6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗓 پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳
#قرآن ، #معجزه ، #خشوع ، #هدایت
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 درباره خیانت کاران؛ در این آیه خداوند اعلام می کند که خائنان گناهکار را دوست ندارد. جالب است که آیه مى فرمايد: كسانى كه به خود خيانت كردند. در حالى كه مى دانيم طبق شان نزول آيه، خيانت نسبت به ديگران انجام شده بود، و اين اشاره به همان واقعیتی است كه قرآن بارها آن را تذكر داده كه هر عملى از انسان سر بزند، آثار خوب و بد آن اعم از معنوى و مادى، قبل از هر كس متوجه خود او مى شود. یعنی مبادا که خیانتکار احساس زرنگی کند. او پیش از دیگران به خود خیانت می کند. هم آثار این خیانت به خود را می بیند، هم از دایره رحمت خدا خارج می شود.
🔷 آیه روز:
وَ لَا تُجَادِلْ عَنِ الَّذِينَ يَخْتَانُونَ أَنْفُسَهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ مَنْ كَانَ خَوَّانًا أَثِيمًا (نساء / آیه 107)
🔶 ترجمه :
و از آنها كه به خود خيانت كردند دفاع مكن زيرا خداوند افراد خيانت پيشه گنهكار را دوست ندارد.
🗓 شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳
#سنت_الهی ، #سیاست ، #سیاست_خارجی ، #خیانت
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 دو مجازات برای منافقان خارجی و داخلی؛ ابتدای آیه به هشدار درباره دو خط اصلی نفاق اختصاص دارد. یعنى تنها نبايد توجه خود را به منافقان داخل بيندازيد، بايد هشيار باشيد منافقان بيرون را نيز زير نظر بگيريد و مراقب فعاليتهاى خطرناك آنان باشيد. اعراب در اینجا به معنای بادیه نشین های اطراف مدینه هستند که قرآن بر شدت کفر و نفاق آنها در آیات قبل تاکید می کند. متاسفانه علی رغم تمام هشدارهای قرآن، آنها در برهه تلخ پس از فوت رسول خدا با حضور نظامی خود در مدینه، به تثبیت خروجی سقیفه کمک شایانی کردند. باتوجه به این آیه هر دو گروه منافقان علاوه بر عذاب عظیم در آخرت، دو مجازات هم در دنیا در پیش رو دارند. احتمالا یک مجازات آنها از جنس رسوایی و از دست دادن حیثیت اجتماعی آنها هنگام برخورد اهل ایمان با آنهااست و مجازات دوم اشاره به ناراحتيهاى درونى و شكنجه هاى روانى بوده باشد كه بر اثر پيروزى همه جانبه مومنان، دامن منافقان را می گیرد.
🔷 آیه روز:
وَ مِمَّنْ حَوْلَكُمْ مِنَ الْأَعْرَابِ مُنَافِقُونَ وَ مِنْ أَهْلِ الْمَدِينَةِ مَرَدُوا عَلَى النِّفَاقِ لَا تَعْلَمُهُمْ نَحْنُ نَعْلَمُهُمْ سَنُعَذِّبُهُمْ مَرَّتَيْنِ ثُمَّ يُرَدُّونَ إِلَى عَذَابٍ عَظِيمٍ (توبه / آیه 101)
🔶 ترجمه :
و از (ميان) اعراب باديه نشيني كه اطراف شما هستند جمعي از منافقانند و از اهل (خود) مدينه (نيز) گروهي سخت به نفاق پاي بندند كه آنها را نميشناسي و ما آنها را ميشناسيم، به زودي آنها را دوباره مجازات ميكنيم (مجازاتي به وسيله رسوائي اجتماعي، و مجازاتي به هنگام مرگ) سپس به سوي مجازات بزرگي (در قيامت) فرستاده ميشوند.
