eitaa logo
گام دوم _ اخبار و یاداشت ها و تحلیل های اقتصادی اجتماعی رضا عابدینی
182 دنبال‌کننده
7.3هزار عکس
11.4هزار ویدیو
26 فایل
اخبار دیدگاه ها و ملی و منطقه ای با محوریت پیشرفت اقتصادی تحصیلات : مهندسی اقتصاد کشاورزی(کارشناسی ارشد) ارتباط با ادمین: @rabedini43 صفحه ما در ویراستی: https://virasty.com/rabedini83 لینک دعوت در ایتا: https://eitaa.com/rabedini8
مشاهده در ایتا
دانلود
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻من یکی از ۹ میلیون طالبانی ای هستم که با افتخار به آقای دکتر سعید جلیلی رای دادم... 🔸 حامیان دکتر سعید جلیلی، پاسخ توهین آذری جهرمی به مردم ایران را دادند.
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ سردار سلیمانی به ابهام ظریف خدایا منافقین ، فریبکاران ، دروغگویان وشبه افکنان را در همین دنیا خوار وذلیل و رسواشون بگردان ،
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدای متعال را بابت شنیده شدن این صدا از تریبون مجلس شاکرم. دقیقا به همین صورتی که دکتر صمصامی توصیف می‌کند، اقلام زندگی مردم را گران می‌کنند. سپس لشکری از اقتصاددانان راهی رسانه‌ها و جلسات می‌کنند که نمودار بکشند و بگویند نقدینگی علت تورم است. وقتی نقدینگی به عنوان علت تورم پذیرفته شد، حقوق کارگر و کارمند را افزایش ندهند که نقدینگی را کنترل کنند؛ وام به تولیدکننده ندهند که نقدینگی را کنترل کنند. بدین ترتیب، هم معیشت مردم را تنگ کنند، هم تولید را نابود کنند. این وضعیت به سود کیست؟ وقتی مردم قدرت خرید خود را از دست دادند، وقتی تولید ملی نابود شد، تنها فعالیت اقتصادی سودآور، خام‌فروشی می‌شود. خام‌فروش‌ها چه کسانی هستند؟ همان کسانی که دلار دارند و دلاری می‌فروشند و با افزایش نرخ ارز سودهای نجومی کسب می‌کنند. نسخه بعدی دلارداران و دلاری‌فروشان، آزادسازی واردات است. بالاخره ارز دارند، قدرت واردات دارند، دلشان هم خودروی لوکس می‌خواهد. اینجا نیز لشکری از اقتصاددانان را بسیج می‌کنند که آزادسازی واردات خودرو را جا بیندازند. مردم بیچاره نیز با توهم اینکه قرار است خودروی لوکس خارجی سوار شوند، با این موج همراه می‌شوند و به اینها سواری می‌دهند. واردات خودرو نیز آزاد می‌شود. خودروهای میلیاردی وارد کشور می‌شود. چه کسی توان خریدشان را دارد؟ کارگر و کارمندی که ده بیست میلیون حقوق می گیرد؟! هرگز! ما به دکتر سعید جلیلی رای می‌دهیم چون یقین داریم وام‌دار دلارداران و دلاری‌فروشان نیست و ان‌شاءالله بساط این ظلم و فساد و تبعیض را جمع خواهد کرد.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر جلیلی: آقای دکتر پزشکیان! شما تشخیصتان غلط است، تجویزتان هم غلط می شود! ملت خودمان را متهم نکنیم!
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♻️ اگر فرصت نکرده‌اید مناظر دو نفره پزشکیان و جلیلی را ببینید، وقت هم ندارید، پیشنهاد می‌کنم به جای دو ساعت، این ۳۰ ثانیه را ببینید.