✡ نقش روچیلدها در اشغال فلسطین (٣)
🌐 حوادث سال ١٩١٩:
1⃣ در ١٨ژانویه، پس از پایان جنگ جهانی اول، #کنفرانس_صلح_ورسای آغاز میشود تا درخصوص غرامت جنگی که آلمانها ملزم به پرداخت به فاتحان جنگ هستند، تصمیمگیری نماید.
2⃣ هیئتی متشکل از ١٧ یهودی به ریاست #برنارد_باروخ یهودی #اشکنازی (کسی که در آینده خطاب به هیئت ویژهای از کنگرهٔ ایالات متحد میگوید: «من احتمالاً در زمان جنگ از هر کس دیگری قدرتمندتر بودم، درخصوص صحّت این مطلب شک نکنید.») موضوع وعدهٔ سرزمین فلسطین را در این کنفرانس مطرح مینمایند.
3⃣ آلمانها درمییابند که آمریکا بهدنبال اعمال نفوذ #روچیلدها از آنان رویگردان شده بود، و این یعنی: جمعیت یهودیشان به آنان خیانت کرده است! زمانیكه روچیلدها در ازای کشاندن پای آمریکا به جنگ، بر سر فلسطین با انگلستان معامله میکردند، آلمان در بین دیگر کشورها دوستانهترین روابط را با #یهودیان داشت!
4⃣ #فلسطین بهعنوان سرزمین اجدادی یهودیان تأیید شد و مسئولیت آن به روچیلدها واگذار شد! در آن زمان کمتر از ١ درصد از جمعیت فلسطین #یهودی بودند! جالب اینکه میزبان کنفرانس صلح وِرسای، رئیس یهودی آن، یعنی #بارون_ادموند_دی_روچیلد است.
5⃣ در ٣٠ می، جلسهای جداگانه از قِبَل این بهاصطلاح کنفرانس صلح در هتل مجستیک پاریس برگزار شد که ریاست این جلسه را نیز بارون ادموند دی روچیلد برعهده داشت. در این جلسه تصمیم گرفته شد تا سازمانی تأسیس شود تا در خصوص اقدامات و فعالیتهای حکومتها پیشنهاد ارائه نماید (یا به عبارت دیگر این فعالیتها را کنترل نماید) این تشکیلات مؤسسهٔ امور بینالملل نامیده میشود که بعدها به دو شاخه تغییر ماهیت میدهد: مؤسسهٔ سلطنتی امور بینالملل (RIIA) انگلستان که در سال ١٩٢٠ تأسیس شد و همتای آمریکایی آن، شورای روابط خارجی (CFR) که در سال ١٩٢١ شکل گرفت. هردوی این تشکیلات توسط روچیلدها کنترل میشوند.
6⃣ در نهایت روچیلدها از کنفرانس صلح وِرسای استفاده مینمایند تا تلاش خود را برای تشکیل #حکومت_جهانی به نتیجه برسانند؛ حکومتی که آنان به بهانهٔ پایان تمام جنگها (که البته خود آنان مسبّب آنها بودند) تبلیغ آن را میکردند. آنان این حکومت را «جامعهٔ ملل» مینامند. خوشبختانه این طرح از سوی کشورها مورد قبول قرار نمیگیرد و کنار گذاشته میشود؛ اما پیش از آن، رئیس آیندهٔ کنگرهٔ جهانی صهیونیسم، #ناحوم_سوکولوف درخصوص این طرح اظهار میدارد: «جامعهٔ ملل، طرحی یهودی است. ما این طرح را پس از مبارزهای ٢۵ساله ایجاد نمودهایم.»
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نقش روچیلدها در اشغال فلسطین (٢)
🌐 حوادث سال ١٩١٧:
1⃣ ماشین جنگی #روچیلدها بهخاطر پیشنهاد صلح آلمان با شدت هرچه تمام در آمریکا به تکاپو افتاده است و تبلیغات ضدآلمانی را در رسانههای گروهی آمریکا منتشر میکند.