🗓 دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳
#سنت_الهی ، #سیاست ، #سیاست_خارجی ، #نفاق ، #منافق
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 نتیجه پایمردی مومنان در جنگ احزاب؛ با وجود شرایط سختی که در جنگ احزاب برای مومنان رقم خورد، آنها به وعده الهی اعتماد کردند. از انبوهی سپاه دشمن نهراسیدند و با پذیرش عملی ولایت رسول خدا در مقابل دشمن سر خم نکردند. خداوند در این آیه نتیجه این جنگ را بیان می فرماید. اینکه خداوند كافران را در حالى كه از خشم و غضب لبريز بودند و اندوهى عظيم بر قلبشان سايه افكنده بود باز گرداند. در حالى كه به هيچيك از نتایجى كه در نظر داشتند نرسیدند. همچنین خدا عواملى فراهم كرد كه بى آنكه احتياج به درگيرى وسيع و گسترده اى باشد جنگ پايان گرفت، زيرا از يكسو طوفان شديد اوضاع مشركان را به هم ريخت، و از سوى ديگر ترس و وحشت را كه آن هم از لشكرهاى نامرئى خدا است، بر قلب آنها افكند، و از سوى سوم نابودی بزرگترين قهرمان دشمن عمرو بن عبد ود به دست امام علی علیه السلام، سبب فرو ريختن پايه هاى اميد آنها شد. پس دست و پاى خود را جمع كردند و محاصره مدينه را شكستند و ناكام به قبائل خود باز گشتند. در پایان نیز خدا بر قوی بودن و شکست ناپذیربودن خود تاکید می کند تا مومنان بدانند که این نتیجه خوب در پرتو حمایت الهی حاصل شد.
🔷 آیه روز:
وَ رَدَّ اللَّهُ الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ لَمْ يَنَالُوا خَيْرًا وَ كَفَى اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ الْقِتَالَ وَ كَانَ اللَّهُ قَوِيًّا عَزِيزًا (احزاب / آیه ۲۵)
🔶 ترجمه :
خدا احزاب كافر را با دلي مملو از خشم باز گرداند بيآنكه نتيجه اي از كار خود گرفته باشند، و خداوند در اين ميدان مؤ منان را از جنگ بي نياز ساخت، (و پيروزي را نصيبشان كرد) و خدا قوي و شكست ناپذير است!
🗓 سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳
#سنت_الهی ، #سیاست_خارجی ، #پیروزی ، #جهاد ، #نصر
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae
May 11
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 تذکر به تجربه های تاریخی؛ یکی از روش هایی که خداوند در کوران دشواریهای رسالت پیامبر ، برای دلداری دادن به ایشان به کار می برد، تذکر به موقعیت های مشابه برای پیامبران پیشین است. هر چند که ما بر اساس حدیث خود پیامبر اعتقاد داریم که هیچ پیامبری، به اندازه پیامبر اسلام در جریان رسالتش آزار ندیده است، اما اصل مواجه شدن پیامبران با آزار و عداوت دشمنان خدا همواره ، امری قطعی بوده است. بنابراین خداوند بارها و بارها در قرآن این موارد را به پیامبر یادآوری می کند و البته سرنوشت کافران را هم متذکر می شود. به طریق مشابه این مسئله برای جماعت مومنان هم صادق است . منافقان و کفار به عنوان دشمنان اهل ایمان در دوره های مختلف در برابر مومنان قرار گرفته اند و از هرچه که در توان داشتند برای زمین زدن مومنان (از جنگ روانی گرفته تا جنگ اقتصادی و جنگ نظامی) مضایقه نکردند! پس این دشمنی ها چیز جدیدی نیست و تازگی ندارد و البته عاقبتش هم مشخص است!
🔷 آیه روز:
كَذَّبَتْ قَبْلَهُمْ قَوْمُ نُوحٍ وَ عَادٌ وَفِرْعَوْنُ ذُو الْأَوْتَادِ * وَ ثَمُودُ وَقَوْمُ لُوطٍ وَ أَصْحَابُ الْأَيْكَةِ أُولَئِكَ الْأَحْزَابُ (ص / آیات ۱۲ تا ۱۳)
🔶 ترجمه:
قبل از آنها قوم نوح و عاد و فرعون صاحب قدرت (پيامبران ما را) تكذيب كردند. * و قوم ثمود و لوط و اصحاب الايكه (قوم شعيب)، اينها احزابي بودند (كه به تكذيب پيامبران برخاستند).
