💠استاد شیخ حسین انصاریان
من در قم، زیاد مرحوم علامه طباطبایی(ره) را میدیدم.
یکی به ایشان گفت: چه شد شما علامه شدید؟
فرمودند: با دوتا سرمایه؛
یکی نماز شب و دیگری توسل قلبی و اشک به حضرت سیدالشهدا علیه السلام
#سخن بزرگان
http://eitaa.com/joinchat/2225733689C823d32baef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنجیرزنی در بین الحرمین کربلا
چند ثانیه بهشت را ببینیم ...
#امام حسین علیهالسلام
http://eitaa.com/joinchat/2225733689C823d32baef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ۖ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ ﴿۷﴾
🔸 و (باز به خاطر آرید) وقتی که خدا اعلام فرمود که شما بندگان اگر شکر نعمت به جای آرید بر نعمت شما میافزایم و اگر کفران کنید عذاب من بسیار سخت است.
💭 سوره: ابراهیم
#قرآن
http://eitaa.com/joinchat/2225733689C823d32baef
مداحی_آنلاین_پیاده_میام_جاده_به_جاده_حسین_طاهری.mp3
6.98M
پیاده میام جاده به جاده
نجف تا کربلا عشقه
#29_روز تا #اربعین🏴
#حسین_طاهری🎙
http://eitaa.com/joinchat/2225733689C823d32baef
#حدیث
💎 دو توصیه مهم از امام جواد (علیه السلام)
✳️امام جواد عليهالسلام:
🔸لاتُـعاجِلُوا الْأمْرَ قَبْلَ بُـلُوغِهِ فَتَـنْدَمُوا وَلايَطُولَنَّ عَلَيْكُمُ الْأمَدُ فَتَقْسُو قُلُوبُكمْ وَارْحَـمُوا ضُـعَفـاءَكُـمْ وَاطْلُبُوا مِنَ اللّه ِ الرَّحْمَةَ بِالرَّحْمَةِ فيهمْ
🔹 در هيچ كارى قبل از آنكه وقتش برسد عجله نكنيد كه پشيمان خواهيد شد و زمان انجام آن طولانى نشود كه سنگدل خواهيد شد و به ضعيفان رحم كنيد، و با اين كار رحمت خدا را به دست آوريد (يعنى اگر به افراد ناتوان رحم كرديد، خـداوند به شـما رحـم خواهـد كرد).
📚 العقول المهمة، ۲۷۴/۲۷۵
#امام_جواد_علیه_السلام
#حدیث
http://eitaa.com/joinchat/2225733689C823d32baef
همیشههمرنگجماعتنشو ؛
عدهایهمرنگجماعتشدن!
تبدیلشدنبهقاتلانحسینِفاطمه!
#آسِدمُرتِضیٰآوینی
#امام حسین علیهالسلام
#پند#سخن بزرگان
http://eitaa.com/joinchat/2225733689C823d32baef
بسم الله الرحمن الرحيم
#تفسیر_قرآن #جلسه_131
🌷 #آیه_113 #سوره_بقره
🌸 وَقَالَتِ الْيَهُودُ لَيْسَتِ النَّصاَرا عَلَى شَىءٍ وقَالَتِ النَّصاَرا لَيْسَتِ الْيَهُودُ عَلَى شَيءٍ وَهُمْ يَتْلُونَ الْكِتَابَ كَذَلِكَ قَالَ الَّذِينَ لاَيَعْلَمُونَ مِثْلَ قَوْلِهِمْ فَاللَّهُ يَحْكُمُ بَيْنَهُمْ يَوْمَ الِْقیامة فِيَما كَانُواْ فِيهِ يَخْتَلِفُونَ
🍀 ترجمه:و یهود گفتند:نصرانی ها بر حقّ نیستند و نصرانی ها گفتند: یهود بر حقّ نیستند، در حالى كه آنان،كتاب آسمانى را مى خوانند،همچنین افراد نادان دیگر(همچون مشركان كه خبر از كتاب ندارند)،همانند سخن آنها را گفتند. پس خداوند در روز قیامت در آنچه اختلاف دارند،در بین آنان داورى خواهد کرد.
🌺 #دنیا مانند مزرعه است هر عملی که انجام می دهیم مانند دانه است دقیقا دانه هر میوه ای را بکاریم همان میوه را به ما می دهد. اگر می خواهیم حرف های خوب گوش کنیم باید حرف های خوب هم به دیگران بزنیم. اگر می خواهیم #آرامش در زندگی ما باشد نباید آرامش زندگی دیگران را به هم زد ، اگر می خواهیم کسی غیبت ما نکند نباید غیبت دیگران کنیم اگر در زندگی زن و شوهری، خانم نخواهد که شوهرش به او دروغ بگوید پس زن هم نباید به شوهرش دروغ بگوید و بر عکس .
🌺 چنین مثالی را قرآن در ماجرای یهودی ها و نصرانی ها بیان می کند. در واقع #قرآن داستانی را درباره قومی بیان می کند ولی در واقع با خود ما هم هست یهودی ها درباره نصرانی ها می گفتند: #نصرانی ها هیچی نیستند یعنی آدم های بی پایه و بی اساس هستند و بر حق نیستند دقیقا همین حرف را نصرانی ها درباره یهودی می گفتند و آنها هم می گفتند:یهودی ها هیچی نیستند یعنی آنها انسان های بی پایه و بی اساس هستند و بر حق نیستند. این مثال همان الدنيا مزرعة یعنی دنیا مزرعه است یعنی هر کاری کردیم هر چه گفتیم همان خواهد شد. در حالی که یهودی ها و نصرانی ها کتاب های آسمانی داشتند پس هر که #کتاب آسمانی دارد نباید مانند جاهلان و مشرکان سخن بگوید. ما مسلمانان هم باید حرف های بیهوده و گزاف نزنیم و حرف های خوب و آسمانی زد.
🔹پيام های آیه 113 سوره بقره🔹
✅ هر عملی درباره دیگران انجام بدهیم همان برای ما پیش می آید.
✅ تعصّب بى جا ممنوع است. تحقیر و نادیده گرفتن دیگران، نشانه ى استبداد و خودمحورى است.
✅ اگر تعصّب و خودخواهى باشد، #علم هم نمى تواند هدایت كند. اهل كتاب قادر به تلاوت آن بودند ولى به خاطر داشتن روحیّه ى انحصارطلبى تلاوتها كارساز نبود.
✅ در فضاى آمیخته به تعصّب، #عالم و جاهل همانند هم فكر مى كنند. مشركان جاهل همان حرفى را مى زدند كه تلاوت كنندگان تورات و انجیل مى گفتند.
http://eitaa.com/joinchat/2225733689C823d32baef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 وَيَزِيدُ اللَّهُ الَّذِينَ اهْتَدَوْا هُدًى ۗ وَالْبَاقِيَاتُ الصَّالِحَاتُ خَيْرٌ عِنْدَ رَبِّكَ ثَوَابًا وَخَيْرٌ مَرَدًّا ﴿۷۶﴾
🔸 و خدا هدایت یافتگان را بر هدایت میافزاید و اعمال صالحی که (اجرش نعمت) ابدی است نزد پروردگار تو بهتر (از مال و جاه فانی دنیا) است هم از جهت ثواب الهی و هم از جهت حسن عاقبت اخروی.
#سوره مریم
http://eitaa.com/joinchat/2225733689C823d32baef
#حديث
💎 با آن بساز
✳️ #امام_علی_علیه_السلام :
🔸 «تا زمانى كه بيمارى با تو مى سازد تو با آن بساز».
🔹 «اِمْشِ بدائكَ ما مَشى بكَ».
📚نهج البلاغه : حكمت ٢٧
#امام_علی_علیه_السلام
#حدیث
http://eitaa.com/joinchat/2225733689C823d32baef