2⃣ #وودرو_ویلسون که سال قبل بار دیگر بهعنوان رئیسجمهور آمریکا انتخاب شده، شعار انتخاباتیاش این جمله است: «فردی را دوباره انتخاب کنید که فرزندانتان را درگیر جنگ نخواهد کرد.»
3⃣ اما شرایط، ویلسون را مجبور میکند تا تحت اوامر قاضی #یهودی دیوانعالی کشور (لوئیس براندیس -عامل روچیلدها-) از وعدهٔ خود عدول نماید و در تاریخ ۶آوریل، آمریکا را درگیر جنگ جهانی اول کند.
4⃣ بر اساس وعدهٔ روچیلدها به انگلستان (در مورد وارد کردن آمریکا در جنگ) آنان به این نتیجه میرسند تا سندی مکتوب را از دولت انگلستان مطالبه نمایند تا حمایت انگلیسیها را بهعنوان طرف معامله اثبات کند.
5⃣ در نتیجه وزیرخارجهٔ انگلستان، #آرتور_جیمز_بالفور (که یهودی است) پیشنویس سندی را تهیه میکند که به #بیانیه_بالفور معروف است.
6⃣ قسمتی از متن این سند به این شرح است:
👈 لُرد روچیلد عزیز
من بسیار خرسندم که از طرف حکومت اعلیحضرت، بیانیهٔ مزبور را به نشانهٔ حمایت از آرمانهای یهودی صهیونیستی به شما ابلاغ نمایم...
دولت اعلیحضرت از تأسیس وطنی برای مردمان یهودی در فلسطین حمایت میکند و نهایت تلاش خود را بهکار میبندد تا تحقق این هدف را تسهیل نماید...
ممنون خواهم شد اگر این بیانیه را به اطلاع فدراسیون صهیونیسم برسانید.
ارادتمند شما؛ آرتور جیمز بالفور
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نقش روچیلدها در اشغال فلسطین (١)
🌐 حوادث سال ١٩١۶:
1⃣ اواسط جنگ جهانی اول است. آلمان با حمایت مالی بیشتر از سوی #روچیلدها نسبت به فرانسه، ایتالیا و انگلستان، در حال پیروزی در جنگ است.
2⃣ این حمایت گستردهتر فقط به این خاطر است که روچیلدها تمایلی به پشتیبانی از تزار روسیه ندارند و البته روسیه در همان جبههٔ فرانسه، ایتالیا و انگلستان است؛ کمی بعد حادثهای مهم اتفاق میافتد.
3⃣ در ١٢دسامبر، آلمان گرچه در حال پیروزی در جنگ است و حتی پای یک سرباز خارجی به خاک این کشور باز نشده، بدون شرط دریافت غرامت، به انگلستان اعلام آتشبس میدهد.
4⃣ روچیلدها مشتاق هستند تا مطمئن شوند انگلستان این آتشبس را قبول نمیکند؛ چرا که آنان در ارتباط با علتِ بهراه انداختنِ این جنگ هیچ برگ برندهای در دست ندارند.
5⃣ عامل روچیلدها یعنی قاضی #لوئیس_براندیس هیئتی صهیونیستی را از آمریکا به انگلستان اعزام میکند تا به آنان وعده دهد آمریکا به طرفداری از انگلستان وارد جنگ خواهد شد؛ به شرط آنکه انگلستان موافقت کند سرزمین #فلسطین را به روچیلدها واگذار کند.
6⃣ روچیلدها بهمنظور محافظت از منافع عظیم تجاریشان در شرق، نیازمند سرزمینی مثل فلسطین بودند.
7⃣ آنان همچنین تمایل داشتند تا کشور خود را همراه با نیروی نظامی مستقل در آن سرزمین بر پا نمایند تا از آن نیروی نظامی بهعنوان نیروی متجاوز در برابر هر کشوری که منافعشان را به خطر میاندازد استفاده کنند.
8⃣ کمی بعد، انگلستان معامله در ازای فلسطین را میپذیرد و صیهونیستها در لندن با همتایان خود در آمریکا تماس میگیرند و این خبر را به آنان اطلاع میدهند.
