✍ حضرت #سَکینه سَلامُ اللَّهِ عَلَیها، دختر با کرامت و با فضيلت حضرت أباعبداللّه الحُسَین عَليهِ السَّلام و مادرش رباب فرزند اِمرُئِ القِيس است که نام ایشان را أمينه و آمنه نیز گفتهاند و سکینه لقب مشهور ایشان می باشد که دارای سیره ای نیکو، صاحب فضل و دانش ، فضیلت و عفاف ، عقل کامل ، مکارم اخلاق ، مناقب عالی ، سرور زنان عصر خویش ، مُحَدِّث ، فقیه ، بخشنده، شاعر، فصيح و بليغ، آشنا در نزد اهل ادب، بافراست، باوقار و خوشذوق بوده است.
🍃 ایشان علاوه بر حضور در نهضت کربلا از آغاز تا پایان، تلاش های زیادی در ترسیم وقایع عاشورا ، برگزاری جلسات روضه و عزاداری بر مصائب پدر مظلوم شان و دیگر شهدای کربلا، و تبلیغ معارف دینی داشته است و نه تنها در زمینه شعر و ادبیات توانمند بوده، بلکه جزو #راویان_حدیث نیز به شمار می رود و اگرچه اندکی از روایت های ایشان به دست ما رسیده، اما اخبار نشان می دهد که توجه زیادی به #قرآن و #فقه داشته است.
✍ نقل شده است وقتى سَهل بن سَعد ، اسيران را شناخت كه از دودمان پيامبر هستند، جلو رفت و از يكى از آنان پرسيد: تو كيستى؟ گفت: سكينه، دختر امام حسین. سهل پرسيد: آيا كار و حاجتى دارى؟ من، سهل، صحابی جدّت رسول خدايم. حضرت سكينه فرمود: به نيزهدارى كه اين «سر مقدس» را مىبرد بگو از ما جلوتر حركت كند تا مردم به نگاهكردن آن مشغول شوند و به حَرَم رسول خدا چشم ندوزند. سهل به سرعت رفت و چهارصد درهم به نيزهدار داد. او هم سر مطهّر را از زنان دور كرد.
👈 حضرت سکینه در طول زندگی با دستگاه خلافت اموی مخالفت می کرد و در دوره سخت و سیاه بنی امیه که سَبّ أمیرَالمُؤمِنین علیه السَّلام در سرتاسر جهان اسلام رایج بود، ایشان با کسانی که در مدینه این عمل شَنیع را انجام می دادند به مبارزه می پرداخت.
📜 طبق نقل مشهور، حضرت سکینه، ظهر پنجشنبه ۵ ربیعالاول سال ۱۱۷ قمری در سنّ 69 یا 70 سالگی در مدینه دعوت حق را لبّیک گفتند و مزار شریف ایشان در قبرستان بقیع است.
🥀اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْن وَ عَلی #اَوْلادِالْحُسَیْن وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن🥀
📚 مُستَدرَکات علم الرّجال، ج8، ص580/ مُعجَمُ الکبیر، ج3، ص132/ عُیونُ الاَخبار، ج 1، ص 312/ تاریخ مدینه دمشق، ج 69، ص 218/ اَلوافی بِالوَفَیات، ج15، ص 183
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#آداب_دوستی
⚠️ بیشک استمرار دوستی 🫂 در گرو پایبندی و التزام به قوانین و آدابی است. بعضی از آنها عبارتند از:
1⃣ #پایداری
محافظت 🛡 بر دوستی و پایداری بر تداوم آن، هنر #رفاقت است.
🌺 پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم میفرماید:
" إنَّ اللّه َ تعالى يُحِبُّ المُداوَمَةَ على الإخاءِ القديمِ ، فَدامُوا علَيهِ. "
🌺 خداوند پایداری بر رفاقت با دوستان قدیمی را میپسندد، پس این گونه رفاقتها را تداوم بخشید.
2⃣ #آراستگی
حضرت علی علیه السلام میفرماید:
🌺 لِيَتَزَيَّنْ أحدُكُم لأخيهِ المسلمِ كما يَتَزَيَّنُ لِلغَريبِ الّذي يُحِبُّ أنْ يَراهُ في أحسَنِ الهَيْئةِ ."
" همانگونه که انسان برای افراد غریب و بیگانه خود را میآراید، برای دوستان و برادران دینی نیز باید با بهترین وضع، خود را آراسته سازد. "
📚 منبع: برگرفته از کتاب "احکام و آداب اسلامی، صفحه ۱۵۴"
هدایت شده از موکب حضرت زینب (س) - اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که
لطف کسی به ما برسد …. .
خدا کند فقط از جانب شما برسد….
.نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .
خوش است خیر همیشه از
آشنا برسد… .
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 فرا رسیدن شهادت غریبانۀ حضرت امام حسن عسکری علیه السلام را به محضر مقدّس یگانه فرزندشان، حضرت صاحب العصر والزّمان عجل الله تعالی فرجه و همۀ شیعیان و منتظران آن حضرت تسلیت عرض مینمائیم.
🥀 از امام حسن عسکری علیهالسلام روایت شده است که فرمودند:
• «فقر با ما اهلبیت، بهتر از ثروتمندی در کنار غیر ماست و کشتهشدن با ما، بهتر از زندگی در کنار دشمنان ماست؛ و ما پناهگاه کسی هستیم که به ما پناه آورد و نور هدایت برای کسی هستیم که خواهان بصیرت از ما باشد و نگهبان کسی هستیم که به ما تمسّک جوید؛ پس هر کس ما را دوست بدارد، با ما در درجات والای بهشت خواهد بود و آن که از ما جدا شود، بسوی آتش خواهد رفت!»
▪️«قال مولانا العسکری علیهالسلام: الفقر معنا خير من الغنى مع غيرنا، و القتل معنا خير من الحياة مع عدوّنا، و نحن كهف لمن التجأ إلينا، و نور لمن استبصر بنا، و عصمة لمن اعتصم بنا، من أحبّنا كان معنا في السنام الأعلى، و من انحرف عنّا فإلى النّار.»
📕 رجال الکشّی، جلد ۱، صفحهٔ ۵۳۳
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🏴 «صلوات خاصه
#امام_حسن_عسکری(علیهالسّلام)»
"اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْبَرِّ التَّقِيِّ، الصَّادِقِ الْوَفِيِّ، النُّورِ الْمُضِيءِ، خازِنِ عِلْمِكَ، وَالْمُذَكِّرِ بِتَوْحِيدِكَ، وَوَلِيِّ أَمْرِكَ، وَخَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ الْهُداةِ الرَّاشِدِينَ، وَالْحُجَّةِ عَلَىٰ أَهْلِ الدُّنْيا، فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيائِكَ وَحُجَجِكَ وَأَوْلادِ رُسُلِكَ يَا إِلٰهَ الْعالَمِينَ."
#قرآن_وَ_عترت
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
JOIN🔜 💥@quranvaatrat
💠اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ💠
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
امام عسکری:
💎 #امام_عسكرى عليهالسلام در بیانی به احمد بن اسحاق فرمود: «... يَا أَحْمَدَ بْنَ إِسْحَاقَ مَثَلُهُ فِي هَذِهِ الْأُمَّةِ مَثَلُ الْخَضِرِ وَ مَثَلُهُ مَثَلُ ذِي الْقَرْنَيْنِ، وَ اللَّهِ لَيَغِيبَنَّ غَيْبَةً لَا يَنْجُو فِيهَا مِنَ الْهَلَكَةِ إِلَّا مَنْ ثَبَّتَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَلَى الْقَوْلِ بِإِمَامَتِهِ وَ وَفَّقَهُ فِيهَا لِلدُّعَاءِ بِتَعْجِيلِ فَرَجِهِ ...¹»
💠... اى احمدبناسحاق! مَثَل او(امام زمان عجل الله فرجه ) در اين امت مثل خضر و مثل ذى القرنين است. (عمر طولانی خواهد داشت)
به خدا سوگند هر آينه غيبتى خواهد نمود كه تنها كسانى كه خداوند آنان را بر قول به #امامت او ثابت كرده و به #دعا بر تعجيل فرجش موفق ساخته، هلاک( بی ایمان) نخواهند شد ...
🔰 اگر به حال خود واگذار شویم هلاکت حتمی است، ما راهی نداریم جز اینکه دست به دامان امام زمان علیهالسلام باشیم
⚡️خودش فرمود: «ما شما را فراموش نمیکنیم، ما مراعات شما را از دست نمیدهیم»
🔆 همه شما تحت نظر او هستید، سعی کنید از این نظر بیگانه نشوید. #نماز را اول وقت بخوانید، رابطه را با خدا حفظ کنید، #قرآن را هر روز بخوانید، به او هدیه کنید.
✨ با این دو عمل، هم به مبدأ عالم مرتبط اید، هم به حجت او، سعادت دنیا وآخرت نصیب همه شماست.
📚 ۱.كمال الدين، ج۲، ص۳۸۴
🎙آیت الله العظمی وحید خراسانی
🗓۱۰ تير ۱۳۹۰
▪️
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
قُولُوا لِلنَّاسِ حُسْناً
(سوره بقره، آیه ۸۳
🔸 امام حسن عسکری(علیه السلام ) در تفسیر آیه «با مردم به زبان خوش سخن بگویید» فرمودند: یعنی با مردم، چه مؤمن و چه مخالف، به زبان خوش سخن بگویید. مؤمن به هممذهبان، روی خوش نشان میدهد و با مخالفان، با مدارا سخن میگوید تا به ایمان جذب شوند و حتی اگر نشدند، با این رفتار، از بدیهای آنان در حق خود و برادران مؤمنش پیشگیری کرده است.
(مستدرک الوسائل، ج۱۲، ص۲۶۱)
21.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰داستان درخواست شخص مسیحی از حضرت امام حسن عسکری عليه السلام
🔸 در بیان آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی