نقش نگین انگشتری حضرت #ابوطالب علیه السلام
حضرت #رضا علیه السلام می فرماید: بر نگین انگشتری حضرت ابوطالب علیهالسلام چنین حک شده بود:
《رَضِیتُ بِاللَّهِ رَبّا، وَبِاِبْنِ اَخِی مُحَمَّدٍ نَبِیّا، وَبِابْنِی عَلِیٍّ لَهُ وَصِیّا
من خدای را به خداوندی، برادرزاده ام محمد را به پیامبری، و پسرم علی را به جانشینی او پسندیدم.»
🔺عوالم العلوم ؛ ج ۱۱ , ص ۸۶۰
https://eitaa.com/quran_lifestyle
كَلاَمُكُمْ نُورٌ وَ أَمْرُكُمْ رُشْدٌ
سخن تان نور است ، و امرتان باعث رشد و تعالی
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
نزدیک ترین فرد در روز قیامت به من
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
https://eitaa.com/quran_lifestyle
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبک_زندگی_قرآنی
حفظ جان یک حجت شرعی است
⛑ عمل به توصیههای پزشکی در کنار دعا و توسل
حجتالاسلام و المسلمین مسعود #عالی
https://eitaa.com/quran_lifestyle
#سبک_زندگی_قرآنی
حضرت آیتالله #خامنهای:
در مقابل بلایا و حوادث انسانهای بزرگ و دلاور و پهلوان میایستند؛ حادثه را مغلوب خودشان میکنند.
https://eitaa.com/quran_lifestyle
#سبک_زندگی_قرآنی
⛑ مردم دستورالعملهای بهداشتی را کاملاً رعایت کنند
✅مردم عزیزمان از توصیهها و دستورالعملهای مجموعههای مسئول تخطی نکنند؛ در مورد پیشگیری، در مورد تمیزنگهداشتن دست و صورت و محیط زندگی و آلودهنکردن اینها و جلوگیری از آلودهشدن اینها، دستورهایی که مجموعهی متخصص و کارشناس میدهند، اینها را باید عمل کرد. ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
https://eitaa.com/quran_lifestyle
#سبک_زندگی_قرآنی
#حضرت_آیت_الله_جوادی_آملی
#لذت_بهار
🔹 مطلبی كه مربوط به این ایام است یعنی تحویل سال و فرا رسیدن عید نوروز آن است كه آنهایی كه عاقل اند و حكیمانه زندگی می كنند، آنها بهره كامل و كافی از زندگی می برند؛ یعنی هم لذت های جسمانی و بدنی می برند، هم لذت های روحانی و عقلی. اگر كسی عاقل باشد بهترین لذت را از زندگی مخصوصاً در فصل بهار می برد، اما اگر كسی غافل باشد فقط لذت ظاهری می برد؛ توضیح مطلب این است كه در روایات اهل بیت عصمت و طهارت فرمودند: «اِذَا رَاَیتُمُ الرَّبیعْ فَاذْكُرُوا النُّشُور»؛[۱] وقتی بهار آمد به یاد معاد باشید.
🔹 وقتی بهار می آید دو كار در عالم طبیعت و ماده انجام می گیرد، اگر كسی نداند چه كاری در طبیعت انجام می گیرد و چه كسی این كارها را انجام می دهد او فقط یك حیات گیاهی دارد؛ یعنی لذت می برد از خوردن، لذت می برد از پوشیدن، لباس نو در حدّ گیاهان این «حیوان نامٍ» هنوز متخیل و متوهّم و اینها نشده، یك لذت گیاهی می برد، مگر گیاه لذت ندارد؟ آن هم تغذیه دارد و بالنده است و جامه نو در بر می كند، این برگ ها لباس نویی است برای اینها، آنها یك لذت گیاهی دارند. جوانی كه از همه جا غافل است و فقط به این فكر است كه نوروز را خوش باشد او یك لذت گیاهی دارد؛ یعنی خوب غذا می خورد، خوب می گوید، خوب می خندد، خوب جامه در بر می كند، خوب خرم زندگی می كند، می خرامد و دیگر هیچ! این بهره غافلان است، اما اهل بیت عصمت و طهارت كه حقیقت عالم را آگاه اند و ما را به حقیقت عالم آگاهی می دهند فرمودند شما عاقلانه زندگی كنید نه غافلانه، بهره مادی را ببرید، لذت ببرید، از هوای لطیف، از سبزی و از آب و از هوا و محیط سالم لذت ببرید، اما از این رسیدن بهار به یاد معاد باشید «اِذَا رَاَیتُمُ الرَّبیعْ فَاذْكُرُوا النُّشُور» وقتی كه بهار آمد به یاد قیامت باشید.
