26 نهاد غایب که متولی حجاب هستند را بشناسید / آیا عملکردی از این نهادها اعلام شده است؟
شهرداری، وزارت بهداشت، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، سازمان بهزیستی، وزارت امور خارجه، وزارت کار و امور اجتماعی و... از جمله نهادهای مسئول و متولی حجاب در کشورند، اما به غیر از چند نهاد و سازمان، آیا عملکردی از این 26 نهاد اعلام شده است؟ و آیا عملکرد نهادهای انگشت شمار که تا به امروز اعلام شده، در بحث حجاب تاثیرگذار بوده است؟
اگر این روزها سری به خبرگزاریها و دیگر رسانههای کشور بزنیم، بیشترین تعداد تیتری که با آن مواجه میشویم، اخبار و اظهارنظرهای مختلف در مورد وضعیت حجاب در کشور است. از نمایندگان مجلس گرفته تا ائمه جمعه و مسئولان دولتی و. . . همگی به مدت یک ماه است که عزمشان را جزم کردهاند تا حواسشان باشد که طی هر سخنرانیای که داشتند اشارهای به وضعیت بدِ حجاب در کشور و چگونگی مقابله با آن بکنند. هرچند وزیر کشور اولین فردی بود که با مصاحبه هایش، موج انتقاد از وضعیت حجاب را دوباره راه انداخت و قول داد که به زودی این وضعیت را سر و سامان ببخشد، اما این نمایندگان مجلس و فرماندهان نیروی انتظامی بعد از مدتها سکوت در این باره، بر این موج سوار شدند و همین باعث شد که هر روز خواستهای جدید در این مورد از سوی آنان مطرح شود.
به طوری که بعد از انتقاد ائمه جمعه در مورد این وضعیت و انتقاد سردار رادان از همراهی نکردن 20 دستگاه اجرایی برای ساماندهی وضعیت حجاب، دو روز پیش، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیهای نسبت ضمن ابراز نگرانی از شیوع بیحجابی در کشور، از وضعیت عفاف و حجاب انتقاد کرده است. در ادامه این بیانیه آمده است: «ساختار شکنیهای اخیر در عرصه حجاب و عفاف، خبر از حرکتی سازماندهی شده میدهد، حرکتی که بیتردید دشمنان انقلاب در سازماندهی و برنامهریزی آن نقش بسزایی دارند، پر واضح است که مقابله با آن حرکت سازماندهی شده باید با سازماندهی و برنامهریزی همراه باشد از این رو مسئولان فرهنگی نظام باید ضمن ایجاد عزم همگانی و همت مضاعف به برنامهریزی دقیق و راهبردی بپردازند و در این راه فرصت را از دست ندهند.»
این بیانیه میافزاید: «مسئولان اجرایی نظام باید با قاطعیت و صلابت با این پدیده برخورد قانونی کنند و به بهانه فرهنگی بودن موضوع شانه از بار مسئولیت خالی نکنند و کوتاهی نکنند.»
اوایل اردیبهشت ماه گذشته بود که وزیر کشور مهلت یک ماهه خواست تا برنامه ریزیهای لازم را برای اجرای طرح عفاف و حجاب انجام و پس از آن گزارش اقدامات انجام شده را به مجلس ارائه دهد، بنابراین هفته آینده مهلت یک هفتهای وزیر کشور به پایان میرسد و باید گزارش اقدامات انجام شده را به مجلس ارائه دهد.
کدام 20 دستگاه؟
شورای عالی انقلاب فرهنگی، چارچوب اصول و مبانی روشهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف در بهمن ماه سال 76 تصویب کرد و در مرداد سال 84 نیز، راهبردهای گسترش فرهنگ عفاف در چارچوب اصول و مبانی روشهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف توسط این شورا به تصویب رسید.
