دکتر غلامرضا بهروزی لک
(استاد علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام)
🗓 چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
🏴السلام علیک يا محمد بن علی ایها الجواد یابن رسول الله
▪️اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَىٰ عَلَمِ التُّقىٰ، وَنُورِ الْهُدَىٰ، وَمَعْدِنِ الْوَفاءِ، وَفَرْعِ الْأَزْكِياءِ، وَخَلِيفَةِ الْأَوْصِياءِ، وَأَمِينِكَ عَلَىٰ وَحْيِكَ.
◾️ اللّٰهُمَّ فَكَما هَدَيْتَ بِهِ مِنَ الضَّلالَةِ، وَاسْتَنْقَذْتَ بِهِ مِنَ الْحَيْرَةِ، وَأَرْشَدْتَ بِهِ مَنِ اهْتَدىٰ، وَزَكَّيْتَ بِهِ مَنْ تَزَكَّىٰ، فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيائِكَ، وَبَقِيَّةِ أَوْصِيائِكَ، إِنَّكَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ.
🏴سالروز شهادت مظلومانه نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام محمدتقی "جواد الائمه" علیه السلام بر تمامی شیعیان و محبان اهل بیت علیهم السلام تسلیت باد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💐 اول ذی الحجه سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها گرامی باد.
🌺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وعجل فرجهم🌸
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣 بیست و ششمین جلسه از سلسله نشست های "دین و چالش های روز" ویژه برنامه "چهارشنبه های اعتقادی" برگزار می شود.
❇️شروع جلسه با پخش آنلاین"صلوات خاصه حضرت رضا علیه السلام" از حرم مطهر رضوی
↙️ موضوع این هفته:
"الاهیات مقاومت"
🎙ارائه کننده:
حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدسجاد ایزدهی
(استاد پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)
🗓 زمان: چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
🕘 ساعت: ۲۱ تا ۲۲
❇️ با ارائه #گواهی_الکترونیکی
🟣 حضور برای عموم افراد از طریق لینک زیر:👇
https://www.aparat.com/el_balagh/live
↙️ ادامه خبر: 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77024
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث👇👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
💠📣در نشست علمی تبیین شد: دین و چالش بحران معنا در جهان امروز
🎙حجت الاسلام دکتر غلامرضا بهروزی لک، استاد علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام در نشست علمی "دین و چالش بحران معنا در جهان امروز" از بیست و پنجمین نشست از سلسله جلسات و نشست های "دین و چالش های روز" ویژه "چهارشنبه های اعتقادی" در تبیین ویژگیهای جهان امروز گفت:
🔸آشکارترین ویژگی دنیای کنونی، گسترش ارتباطات و پیدایش فضاهای مجازی است. این امر، موجب پیدایش پدیده جدیدی به نام «جهانی شدن» گردیده است.
🔹ویژگی دیگری که با موج جهانی شدن همراه است، وضعیت اندیشه و فکر مسلط در جهان میباشد.
🔸دنیای کنونی، دنیایی است که انسانها به لحاظ فکری، دوران پسامدرن را پشت سر میگذارند. تا حدود نیمه قرن بیستم، دنیای مدرن وجود داشت که ویژگی مهم آن اومانیسم بود و ویژگی دیگر آن نیز همراهی اومانیسم با سکولاریسم بود.
🔹سومین رکن دنیای مدرن، عقلانیت خودبنیاد بشری بود. عقلانیت خودبنیاد عبارت است از اینکه انسانها به تنهایی میتوانند مصالح خودشان را تشخیص بدهند و نیازی به هدایت وحیانی و دین ندارند. نتیجه این سه اصل یعنی اومانیسم، سکولاریسم و عقلانیت خود بنیاد؛ ریشه یافتن و ظهور دموکراسیهای مدرن شد.
🔸دستاورد مهم دوره مدرنیته این بود که دین در رأس امور نباشد؛ یعنی انسانمحوریِ سکولارِ دارای عقل خودبنیاد آحادی که با دموکراسی تصمیم میگرفت، دیگر جایی برای اعمال دین نمیگذاشت...
◀️ ادامه خبر 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77032
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث 👇👇
https://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith