4_5866208612258416324.mp3
1.87M
🔸ترتیل صفحه 267 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
http://eitaa.com/quranjavadalaeme
نکته تفسیری صفحه ۲۶۷:
بسم الله الرحمن الرحیم
بندگی تا هنگام مرگ:
بررسی و دقت در جهان هستی و پدیدههای شگفت انگیز و پیچیده آن به ما اطمینان میدهد که این آسمان پر ستاره و این زمین نرم و هموار بی هدف آفریده نشده و خالق دانا و توانای آن از پدید آوردنش هدف مهمی داشته است. ما انسانها نیز با این همه پیچیدگی و توانایی هدف مهمی از زندگی در این دنیا داریم که بیشک یکی از مهمترین وظایف ما شناخت آن هدف مهم است. به همین سبب خدای مهربان از طریق وحی به پیامبر گرامی خود پیغام داده است که هدف او از آفرینش ما رسیدن ما به سرچشمه هستی و منبع علم و قدرت در جهان است . ما آمدهایم تا در این دنیا برای رسیدن به لطف و رحمت بیپایان خدا آماده شویم و به فرموده قرآن
به لقاء الله برسیم اما راه رسم خاص خودش را دارد و همان خدایی که آفرینش ما را برایمان باز گفته بیان فرموده که تنها راه رسیدن به آن هدف عبادت و بندگی او است.
در آیه ۵۶ از سوره ذاریات میخوانیم که هدف خدا از آفرینش انسانها عبادت اوست تا بدین وسیله برای روبرو شدن با لطف و رحمت او آماده شوند چرا که برای رسیدن به یک هدف مهم باید در برابر بزرگان مسیر آن هدف تواضع و فروتنی به خرج داد مانند شاگردی که برای رسیدن به علم و دانش در برابر استاد تواضع میکند و فرزندی که برای رسیدن به رشد و کمال در برابر پدر و مادر فروتنی مینماید به همین ترتیب برای رسیدن به اوج کمال انسانی یعنی لقاء الله باید برابر خدا تواضع و فروتنی کنیم و در پیشگاه مقدس او به خاک بیفتیم و با عبادت و بندگی او عزیز و والامقام شویم.
پیشوای چهارم ما شیعیان چه زیبا در این باره فرموده است:《 شخص عزیز و گرامی کسی است که عبادت و بندگی تو او را عزیز کرده است》.
از این رو نخستین و مهمترین وظیفه یک انسان در زندگی عبادت و بندگی خداست و این آیه نیز به پیامبر خود دستور میدهد که تا پایان عمر عبادت خدا را ادامه دهد. تمام مسلمانان نیز در نمازهایشان و در هنگام تشهد پیش از آنکه به نبوت پیامبر گواهی دهند، شهادت میدهند که او بنده خوب خدا بوده است. آری برای رسیدن به لطف و رحمت خدای پاک و برخورداری از علم و قدرت بیپایان او باید دل و جانی پاک داشته باشیم و تنها راه دستیابی به صفا و پاکی دل، عبادت خدا و تسلیم بودن همچون بردگان در برابر اوست.
راه و روش پیشوایان ما به خوبی نشان میدهد که آنان عبادت را یک تکلیف نمیدانستند. بلکه به آن عشق میورزیدند و از آن لذت میبردند. در روایتی از پیامبر گرامی اسلام میخوانیم:《 برترین مردم کسی است که به عبادت عشق بورزد و آن را در آغوش کشد و با دل و جان دوستش داشته باشد و جسمش آن را لمس کند و در میان کارها و سرگرمیهای گوناگون دنیا خود را بدان مشغول کند》.
البته باید توجه داشته باشیم که مهمترین بخش عبادت، اجرای دستورهای خداست و عمل به کارهای مستحب در درجه دوم قرار دارد. در این باره امام سجاد فرموده است:《 هر کس به آنچه خدا بر او واجب کرده عمل کند از عابدترین مردم است》.
http://eitaa.com/quranjavadalaeme
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱
✨ بهترین چیزی که خدا در دل انسان قرار میدهد ✨
🦋 شرح حدیث اخلاق
🎙حضرت آیتالله خامنهای
http://eitaa.com/quranjavadalaeme
دلم تا کی برایت ندبه خوانَد
زمین هم آتش دل را فشانَد
نگهدار تو شد دست خداوند
که دنیا خالی از حجت نماند...
#سلامآقایمن
#امام_زمان♥
#میلاد_امام_زمان
http://eitaa.com/quranjavadalaeme
صفحه ۲۶۸ مصحف شریف
سوره مبارکه نحل
#به_نیت_تعجیل_در_فرج_امام_زمان_عج
http://eitaa.com/quranjavadalaeme
4_5868275586744452757.mp3
1.88M
🔸ترتیل صفحه 268 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
http://eitaa.com/quranjavadalaeme
✍ پرسش پاسخ قرآنی
⁉️آیا حوادث تلخ یا شیرین که در زندگی پیش می آید، به اراده و خواست خداست؟
✍در حوادث تلخ و شیرین، پیش از آن که نقش خداوند را در آن بررسی کنیم، باید به نقش خدا در آن توجه کنیم، زیرا نقش خداوند فقط این است که از وجود حوادث آگاه است و بر اساس سنتهایی که مقرر نموده، شامل حال انسانها میشود، در حالی که در بسیاری از این حوادث، نقش بشر انکار ناپذیر است.
ما انسانها معمولاً در ارزیابی پدیدهها اعم از تلخ و شیرین دچار خودبینی خاصی هستیم و هر پدیدهای را از دریچه سود ظاهری خویش نگاه میکنیم، در حالی که باید پدیده را با نظام کلی جهان دید و سپس درباره آن داوری کرد.
متوجه دانستن هر حوادث تلخ به جهان غیب، دور از واقعبینی است، زیرا بخشی از نارساییها و حوادث تلخ، زاییده کوتاهی انسان است و چه بسا میتواند بخشی از گرفتاریها را کاهش دهد. او میتواند با هوش خدادادی از زیانها بکاهد، بلکه از آنها به سود خود بهره گیرد.
فقر و بدبختی که در برخی از جوامع حاکم است، نتیجه نظام ظالمانه اجتماعی است. گروهی از پرخوری رنج میبرند و برخی از گرسنگی. اگر در جهان، نظام عادلانه حاکم بود، همه از زندگی آبرومندی برخوردار بودند.
بنابر این قبول داریم در قضا و قدر الهی تمام حوادث تلخ و شیرین ضبط شد. و خداوند از ازل میدانسته است که این حوادث، اتفاق میافتد، ولی تمام این حوادث با اختیار و اراده انسان انجام میپذیرد و قضا و قدر و علم ازلی الهی با اختیار و اراده انسان منافاتی ندارد.
http://eitaa.com/quranjavadalaeme
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️لحظاتی باولی امرمسلمین
امام خامنه ای( حفظه الله)
در باره نیمه شعبان
http://eitaa.com/quranjavadalaeme