7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖇در جنگ جهانی دوم با ۵۶ میلیون کشته، ۱۹ خبرنگار کشته شد. در جنگ عراق، ۳۲ خبرنگار. در جنگ افغانستان، ۲۳ خبرنگار. اما در جنگ نود روزه غزه، ۱٠۶ خبرنگار!
🖇این اعتراف خبرنگار bbc رو ببینید که چطور مدعیان دموکراسی، در کشتارِ عامدانهی #خبرنگاران، سابقه سیاهی دارند.
#جنگ_روایت_ها
🔗 @r_esmaeili
📌 مفهوم جنگ روایت در ساده ترین شکل
📎 نقل است که در سنتر پارک نیویورک سگی بهکودکی حمله میکند، مردی که شاهد حادثه بود برای نجات کودک، خود را بهروی سگ میاندازد و او را خفه میکند. خبرنگار نیویورک تایمز که ماجرا را از نزدیک میبیند بهمرد میگوید: فردا تیتر اول نیویورک تایمز این است: "مرد شجاع نیویورکی جان پسری را نجات داد".
🗣 مرد در جواب خبرنگار میگوید: "من نیویورکی نیستم" خبرنگار میگوید: پس تیتر میزنیم: "آمریکایی قهرمان جان پسری را نجات داد". مرد میگوید: "ولی من آمریکایی نیستم، پاکستانیام".
🖇 فردا تیتر نیویورک تایمز این چنین شد: "یک مسلمان متعصب سگی را در سنتر پارک خفه کرد! افبیآی احتمال میدهد القاعده در این جنایت دخیل باشد...
🔗 @r_esmaeili
20140630142819-9718-91.pdf
355.7K
📝 #مقاله| سینمای ایران
و ارزیابی ابعاد شخصیت مرد در آن براساس متون اسلامی/
بررسی فیلم «تسویه حساب»
🖇 سینما باید با نگاه معرفت شناختی براساس خاستگاه و مبانی برگرفته از فرهنگ اسلامی به ارائه الگوی مناسب از شخصیت مرد یا زن بپردازد. این مقاله ضمن بررسی نظریات موجود دربارهٔ ارتباط مردان و زنان و نظریه حاکمیت مردان، برابری مردان و زنان، نظریهٔ «تفاوت» به طرح نظریهٔ «مکملیت» و ارتباط این نظریات با سینما میپردازد.
🖇 با بررسی شخصیت مرد در اسلام ویژگیهای مطلوب مردان را از آیات و روایات جمع آوری کرده است. در ادامه، بـه شخصیت مرد در فیلم سینمایی تسویه حساب با روش «تحلیل روایت» و «تحلیل رمزگان» جان فیسک پرداخته شده است.
🖇 هدف از این تحقیق بررسی ویژگیهای شخصیت مرد در اسلام و تطبیق آن با فیلم سینمایی مزبور است. به نظر میرسد ویژگیهایی که در این فیلم برای شخصیت مرد بیان، شده نه تنها با فرهنگ اسلامی مطابقت ندارد، بلکه بعکس آن است و الگوهای غیرخودی در آن نقش دارد.
🔗 @r_esmaeili
هدایت شده از فکرت
▫️نخستین نشست نخبگانی فکرت؛
🖌با حضور کنشگران رسانهای
☑️ روایان دیدار
🔻روایت سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم قم
✔️ بررسی مفاهیم قدرت و مردم
✔️ مردم در گفتمان امامین انقلاب
✔️ لوازم توانبخشی معرفتی مردم
🍃مهمانان:
شیخ فرهاد فتحی، حجت الاسلام مصطفی اسماعیلی، حجت الاسلام سیدمحمدحسن صادقی، حجت الاسلام جمال نصیری، حجت الاسلام یاری، حجت الاسلام سیدقوام صفوی، آقای حسین کاوه، آقای شهبازی، خانم شفیعی، خانم صانعی
🍃به میزبانی حجت الاسلام علیرضا محمدلو
⏰دوشنبه ۲۵دیماه ۱۴۰۲ بعد از نماز مغرب (۱۸ تا ۲۰)
مکان: قم، خیابان شهدا(صفائیه)، کوچه ۳۹، فرعی ۲، خانه جهاننما
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت
20.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | تداعی معانی راهی برای تغییر نگرش
🔺 تداعی معانی به معنای نشان دادن هرچیزی در کنار احساسات، آرزوها و... برای تغییر مفهوم پیام تعریف شده است.
🔖 کلاس تکنیکها و نظریههای اقناع، دوره رسانه و جنگ نرم
#نظریه_های_اقناع
#رسانه_و_جنگ_نرم
🔗 @r_esmaeili
📖 #برشی_از_مقاله| خودبرندسازی، یک کسب و کار موفق
🔸از دههٔ ۱۹۹۰ به بعد با توسعه وب و تلفنهای هوشمند دستور زبان شهرت، نه بر عامگرایی و آسمانی بودن ستاره، بلکه بر «فردگرایی استثنایی» تأکید دارد؛ از این رو، سلبریتیها به صورتی پویا و ماهرانه حوزههای کاریشان را متنوع کرده و در گونه های مختلف، محصولاتی را «برندسازی» میکنند.