📅 چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳
#سیاست_خارجی ، #سیاست ، #نبوت ، #تکذیب،
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae
بسم الله الرحمن الرحیم
⚫سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها را تسلیت عرض می کنیم🌑
📋 آیه تطهیر؛ در بخشی از این آیه خداوند از اراده خود برای دور کردن تمام پلیدی ها و پلشتی ها از اهل بیت پیامبر و تطهیر آن ها سخن می گوید. بسیار آیه مهمی است چون شیعه با استناد به این آیه به عصمت اهل بیت پیامبر معتقد است و همین امر آبشخور اصلی معرفت شیعی به جایگاه والای اهل بیت است. پس طبیعی است که دیگرانی بیایند و سعی کنند ارکان گوناگون این سخن الهی را زیر سوال ببرند. برخی گفتند که اصولا عصمت با اختیار انسان نمی سازد و نشانه جبر است، برخی دیگر گفته اند که با توجه به ابتدای آیه و ایات بعد، اشاره آیه به زنان پیامبر نه اهل بیت است و ... البته که همه این شبهات پاسخ های محکمی دارد که در این مقال نمی گنجد. اما حقیقت از چشم جویندگانش پنهان نمی ماند. هستند بسیاری از مفسران سنی مذهب که اعتقاد شیعه را در خصوص این آیه تأیید و یا حداقل تقویت می کنند. آن ها که پیرامون این آیه توضیح داده اند که پیامبر ، آنگاه که مقابل درب منزل علی و زهرا می رسیدند، رو به خانه می فرمودند و آیه تطهیر را در برابر دیدگان حاضران می خواندند. به گفته همین مفسران پیامبر شش ماه یا به نقل دیگری ۹ ماه ، هر روز چنین می کردند. آنچنان که شبهه ای برای کسی در این باره باقی نماند.
🔷 آیه روز:
وَ قَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَ لَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَى وَ أَقِمْنَ الصَّلَاةَ وَ آتِينَ الزَّكَاةَ وَ أَطِعْنَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا (احزاب / آیه 33)
🔶 ترجمه:
و در خانه هاى خود بمانید، و همچون دوران جاهلیت نخستین (در میان مردم) ظاهر نشوید، و نماز را برپا دارید، و زكات را بپردازید، و خدا و رسولش را اطاعت كنید; خداوند فقط مى خواهد پلیدى و گناه را از شما اهل بیت دور كند و كاملا شما را پاك سازد.
🌏 مناسبت: پیامبر بسیار تلاش کرد تا در موقعیت ها و مقاطع مختلف توجهات را به این آیه جلب نماید و به همگان بفهماند که اهل خانه فاطمه ، از تمام پلیدی ها مبرا هستند. بارها و بارها از نزول این آیه درباره ایشان سخن گفت. تا کسی با خود نیندیشد که اگر علی دستش را به بیعت دراز نمی کند، حتما دوستی ریاست و مقام دارد. یا فاطمه اگر دست پسران خردسالش را می گیرد و درب خانه ها را یکی یکی می کوبد و از آن ها می خواهد که پایبند بیعت غدیر باشند، می خواهد به زور دروغ و تزویر خود را تبدیل به ملکه پادشاهی نداشته اسلام کند. تا بدانند گریه های فاطمه در شب روز به خاطر نرسیدن شوهرش به قدرت نیست. به خاطر قطع شاهراه هدایت و امامت به روی مردم است. فاطمه به خاطر این گریه می کرد که مردم با این انتخابشان به چاه گمراهی می افتند و در نتیجه زحمات و مشقات بسیاری در دنیا و آخرت به آن ها تحمیل خواهد شد. به هر حال شد آنچه شد. آن ها تصمیم گرفتند که فاطمه را خاموش کنند و اهل بیت را زمین بزنند. آن ها حتی انتقام خود را از خانه هم گرفتند. همان خانه ای که هر روز رسول الله در برابرش می ایستاد و آیه تطهیر می خواند، آن ها ایستادند و هیزم آوردند و به آتش کشیدند، "بیت" را ویران کردند تا کسی جرأت نکند سراغ اهل بیت را بگیرد. در همین گیر و دار بود که فاطمه جانش را فدای امام زمانش کرد. راستی اگر کسی منکر شد، فقط کافیست بپرسید که "مسلمانان چرا شب دفن شد صدیقه کبری ؟...."
