کلاس آماده سازی متسابقین باحضور حافظ و قاری بین المللی قرآن استاد محمد کاظمی پایگاه شکاری شهید لشگری مهرآباد
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
به نام خدایی که نزدیک است
خدایی که
وجودش عشق است
و با ذکر
نامش آرامش را در
خانه دل
جا می دهیم
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۳۵🌷
گستره ای خالی از هر سخن نادرست:
جهان آخرت، جهانی بسیار وسیع تر از دنیا است و ما نمی توانیم تصوّر دقیقی از آن داشته باشیم. شاید بتوان نسبت دنیا به آخرت را به نسبت عالم جنینی به دنیا تشبیه کرد. قرآن در مورد نعمت های بهشت فرموده است: «هیچ کس نمی داند چه پاداش هایی که چشم را روشن می کند، در انتظار اوست.»
یا در حدیثی از امیر مؤمنان علی می خوانیم: «تمام چیزهای دنیا، شنیدنش بزرگ تر از دیدنش است، و تمام چیزهای آخرت، دیدنش بزرگ تر از شنیدنش است.» از این رو، قرآن، توصیفی در حدّ فهم و درک ما از بهشت ارایه کرده، و در آیات 12 تا 37 این سوره نیز وضعیّت مقرّبان را در بهشت وصف کرده است. در میان نعمت های فراوانی که این آیات برای مقرّبان برمی شمرد، یک نعمت معنوی بزرگ قرار دارد که با وجود آن، طعم نعمت های دیگر در کام اهل بهشت شیرین می شود. به فرموده ی آیات 25 و 26، بهشتیان هیچ گونه سخن زشت و بیهوده ای نمی شنوند و هیچ گاه کسی به آنان تهمت نمی زند. آری، آنان در جایی به سر می برند که نه دروغ و تهمت وجود دارد و نه مسخره کردن و غیبت؛ نه سخنان نیشدار هست و نه حرف های گوش خراش. در آن مکان روحانی، کلمات زشت و دور از ادب، جایی ندارد و حتّی سخنان بیهوده و بی فایده به گوش کسی نمی رسد. اگر درست فکر کنیم، بیشترین ناراحتی ما در زندگی دنیا، از همین سخنان زشت و بیهوده و گناه آلود، همچنین از تهمت ها و غیبت ها و زخم زبان هاست. در بهشت امّا خبری از این سخنان نیست و فقط سخنانی سرشار از خوبی و سلامت و مهرورزی در میان بهشتیان رد و بدل می شود (اِلّا قیلاً سَلاماً سَلاما)؛ سخنانی مانند سلام و درود خدا بر بهشتیان، سلام و درود فرشتگان بر آنان، و سلام و درود آن ها به یکدیگر.
به راستی اگر تمامی پیروان قرآن، زبان خود را از سخنان زشت و بیهوده و تهمت و زخم زبان حفظ کنند، محیط خانواده ها و مدارس و دانشگاه ها، و محیط های کاری، چقدر گرم تر و بانشاط تر می شود! در روایتی می خوانیم که مرد بیابان نشینی به پیامبر عرض کرد: ای پیامبر خدا، مرا به کاری راهنمایی کن که با انجام آن، وارد بهشت شوم، پیامبر فرمود: «به افراد گرسنه، غذا، و به افراد تشنه آب بده؛ امر به معروف و نهی از منکر کن، و اگر نمی توانی تمام این کارها را انجام دهی، [دست کم] زبانت را از هر سخنی به جز سخنان نیکو حفظ کن؛ زیرا بدین وسیله می توانی بر شیطان پیروز شوی.» ما نیز با عمل به این دستور پیامبر می توانیم خود را در جهان آخرت به بهشت برسانیم، و در دنیا نیز بهشت کوچکی را در خانه و محیط زندگی خود بنیان نهیم.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5863787938625619660.mp3
2.15M
🔸ترتیل صفحه 535 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
@quranekarim1398
صفحه ۵۳۵ مصحف شریف
سوره مبارکه واقعه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۲۸ مهر ۱۴۰۱
میلادی: Thursday - 20 October 2022
قمری: الخميس، 23 ربيع أول 1444
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹ورود حضرت فاطمه معصومه به قم، 201ه-ق
📆 روزشمار:
▪️11 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
▪️15 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️17 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️41 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️49 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
@quranekarim1398
💢 زیان پاسخهای زیاد
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 إذَا ازْدَحَمَ الْجَوَابُ، خَفِيَ الصَّوَابُ.
🔹 هنگامى كه جوابها زياد (و دَرهم) شود حق مخفى مىگردد.
📚 حکمت 243 نهج البلاغه
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
@quranekarim1398
💔 آخرین پنجشنبه مهر ماه
💔 به ياد عزیزان آسمانی
🥀 شاخه گلی با ذکر فاتحه وصلوات
بفرستیم برای تمام عزیزانی
که در بین ما نیستند اما
یادشون همیشه در دل ماست
و دعاهاشون هنوز کارگشاست
🥀🍃
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️🎥تو قبر چه خبره ؟!
🎙#استاد_مسعود_عـــالے
👈#تلنگر
هر عیبی که از دیگران دیدید ستر و پوشیده نگهدارید، تا خداوند سبحان عیب های شما را در روز محشر بپوشاند.
👥ای انسان بدان:
تو خیاط هستی و زبانت سوزن.
اگر درست بدوزی وخیاطی کنی،یک لباس زیبا وگران قیمتی درست کرده ای.
📌و اگر سوزنت به خطا رفت فقط خودت را زخمی میکنی.
☝️گناهان بشر، بین خودشان و خدایشان هست و بین تو و گناهانشان هیچ مسألهی شخصی وجود ندارد.
پس زبانت را از آن ها آزاد کن،
تا خداوند تو را از ابتلاء و عذاب برهاند
🦋أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🦋
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
🍁🍂🍁🍂🍁
@quranekarim1398
🎙#امام_خامنه_ای:
✋ما هرگز نقاط منفی را انکار نکردهایم
🔹 بنده در ملاقات های مسئولان، در این جلساتی که ماه رمضانها هست که همهی آن ها هستند، بیشترین نقاط ضعف را تذکّر می دهم، در جلسات خصوصی خیلی بیشتر.
🔹 و توجّه به این نقاط ضعف وجود دارد، نه اینکه نیست، من بارها گفتهام ما عقبیم، در این شکّی نیست، [ما از قافله عقبیم] امّا آن طرف قضیّه این است که ما از انتهای قافله، یک حرکت پُرشتابی را شروع کردهایم حالا به نزدیک های جلو رسیدهایم؛ این یک واقعیّت است.
🔹البته هنوز به آن جلو نرسیدهایم امّا خیلی پیش رفتهایم، باز هم پیش خواهیم رفت؛ ما در مسائل گوناگون کشور پیشرفت کردهایم: در دانش، در مدیریّت ها و...
🔹ضعف ها هست، بعضی از مسئولین ما، بعضی از دولت های ما کوتاهیهایی داشتهاند، این ها وجود دارد امّا حرکت، حرکت انقلاب است، پیشرفت انقلاب است.
🔹شما نگاه کنید ببینید جمهوری اسلامی چهل سال پیش کجا بود، امروز کجا است؛ بیست سال پیش کجا بود، امروز کجا است.
۲۷/۰۷/۱۴۰۱ #دیدار_نخبگان
#لبیک_یا_خامنه_ای
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 ذکر ویژه ی امت پیامبر (ص) که سایر امت ها در حسرت آن بودند!
🎤حجت الاسلام حیدری کاشانی
#سخنرانی #ایران_صدا #سخن_ایران_صدا #میلاد_پیامبر_اکرم
انسان شناسی ۱۴۱.mp3
12.4M
#انسان_شناسی ۱۴۱
#استاد_شجاعی
#استاد_میرباقری
- مهمترین
- کاربردی ترین
- ارزشمندترین
- و ضروری ترین
نعمت خدا به انسان چیست؟
※ وظیفه انسان در برابر چنین نعمت یا امانتی چه میباشد؟
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
خــدایا شروع سـخن نامِ توست
وجودم به هر لحظه آرامِ توست
دل از نام و یادت بگـیـــرد قـرار
خوشمچون که باشی مرادر کنار
سلاااام
الهی به امیدتو
صبحتون بخیر💖
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
نکته تفسیری صفحه ۵۳۶
چهار نشانه از قدرت خدا:
محتوای اصلی این سوره، معاد و زندگی انسانها در آخرت است؛ حقیقتی که کافران، آن را محال میشمرند، و به فرموده ی آیات 47 و 48 همین سوره، پیوسته با تعجّب میگویند:
«آیا هنگامی که بمیریم و خاک و استخوان هایی پوسیده شویم، دوباره زنده می شویم؟ آیا اجدادمان هم زنده میشوند؟!»
آنها باور نمیکردند کسی قدرت زنده کردن مردگانِ بیجان را داشته باشد. از این رو قرآن بارها یادآوری می کند که زندهکنندهی مردگان در قیامت، همان کسیست که آنان و همه ی مخلوقات جهان را آفریده است. این آیات به چهار نمونه از خلقت و تدبیرِ الهی در آفرینش که همه ی ما بارها آنها را دیده ایم، اشاره میکند و نتیجه می گیرد که چنین خدایی، توانایی زنده کردن مردگان را دارد. این امور اینهاست:
1ـ خلقت انسان(آیات 58 تا 61): طبق آمار، در هر ثانیه، 3 نوزاد متولّد می شود؛ انسانهایی کوچک با قدرت دیدن، شنیدن، بویایی، درک کردن و...؛ امّا باور این واقعیّت سخت است که این موجودات کامل، حدود نه ماه قبل، تنها یک تک سلول بوده اند که به سرعت تکثیر شده و به سلولهای گوناگون بدن تبدیل شده است.
خدایی که یک تک سلول را به نوزاد تبدیل می کند، مرگ را نیز برای او رقم زده، و مقرّر کرده که در زمانی معیّن، دوباره زنده شود.
2ـ به بار نشستن محصولات کشاورزی(آیات 63 تا 67): بدون شک بخش عمده ای از مواد خوراکی ما، از محصولات کشاورزی به دست می آید. گندم، برنج، لوبیا، نخود و...، محصولاتی هستند که هر سال بر روی زمین خاکی کاشته و برداشت می شوند و به چرخه ی زندگی بشر رونق می بخشند. ولی به راستی نقش ما در تبدیل شدن دانه ی گندم به خوشه ی گندم چیست و چقدر است؟ این کیست که از دانه ی سخت، جوانه می رویاند، و آن جوانه ی نرم را از دل خاک بیرون می آورد، و در قالب یک خوشه، دهها دانه ی دیگر به ما تقدیم می کند؟ آیا ما جز پاشیدن بذر و آب دادن به آن، کار دیگری می کنیم؟ آیا ما در گندم شدن دانه ی گندم و برنج شدن دانه ی برنج نقشی داریم؟ این پدیده ی عجیب که به سبب تکرار برای ما عادّی شده، یکی از نشانه های قدرت خداست. آری، همان خدایی که از دانه ی سخت و خشک، گیاه سبز و زنده را پدید میآورد، مردگان را در قیامت زنده خواهد کرد.
3ـ باران(آیات 68 تا70 ): مایع حیات بخشی که زندگی ما و تمام جاندارانِ زمین به آن وابسته است. آیا تا به حال به این اندیشیده ایم که این آب گوارا که به راحت در اختیار ما قرار دارد، سفری بسیار طولانی داشته و از هزاران کیلومتر دورتر به وسیله ی مأموران عظیم الجثه ای به نام «ابرها» به ما رسیده است؟ آیا به این اندیشیده ایم که چطور آبِ شور دریا چنین خالص و شیرین در اختیار ما قرار گرفته است؟ به راستی اگر خدا می خواست، آن را شور قرار میداد و دیگر خبری از آب شیرین نبود؟! آری، چنین خدایی که بخار آب را از اقیانوسها برمی انگیزد و به هزاران کیلومتر دورتر منتقل میکند و شیرین و گوارا به ما می بخشد، توانایی برانگیختن مردگان را از گورهایشان دارد.
4ـ آتش(آیات 71 تا 73): پدیده ی خارق العاده ی جهان طبیعت و نعمت بزرگی که فقط ما انسانها از آن بهره می بریم و برای هزاران مصرف حیاتی، آن را به کار می گیریم. آیا در روند این پدیده اندیشیده ایم: اینکه چگونه از چوبی سبز و تر، زبانه های آتش سر بر می آورد و به ما نور و گرما می بخشد؟ آری، خدایی که میتواند کاری کند که از چوبِ تر، آتش سر بر آورد، میتواند کاری کند که مردگان بیجان، از دل خاک سر بر آورند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحه ۵۳۶ مصحف شریف
سوره مبارکه واقعه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5866039738439305213.mp3
1.94M
🔸ترتیل صفحه 536 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام صبا - سه گاه - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
💢 تأثیر توانایی در کاهش تمنّا
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 إذَا كَثُرَتِ الْمَقْدِرَةُ [الْمَقْدُرَةُ]، قَلَّتِ الشَّهْوَةُ.
🔹 زمانى كه توانايى زياد گردد خواسته كم شود.
📚 حکمت 245 نهج البلاغه
✍️ اين گفتار حكيمانه از يك اصل روانى معروف سرچشمه مىگيرد كه مىگويد: انسان نسبت به چيزى كه براى او ممنوع شده حرص فراوان دارد.
👈 دليل آن هم روشن است؛ چيزى كه در دسترس انسان باشد و هر زمان بخواهد به آن برسد، نه براى ذخيره كردن آن دست و پا مىزند، نه به علّت ازدست دادنش اضطراب دارد و اى بسا با بىاعتنايى به آن نگاه كند.
👌 ولى به عكس، چيزى كه در دسترس او نيست يا به زحمت پيدا مىشود به آن علاقه نشان مىدهد و گاه اصرار دارد بيش از مقدار حاجت خود از آن ذخيره كند. به همين دليل هنگامى كه چيزى از مواد غذايى كم مىشود، مردم به فروشگاهها هجوم مىبرند.
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
@quranekarim1398
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۲۹ مهر ۱۴۰۱
میلادی: Friday - 21 October 2022
قمری: الجمعة، 24 ربيع أول 1444
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️10 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
▪️14 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️16 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️40 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️48 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
✅ با ما همراه شوید...
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرود بسیار زیبا همراه با تصاویر دلنشین . تامی توانید در گروه ها به اشتراک گذارید , برای کوری چشم دشمنان . تا کور شود هر آنکس نتواند دید✌️🇮🇷✌️🇮🇷✌️🇮🇷✌️🇮🇷
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد_شجاعی
موضوع:اینکه من، چه مدلی لباس میپوشم...
چه مدلی آرایش میکنم...
چه مدلی رفتار میکنم...
واقعا به کسی ربطی داره؟!
چرا رعایت حجاب، باید جزء قوانین یه کشور باشه؟!
حکومت، به اسم اسلام، آزادی ما رو ازمون گرفته!
اصلا مگه هرکسی رو، توی قبر خودش، نمیخوابونن؟!
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
∞♥∞
📝اگر امام زمان زنده است و بین ماست چرا ما درک و لمسش نمیکنیم؟؟
#استاد_عالی
@quranekarim1398
Shab07Rajab1399[04] (1).mp3
4.68M
💠 #نجوا با امام زمان (عج)
▫️جمعه ها دارن میگذرن ... (زمینه)
🎙 بانوای: حاج میثم مطیعی
🔹 ویژه #جمعه_های_دلتنگی
👈 مشاهده متن :
Meysammotiee.ir/post/2298
42.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مقام معظم رهبری(حفظکم الله):
🔹جنگ ترکیبی(هیبریدی) دیکتاتوری رسانه ای و جهاد تبیین
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
#همسران
زن در جايگاه همسرى از منظر قرآن
زوجیت انسان
💞 در عالم، خلقت، به صورت زن و مرد هست. اين مفهوم نه تنها معنی همانندى همه جانبه زن و مرد در ابعاد اصول انسانى همچون، ارزشها، كماليابى و هويت انسانى رو دربرداره بلکه كاملكنندگى هر يک براى ديگرى رو هم مىرسونه. (نساء/۱)
تداومبخش نسل بشر
💞 «از آن دو، مردان و زنان فراوانى(در روى زمين) منتشر كرد.» (نساء/۱)
این آيه نقش مشتركی، براى زن و مرد در تكثير و گسترش نسل انسان، قائل شده و زنان را شريک تداوم نسل بشر و داراى تأثير در خَلق و خُلق فرزندان میدونه.
عامل آرامش همسر
💞 «از جنس خودتان همسرانى براى شما آفريد تا در كنار آنان آرامش يابيد و ميان شما و همسرانتان علاقه شديد و رحمت قرار داد.» (روم/۲۱) یکی از اهداف ازدواج، رسيدن به آرامش جسمى و روانىه، همسر بايد عامل آرامش باشه نه مايه اضطراب.
ادامه داره...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@quranekarim1398