🔹 آنان تحت نام خودشان پوشاک، ادکلن و محصولات مختلف سبک زندگی را میآفرینند و از تصویر برند مُدشدهشان به صورت مؤثر و منطقی پول در
✍️ بازخوانی تاریخی معرفتی فرهنگ سلبریتی در تمدن غرب مدرن از خودگرایی رنسانس تا خودافشاگری پست مدرن
#فرهنگ_شهرت
#سلبریتیسم
🔗 @r_esmaeili
📜 #برشی_از_مقاله| زن، یک جوک بی مفهوم برای غرب
🖇 مطالعه تاریخ فلسفه غرب نشان میدهد که زن در سنت فلسفی و فرهنگی غرب، موجودی حقیر، تابع و تنها خدمترسان به مرد بوده است. حتی در ادبیات یونان و آثار هیسود، این امر مشاهده میشود.
🖇بنا بر نظر هیسود در ابتدای آفرینش فقط مردان بودند که بدون هیچ رنجی بر روی زمین زندگی میکردند، ولی با ظاهر شدن نخستین زن بر روی زمین، تیرهروزی انسان آغاز شد و بـديـنسان بدیُمنی و فساد با ظهور زن در میان نژاد انسان پایدار گشت و وجود زن در حکم مجازاتی ابـدی بـرای مردان شد.
🖇 از دیدگاه ارسطو مرد است که به زن حیات میدهد و زن ابزار تولید مثل برای مرد است. ارسطو زن را موجودی درجه دوم و تابع مرد میدانست و در نظریه اجتماعی خود، که در قالب هرم تدرج صعودی و سلسله مراتبی موجودات بیان کرده مردان نخبه و خردمند و فرمانروا را در رأس این هرم قرار داده است.
🖇 در پایین این هرم مردمانیاند که با توجه به شأن و منزلت اجتماعی شان در درجات گوناگون رده بندی شده اند؛ ولی زنان در این رده بندی هـم ردیف با کودکان، بردگان، حیوانات و کالاها قرار گرفتهاند.
📝 سینمای ایران و ارزیابی ابعاد شخصیت مرد در آن براساس متون اسلامی/ بررسی فیلم «تسویه حساب»
🔗 @r_esmaeili
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | تاثیر نگرش در سه مؤلفه رفتاری
📌 هر نگرشی باعث عمل نمیشود همانطور که هر رفتاری باعث ایجاد نگرش نمیشود
🔖 کلاس تکنیکها و نظریههای اقناع، دوره رسانه و جنگ نرم
#مؤلفههای_رفتاری
#جنگ_نرم
#رسانه
🔗 @r_esmaeili
📗#برشی_از_کتاب | کارکرد همذات پنداری در سینما
📎همذات پنداری از خصیصههای فیلم است که در حوزه روانشناسی سینما قرار میگیرد. این مفهوم به معنای همدلی و سمپاتی با شخصیتها و البته عموماً با قهرمانهای شکستناپذیر فیلم است. گونههای روایت، نیازهای ریشه دار و پنهانی مخاطب را برآورده میسازند و به همین سبب، همذات پنداری با نوع داستان از اهمیت فراوانی برخوردار میشود.
📎همذات باعث میگردد مخاطب برای پارهای شکلهای داستانی، مثل فیلمهای جنگی، وسترن، موزیکال یا فیلمهای عاشقانه و رمانس، اولویت بیشتری قائل شود و پیوندهای عمیقی با آنها برقرار سازد.
📚 سینما، دین و سیاست، صفحه ۳۳
#کاربرد_سینما
#هم_ذات_پنداری
🔗@r_esmaeili
تکنیک همنشینی_1.mp3
2.55M
🎙 #بشنوید | تکنیک همنشینی / جایگذاری مفاهیم درست در کنار مفاهیم نادرست
🔖 کلاس تکنیک ها و نظریه های اقناع دوره رسانه و جنگ نرم
#تکنیک_همنشینی
#تکنیک_های_اقناع
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما مدعیان صف اول بودیم...
#حاج_صادق
🔗 @r_esmaeili
🔰سینما از دید بازن و بارت
▫️به زعمِ بازن، سینما رسانه ای است که ثبت و ضبط واقعیت را موثّق و معتبر ارائه میدهد و از همین جهت واجد اصالت است. در حالی که نزدِ بارت، متن رئالیستی همان دنیای واقعی موجود نیست.
▫️به همین دلیل نباید کامیابی متن رئالیستی را با مفهومی همچون صحت، اعتبار و اصالت سنجید.
📕سینما، دین و سیاست ، صفحه۳۷
🔗 @r_esmaeili