📅 پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳
#عترت ، #اهل_بیت ، #عصمت ، #طهارت ، #تطهیر
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 حکمت سوراخ کردن کشتی؛ وقتی موسی با استادی که مشتاق دیدنش بود همراه شد، با هم در کشتی نشستند. استاد (خضر) مخفیانه کشتی را سوراخ نمود و به آن آسیب زد. موسی اعتراض کرد. در این آیه پس از اینکه خضر تصمیم به جدایی از موسی گرفت دلیل این اقدام را بیان می کند: كشتى به گروهى مستمند تعلق داشت كه بـا آن در دريا كار مى كردند، من خواستم آنرا معيوب كنم زيرا مى دانستم در پشت سر آنها پادشاهى ستمگر است كه هر كشتى سالمى را برای جنگ به زور تصاحب مى کند. با این آسیب جزئی به کشتی، خضر آن را از غصب شدن توسط حاکم نجات داد. البته نکته مهم این است که کاری که خضر کرد امری الهی است و از جنس کارهای خداوند. ماموریت او در عالم تکوین و بر مبنای علم خدا است. اما این واقعه بیان شده است تا جنس حکمت های پنهان الهی را در اتفاقاتی که در جریان زندگی ما می افتد، بفهمیم. اتفاقاتی که شاید در نگاه اول تلخ باشد و حتی عذاب برای ما به نظر برسد. ولی در پس آن خیر بزرگی برای ما نهفته باشد.
🔷 آیه روز:
أَمَّا السَّفِينَةُ فَكَانَتْ لِمَسَاكِينَ يَعْمَلُونَ فِي الْبَحْرِ فَأَرَدْتُ أَنْ أَعِيبَهَا وَكَانَ وَرَاءَهُمْ مَلِكٌ يَأْخُذُ كُلَّ سَفِينَةٍ غَصْبًا (کهف / آیه 79)
🔶 ترجمه:
اما آن كشتي متعلق به گروهي از مستمندان بود كه با آن در دريا كار ميكردند و من خواستم آنرا معيوب كنم (چرا كه) پشت سر آنها پادشاهي ستمگر بود كه هر كشتي را از روي غصب ميگرفت.
📅 شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳
#حکمت ، #علم ، #تشریع ، #تکوین ، #موسی
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 مجادله فرشتگان؛ در این آیه خدا به پیامبر می فرماید به آنها بگو که من از مجادله و گفتگوی فرشتگان در هنگام خلقت آدم خبر نداشتم و از طریق وحی از آن آگاه شدم. نکته جالبی است. واقعا وحی اطلاعاتی را به ما می دهد که هیچ راه دیگری برای دانستن آنها وجود ندارد. در مورد محتوای خبر هم شایان ذکر است که البته فـرشتگان ، جدال و مخاصمه اى با پروردگار نداشتند، ولى همين اندازه كه به هـنـگـام خـطـاب خداوند به آنها كه (من مى خواهم خليفه اى در زمين بيافرينم ) آنها به گـفـتـگـو پـرداخـتـنـد و عـرض كـردنـد: (آيـا مـى خـواهى كسى را بيافرينى كه فساد و خـونـريـزى كـنـد)؟ كـه در پاسخ آنها فرمود: (من چيزى مى دانم كه شما نمى دانيد) بـه اين گفتگوها مخاصمه اطلاق شده است كه يك اطلاق مجازى است.
