هدایت شده از 🏴 قرآن ناطق 🏴
✍ از آنجایی که در زمان حضرت امام زین العابدین عَلیهِ السَّلام، شرایط اختناق آمیزی از طرف بنی اُمیّه و بنی مَروان، حاکم بود؛ امام عَلَیهِ السَّلام بسیاری از اهداف و مقاصد خویش را در قالب «دعا و مناجات» بیان می فرمودند. لذا مجموعه ای از دعاهای ایشان به نام #صَحیفه_سجّادیّه معروف است که پس از «قرآن کریم» و «نهج البلاغه» ، بزرگترین و مهم ترین گنجینه گرانبهای معارف إلهی به شمار می رود، به گونه ای که از طرف دانشمندان برجسته اسلامی به «اُختُ القرآن» ، «إنجیل أهل بیت» و «زَبور آل محمّد» لقب گرفته است.
💎 این کتاب ارزشمند، شامل 54 دعا می باشد که البته تنها جنبه دعا و مناجات ندارد؛ بلکه اقیانوس بی کرانی از «علوم و معارف اسلامی» است که به مسائل عقیدتی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، قوانین طبیعی، بعضی از احکام شرعی و... می پردازد. اهمّیت این کتاب باعث شده است که تا به حال در کنار ترجمه های متعدّد به زبان های مختلف، بیش از 50 شرح بر آن نوشته شود.
📝 فقیه أهل بیت عَلَیهِم السَّلام، مرحوم حضرت آیت اللّه العُظمی مَرعَشی نَجفی (ره) در سال 1353 ه.ق نسخه ای از این کتاب شریف را برای علّامه معاصر ، مؤلّف تفسیر ألجواهر فی تفسیر القرآن «الشیخ طَنطاوی شافعی» به قاهره فرستاد. وی پس از تشکر از دریافت این هدیه گران سنگ، در پاسخ چنین نوشت:
✍ «این از بدبختی ماست که تا کنون بر این اثر گران بهای جاوید که از #مَواریث_نبوّت است، دست نیافته بودیم. من هرچه در آن نظاره می کنم، آن را از گفتار مخلوق، بالاتر و از کلام خالق پائین تر می یابم.»
📚 سیره پیشوایان، ص 281
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
هدایت شده از 🏴 قرآن ناطق 🏴
صحیفه سجادیه.pdf
2.95M
📲 نسخه Pdf صحیفه سجّادیّه
✍ با ترجمه: حاج حسین انصاریان
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
✍ #صلوات_شعبانیه دعایی نقل شده از حضرت امام سجاد عليه السلام مى باشد که مستحب است در ماه شعبان، هر روز هنگام ظهر شرعی و نیز شب نیمه شعبان خوانده شود. مضمون اصلی این صلوات بیان جایگاه اهل بیت عليهم السلام و تأکید بر #ولایت ایشان است. این دعا در منابع متعدد دعایی همچون «مصباح المتهجّد، اقبال الاعمال، المزار الکبیر و البلد الامین» نقل شده و قسمتى از محتواى آن، به شرح زير است:
✅ در این دعا ذكر شريف #صلوات چندین بار تکرار شده و اين ويژگى، جايگاه ممتاز و خاصّى به اين دعا بخشيده است.
✅ اهل بیت پیامبر صلّیاللّهُ علیه و آله و سلّم با عناوين #گنجینه_علم، محل رفت و آمد فرشتگان، جایگاه رسالت الهی، محل نزول وحی، پناهگاه محكم، فريادرس درماندگان... در اين دعا معرفى شده اند.
✅ در فراز ديگر مى فرمايد: اهل بیت عليهم السلام، هم چون #کشتی_نجات در موجهای سهمگین هستند که هر کس به آن متمسّک شود #نجات مییابد و هر کس از آن باز بماند غرق خواهد شد. جلوتر رفتن از اهل بیت یا عقب ماندن از ایشان موجب #هلاكت است و کسانی نجات مى يابند که همراه و ملازم اهل بیت باشند.
✅ به فرموده امام زين العابدين عليه السلام در اين دعا، خداوند رعایت حقوق اهل بیت و اطاعت از ایشان و پذیرش ولایت آنها را بر دیگران #واجب کرده است.
✅ دعا کننده از خداوند متعال میخواهد که خانه قلبش را با #اطاعت آباد کند و او را با #معصیت به رسوایی نکشد. و طلب توفیق در جهت همیاری مستمندان و فقیران از ديگر مضامين اين دعاست.
✅ ماه شعبان ماهی است که پیامبر اسلام صلّیاللّهُ علیه و آله و سلّم به خواندن نمازهای آن و گرفتن #روزه و شب زنده داری در آن مداومت داشته است.