🔹 این كسی كه حكیمانه به بهار نگاه می كند او هم مطلب جدید می فهمد، لذت علمی میبرد، برهان اقامه میكند، جانش تغذیه می شود و در نشاط است كه مطلبی را فهمید، بعد بدنش هم كه خب لذت می برد؛ از هوای تازه از گل ها و لذائذ و نسیم لذت می برد، پس آدم #عاقل دو لذت از بهار می برد، آدم #غافل یك لذت از بهار می برد. اصرار كتاب و سنت این است كه شما هرگز به كم قناعت نكنید! خب آدم وقتی مطلبی را فهمید كاملاً لذت می برد از آن، لذتی كه انسان از مطلب عمیق می برد بیش از مطلبی است كه از خوردن یك غذای لذیذ می برد؛ لذا فرمودند وقتی بهار شد شما به این فكر باشید كه اگر خوابید بیدار بشوید و اگر خدای ناكرده آن مرگ دامنگیر كسی شد خودتان را با آیات الهی زنده كنید، چون در بیانات نورانی حضرت امیر (سلام الله علیه) آن طوری كه در نهج البلاغه آمده است این است كه بعضی ها مرده متحرك اند «فَالصُّورَةُ صُورَةُ إِنْسَانٍ وَ الْقَلْبُ قَلْبُ حَیوَانٍ وَ ذلِكَ مَیتُ الْأَحْیاءِ»[۲] این بیان نورانی حضرت است در نهج البلاغه، فرمود اینها صورتاً زنده اند آن جانشان آن قلبشان آن فكرشان مرده است «فَالصُّورَةُ صُورَةُ إِنْسَانٍ وَ الْقَلْبُ قَلْبُ حَیوَانٍ وَ ذلِكَ مَیتُ الْأَحْیاءِ»؛ یعنی در زنده ها راه می روند ولی مردهاند، خب اگر كسی با این معارف آشنا باشد خودش را زنده می كند، وقتی زنده شد از حیات لذت می برد. بنابراین خاصیت #بهار این است كه انسان به یاد #معاد بیافتد هم لذت عاقلانه می برد و هم لذت حسی، بنده از ذات اقدس الهی همانند همه شما مسئلت می كنیم كه ذات اقدس الهی توفیق التذاذ عقلی و حسی را به همه ما مرحمت بكند! از بهرههای عقلی لذت ببرند و هم كام جامعه را با معارف قرآن و عترت شیرین كنند. پروردگارا امر فرج ولی ات را تسریع بفرما!
🌷🌸💐🌻🌹🌼🌷🌸💐🌻🌹🌼
[۱]. تفسیر الکبیر، ج۱۷، ص۱۹۴.
[۲]. نهج البلاغه، خطبه۸۷
📚 درس اخلاق۱۳۸۷/۱۲/۲۹
https://eitaa.com/quran_lifestyle
آشنایی با قرآن و سبک زندگی قرآنی
#سبک_زندگی_قرآنی
#حضرت_آیت_الله_جوادی_آملی
#جمال_ملکوتی
🌷🌸💐🌹🌻🌷🌸💐🌼
🔸جهان خلقت با اسمای حسنای الهی اداره می شود، نه انسان و نه جهان مستقیماً با ذات اقدس الهی ارتباط ندارند، آنچه ظهور حق تعالیٰ است به نام «وجه الله» از راه اسمای حسنای الهی است، این مطلب اول.
🌷🌸💐🌹🌻🌷🌸💐🌼
🔸ذات اقدس الهی در دنیا در بهار به صورت جمیل جلوه می كند و در قیامت در بهشت به عنوان جمیل تجلّی دارد. اصل خلقت برابر بیان نورانی امیر المؤمنین (سلام الله علیه) تجلّی الهی است كه در نهج البلاغه فرمود: «اَلْحَمْدُ لِلَّهِ الْمُتَجَلِّی لِخَلْقِهِ بِخَلْقِهِ»،[۱] این تجلّی با جمال الهی كه آمیخته شد در دنیا می شود بهار و در آخرت می شود بهشت، این بهشت و این بهار یك جمال صوری و ظاهری است كه بیانگر «جمال ملكوتی» خدای سبحان است. در ملكوت خدا جمالی دارد به عنوان علم به عنوان رحمت به عنوان رأفت و مانند آن، انسان در بهار باید بهشتی را به همراه خود ببرد، بهشتی بشود! برای اینكه با نشاط و با خرمی به سر ببرد ناچار است از كوثر مدد بگیرد تا هویت خود را بهشت كند؛ بهار از باران مدد می گیرد و سرسبز و خرم می شود، ولی انسان اگر بخواهد بهشتی بشود از باران استمداد نمی كند از كوثر مدد می گیرد و كوثر همان معرفت خدا و محبت خداست كه جمال الهی را به همراه دارد، اینهم یك مطلب.
🌷🌸💐🌹🌻🌷🌸💐🌼
🔸 تا ما بهشتی در درونمان نسازیم هرگز از نشاط طرفی نمی بندیم، هرگز از بهار بهره ای نخواهیم برد، بهار دنیا و بهشت آخرت وقتی به حال انسان نافع است كه او مظهر جمال الهی باشد، وقتی مظهر جمال الهی می شود كه اهل حكمت باشد.
🌷🌸💐🌹🌻🌷🌸💐🌼
[۱]. نهج البلاغه، خطبه۱۰۸
📚 پیام نوروزی تاریخ:۱۳۸۷/۱۲/۲۷
https://eitaa.com/quran_lifestyle