🔷 آیه روز:
مَا كَانَ لِيَ مِنْ عِلْمٍ بِالْمَلَإِ الْأَعْلَى إِذْ يَخْتَصِمُونَ (ص / آیه 69)
🔶 ترجمه:
من از ملاء اعلي (و فرشتگان عالم بالا) به هنگامي كه (درباره آفرينش آدم مخاصمه ميكردند) خبر ندارم.
📅 دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳
#آفرینش ، #فرشتگان ، #آدم ، #وحی ، #قرآن
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 ترس بی پایان از دشمن، نشانه نفاق و ضعف ایمان؛ در بخشی از آیات سوره احزاب خداوند به تفصیل سخن از منافقان می گوید. از جمله ویژگی های این قوم که از بی ایمانی آن ها به وعده های خدا و رسولش نشأت می گیرد، ترس بی پایان و فزاینده از دشمن است. آیه می فرماید : (آنها به قدرى وحشت زده شده اند كه بعد از پراكنده شدن احزاب و لشكريان دشمن تصور مى كنند هنوز آنها نرفته اند)! كابوس وحشتناكى بر فكر آنها سايه افكنده ، گوئى سربازان كفر مرتبا از مقابل چشمانشان رژه مى روند، شمشيرها را برهنه كرده و نيزه ها را به آنها حواله مى كنند! سپس خداوند اضافه مى كند: (اگر بار ديگر احزاب برگردند آنها دوست مى دارند سر به بيابان بگذارند و در ميان اعراب باديه نشين پراكنده و پنهان شوند و در آنجا بمانند و مرتبا از اخبار شما جويا باشند) در انتها نیز خداوند یادآوری می فرماید که اگر هم می ماندند، نفعی برای جامعه نداشتند، چون جز به مقدار کم نمی جنگیدند. این سخنان قرآن امروز هم کاملا در جامعه قابل مشاهده است. امروز هم در جامعه افرادی هستند که از جنگ نظامی و حتی اقتصادی دشمن بی نهایت می ترسند، به وقت جنگ اولین متواریان خواهند بود . اینگونه افراد نفعی برای جامعه ندارند. این ها افراد سست ایمان و منافق جامعه هستند که جز آیه یأس خواندند و تخطئه مومنان و به هم ریختن جو جامعه کاری انجام نمی دهند!
🔷 آیه روز :
يَحْسَبُونَ الْأَحْزَابَ لَمْ يَذْهَبُوا وَ إِنْ يَأْتِ الْأَحْزَابُ يَوَدُّوا لَوْ أَنَّهُمْ بَادُونَ فِي الْأَعْرَابِ يَسْأَلُونَ عَنْ أَنْبَائِكُمْ وَ لَوْ كَانُوا فِيكُمْ مَا قَاتَلُوا إِلَّا قَلِيلًا (احزاب / آیه 20)
🔶 ترجمه :
آنها گمان ميكنند هنوز لشكر احزاب نرفته اند، و اگر برگردند اينها دوست ميدارند در ميان اعراب باديه نشين پراكنده و پنهان شوند و از اخبار شما جويا گردند و اگر در ميان شما باشند جز كمي پيكار نميكنند.
🗓 سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳
#سیاست #جهاد، #نفاق، #منافق ، #ترس
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 عبرت های راهگشا؛ در این آیه و آیات مشابه خداوند به طور غیرمستقیم از مخاطبان می خواهد که سرنوشت گذشتگان را بررسی کنند و عبرت بگیرند. در اینجا می فرماید در گذشته خط الهی دشمنانی داشت که از دشمنان فعلی پیامبر (مشرکان) توانمندی های بیشتری داشتند. (بسیار بیشتر مانند فرعون در برابر موسی با آن ارتش بزرگ و ثروت زیاد) اما آن امکانات و توانایی ها نتوانست آنها را نجات دهد و به وقتش چنان شکست خوردند و هلاک شدند که ناظران انگشت به دهان ماندند. پیام آیه برای مخالفان این است که زیاد روی زر و زور خود حساب نکنند، چون افرادی با توانمندی های بسیار بالاتر از آنها نیز قبلا طعم شکست در برابر برنامه های الهی را چشیده اند. همچنین پیام آیه برای اهل ایمان هم این است که نا امید نباشند، اصل در دنیا اجرای سنت های الهی است که محقق خواهد شد، حتی اگر اجرای آنها با تحلیل های مادی ما غیر ممکن به نظر برسد.
🔷 آیه روز :
أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَيَنْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ كَانُوا أَكْثَرَ مِنْهُمْ وَ أَشَدَّ قُوَّةً وَ آثَارًا فِي الْأَرْضِ فَمَا أَغْنَى عَنْهُمْ مَا كَانُوا يَكْسِبُونَ (غافر / آیه 82)
🔶 ترجمه :
آيا آنها روي زمين سير نكردند تا ببينند عاقبت كساني كه پيش از آنها بودند چه شد؟ همانها كه نفراتشان از اينها بيشتر، و قوت و آثارشان در زمين فزونتر بود، هرگز آنچه را به دست ميآوردند نتوانست آنها را (در برابر عذاب الهي) بي نياز سازد.
🗓 پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳
#سیاست #عبرت، #سیاست_خارجی ، #سنت_الهی
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 تفاوت ایمان و اسلام؛ در این آیه جالب خداوند ادعای اعراب بادیه نشین را رد می کند که می گفتند: "ایمان آوردیم". می فرماید بگویید: "اسلام آوردیم" طـبـق ايـن آيـه تفـاوت (اسـلام ) و (ايـمـان )، در ايـن اسـت كـه (اسـلام ) شـكل ظاهرى قانونى دارد، و هر كس شهادتين را بر زبان جارى كند در میان مسلمانان وارد مى شود، و احكام اسلام بر او جارى مى گردد. ولى ايمان يك امر واقعى و باطنى است و جايگاه آن قلب آدمى است ، نه زبان و ظاهر او. اسـلام ممكن است انگيزه هاى مختلفى داشته باشد، حتى انگيزه هاى مادى و منافع شخصى، ولى ايـمـان حـتـما از انگيزه هاى معنوى، از علم و آگاهى، سرچشمه مى گيرد، و همان است كه ميوه حيات بخش تقوى بر شاخسارش ظاهر مى شود. اینچنین است که شیادانی مانند ابوسفیان و معاویه با گفتن جملاتی خونشان را حفظ کردند و منافقانه در میان مسلمانان زیستند و بعدها به ریاست رسیدند و خون اسوه اهل ایمان، علی علیه السلام را بر زمین ریختند.
⬅️ مناسبت : امروز هم آش همان آش و کاسه همان کاسه است. دمشق دوباره سروری بنی امیه را پذیرفته است. سردمداران به ظاهر مسلمان امروز دمشق به چشم می بینند که اسرائیل دارد زمینهایشان را اشغال و زیر ساخت هایشان را نابود می کند، ولی چون به خدا و وعده هایش در قرآن "ایمان" ندارند، حتی اعتراض لفظی هم نمی کنند و به جای آن شیعیان ایران و لبنان را به عنوان دشمنان خود تهدید می نمایند.
🔷 آیه روز :
قَالَتِ الْأَعْرَابُ آمَنَّا قُلْ لَمْ تُؤْمِنُوا وَ لَكِنْ قُولُوا أَسْلَمْنَا وَ لَمَّا يَدْخُلِ الْإِيمَانُ فِي قُلُوبِكُمْ وَ إِنْ تُطِيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ لَا يَلِتْكُمْ مِنْ أَعْمَالِكُمْ شَيْئًا إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (حجرات / آیه ۱۴)
🔶 ترجمه :
عربهاي باديه نشين گفتند: ايمان آورده ايم، بگو شما ايمان نياورده ايد ولي بگوئيد اسلام آورده ايم، اما هنوز ايمان وارد قلب شما نشده است! و اگر از خدا و رسولش اطاعت كنيد پاداش اعمال شما را به طور كامل ميدهد، خداوند غفور و رحيم است.
🗓 شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳
#ایمان #عبادی، #اسلام
🌼هر روز یک آیه🌼👇
http://eitaa.com/joinchat/1389297667C238e6099ae