توسعه فرهنگ کنکاش و تفکر در مفاهیم دینی توسط جوانان به منظور پذیرش درونی و قلبی و عمل به آنها، هماهنگی و وحدت رویه مستمر و پایدار در برخورد با ناهنجاریهای فرهنگی توسط دستگاههای مختلف در چارچوب قانون، ارتقای سطح آگاهی و ایجاد حساسیت در مدیران نسبت به توسعه فرهنگ عفاف و حاکمیت ارزشهای اخلاقی در مجموعههای تحت مسئولیت آنها، احیاء سنت امر به معروف و نهی از منکر در مورد حجاب و عفاف، طراحی و اجرای فعالیتهای فرهنگی در مراکز تبلیغی، آموزشی و فرهنگی در راستای توسعه امر عفاف و حجاب و. . . ازجمله راهبردهای گسترش فرهنگ عفاف وحجاب در این مصوبه است که میتوان به آنها اشاره کرد.
اما گذشته از این راهکارهای کلی، در این مصوبه 26 دستگاه قانونگذار و اجرایی موظف شدهاند که وظایف تخصصیای را در این مورد اجرا کنند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت بازرگانی، سازمان صدا و سیما، نیروی انتظامی، سازمان ملی جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت علوم، مرکز امور زنان و خانواده، وزارت ارتباطات، سازمان تربیت بدنی، شهرداری، وزارت بهداشت، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، سازمان بهزیستی، وزارت امور خارجه، وزارت کار و امور اجتماعی، مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، قوه قضاییه، وزارت مسکن و شهرسازی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، نیروی مقاومت بسیج و وزارت راه و ترابری، 26 دستگاهی هستند که از سال 84 تاکنون موظف شدهاند تا وظایفی را شورای فرهنگ عمومیِ شورای عالی انقلاب فرهنگی برای آنها تعیین کرده است، اجرا کنند.
وظایف فرهنگی و اجرایی دستگاههای موظف
آن طور که سردار رادان اعلام کرده است نیروی انتظامی، قوه قضاییه و صدا و سیما جزو دستگاههایی بودهاند که این وظایف را اجرا کردهاند و بنابراین دیگر دستگاههای مذکور را که بر خلاف گفته او 23 دستگاه و نه 20 نهاد قانونگذار و اجرایی هستند را باید جزء آن سازمانها و دستگاههایی دانست که این وظایف را اجرا نکردهاند.
این وظایف به دو مورد کلی فرهنگی و اجرایی تقسیم شده است که با مطالعه آنها اینطور به نظر میرسد که قسمت دوم یعنی همان وظایف اجرایی بیش از فرهنگسازی به اجرا در آمده است.
هماهنگی و همکاری با رسانهها جمعی جهت ایجاد حساسیت لازم در خانوادهها نسبت به اهمیت فرهنگ حجاب و عفاف (وزارت فرهنگ)، برگزاری نمایشگاههاهای لباس- ملی و مذهبی- جهت ارائه الگوهای اسلامی و سالم به تولید کنندگان و مصرف کنندگان (وزارت بازرگانی)، به تصویر کشیدن زنان تحصیلکرده، متعهد و باحجاب در فیلمها و مجموعههای هنری و پرهیز از نشان دادن آنان در نقشها و شخصیتهای عامه و کم سواد (سازمان صدا و سیما)، حمایت از سازمانها و انجمنهای غیردولتی که درگسترش فرهنگ عفاف و حجاب فعالیت میکنند (سازمان ملی جوانان) و. . . از جمله وظایف فرهنگیای است که به این دستگاها ابلاغ شده است.
از جمله وظایف اجرایی نیز عبارتند از: اهتمام بیشتر به برخورد قانونی و محترمانه، اعلام حدود قانونی عفاف و ملاکهای بدحجابی در جامعه به منظور تشخیص مصادیق آن، توقیف خودروهای دولتیای که سرنشینان آن شئونات اسلامی را رعایت نمیکنند و. . . نیز از جمله وظایف اجرایی نیروی انتظامی است که به این دستگاه اجرایی ابلاغ شده است.