✅ طلب توفیق پیروی از پیامبر اکرم در عمل به اعمال ماه شعبان و نیز طلب #شفاعت ایشان و طلب عفو و رحمت الهی نیز جزء ديگر حوائج مطرح شده در این دعاست.
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
base.apk
2.92M
اپليكيشن #صلوات_شعبانيه
به همراه صوت و گرافيک زيبا🌸
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
هدایت شده از 🏴 قرآن ناطق 🏴
Samavati-Munjat-shabaniyah.mp3
15.33M
🎧 صوت مناجات شعبانیّه
حاج مهدی سماواتی
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
هدایت شده از 🏴 قرآن ناطق 🏴
4_5949332069275406103.pdf
569K
🌷متن مناجات شعبانیّه🌷
👌 با گرافیک زیبا
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
هدایت شده از 🏴 قرآن ناطق 🏴
🤲 #مناجات_شعبانیّه که از لِسان مبارک أمیرَالمُؤمِنین حضرت علیّ بن أبیطالِب عَلیهِالسَّلام بیان شده است، حاوی نکات فراوانی در چگونگی ارتباط بنده با خداوند عَزَّوَجَلّ، ادب دعا و استغفار می باشد و البته غیر از #صلوات_شعبانیه است که قبلا ذکر نمودیم.
🌸 فراز ابتدایی این مناجات که همچون فراز های دیگر نشان از هدایتگری ویژه و منحصر به فرد أمیرَالمُؤمِنین عَلیهِ السَّلام در رساندن بندگان به معبود می باشد، حاوی نکات مهمّی است که مختصراً تقدیم می شود؛
🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ اسْمَعْ دُعائی اِذا دَعَوْتُکَ، وَ اسْمَعْ نِدائی اِذا نادَیْتُکَ. وَ اَقْبِلْ عَلَیَّ اِذا ناجَیْتُکَ، فَقَدْ هَرَبْتُ اِلَیْکَ وَ وَقَفْتُ بَیْنَ یَدَیْکَ مُسْتَکیناً لَکَ، مُتَضَرِّعاً اِلَیْکَ، راجِیاً لِما لَدَیْکَ ثَوابی🌹
🌷پروردگارا! بر #محمّد و #آل_محمّد درود فرست، و دعایم را بشنو وقتی تو را خواندم و صدایم را بشنو آن گاه که صدایت کردم و به من روی کن زمانی که با تو نجوا نمودم. پس همانا من از دیگران به سوی تو گریختم و در پیشگاه تو قرار گرفتم در حالی که درمانده تو هستم و به سوی تو در حال تضرّع و زاری هستم و به آنچه نزد تو از ثواب می باشد امیدوار هستم.🌷
✍ از شروعِ دعا با ذکر #صلوات بر پیامبر و اهل بیت ایشان علیهم السَّلام، سه پیام برای دعاکننده درک می شود:
✅ هیچ گاه ولی نعمتانِ جهان هستی را فراموش نکنیم؛ چرا که تمام خیر در عالَم هستی به یُمن وجودِ آنها بوده است؛ چنانچه در «زیارت جامعه کبیره» می خوانیم:
🌹اِنْ ذُکِرَ الْخَیْرُ کُنْتُمْ اَوَّلَهُ وَ اَصْلَهُ وَ فَرْعَهُ وَ مَعْدِنَهُ وَ مَأْوئهُ وَ مُنْتَهاهُ🌹
☘ هرجا که نامی از #خیر و نیکویی باشد، شما اولِ خیر و ریشه آن و فرعِ آن و معدن آن و مبدأ و منتهای آن می باشید.☘
✅ آن نورهای مقدّس را بین خود و خدای خود واسطه و #شفیع قرار دهیم؛ چرا که یکی از برکات وجودیِ اهل بیت علیهم السلام، واسطه شدن آنها برای وصول و راه یابیِ آدمیان به بارگاه کبریایی حضرت حقّ است، چنانچه در قرآن نیز آمده است:
🌹وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسیلَةَ🌹
☘ و به سوی خداوند با وسیله تقرّب جویید.☘ (سوره مائده، آیه 35)
👌 به همین منظور، إستمداد از مقامی بزرگ مخصوصاً حضرات معصومین عَلَیهِم السَّلام برای نیلِ به خواسته ها، از نظر عقل نیز، امری پذیرفته شده است.
✅ صلوات بر اهل بیت عَلَیهِم السَّلام قبل از هر چیز، برای گوینده آن فایده دارد؛ همچنان که در زیارتِ جامعه کبیره می خوانیم:
🌹وَ جَعَلَ صَلَواتِنا عَلَیْکُمْ وَ ما خَصَّنا بِهِ مِنْ وِلایَتِکُمْ طیبا لِخَلْقِنا وَ طَهارَةً لِاَنْفُسِنا وَ تَزْکِیَةً لَنا🌹
☘ و خداوند، #صلوات بر شما و ولایت شما را، سَببی برای پاکیزه شدنِ خلقتِ ما و طهارت جان هایِ ما و تزکیه ما قرار داد.☘
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
✍ در روایتی به نقل از شیخ جعفر شوشتری (ره) در کتاب خَصائصُ الحُسینیه آمده است:
💎 حضرت أباعبدالله الحسین علیه السَّلام هنگامی که فرزندش #علی_اکبر علیه السَّلام را به میدان می فرستادند فرمودند:
🌹اللَّهُمَّ اشْهَدْ عَلى هؤُلاءِ الْقَوْمِ، فَقَدْ بَرَزَ إِلَیْهِمْ غُلامٌ اشْبَهُ النَّاسِ خَلْقاً وَ خُلْقاً وَ مَنْطِقاً بِرَسُولِکَ مُحَمَّدٍ صلّی اللّهُ عَلیهِ و آلِهِ، کُنَّا إِذَا اشْتَقْنا إِلى نَبِیِّکَ نَظَرْنا إِلى وَجْهِهِ🌹
🌷 خداوندا، شاهد باش؛ بر این قوم پسری را به میدان می فرستم که شبیه ترین مردم از نظر #خُلق و #خوی و #منطق به رسول تو صَلّی اللّهُ عَليهِ و آلِهِ وَ سَلّم است. ما هر زمان دلمان برای پیامبرت تنگ می شد، نگاه به چهره او می کردیم.🌷
📚 اللُّهوف علی قَتلِ الطُّفوف، ص 113
مُنتَهی الآمال، ج ۱، ص ۳۷۵
💐
فَلَک ندیده جمالی به این تماشایی
به این شگفتی و زیبایی و دل آرایی
🌷
تو از تَبار #علی هستی و علی هستی
و عطر و بوی خُوشَ ت هست عطر زهرایی
🌷
کسی مقابل شمشیر تو نمی ماند
میان مَعرکه شاگرد دست سقّایی
🌷
و در مقام تو این بس ز شأن خطیر
میان این همه ، پائینِ پای بابایی
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
هدایت شده از 🏴 قرآن ناطق 🏴
✍ حضرت #علی_اکبر عَلیهِالسَّلام، فرزند أرشد آقا أباعبداللّه الحُسَین عَلیهِ السَّلام، و دارای فضائل و مناقب و کرامات بی شماری هستند، از جمله: «بصیرت و علم آموزی» ، «ادب و خوش اخلاقی» ، «شجاعت و دلاوری» ، «صبر و بردباری» ، «عزّت نفس و استکبارستیزی » ، «ولایتمداری» ، «ایثار و فداکاری» ، «سخاوت و بخشندگی» ... که ذکر و توضیح همه آنها در این مقام، نمی گنجد.
👌 امّا نکته مهمی که وجود دارد این است که اگر تصور کنیم فضائل ایشان فقط بخاطر این است که فرزند امامِ معصوم هستند، درست نیست؛ چرا که #عبدالله_أفطح پسر امام جعفر صادق عَليهِ السَّلام و #جعفرکذّاب پسر امام هادی عَلیهِ السَّلام نیز از فرزندان امامِ معصوم بودند، ولی نه تنها از امامِ زمانِ خویش تبعیّت و فرمانبرداری نکردند، بلکه خود «إدّعای امامت» کردند...! همچنین #محمّدحنفیّه فرزند أمیرَالمُؤمِنین عَلَیهِ السَّلام نه تنها برادرش امام حسین عَلیهِ السَّلام را در کربلا همراهی نکرد، بلکه عواقبِ این سفر را به سَیّدُالشّهداء عَلَیهِ السَّلام یادآور شد و ایشان را از این سفر نهی کرد!
✅ ولی حضرت #علی_اکبر عَلیهِ السَّلام و بسیاری دیگر از امام زادگان عظیم الشّأن همچون حضرت #أباالفضل_العباس عَلیهِ السَّلام، هرچند شرایط مُساعد بوده، ولی با اختیارِ خود به تهذیب نفس و خودسازی و کسب این فضائل نائل شدند. لذا شایسته است جوانان در این عصر و زمانه، برای نیل به سعادت دنیا و آخرت، با #الگوپذیری از حضرت علی اکبر عَلیهِ السَّلام، به اهداف والای انسانی دست پیدا کنند و از یاران #حضرت_مهدی عَجَّلَ اللَّهُ تَعالی فَرَجَهُ الشَّریف قرار بگیرند إن شاء اللّه...🤲
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
🌹أَحَسِبَ النَّاسُ أَنْ يُتْرَكُوٓا أَنْ يَقُولُوٓا آمَنَّا وَ هُمْ لَا يُفْتَنُونَ🌹
🌷آیا مردم گمان كردهاند، همین كه بگویند: #ایمان آوردیم، رها میشوند و مورد #آزمایش قرار نمیگیرند؟🌷 (سوره عنکبوت، آیه ۲)
🤔
✍ یکی از «سُنّت های إلهی» در میان مردم، #امتحان و آزمایش آنهاست. این آزمایش به معنای عَدمِ #علم_إلهی نسبت به احوال بندگان نیست؛ بلکه بخاطر #اتمام_حجّت بر آنها می باشد و اینکه هرکس به میزان صداقت و استواری خود در إدّعای ایمان، آگاه شود.
📖 به فرموده خداوند در قرآن کریم، نه فقط امّت اسلامی، بلکه امّت های دیگر قبل از اسلام نیز، مورد امتحان قرار گرفتند. یکی از آن امتحانات، #غیبت بعضی از پیامبران در میان اقوام خود بوده است؛ از جمله: «حضرت إدریس» ، «حضرت صالح» ، «حضرت ابراهیم» و «حضرت موسی» عَلی نَبِیِّنا وَ آلِهِ وَ عَلَیهِمُ السَّلام، که در جلد اول از کتاب «کَمالِ الدّین و تَمامِ النِّعمَة» شیخ صدوق (ره) به اَسناد آن پرداخته است.
👌 در زمان ما نیز، غیبت #امام_عصر عَجّلَ اللّهُ تَعالى فَرَجَهُ الشَريف یکی از امتحانات إلهی است که بواسطه آن، مؤمن و منافق، از هم شناخته شوند. لذا در روایات متعدّد، بر حفظ ایمان و عقیده در این زمان، تأکید شده است.
✍ جابر جُعفى گويد: به حضرت امام محمّد باقر عليه السّلام عرض کردم: «مَتى يَكُونُ فَرَجُکُم؟» : فَرَج شما کِی خواهد بود؟
💎 فقال عَليهِ السَّلام:
🌹هَيْهاتَ هَيْهاتَ! لَا يَكُونُ فَرَجُنا حَتّى تُغَربَلُوا، ثُمَّ تُغَربَلُوا، ثُمَّ تُغَربَلُوا، (يَقُولُها ثَلَاثاً) حَتّى يَذهَب الکَدِرَ وَ يَبْقَى الصَّفُو🌹
☘هيهات، هيهات! فرج ما نخواهد شد تا شما غربال شويد، باز غربال شويد و باز غربال شويد، (سه بار تکرار فرمود) تا كِدرها برود و صافها بماند.☘
📚 ألغیبة (طوسی) ج1، ص339
🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
💎 قَالَ مَولانَا حُجَّةِ بْنِ الحَسَنِ المَهدی عَجَّلَ اللَّهُ تَعالی فَرَجَهُ الشَّریف
🌹 فَیعْمَلُ کلُّ اِمْرِئٍ مِنْکمْ مَا یَقْرُبُ بِهِ مِنْ مَحَبَّتِنَا وَ لِیتَجَنَّبَ مَا یدْنِیهِ مِنْ کرَاهِیتِنَا وَ سَخَطِنَا فَإِنَّ اِمْرَأً یَبْغَتُهُ فَجْأَةٌ حِینَ لاَ تَنْفَعُهُ تَوْبَةٌ وَ لاَ یُنَجِّیهِ مِنْ عِقَابِنَا نَدَمٌ عَلَی حَوْبَةٍ🌹
🌷هر یک از شما باید به آنچه که او را به دوستی ما نزدیک می سازد، عمل کند و از آنچه که خوشایند ما نبوده و خشم ما در آن است، دوری گزیند؛ زیرا خداوند به طور ناگهانی (جان) انسان را می گیرد، در وقتی که توبه برایش سودی ندارد و پشیمانی، او را از کیفر ما به خاطر گناهش نجات نمی دهد.🌷
📚 بحار الأنوار، ج53، ص174
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
✍ امروز که #عصر_غیبت نامیده می شود ، از زمان «حضور ائمه» فاصله داریم ؛ ولی تکلیف #شناخت_امام باقی است.
📚 در احادیث مربوط به #امام_شناسی تعبیر «امام زمانه» وجود دارد و این یعنی: هر کس در هر دوره و زمانی باشد، باید امام زمان خودش را بشناسد و به امامت او باور داشته باشد و از ایشان اطاعت کند. البته این، افزون بر شناخت کلی امامان و اعتقاد به #خط_امامت است که از ویژگی های بارز شیعیان است.
✅ از این رو نسبت به امام زمان عجّلَ اللَّهُ تَعالی فَرَجَهُ الشَّریف که امام زنده و #معصوم و حجّت خدا در عصر غیبت است، این وظیفه بر دوش ماست ؛ چه آن حضرت را درک کنیم و چه عمر ما فرصت ندهد عصر ظهور ایشان را دریابیم.
💎 حضرت امام محمّدباقر عَلیهِالسَّلام می فرمایند:
🌹مَن مَاتَ وَ هُوَ عَارِفٌ لِأمامِهِ لَمْ یَضُرُّهُ تَقَدُّمُ هَذا الأمرِ أوْ تَأخُرّه🌹
🌷هر کس بمیرد در حالی که امام زمان خویش را #بشناسد، برای او ضرری ندارد که این امر (ظهور امام زمان) جلو بیفتد یا مورد تأخیر واقع شود.🌷
📚 اصول کافی(عربی)، ج 1، ص 371
💐 درباره امام زمان، مسائل فراوانی وجود دارد که برای معتقدان به #قدرت_لایزال_إلهی و «اراده برتر پروردگار» که می تواند هر چیزی را محقّق سازد، شکّ و تردیدی نسبت به آنها وجود ندارد. بعضی از آن موارد مثل «طول_عمر» ، «امامت در 5 سالگی» ، «آیات المهدی فی القرآن» ، «رجعت» ، «فیوضات ایشان» ، «خورشید پشت ابر» ، «الگوی منتظران» ، «امام شناسی» ، «بَداء» ، «منجی موعود» و ... در پیام های قبلی کانال مورد بررسی دقيق علمی قرار گرفته است که با جستجوی موضوعات ذکرشده داخل گیومه «...» در کانال، قابل ملاحظه و مطالعه هستند. و اما اینکه ایشان چگونه زندگی می کنند؟ محل سکونت ایشان، خانواده و فرزندان ایشان كجاست؟ و مواردی این چنین را از ما نخواسته اند و نسبت به شناخت آنها، تکلیفی به عهده ما نیست.
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
012 - Emam Hazer Va Nazer Ast.mp3
6.48M
🌸 امام، حاضر و ناظر است.
👌 ما منتظر #حضور نیستیم؛ منتظر #ظهور حضرت می باشیم...
🎤حجةالاسلام والمسلمین
دکتر رفیعی
#سخنرانی_کوتاه
👌بسيار شنيدنى
🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
✍ بدون شکّ، انسان موجودی #اجتماعی و مُتمدّن است و در جهانی که زندگی می کند، برای پرهیز از:
❌ هرج و مرج ❌ خودکامگی
❌ بی عدالتی ❌ مشاجره و ...
👌 ناچار از وضعِ قانونِ جامع و تبعیّت از آن است تا بتواند در مسیر تکامل و شرافت، قدم گذارد و به سعادت واقعی نائل شود.
🤔❓ حال این قانون چگونه باید باشد تا هدف غایی و نهایی از آن حاصل شود؟
✅ بدون تردید اولین ویژگی مهمّ چنین قانونی این است که #قانون_گذار، انسانْ شناس باشد و به تمام «غرایز و فطریات» ، «مصالح و مفاسد» و «سعادت و شقاوت» او، آگاه باشد؛ و لذا در این مورد، آنکه بیشترین شناخت را دارد، #خالقِ انسان است؛ زیرا سازنده هر چيزى، نسبت به او از هرکس دیگر، شناخت بیشتر و کامل تری دارد.
✅ ویژگی دیگر، این است که قانون گذار، نسبت به این قانون #ذی_نفع نباشد. (سود و منفعتی از این قانون به خود قانون گذار نرسد.) چراکه اگر خودش یا اطرافیانش از این قانون، سود و منفعتی بدست آورند، قوانین را در جهت منافع خود، وَضع می کنند! لذا در این مورد هم باید گفت، فقط #خداوند_متعال است که از هر منفعتی بی نیاز است و #غنی_بالذّات می باشد.
✅ نکته دیگر اینکه ارسال و تبیین چنین قانون «محکم و بدون نقصی» ، باید به دستِ شخص عاری از خطا و اشتباه یعنی #معصوم سپرده شود تا در هیچ مرحله ای از آن خِلَل و قُصوری اتفاق نیفتد.
👌 و اینجاست که با همین استدلال های کوتاه و البته محكم، به لزوم #بعثت_أنبیاء و نیاز بشر به دستورات إلهی که همان #دین است، پِی می بریم و اينكه چرا خداوند براى هيچكدام از نعمت هاى بى كرانش #مِنّت نگذاشت! ولى در مورد نعمت رسالت، فرمود:
🌹لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَ يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ إِنْ كَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُبِينٍ🌹
🌷یقیناً خداوند بر مؤمنان مِنّت نهاد كه در میان آنان پیامبری از خودشان برانگیخت كه آیات او را بر آنان میخوانَد و [از آلودگیهای فكری و روحی] پاكشان میكند، و كتاب و حكمت به آنان میآموزد، و به راستی كه آنان پیش از آن در گمراهی آشكاری بودند.🌷 (سوره آل عمران، آیه۱۶۴)
(ادامه دارد إن شاءاللّه...)