9⃣ ناگهان تمام روزنامههای اصلی آمریکا که تا آن زمان به طرفداری از آلمان مطلب مینوشتند، در چرخشی ١٨٠ درجه، تبلیغاتی را بهراه انداختند تا افکار عمومی را بر ضد آلمانها تحریک نمایند؛ تبلیغاتی مثل این که: «سربازان آلمانی در حال کشتار پرستاران صلیب سرخ هستند» و «سربازان آلمانی دستان کودکان را قطع میکنند»!
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک
✅منبع:اندیشکده مطالعات یهود
✡️ نقد فیلم تلماسه (٢)
💥 «منجی موعود» به روایت گوسالهپرستان نوین!
1️⃣ در فیلم، «پائول» بهعنوان کسی که #منجی آینده است، تحتالحمایه #مادر خود جسیکا است که خود او نیز تحتالحمایه خواهران #بنیجزریت (سازمان #کهانت در امپراتوری) قرار دارد.
2️⃣ پائول در «رؤیاهای صادقه»اش توسط دختری از بادیهنشینان موسوم به «فِرِمن» هدایت میشود. حتی #تثلیت معروف مسیحیت (پدر، پسر، روح القدس) در فیلم، تبدیل به (مادر، پسر، لسانالغیب) میشود.
3️⃣ بنیجزریت هم یک نهاد کاملاً #زنانه است که هیچ مردی حق عضویت در آن را ندارد. طبق داستان، قرار بود طبق تعلیمات بنیجزریت، جسیکا یک دختر به دنیا بیاورد که در آینده تبدیل به #انسان_کامل مد نظر بنیجزریت شود، لیکن جسیکا به عشق شوهرش، پسری به دنیا میآورد.
4️⃣ قوم موسوم به «فِرِمِن» در نوول و فیلم #تلماسه، بهشدت به اعراب بادیهنشین شباهت دارند و بهخاطر زیست در شرایط صعب بیابان، خشن و زمخت و بیگانه با تمدن هستند. آنها پرستندگان کِرم عظیمالجثهای بهنام #شای_هولود [شیءالخلود (شیء جاودانه)] هستند که سلطان واقعی سیارهٔ «آراکیس» است.
✍️ نویسنده: سهیل صفاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ نقد فیلم تلماسه (١)
💥 «منجی موعود» به روایت گوسالهپرستان نوین!
1️⃣ بالاخره بعد از چند ماه تبلیغات مستمر دربارهٔ حماسهٔ علمی-تخیلی #دنی_ویلنوو، فیلم #تلماسه (Dune) اکران شد و توجهات بسیاری هم از سوی تماشاگران و هم نویسندگان سینمایی دریافت کرد.
2️⃣ دومین اقتباس سینمایی از رمان معروف «تلماسه» اثر #فرانک_هربرت، همانطور که از بودجه و لجیستیکی که صرف ساخت آن شد و طبق انتظار از سوابق کاری دنیس ویلنوو، از لحاظ سینمایی چشمگیر از کار درآمده و به لحاظ محتوایی هم بسیار جذاب است.
3️⃣ «تلماسه» فیلم مهمی است و بهطور خاص برای ایرانیها بهعنوان قطب #تشیع، بسیار قابل توجه است. این مسأله، البته ربطی به برخی تفاسیر سادهدلانهٔ داخلی ندارد که اثر ویلنوو را فیلمی در تقدیس مفهوم #منجی و با نمادها و دلالتهای دینی پنداشتهاند!
4️⃣ «تلماسه» مهم است چون یکی از استراتژیکترین آثار سینمایی #منجیستیز یا «مسیحاستیز» (آنتیکرایست) دو دههٔ اخیر #هالیوود است و البته رندانه و هوشمندانه نعل وارونه میزند و خود را «منجیگرایانه» و در جبههٔ «حق» مینمایاند!
✍️ نویسنده: سهیل صفاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter