eitaa logo
نشریه قرآن و برهان (علم / دین)
314 دنبال‌کننده
127 عکس
1 ویدیو
0 فایل
ا ﷽ ا اینجا 📕 نشریه "قرآن و برهان" و 📚 کتب استاد علامه سیدعلی موسوی(ره) که بر پایه علم و دین هستند را خدمتتان معرفی می‌کنیم. برای ارتباط با ما و ثبت سفارش به آیدی زیر پیام دهید👇 @quranoburhan1 📞۰۹۰۲۱۴۵۰۴۰۱ 🌐 http://www.quranoburhan.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
✨✨ ✨ ﷽ با سلام، احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضور موسسه فرهنگی قرآن و عترت حکمه صافیه در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ۱۴۰۳ مکان: شبستان مصلای امام غرفه گروه قرآن و عترت در ستون ۵۸ زمان: ۹ فروردین ماه از ساعت ۱۷ ✨ ✨✨
. ✨با سلام و آرزوی قبولی طاعات شما عزیزان✨ بدینوسیله پخش فیلم‌های سخنرانی استاد علامه سیدعلی مـوسـوی(ره) ذیـل ســوره مـبــارکــه عـنــکــبــوت را به اطلاعتان می‌رسانیم 👇 .
. دریافت سلسـله مباحث سخنـرانی استاد علامه سیدعلی موسوی(ره) به‌صورت حضوری مکان: میدان ملت، خیابان امیرکیانوش، بلوار حسین شهید، کوچه صاحب الزمان(عج)، پلاک 9 زمان: 14 لغایت 28 ماه مبارک رمضان، ساعت 16 ویژه خواهران ❇ همچنین شما می‌توانید به‌صورت غیرحضوری و از طریق لینک زیر از مباحث سخنرانی استفاده نمایید. https://www.ostad-mosavi.com/lessons/2- رمز عبور: 1403 .
. 🖋📜 وصيت علی‌بن‌ ابيطالب(ع) شب بیستم رمضان حضرت علی(ع) در بستر بود و زهر چنان در بدن نازنينش اثر گذاشته بود که چشمان زيبا و پرفروغش به‌سختی باز می‌شد و گاهی آن‌ها را به هم می‌فشرد و پهلوبه پهلو می‌شد. در چنين حالتی فرمود: اوصيکما و جميع ولدی و اهلی و ‏من بلغه کتابی بتقوی الله و نظم امرکم و صلاح ذات بينکم فإنی سمعت جدکما ص يقول صلاح ذات البين افضل من عامة الصلاة و الصيام الله الله فی الايتام فلا تغبوا افواههم و لا يضيعوا بحضرتکم ... (نهج البلاغه، ص۴۲۲) شما و همۀ فرزندان و خاندانم و هر آن‌کس که گفته‌ها يا نوشته‌های من به او برسد را به تقواى الهى و نظم‏ در زندگى و اصلاح بين مردم سفارش می‌كنم، اگر دیدید بین دو نفر از دوستانتان کدورتی وجود دارد، آتش خشم را دامن نزنيد و نگذاريد اين رابطه به نفرت و دوری بگرايد بلكه در جهت دوستی و اصلاح آن رابطه بكوشيد؛ چرا كه از جدّ شما شنيدم‏ که می‌فرمود اصلاح بين مردم از عموم نماز و روزه بهتر است. خدا را خدا را دربارۀ يتيمان، آنان را گاهى سير و گاهى گرسنه مگذاريد، مباد كه در كنار شما تباه شوند... 📗 استاد علامه سیدعلی موسوی(ره)، نقطه الهدایه، ج ۱، ص۱۷۶ نشریه "قرآن و برهان"👇 https://eitaa.com/quranoburhan .
. قطـعـا می‌خواهـیـد فاصلــه بـیــن بـی‌قیــدوبنــدی تـا آزادی زنـان را از بیان شخصیت‌های غربی بدانید. 👇 .
. 🔸 فاصله بین بی‌قیدوبندی تا آزادی زنان از بیان فلسفه‌دان غربی بی‌قیدوبندی زنان به‌عنوان جزئی از آزادی آنان، بینشی است که از سوی فرهنگ‌های بیگانه از طریق رسانه‌های جمعی در حال گسترش است. فرهنگ‌های بیگانه در تلاش‌اند با هدف دورکردن افراد از ارزش‌های دینی و ایجاد انحطاط در خانواده یک مسیر انحرافی را کاملاً مقبول جلوه دهند و به زنان گفته می‌شود به‌خاطر حمایت از فمینیسم با مردها رابطه برقرار کنید حتی اگر احساس ناراحتی می‌کنید! و با بیان نظریه «قدرت دخترانه» می‌گویند دختران باید هرآنچه را که پسران انجام می‌دهند، انجام دهند حتی اگر برایشان فایده‌ای نداشته باشد! ... سؤال مهم: آیا این آزادی است یا اسارت؟ نشریه «قرآن و برهان، شماره ۵» با تکیه بر اظهارات فلسفه‌دان غربی به بررسی این موضوع می‌پردازد. 📕 برگرفته از «نشریه قرآن و برهان، شماره ۵، ص ۲۸» برای تهیه نشریه به آیدی زیر پیام دهید👇 @quranoburhan1 .
. بسیار است بدانیـم حتی از دیدگـاه غـربـی‌هـا، دختران و زنان چه زمانی حس کم‌ارزش بودن می‌کنند؟ با ما همراه باشید 👇 .
. 🔸 دختران و زنان چه زمانی حس کم‌ارزش بودن می‌کنند؟ 👤 مارلین پیرسون استاد دانشگاه فنی مدیسون می‌گوید: دخترانی که پایبند به عفاف نیستند پـس از مـدتــی احســـاس می‌کنـنـد کـم‌ارزش شده‌اند و دیگر از این کـار لذت نمی‌برند. نتایج بیشتر در 📕 «نشریه قرآن و برهان، شماره ۵، ص ۲۹» ارتباط با ما و ثبت سفارش نشریه👇 @quranoburhan1 نشریه "قرآن و برهان"👇 https://eitaa.com/quranoburhan .
. 🔸 آسیب‌های فردی عدم رعایت حیا و عفت در روابط زن و مرد از بیان شخصیت‌های غربی خانم وندی شلیت فلسفه‌دان غربی می‌گوید: 📝 نتیجه پژوهش‌ها نشان می‌دهد پایبـنــد نبــودن به حیـــا و عفــت، آسیب‌های فردی زیر را به دنبال دارد👇 💥 احساس گناه 💥 تشویش و اضطراب 💥 بروز افسردگی 💥 عدم شکوفایی استعدادها 💥 رکود علمی 📕 برگرفته از «سالنامه قرآن و برهان، شماره ۵، ص ۲۸» برای تهیه نشریه به آیدی زیر پیام دهید👇 @quranoburhan1 .
. 🔸 مقایسه موضوع عفاف و حجاب در اسلام با ادیان پیشین (یهود، مسیح و زرتشت) 📜 مطالعات و تاریخ نشان می‌دهد: امر عفاف و حجاب در ادیان پیشین از شدت زیادی برخوردار بوده است و اسلام به عنوان آخرین دین الهی احکام مربوط به عفاف و حجاب را به‌دور از افراط و تفریط و نسبت به ادیان دیگر به‌مراتب شفاف‌تر و با رأفت بیشتری وضع نموده و به تعدیل آن پرداخته است... نتایج بیشتر در 📕 «سالنامه قرآن و برهان، شماره ۵، ص ۲۷» ارتباط با ما و سفارش نشریه👇 @quranoburhan1 نشریه "قرآن و برهان"👇 https://eitaa.com/quranoburhan .