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
🏴 قرآن ناطق 🏴
✍ بدون شکّ، انسان موجودی #اجتماعی و مُتمدّن است و در جهانی که زندگی می کند، برای پرهیز از: ❌ هرج و
👆👆👆
✍ صِفات #حکیم_بودن و #عدالت_خداوند اقتضا می کند تا زمانى كه نسل بشر بقاء دارد، پیشوای إلهی، آنها را هدایت فرماید تا بهانه ای برای هیچ نسلی نباشد که بگوید:
🌹 لَوْلَآ أَرْسَلْتَ إِلَيْنَا رَسُولًا فَنَتَّبِعَ آيَاتِكَ مِنْ قَبْلِ أَنْ نَذِلَّ وَ نَخْزَىٰ🌹
🌷 چرا رسولی به سوی ما نفرستادی تا پیش از آنكه خوار و رسوا شویم، آیات تو را پیروی كنیم.🌷 (سوره طه، آیه۱۳۴)
👌 همچنین #ختم_نبوت هنگامى موافق با حكمت إلهى خواهد بود كه توأم با #نصب_جانشین برای پیامبر باشد؛ جانشینی كه همه صفات و خصوصیّات پیامبر به جز نبوّت را دارا باشد.
✅ بدين ترتيب، هم ضرورت وجود پیامبر و جانشین بعد از او، ثابت مىشود؛ و هم لزوم علم خدادادى و مقام #عصمت براى ایشان؛ و هم اينكه بايد از طرف خداى متعال، نصب شود زيرا:
🌹اَللَّهُ أعلَمُ حَیثُ یَجعَلُ رِسالَتَهُ🌹
🌷خداوند بهتر می داند رسالتش را کجا قرار دهد.🌷 (سوره أنعام، آیه 124)
👌 فقط خداوند است كه مىداند چنين علمى و چنين مَلَكهاى را به چه كسى عطا فرموده و اوست كه اصالتاً #حقّ_ولايت بر بندگانش را دارد و مىتواند چنين حقى را به افراد #واجد_شرايط بدهد.
👌 لذا مسأله «تعیین راه» و «فقدان راهنما» ، تناقض بزرگی است که ساحت مقدّس خداوند تبارک و تعالی، از این عیب، منزه می باشد.
✅ و بوسیله همین #برهان مستحکم عقلی و قرآنی است که به معنای عمیق روایت زیر پی می بریم که حضرت امام جعفر صادق علیه السّلام فرموده اند:
🌹لَولَا الحُجّةُ لَساخَتِ الأرضُ بِأهلِها🌹
☘اگر #حجّت خداوند نباشد ، مسلّماً زمین، ساکنانش را فرو میبرد.☘
✍غیبت نعمانی، ص155
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
🏴 قرآن ناطق 🏴
👆👆👆 ✍ صِفات #حکیم_بودن و #عدالت_خداوند اقتضا می کند تا زمانى كه نسل بشر بقاء دارد، پیشوای إلهی، آنها
🌹هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ🌹
🌷 اوست خدایی که رسول خود را به #هدایت و #دین_حق فرستاد تا آن را بر همه ادیان تسلط و برتری دهد، هر چند مشرکان ناراضی و مخالف باشند.🌷 (سوره توبه، آیه 33)
☘
✍ مشابه این آیه، در دو سوره دیگر «فتح، آیه 28 و صف، آیه 9» آمده است که نشان از اهمیّت موضوع دارد؛
👌 گرچه اسلام از نظر #منطق و #استدلال همیشه پیروز بوده است، اما در اینجا غلبه ظاهری و وعده حاکمیت اسلام بر جهان را بیان می کند.
🍃 این آیه از یک سو تا کنون تحقّق نیافته و از سویی دیگر، خداوند وعده حاکمیت اسلام را داده است. لذا همان گونه که در روایات بسیاری آمده است، این آیه به #ظهور_حضرت_مهدی علیه السَّلام اشاره دارد.
🌹 حضرت امام جعفر صادق علیه السَّلام می فرمایند:
🌷هنگامی که #قائم ما قیام کند، جایی روی زمین باقی نمی ماند مگر این که در آن جا صدای «أشهَدُ أن لا إله إلّا اللّه و أشهَدُ أنّ محمّداً رَسولُ اللّه» بلند می شود.🌷
📚 تفسیر عَیّاشی، ج 1، ص 138
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
🌹لِكَيْلَا تَأْسَوْا عَلَى مَا فَاتَكُمْ وَلَا تَفْرَحُوا بِمَا آتَاكُمْ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ🌹
🌷تا بر آنچه از دست شما رفت اندوه مخوريد و بدانچه به شما داد شادمان نشويد و خدا هيچ گردنکش خودسِتا را دوست ندارد.🌷 (سوره حدید، آیه 23)
✍ وقتی از #شادی و لذت یا از غم و #اندوه سخن به ميان می آيد، ذهن ما متوجه شادی و اندوه دنيوی می شود؛ در حالی که انسان بايد برای کسب #درجات_اخروی نیز شادمان و بخاطر کوتاهی در #بندگی_خداوند و از دست دادن نعمتهای اخروی نيز غصهدار و غمناک گردد.
✅ در بينش اسلامی بايد اين اصل همواره مورد توجه باشد که نسبت دنيا با آخرت، نسبت #محدود با #نامحدود است؛ و لذا اين دنيا، هم لذت هايش و هم غم و اندوهش گذرا و محدود است و در مقابل، آخرت هم لذت هايش و هم عذابش نا محدود است و هيچ انسان صاحب عقلى، محدود را بجاى نامحدود بر نمى گزيند.
🌹قُلْ مَتَاعُ الدُّنْيَا قَلِيلٌ وَالْآخِرَةُ خَيْرٌ لِمَنِ اتَّقَىٰ🌹
🌷بگو: متاع دنیا #اندک ، و آخرت برای آنان كه #تقوا ورزیدهاند بهتر است.🌷 (سوره نساء، آیه ۷۷)
✅ البتّه شادی و لذتِ مطلوب و متناسب با #فطرتِ_انسان که در آیات و روایات به آن پرداخته شده است، نه تنها مذموم نیست، بلکه بهره مندی از آنها قوّت بخشِ جسم و روح انسان در مسیر بندگی می باشد و مورد سفارش و تأكيد اسلام است؛
👌اما در مواردی که نکوهش شده، منظور #لذّت_حرام است که مانع از رسيدن به سعادت و #لذت_أبدی آخرت میشود؛ مانند لذّتی که از استعمال #مواد_مخدر به انسان دست میدهد، اما ناراحتی، رنج و محروم ماندن از لذتهای طولانی زندگی را در پی دارد.
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
🌹الَّذِينَ اتَّخَذُوا دِينَهُمْ لَهْواً وَ لَعِباً وَ غَرَّتْهُمُ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا ۚ فَالْيَوْمَ نَنْسَاهُمْ كَمَا نَسُوا لِقَآءَ يَوْمِهِمْ هَٰذَا وَ مَا كَانُوا بِآيَاتِنَا يَجْحَدُونَ🌹
🌷 آنان كه دین خود را به سرگرمی و بازی گرفتند و زندگی #دنیا آنان را فریب داد، پس ما امروز آنان را فراموش و از لطف و رحمت خود #محروم میكنیم چنانكه آنان دیدار امروزشان را به فراموشی سپردند و همواره آیات ما را انكار میكردند.☘ (سوره أعراف، آیه ۵۱)
🍂
✍ #لَهْوْ به سرگرمی هایی گفته می شود که انسان را از هدف اصلی و مسائل مهم باز می دارد؛ و #لَعِبْ نیز انجام کاری مثل بازی است که هدف معیّنی در آن نیست. (📚مُفرَدات راغِب)
❤️ قلب مؤمن، #خاشع است و آگاهانه احساس مسئولیت می کند و می داند که زندگی جِدّی است و به زودی از تمام کارهایش مورد سؤال قرار می گیرد؛ لذا همچون کسی که #مسئولیّت مهمّی بر عهده دارد، اگر بر گروهی بگذرد که در حال بازی هستند، در كنار آنها نمى ايستد، 👌 بدون توقّف به راه خود ادامه می دهد و به دنبال انجام هرچه بهتر مسئولیت، کوشش می کند.
✅ اما در مقابل باید توجّه داشت که اسلام برای برطرف کردن خستگی و ایجاد #نشاط ، ما را توصیه به «سیر و سفر» ، «ورزش» ، «#صله_ارحام» ، «تفريح بدون گناه» و مهمتر از همه ارتباط با خداوند متعال در قالب #نماز ، #تلاوت_قرآن ، #دعا ، #زیارت و حضور در مجالس علمى... نموده است.
💐ألَا بِذِکرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ💐
(سوره رَعد، آیه 28)
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
قَالَ أمیرُالمُؤمِنین عَلیٌّ عَلیهِ السَّلام:
🌹الفُرصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحابِ، فانتَهِزُوا فُرَصَ الخَيرِ🌹
🌷فرصت، چون #اَبر مى گذرد. پس فرصتهاى خوب را غنيمت شمريد.🌷 (نهج البلاغه، حکمت 20)
🍃
✍ ارزشمندترین #سرمایه_زندگی فرصت و عُمری است که در اختیار انسان قرار دارد و از طرفى، محدود و برگشت ناپذیر است. به همین دلیل، تصمیم گیری برای این «سرمایه عظیم» بسيار حائز اهميت است و دقت فراوانی می طلبد؛ چراكه هميشه سارقانى در كمين اين متاع ارزشمند هستند و هر كسى كه براى اوقات خود برنامه ريزى و تدبير نكند، ديگران بر او مديريت خواهند كرد!!!