انتقاد از دستگاهها، انکار از وزارت کشور
از سوی دیگر هرچند وزارت کشور در گزارشی اعلام کرده که سال 88 بهترین سال در حوزه عفاف و حجاب بوده است، گفته میشود این گزارش پس از آن به نمایندگان مجلس ارائه شد که در ماههای اخیر نمایندگان به صورت جدی خواهان اجرای قانون عفاف و حجاب شده بودند و نسبت به اجرا نشدن چهار ساله این قانون از وزارت کشور به عنوان متصدی و مجری اصلی انتقاد کرده بودند.
بنابراین گزارش در پی اصرار نمایندگان عضو کمیسیون فرهنگی یکی از معاونان وزیر کشور در گزارشی که تاکنون شاخصهای آن برای نمایندگان مشخص نشده تأکید کرده است که سال 88 به رغم گزارش و اخبار موجود در رسانهها، نسبت به سالهای پس از انقلاب بهترین سال در حوزه عفاف و حجاب بوده است.
اما با تمام اطمینانی که مسئولان وزارت کشور از خوب اجرا کردن ضوابطه حجاب در چند سال گذشته میدهند، آیت الله احمد جنتی، امام جمعه تهران و دبیر شورای نگهبان و همچنین احمدرضا رادان، جانشین فرماندهی نیروی انتظامی کشور طی روزهای گذشته از عملکرد دستگاههای اجرایی انتقاد کردهاند.
جانشین فرماندهی نیروی انتظامی کشور، چند روز پیش با بیان این که نیروی انتظامی برای اجرای طرح امنیت اجتماعی آمادگی کامل دارد، گفته است که «بیش از 20 دستگاه در طرح توسعه حجاب و عفاف نقش دارند که بسیاری از آنها وظایف خود را انجام نداده و به قولی پای کار نیامدهاند.» سرداراحمدرضا رادان طرح امنیت اخلاقی را جزو ماموریتهای ذاتی پلیس دانسته و اطمینان خاطر داده است که این طرحها احساس امنیت در کشور را افزایش خواهد داد. اما در مقابل، آیت الله احمدی جنتی، در خطبههای نماز جمعه گذشته تهران، از دستگاههای اجرایی به خاطر اجرا نکردن تمام و کمال مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد ساماندهی وضع حجاب در کشور، به شدت انتقاد کرد.
او در خطبه دوم نمازجمعه گفت که «دو سال پیش، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه به امضا رسید؛ اما آن را در قفسه گذاشته و درش را بستهاند. شما این متن را امضا کردهاید؛ حال چرا اجرا نمیکنید؟ من همان زمان که تصویب شد، بودم و گفتم: شما باید از یک نقطه آغاز کنید؛ شما مقصرید؛ از حقوق بگیران و کارمندان خود شروع کنید دانشگاه و دانشجو در اختیار شماست، با این شرایط گزینش کنید، اگر نه کمیته انضباطی وارد عمل شود، دانشجو نمره میخواهد ناچار است، دستور دهید عمل کند. در بیمارستانها و دانشگاهها باید این عملی شود. نمیتوانستید چنین کنید؟ تا حالا چرا نکردهاید؛ به ما پاسخ بدهید؟»
احمد جنتی در حالی به این شدت از دستگاههای اجرایی در این مورد انتقاد کرده است که سردار رادان، جانشین فرماندهی نیروی انتظامی اجرای طرح امنیت اجتماعی را موفقیت آمیز دانسته و گفته است: «در موفقیت این طرح همین نکته کافی است که مردم از ما مطالبه دارند و اگر این چنین نبود مطالبهای هم صورت نمیگرفت.» او بیان کرده است که منتظر تصمیمگیری و اقدام سایر دستگاههای مسئول در اجرای طرح توسعه حجاب و عفاف هستیم: «نیروی انتظامی، قوه قضاییه، صدا و سیما و سایر رسانهها از ارگانهایی بودند که وظایف خود را در اجرای طرح انجام دادهاند و نیروی انتظامی نیز همچون گذشته آمادگی کامل خود را در این زمینه اعلام کرده است.»
#توییت
📸 دروغپردازی برای تخریب امام جمعه موقت تهران
🔻عکسی از قبل شروع خطبههای نماز جمعه منتشر میکنند تا بگویند مردم از نماز جمعه به امامت آیت الله کاظم صدیقی استقبال نکردهاند.
عکس واقعی از نماز جمعه امروز همین است که میبینید.
👤
تشییع و تدفین پیکر مطهر شهید سروان «مجتبی نعمت پور»
💢پیکر مطهر شهید فراجا سروان «مجتبی نعمت پور» با حضور پرشور مردم شهیدپرور شهرستان الشتر و همچنین سردار حجت اله سفید پوست جانشین فرمانده انتظامی استان خوزستان و سردار الهی فرمانده انتظامی لرستان ،سردار مویدی رییس پلیس پیشگیری فراجا و جمع کثیری از کارکنان و فرماندهان انتظامی دو استان تشییع و تدفین شد.
گفتنی است سروان مجتبی نعمت پور مامور انتظامی شهرستان خرمشهر بوده که صبح روز ۲۱ فروردین ماه در درگیری با محکوم مسلح متواری مجروح و در تاریخ ۲۳ فروردین ماه به درجه رفیع شهادت نائل آمد .
🔸شهید «نعمت پور» متولد ۱۳۷۸ بوده و دارای یک فرزند دختر یکماه است.
🖋 پنج سفارش فوق العاده زیبا از امیر المومنین امام علی (علیه السلام) :
✍ شما را به پنج چیز سفارش می کنم که اگر در طلب آنها متحمل رنج زیاد شوید سزاوار است :
1⃣ جز به خدا امیدوار نباشید.
2⃣ غیر گناه خود از چیزی نترسید.
3⃣ اگر چیزی بلد نیستید از گفتن نمیدانم خجالت نکشید.
4⃣ اگر چیزی را نمیدانید در یادگیری آن خجالت به خود راه ندهید .
5⃣ همواره صبر پیشه کنید که صبر در ایمان مانند سر در بدن است. بدنی که سر نداشته باشد خیری در آن نیست و ایمانی که صبر نداشته باشد نیز خیر ندارد.
📚 نهج البلاغه صبحی صالح ، ص۴۸۲
#قرآن_کریم
#نهج_البلاغه
#تولیدی_عس_خوزستان
قال امیرالمومنین علیه السلام : حکمت ۴۸۵
#قرآن_نهج_البلاغه
#تولیدی_عس_فاتب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دیدن این کلیپ نباید ذره ای به پیروزی قطعی جبهه مقاومت شک کرد.
انشاءالله
⭕️ عملیات شناختی یعنی
🔻زمانی گاز نداشتیم، شاه خوش پوش داشتیم، با امریکا رفیق بودیم اما درصف نفت می ایستادیم و لبخند می زدیم
🔸️حالا ۲۵ میلیون خانواده گاز شهری داریم، در خانه با لباس تابستان می خوابیم، خودرو گازسوز را با ۶ هزار تومان شارژ می کنیم؛
🔻اما حس بدبختی داریم!
قبل؛ همه فدای عیاشی و خوشگذرانی ی نفر
الان؛ ی نفر فدای همه!
👈در ضمن جمعیت اون زمان تقریبا سی میلیون نفر بود و فروش روزانه نفت حدود شش تا ده میلیون بشکه بود
الان با جمعیت بالغ بر 85 میلیونی فروش نفت حدود دو میلیون بشکه می باشد.
20.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
✅برخورد با هنجارشکنی از شنبه ۲۵ فروردین
در کل کشور
🔻کربی، هماهنگکنندۀ ارتباطات راهبردی در کاخ سفید: تهدید ایران واقعی و قابل اجراست
🔹ما وضعیت نیروهای خود را در منطقه ارزیابی میکنیم تا مطمئن شویم که آنها قادر به دفاع از خود هستند./فارس
#ب
🔸رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به سی بی اس گفت: مشارکت نیروهای ما در جنگ یک احتمال است اما تلاش میکنیم از آن اجتناب کنیم.
وحید یامین پور نوشت:
یکی رفقای فاضل ما امروز میگفت: اگر در ایران برای خواص جامعه توسعه و محیط زیست مهم بود، با اعلام خبرهای امروز هفت شب و هفت روز جشن و پایکوبی برقرار بود؛ ولی حیف که همهی ادعاهای شبه روشنفکرانه خواص، فیک است!!!
کدام خبرها:👇
خبر اول:
🔺ایرنا/رئیسجمهور از پروژههای آب و فاضلاب تهران با اعتباری بالغ بر ۱۷ هزار میلیارد تومان بهرهبرداری کرد/آیتالله رئیسی: در برنامه قرار بوده که ۷۰۰ میلیون متر مکعب آبرسانی انجام شود اما هم اکنون به میزان یک میلیارد متر مکعب رسیدهایم و جلوتر از برنامه هستیم.
خبر دوم:
🔺تبدیل ایران به بزرگترین تولیدکننده برق ؛ با افتتاح نیروگاه بیوگاز سوز فاضلاب غرب تهران توسط رئیسجمهور، ایران به بزرگترین تولیدکننده برق از نیروگاههای بیوگاز سوز تصفیهخانههای فاضلاب در منطقه تبدیل شد.
.
🔺قطعیت و احتمالات
🔻عملیات مجازات اسرائیل
🔹ارزیابی های اطلاعاتی آمریکا می گوید انتقام ایران از اسرائیل، قطعی و نزدیک است. گمانه زنی های متنوع و گیج کننده، فقط درباره زمان، مناطق هدف و مبدا حملات انتقامی است که احتمالا ترکیبی خواهد بود:
🔻چه روزی و چه ساعتی؟
🔻کدام عملیات، برای فریب خواهد بود و کدام اصلی؟
🔻با پهپادها، یا موشک های خیبرشکن و هایپرسونیک فتاح، و یا روشی غافلگیرانه تر؟
🔻حیفا یا تل آویو؟ و یا اهدافی در هرتزلیا، نهاریا، بئر سبع، طبریا و دیمونا؟
🔻مراکز امنیتی و پایگاه های نظامی، یا مجتمع های صنعتی و بنادر؟
🔻از جبهه شمال، یا جنوب و شرق؟
🔻فقط در داخل فلسطین اشغالی، یا بیرون از آن؟
🔻یک ضربه یا ترکیبی از ضربات؟
🔻و...
🔹خبرگزاری بلومبرگ امروز نوشت: "آمریکا معتقد است حملهٔ ایران به اسرائیل قطعی است، اما زمان آن مشخص نیست. حملاتی که توسط تهران یا عوامل آن انجام میشود، مراکز نظامی و دولتی اسرائیل را هدف قرار خواهند داد و احتمالا از موشک ها و پهبادهای نقطه زن با دقت بالا استفاده خواهد شد. آمریکا معتقد است از آنجا که ایران بار دیگر سوگند خورد انتقام بگیرد، حملهٔ بزرگ، حتمی و قریبالوقوع است".
@
🔴بـه هـمـه بـرسـانـیـد
فراجا در انجام مأموریت پیش رو نیاز به حمایت مؤمنان دارد.
از فردا قرار است فراجا پای کار مردم بیاید و احتمال دارد همان بلای سال گذشته را سر این عزیزان بیاورند.
چه ناکسانی سال گذشته دست سردار رادان و فراجا را در ارتقای امنیت اخلاقی و مقابله با دینزدایی و حیازدایی بستند؟
اگر مراقبت نکنیم از فردا نیز با توطئه و کارشکنی، تلاش میکنند عزم فراجا را میشکنند.
حمایت قاطع از اقدام فراجا در حرکت مقابله با بیحیایی، کمک به حفظ کانون و بنیان مقدس خانواده است.
بسیاری از خانوادهها از بلای خانمانسوز دینزدایی و اجرای ۲۰۳۰ که تباه شدن نسلها بیاطلاع هستند.
#عمل_بههنگام
#حجاب
#حمایت_از_فراجا
#تولیدی_عس_آشرقی
💐اگر زنان دارای حجاب باشند، همه مثل هم می شوند. امتیازات ظاهری و زیبایی های جسمی، زیور و مـقام مـحو می گردد.
🌸 آن گاه ذهن ها متوجه ارزش های واقـعی نـظیر علم، ادب، هـنر و اخـلاق می شود و در تحصیل آن ها کـوشا می گردد؛ در نتیجه استعدادها شکوفا و جامعه راه ترقی و پیشرفت را به سرعت طی خواهد نمود.
🌼آری از آن جهت که حجاب احـیاگر ارزش های معنوی است، اسلام پوشش از بیگانه را مـلاک بـرتری زن مـعرفی کـرده اسـت.
#حجاب_بالندگی
#تولیدی_عس_مرزبانی_گیلان
📚آشنایی با نهجالبلاغه
🖌حکمت 7 نهج البلاغه ( بازتاب اعمال دنیا در آخرت )
🔻وَ الصَّدَقَةُ دَوَاءٌ مُنْجِحٌ، وَ أَعْمَالُ الْعِبَادِ فِي عَاجِلِهِمْ نُصْبُ أَعْيُنِهِمْ فِي [آجِلِهِمْ] آجَالِهِمْ.
و فرمود (ع):
🔻و صدقه دارويى است شفا بخش و اعمال بندگان در اين جهان، مقابل چشم آنهاست در آن جهان.
#آشنایی_با_نهجالبلاغه
#تولیدی_عس_خراسانجنوبی
امام علی علیه السلام:
دل بستن به دنیا با همهی رنجهایی که از آن میبینی نادانی است.
📙 نهجالبلاغه حکمت ۳۸۴
#قرآن_کریم
#نهج_البلاغه
#تولیدی_شهید_باهنر
////گزارش تصویری
💢برگزاری مراسم دومین روز شهادت شهدای عملیات تروریستی سیب و سوران در شهرستان زابل
#پلیس_خدمتگزار
#پلیس_قاطع_امنیت_ملی
#عس_سیستان_و_بلوچستان
🔻تقصیر ماست اینکه بیابان نشین شدی
محروم مانده ایم ز درک حضور یار...
🔻ما از چه نیستیم شب و روز یاد تو؟!
وقتی که هست أفضل أعمال انتظار...
#امام_زمان
#تولید_عس_سمنان
🔻مراقبت نفس
▫️عِبَادَ اللّهِ، اللّهَ اللّهَ فِي أَعَزِّ الاَْنْفُسِ عَلَيْکُم، وَ أَحَبِّهَا إِلَيْکُمْ
🔹«اى بندگان خدا، خدا را خدا را; مراقب عزيزترين و محبوب ترين نفوس نسبت به خويش باشيد»
🖋به يقين منظور از عزيزترين نفوس در اين عبارت، خود انسان است; چرا که حبّ ذات، طبيعى هر انسانى است و اگر به اشخاص و اشياى ديگر علاقه دارد از پرتو حبّ ذات است; چرا که آن ها را در سرنوشت خود مؤثر مى داند
به هر حال، مقصود اين است که شما اگر به هيچ کس رحم نمى کنيد دست کم به خود رحم کنيد و اگر منافع هيچ کس را در نظر نمى گيريد، حدّاقل منافع خود را در نظر بگيريد که اين علاقه به خويشتن، جزء فطرت شماست
#نهج_البلاغه
#خطبه_157
#ع_س_مرآ_شهید_دستغیب_جهرم