💎 در رابطه با #اهميت_زمان پيامبر اکرم صَلَّی اللَّهُ عَليهِ وَ آلِهِ وَ سَلّم می فرمایند:
🌹ما مِن ساعَةٍ تَمُرُّ بِابنِ آدَمَ لَم يَذكُرِ اللّهَ فيها، إلّا تَحَسَّرَ عَلَيها يَومَ القِيامَةِ🌹
🌷هر لحظه اى كه بر آدمى بگذرد و در آن #ياد_خدا نكند، روز قيامت بر آن لحظه افسوس میخورد.🌷
📚 نهجالذکر، ج ۱، حدیث ۵۱۰
👌 البته ياد خدا فقط به معناى اينكه انسان دائما تسبيح در دست و ذكر به لب داشته باشد، نيست؛ چه بسيار هستند انسان هايى كه در فعاليت هاى مختلف، قلب شان به ياد پروردگار است و نيّت شان، جز رضاى إلهى نمى باشد...
🥀 عَلى أى حال، ماه رجب و شعبان گذشت و ما فرصت های گران بهایی را از دست دادیم. 😔
✅ امید که در ماه رمضان بتوانیم به مدد توفیقات إلهی، آنچه از #نورانیت و #معنویت از دست داده ایم را تحصیل و جبران نمائیم...
🤲أللَّهُمَّ إنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرتَ لَنا فیما مَضی مِنْ شَعبان ، فَاغفِرلَنا فیما بَقِیَ مِنهُ🤲
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
هدایت شده از 🏴 قرآن ناطق 🏴
✍ #تحدیر قرآن کریم روشی از تلاوت است که قاری در آن علیرغم رعایت قواعد تجوید، از سرعت نیز بهره می برد؛ از این رو در زمان یکسان نسبت به تحقیق و ترتیل، تعداد آیات بیشتری تلاوت می شود.
دانلود جزء اول
ahlevela.ir/tahdir/Joze01.mp3
دانلود جزء دوم
ahlevela.ir/tahdir/Joze02.mp3
دانلود جزء سوم
ahlevela.ir/tahdir/Joze03.mp3
دانلود جزء چهارم
ahlevela.ir/tahdir/Joze04.mp3
دانلود جزء پنجم
ahlevela.ir/tahdir/Joze05.mp3
دانلود جزء ششم
ahlevela.ir/tahdir/Joze06.mp3
دانلود جزء هفتم
ahlevela.ir/tahdir/Joze07.mp3
دانلود جزء هشتم
ahlevela.ir/tahdir/Joze08.mp3
دانلود جزء نهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze09.mp3
دانلود جزء دهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze10.mp3
دانلود جزء یازدهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze11.mp3
دانلود جزء دوازدهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze12.mp3
دانلود جزء سیزدهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze13.mp3
دانلود جزء چهاردهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze14.mp3
دانلود جزء پانزدهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze15.mp3
دانلود جزء شانزدهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze16.mp3
دانلود جزء هفدهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze17.mp3
دانلود جزء هجدهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze18.mp3
دانلود جزء نوزدهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze19.mp3
دانلود جزء بیستم
ahlevela.ir/tahdir/Joze20.mp3
دانلود جزء بیست و یکم
ahlevela.ir/tahdir/Joze21.mp3
دانلود جزء بیست و دوم
ahlevela.ir/tahdir/Joze22.mp3
دانلود جزء بیست و سوم
ahlevela.ir/tahdir/Joze23.mp3
دانلود جزء بیست و چهارم
ahlevela.ir/tahdir/Joze24.mp3
دانلود جزء بیست و پنجم
ahlevela.ir/tahdir/Joze25.mp3
دانلود جزء بیست و ششم
ahlevela.ir/tahdir/Joze26.mp3
دانلود جزء بیست و هفتم
ahlevela.ir/tahdir/Joze27.mp3
دانلود جزء بیست و هشتم
ahlevela.ir/tahdir/Joze28.mp3
دانلود جزء بیست و نهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze29.mp3
دانلود جزء سی ام
ahlevela.ir/tahdir/Joze30.mp3
🌸 حجم هر فایل: تقریباً ۴ مگابایت
🌸 زمان تلاوت هرجزء: حدود ۳۵ دقیقه
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
https://eitaa.com/joinchat/2308636738C3c2137cbd3